Találatok a következő kifejezésre: 4 éve vagyok, de (196 db)

Mi is 4 éve vagyunk együtt, de eddig 2* feküdtünk úgy le. Õ nem szereti...
Így van utolsónak igaza van, annyit tennék hozzá, hogy lehet mást is, mi pl úgy szoktunk együtt lenni, hogy tampon van és vagy hátul próbálkozunk(persze nem állandóan) vagy franciázás van, minden csak bizalom kérdése(7 éve vagyunk együtt, házasok is vagyunk sok mindent átélt már velem ami ennél durvább és komolyabb volt(pl nemrégen a kislányunk születését)
KOMMUNIKÁCIÓ!!! Ha itt teszed fel a "belemegy?" kérdést, akkor még egy darabig nem tudod meg, õ hogy viszonyul a dologhoz! Meg kell kérdezni... Nem kínos, maximum nem szeretkeztek, ha megvan. Én anno, mikor a Kedvesemmel már kialakult a kapcsolatunk, és piros napokba értem, megkérdeztem Tõle, nem taszítja-e. És máris tisztába tettük a szitut. Azóta is boldogan szeretkezünk mikuláskor is, és máskor is :) Beszélgessetek, anélkül nem jutsz egyrõl a kettõre! Üdv :)
Én párom nem undorodik a vértõl, és azt mondja jobban is csúszik.
Ez a partnertõl es tõled függ! A legtöbb pasi nem szeret ilyenkor szeretkezni. En a baratommal mar több mint 3eve együtt vagyunk, de 1x feküdtünk le ugy, de nem azert, mert õ nem akarta. En olyankor magamtol is undorodom, nemhogy meg akkor szeretkezzünk. Egy het, valakinek több, valakinek kevesebb. Szerintem kilehet birni ezt a par napot. Szerintem ugy mind a kettõ fel jobban elvezi a dolgot, ha nem menstrual a nõ közben.
Attól függ, ha a barátnõm a vége fele jár és nem vérzik nagyon akkor én bennevagyok, csak éppen nincs orális kényeztetés pl
Embere válogatja, de a legtöbb pasi nem igazán van oda a véres punciért... 18/L
Hát az õ nevében nem tudunk beszélni. Én például jobban szeretem olyankor :D 20/F
én például jobban beizgulok ha megvan, bár a párom nem nagyon van érte oda, de néha ritkán szoktunk így is szeretkezni ha megvan. leginkább a zuhany alatt:) ott egyáltalán nem zavarja. ágyban inkább, ezért ott ritkábban, legalább nem kell hipózni a lepedõt:D szóval mi a zuhanynál maradunk
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!Igen akkor megbeszélem a a párommal, csak valahogy nem volt annyi erõm hogy belefogjak és megkérdeztem.De ti segítettetek nekem erõt adni. puszi nektek!:)

Miért nem bírja? Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Az elején nagyon jól ment a szex köztünk (most is jó), de az utóbbi években nagyon hamar elmegy. Max 1 percig bírja. Szerintetek ez mitől lehet. ő erre azt mondja hogy túl jó vagyok neki.

Legjobb válasz: Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)

Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)
ugyanez a szitu.... :S énse tudom mit kellene tenni... :S
Esetleg kérd meg, hogy maszturbáljon és ha úgy érzi, meglesz neki, hagyja kicsit abba. A lényeg, hogy húzza el minél tovább...
1. Ha elmegy egy perc után miért nem lehet folytatni? Simán bírja még egy kanyarig, csak dobjátok fel a dolgokat. Tapasztalatból beszélek. 2. Nyissatok egy üveg bort...csodákra képes ( igyatok is belõle..:) Sok sikert! 27/F

4 éve vagyok együtt a vőlegényemmel! Mindenki álompárnak gondol minket! De én úgy érzem már nem szeretem őt?

Kb 1 éve kezd?dött ez az egész, furcsa szorító érzés van a mellkasomba, szó szerint fáj a szívem!

Legjobb válasz: Én 4 éve vagyok férjnél. Volt idõ, mikor ha hetekig nem láttam volna, akkor se hiányzott volna, most meg akkor is hiányzik, mikor elmegyek dolgozni és olyan messze van az este....:) Szerintem némi érzelmi hullámzás belefér, ezért még nem kell szakítani. Ha nem tudod elképzelni, hogy vele éld le az életed, ha céljaitok különböznek, akkor el kell gondolkodni a folytatáson. Szerintem ez még nem vészes, ne ess pánikba. 23/L

Én 4 éve vagyok férjnél. Volt idõ, mikor ha hetekig nem láttam volna, akkor se hiányzott volna, most meg akkor is hiányzik, mikor elmegyek dolgozni és olyan messze van az este....:) Szerintem némi érzelmi hullámzás belefér, ezért még nem kell szakítani. Ha nem tudod elképzelni, hogy vele éld le az életed, ha céljaitok különböznek, akkor el kell gondolkodni a folytatáson. Szerintem ez még nem vészes, ne ess pánikba. 23/L
OFF: Mindenki szerint õk a tökéletes, semmi gonddal-bajjal nem rendelkezõ álompár. De ilyen csak a mesékben van. Amúgy mindig az ilyen párokkal van a legtöbb gond. (Nem rossz szándékból írtam.)
Csak nõ vagy és rád jött éppen a "nemtudom mit akarok". Holnap már itt hisztizni fogsz hogy keveset tudtok együtt lenni.
Nos, ha sokáig él két ember egymással párkapcsolatban, fõleg, ha egy háztartásban, elõfordul, hogy egy kicsit ellaposodik, esetleg a felek néha egy kis szabadságra vágynak. Mindig kell valami új, ami feldobja a szürke hétköznapokat (vacsora, kirándulás, közös programok, a szexrõl nem is beszélve). Ha nagyon nem hagy nyugodni a kérdés, meg lehet próbálni a szünetet, hogy úgy jobb-e vagy rosszabb, mindazonáltal én úgy gondolom, hogy az ember érzi, ha eljön az igazi. Nekem 4 éve van kapcsolatom, voltak már problémák, de még ma is megdobogtatja a szívem. (22 éves vagyok)
A kérdező hozzászólása: Igazából nem hiányzik semmi, csak az az érzés hogy szeretem stb Közösek a céljaink, ugyanazt várjuk az élettõl, ugyanarra vágyunk, csak ez az egy a baj amit érzek... (vagyis hogy nem érzem hogy szeretem)
ha nem szereted akkor vege!minek elnel olyannal akit nem szeretsz meg 50 evet?????? de probat meger legyetek kulon es ha hianyzik akkor meg mindig szereted csak mar atalakul a szerelem szeretette... mondjuk magambol kiindulva en csakis ugy lennek a szerelmemmel baranommel kedvesemmel mindegy h hivjuk ha szeretem!mindenkinek megvan a parja csak meg kell talalni.
OFF: Mi az az "álompár"?
Szerintem ez egy komoly probléma. Mi 7 éve vagyunk együtt, 2, 5 év együtt élés, 2 hónapja házasok. Az a lényeg hogyha csak arra gondolok hogy elmenne valahová pl külföldre dolgozni már érzem azt a nagy fájdalmat.És ez így volt mindig is , talán már 1-2 hónap után.És az nagy baj hogy nem hiányozna. Bár azt igazán akkor tudnád meg. Valaki írja hogy kirándulás és már nem hisz semmiben mert ígéret.Ha én arra várnék hogy a férjem valósítsa meg akkor örök életben várhatnék, mert õ nem szeret ilyenre költeni.Amúgy 2 hét múlva megyünk Dubrovnikba. Vannak utazási irodák ahol akár 1 napos dolgokra is be lehet fizetni. 8-10 ezer pl Bécs. Visszatérve rád kedves kérdezõ! Szerintem "jó módodban" már nem tudsz mit csinálni.Ez az unatkozó nõ szindróma. Mi pl soha nem unatkozunk, mindig találunk valamit amivel elfoglaljuk magunkat. Kérdem én mi kell annál több mint hogy közösek a céljaitok, jól megvagytok, a párod megbecsül és el akar venni? Hányan örömtáncot járnának helyedben ezen az oldalon. Amúgy összeköltöztetek már? Minket pl annyira hajt hogy gyarapodjunk. A ház felújítás nagyjából kész de még annyi minden van amit meg akarunk valósítani. Idõ közben még 1 házat vettünk és azzal is terveink vannak. Az a tanácsom hogy becsüld meg azt amid van.
Szrrintem teszteld magad! Menj el pár napja egy barátnõdhöz vag szüleidhez és meglatod hianyzik e:) eleg fura de mukodik:) enis fel eve lakom a parommal, neha alig varom h elmenjen edzeni es akkor par oraig csönd, de nalam nem kerdes h szeretem e:-)
Ha igy van, hogy minden rendben, közös jövö tervek, akkor egy kerdes merült fel bennem: mit szerettel eddig a parodban? A (vele töltött) uj elmenyeket, uj izgalmakat, kalandokat, az ujdonsag varazsat? Vagy szereted-e öt, ugy ahogy van? El tudod fogadni, hogy az ujdonsag varazsa egyszer minden kapcsolatban elmulik, es akkor el tudod-e fogadni öt ugy, ahogy van? tegnap 19:27
Én is pont ebben a szituációban vagyok. Mi 3 éve vagyunk együtt, jegyesek, 3 hónapja költöztünk össze. Ez idõ alatt érzem azt, hogy már nem ugyan olyan a kapcsolatunk, elment a szürke hétköznapok irányába. Elmondtam a páromnak, hogy csináljunk közös programokat, menjünk el olyan helyre kiránulni ahol egyikõnk sem volt még, fedezzük fel együtt a tájat stb. Azt mondta rendben. De én ott tartok, hogy már nem hiszek az ígéreteknek, nekem tettek kellenek. Szeretem õt, de hiányoznak dolgok a kapcsolatunkból, nem mindig érzem azt, hogy õ életem párja, sokszor én is úgy vagyok vele, hogy ha elmenne valahova nem hiányozna, máskor pedig õrjítõen. Én szerintem próbálj meg külön lenni tõle pár napot, hogy tudd tisztázni magadban a dolgokat, mert ha a késõbbiekben is folyamatosan így lesz, akkor szerintem nincs értelme a folytatásnak.
A kérdező hozzászólása: A párommal is beszéltem róla õ szeret engem és nincs senkije sem ez biztos!
Tudat alatt valamit megéreztél. Javaslom, beszélgess a pároddal, változott-e az érzelme irántad. Neki említetted már ezt a problémádat? Nekem (is) van egy megérzésem, remélem, tévedek: nem tûnt fel párodnak a látóhatáron valaki...? Hátha ez okozza ezt az érzést benned, csak nem mersz szembesülni evvel. Mindettõl függetlenül remélem, rendbe jönnek a dolgaitok. Vagy együtt, vagy külön.
Az az idezet jutott eszembe, hogy "nem a szerelem, ha 2 ember egymasra nez, hanem ha egy iranyba neznek". Szerintem az intenziv erzes nem tart örökke, igy nem kerdes, hogy most hianyzik-e vagy nem, a kerdes, hogy tudtok-e együtt elni, egyek-e a celjaitok. Amugy vannak, akik ugy elnek, hogy hetente egyszer talalkoznak, vannak, akik ejjel-nappal együtt, es egy ismerösöm a 4. hazassagaban a ferfi 2-3 havonta jött meg külföldröl egy hetre, allitolag ez a legjobb es legtovabb müködö kapcsolata. Tehat ez nem oszt-szoroz szerintem. Inkabb az az elgondolkodhato, hogyha ketsegek merülnek fel benned, akkor biztos minden rendben van a kapcsolatotokban? Mi hianyzik, mit szeretnel?
Bocs a hibakert telefonrol irtam:)

Sokkal jobb a hallásom mint egy átlagembernek (4 éve gitározok), de mikor valakinek az énekhangján kell megállapítani hogy hamis e vagy nem azt nem hallom, hogy lehetséges?

tegnap néztem az x factort és ottis mikor apám mondta hogy ,hát ez hamis ,akkor én is csak bólogatni tudtam ,mert nem hallottam olyan egyértelm?en hamisnak

Legjobb válasz: nem jobb neked semmid csak hiszed!Az emberek hisznek néha olyat ami nincs-pl egyik haverom azthitte neki kutyajó hallása van,aha csak az volt a gond,hogy 1. nem kutya 2.hót süket volt a gyerek.Amugy attol mitõl lenne jobb a füled,hogy 4 éve gitározol?Attol max romolhat ember ha csak nem vmi népzene klubban vagy ahol a max hangerõ 15 a 100 ból.Ha ezt eltudod játszani hallás után akkor meg gratulálok:http://www.youtube.com/watch?v=HphJEtbzcR0

nem jobb neked semmid csak hiszed!Az emberek hisznek néha olyat ami nincs-pl egyik haverom azthitte neki kutyajó hallása van, aha csak az volt a gond, hogy 1. nem kutya 2.hót süket volt a gyerek.Amugy attol mitõl lenne jobb a füled, hogy 4 éve gitározol?Attol max romolhat ember ha csak nem vmi népzene klubban vagy ahol a max hangerõ 15 a 100 ból.Ha ezt eltudod játszani hallás után akkor meg gratulálok:http://www.youtube.com/watch?v=HphJEtbzcR0
Azért amit belinkeltél annyira nem nehéz. Pár hangból áll és megy végig a gitár nyakán.
Nem olyan nehéz de a mi kis professzorunk hallás után tudja utánozni
A kérdező hozzászólása: mi a baj? valami rosszat mondtam , nem értem hogy mi adott rá okot hogy kötözködjetek:S direkt nem azt hangsúlyoztam ki , hogy eltudom játszani hallás után a számokat, nem is ez volt a kérdés:S csak hozzátettem, de egyébként tényleg nem tudom egybõl eljátszani ha annyira érdekel , okoslajos
A kérdező hozzászólása: jah , már értem szóval az a bajotok , hogy ezt mondtam "Sokkal jobb a hallásom mint egy átlagembernek " oké , akkor csak jobb , mert gitározok, átlagember alatt jelenesetben a nemgitározókat értem , tudom mikor kell mélyebb hangot játszani , és mikor magasabbat , mikor még nem gitároztam nem tudtam de ez nektek megint sok volt
Te egy meg nem értett zseni vagy.
Uristen, neked valami hallás problémád volt akkor azelött ha nemtudtad megkülönböztetni a magasat a mélytõl xD
Elmagyarázom, mi a baj. Attól, hogy gitározol, semmi garancia nincs arra, hogy jobb a hallásod, mint az átlagembernek. Az egy másik dolog, ha könnyen tudsz leszedni zenét, a magyar nyelv furcsasága miatt a zenei szövegkörnyezetben értendõ "hallás" kizárólag a hangmagasságok megismerésének pontosságára vonatkozik. Tehát ha nem hallottad, hogy az ott hamisan énekelt, akkor sajnálatos módon rosszabb a hallásod, mint az átlagembernek. Tehát a válasz a kérdésedre: igen, ez teljesen más dolog. További közismert információk: jó relatív hallás: egy fix hang (pl normál A) hallása után sok ideig tudja az ember, hogy az hol van, ki tudja énekelni pontosan, stb. Abszolút hallás: az ember bármely pillanatban meg tudja mondani egy hangról, hogy mi az, illetve ki tud énekelni egy kívánt hangot pontosan.

Megszeretném kérni a Szerelmem kezét. Már 4 éve vagyunk együtt. Eljegyzést szeretnék, de az esküvő ~2 évig nem lehetséges. Megkérjem így abban a tudatban, hogy "évekig" jegyes státuszban maradunk? (24/F)

Egy éve élünk együtt. Õ még nem végzett az egyetemen.(Esküv? csak utána)Már régóta szeretném megtenni ezt a lépést, de nem érzem azt, hogy egyedül képes lennék eltartani magunkat. Pedig szerintem menne(1 éve élünk együtt). Illik el?tte megkérdezni az Após jelöltet? és ha felteszi a kérdést eltudnád holnaptól tartani? (még egyetemista)

Legjobb válasz: Nem értem, miért kéne eltartanod? Vagy ha már együtt éltek, akkor ki tartja el, nem te? Többször leírsz mindent, ez így zavaros.

Nem értem, miért kéne eltartanod? Vagy ha már együtt éltek, akkor ki tartja el, nem te? Többször leírsz mindent, ez így zavaros.
Szerintem nyugodtan kérd meg. Van itt egy válaszoló, aki minden ilyenhez beírja, hogy nincs értelme az eljegyzésnek, ha nem követi 1 éven belül esküvõ, de ne hagyd, hogy mások rátok kényszerítsék a véleményüket, itt a ti életetekrõl van szó :) Ha jegyesek vagytok, attól még nem kötelezõ eltartanod, nyugodtan megvárhatod, amíg neki is lesz munkája és összeköltöztök. Apóstól akkor illik megkérni, ha nagyon konzervatív a család, engem speciel a hideg rázna, ha valaki a szüleimtõl kérne engedélyt, hogy megkérjen, de nem tudom, a barátnõd milyen beállítottságú. De elõször akkor is õt kérdezd, a szüleit csak utána.
Megkérheted a kezét. Ismerõseim 5 éve járnak jegyben, mert egyikük dolgozik, a másik tanul, albérletben vannak és nincs lóvé a lagzira, de majdcsak összejön egyszer. Attól, hogy eljegyzed, nem jelenti azt, hogy a szülei automatikusan lemondanak róla. Szóval, ha eddig támogatták anyagilag, akkor valszeg ezután is fogják.
Tetszett a kettes válasza... Én ritkán járok erre, de amúgy pont hasonlóra gondoltam! :D ÉN ugyanis szintén azt vallom, hogy az eljegyzésnek úgy van értelme, hogyha azt utána 1-2 éven belül esküvõ is követi. Azért 2 év szerintem belefér, ha szerinted a párod is így gondolja! No de ettõl függetlenül én nem erõltetem senkire a véleményemet, én így szeretném és rosszul esne, ha a párom nem ismerne annyira, hogy ezt ne tartaná tiszteletben, ámde ha más máshogy gondolja, nekem ahhoz semmi közöm, az õ életük. Hogy valami hasznosat is írjak, hogyha szerinted/szerintetek eljött az ideje, akkor nyugodtan kérd meg, ez nem jelenti azt, hogy most egyik napról a másikra el kellene tartanod! Szülõ kérdés... Attól függ milyenek a szülei. Ha konzervatív, hagyománytisztelõek, akkor illik elõbb velük megbeszélni, nehogy "sérelmezzék" késõbb.
Nyugodtan kérd meg a kezét! :)

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

4 éve vagyunk együtt a párommal 2 éva nem védekezünk, szeretnénk babát de nem vagyunk görcsösen a témán! úgy gondoljuk ha jön akkor jöjjön! Mivel segíthetnék hogy termékenyebb legyek?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)

Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)
A kérdező hozzászólása: most regisztrltam!:D akkor is lehetek terhes ha párom nem bennem megy el??
Lehetsz persze. De igen csekély a lehetõség rá. Én is szeretnék már babót, de eddig még nem lettem terhes ilyen védekezés mellett. (mondjuk ez nem baj, mert legalább lesz hogyan védekezni, miután már lesz gyerekünk) :) ))

Már több mint 4 éve vagyok együtt párommal szeretnék egy eljegyzés félét, de nem úgy hogy kb. egy év múlva esküvő lesz, hanem csak egy összetartozás jelképeként kérje meg a kezem. Ez jó ötlet vagy semmi értelme?

Legjobb válasz: Igen itt a probléma a "kérje meg a kezem"-en van. Ha õ akarja, akkor úgyis megkéri. Ha nem akarja akkor minek erõltetni? Úgy nem hiszem, hogy értelme lenne.

Igen itt a probléma a "kérje meg a kezem"-en van. Ha õ akarja, akkor úgyis megkéri. Ha nem akarja akkor minek erõltetni? Úgy nem hiszem, hogy értelme lenne.
Igen ez szép dolog és érdemes élvezni a jegybenjárást.Az egy jó érzés, hogy õ hozzám tartozik és összetartozunk.Én is szeretném már, hogy ezt átélhessem.Várom párom mikor teszi meg ezt a lépést.Kívánom neked, hogy sikerüljön a dolog és szép legyen.Amúgy meg igenis van értelme.
nálunk is ugyanez volt a helyzet.két hónapja volt az eljegyzésünk de esküvõt még nem tervezünk.mi is az összetartozás miatt:Dngyon jó ötlet....annyira jó így éldegélni:Dhogy õ a võlegényem:Dén nem bántam meg.a jegyben járásnak is van egy varázsa amit szerintem érdemes tovább élni mint pár hónap.
Én 3 éve vagyok a párommal és már jó ideje pedzegeti az eljegyzést.De csak most tartunk ott hogy eljött az idõ.Nálunk se lesz egyhamar esküvõ, szeretnénk, de még tanulok párom meg a munka mellett új szakmát tanul így megbeszéltük hogy várunk még 2-3 évet.De legalább tudom hogy mik a szándékai:) Megkaptam már pár embertõl hogy ha nem lesz esküvõ akkor minek ilyen "hamar" az eljegyzés, de nem figyelek rájuk.Mi tudjuk hogy mit akarunk és azt is hogy ehhez még kell pár év hogy minden rendben legyen.
Nálunk sem volt kitûzve, hogy az eljegyzéstõl számított x éven belül esküvõ lesz.Miért ne lenne értelme?
Szerintem meg jól gondolod.Finom kis módszerekkel terelgetni kell a pasikat az eljegyzés felé, mert némelyik olyan, hogy magától talán sosem kérné meg a barátnõje kezét.Legyél rajta, ne várj rá .
én 17 vagyok a barátom 26.mindketten tudjuk h nem lehet esküvõ a korom miatt a közeljövõben de egy összetartózás jelképeként és h jelezze a késõbbi szándékát megkérte a kezem.szóval miért is ne...szerintem ha megkéri vki vkinek a kezét az nem azt jelenti h rohanni kell egy éven belül az anyakönyvvezetõhöz.
Jó ötlet, fõleg, ha õ is így gondolja és õ kéri meg a kezedet, mindenféle utalgatás és célzás nélkül. Sok boldogságot!
Ha nincs konkrét esküvõi motiváció ahogy írtad pl egy egy évvel késõbbi lagzi víziója akkor teljesen felesleges szerintem.
Szia! Szerintewm nagyon jó ötlet az eljegyzés akkor is, ha nincs kitûzve az esküvõ. Nekünk a 2 éves évfordulónkon volt az eljegyzés. Ennek már több, mint 10 éve, és a mai napig nincs kitûzve az esküvõ idõpontja, pedig már gyermekünk is van.
Az eljegyzés az esküvõ elõszobája.Arra találták ki, hogy két ember kifejezze vágyát az elkövetkezendõ évek együtt töltésére, a családalapítás tervezgetési ideje.Ha megérett az elképzelés , hogyan tovább együtt?, és mindketten úgy érzik életük végéig kívánják egymás közelségét, képesek örömben-bánatban osztozni, felelõsséget vállalni egymás iránt, AKKOR lehet lépni tovább az elõszobából. De ki az, aki sokáig szeret az elõszobában toporogni??:)
szerintem az a baj, hogy a karika gyûrû (2 ugye, neki és neked is) kb 100.000 ft...

Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: De igen.Nem értem,ha szeretitek egymást,hogy tudnátok beengedni egy 3.at is,ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat,kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi,akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva,Te simán egy másik férfival,miközben a párod is ott van,nem értelek,ha szeretitek egymást,hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs,lehet én vagyok régimódi,de nekem ez nem fétr bele,kikaparnám a párom szemét,de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg,mert tönkretehet mindent!!!!!!

De igen.Nem értem, ha szeretitek egymást, hogy tudnátok beengedni egy 3.at is, ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat, kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi, akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva, Te simán egy másik férfival, miközben a párod is ott van, nem értelek, ha szeretitek egymást, hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs, lehet én vagyok régimódi, de nekem ez nem fétr bele, kikaparnám a párom szemét, de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg, mert tönkretehet mindent!!!!!!
nem rontaná el csupán a jelenlegi problémát tovább mélyítené. valami mégis hiányozhat a kapcsolatotokból. kétszerelmes nem tud elviselni egy harmadikat. a harmadik csak akkor kellehet, ha a kapcsolat elsivárosodott. ha a szerelem elszállt. az hogy nem veszekedtek és a gyerekekekt szépen nevelitek még nem jelenti azt, hogy szeretitek egymást csak önkábítás, hazugság önmagatoknak, ha úgy gondoljátok most nagyon trendik lennétek az erre fecsérelt idõt és energiát inkább a párkapcsolatotok rendbehozatalára használjátok. nem gond, ha most ezen kemény szavak hallatán leszavazol, pár év múlva ez a válság erõteljesebben fog felszínre törni, ha most nem léptek!
Amúgy én sem itélkezek vagy hasonló, de érdekelne... A "szexben semmi nem tilos és semmi nem kötelezõ" tehát azt tesztek amit jónak láttok...
Ha a két ember szereti egymást egy harmadik nem fér el az ágyukba, vagy akárhol.A szerelem féltékenységet szül egy ilyen intim helyzetben meg fõleg. Ha simán végignézed hogy a férjed más nõben matat vagy a feleséged más fickón ugrál meg ilyenek, hát akkor gondolkozz el az érzéseiden. Szerintem a hétköznapokban sem fogod tudni ezt félretenni. Akkor inkább már kettõt vegyetek be. Mindegyikõtök egyet . Oltsátok le a villanyt vegyetek fel maszkot, ne szólaljatok meg és utána lehet találgatni ki kivel volt. HiHi Jó kis társasjáték Bár jó eséllyel megismered a férjed mozdulatait.
atyauristen! lehet en vagyok regi modi de en nem birnam elviselni , vegig nezni hogy a parom egy masik nohoz hoza er kenyezteti, foleg nem azt hogy en is elveznem ezt fuuujjj!!vagy eppen forditva en hozam erne egy idegen ferfi! undoritonak tartom egyszeruen! ha ketfel igazan szeretik egymast, akkor nem birnak bevenni egy 3 ik szemelyt is! ugyahogy az elso valasziro irta kikaparnam a paromnak a szemet is ha csak felhozna nekem ilyen temat, de hal istennek nem olyan beallitotsagu! nekunk perfect 100% os a sex egyutt!!
jesszus......
Menjetek el egy swinger klubba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!jó hogy vannak olyanok is akik normálisan megmondják véleményüket, tanácsot adnak és nem ítélik el egybõl az embert.szerintem nem mi vagyunk és leszünk az utólsók akiknek ez megfordul a fejükbe.de arra jutottam (mivel eleve én hoztam fel a témát a páromnak)hogy vagy csak én leszek vele, vagy egy másik pár lesz.és hogyan lehet ezt tulajdonképpen megoldani?vagy kik legyenek azok?(mert a biztonságPLbetegségek miatt se mindegy!
Jól tetted elõttem válaszoló, hogy megmondtad neki, hogy akkor te meg egy másik pasival!:D Végre vki, aki nem fél megmondani. Mert teljesen jogos, hogy ha azt akarja, hogy vegyetek be egy másik lányt, akkor te utána azt mondod, hogy egy másik srácot is majd. Persze, akkor már a kedves férfiak fel vannak háborodva és mondogatják, hogy de az más. Mert, hogy két szép nõi test az más. Hát tévednek, mert nekünk meg a férfi test a szép, úgyhogy...:) Vmit vmiért...
Nekem az a véleményem, hogy azért mert ilyesmin gondolkodtok, nem jelenti azt hogy nem szeretitek egymást. Nálunk is már felmerült ez a dolog, bár csak fantáziálgatás terén. Sztem a legtöbb embert izgatja a gondolat. De ha tényleg meg kellene tenni, egyikünk sem merné. Javaslom hogy próbáljátok meg másképp feldobni az együttlétet, próbáljátok ki vmi izgalmas helyen. Az is nagyon izgalmas, de mégsem kell hozzá vki mást bevonni. Üdv. Samira
Én sem mennék bele, bár már köztünk is volt szó ilyenrõl. Régebben A párom nagyon akarta és én is szívesen kipróbálnám egy lánnyal, de mégsem mentünk bele. Én eléggé féltékeny típus vagyok és nem tudnám elviselni ha egy ásik nõhöz hozzáér a férjem. Aztán volt arról szó, hogy csak én lennék a lánnyal õ pedig csak nézné és hozzá sem érne, de erre mi a garancia. Amikor együtt van 3tök felizgult ember akkor már minden lehet. Õ ezt akkor nem nagyon értette meg, de amikor egyszer felcsattantam, hogy jó, de akkor utána én dugok elõtte egy másik pasival, na az már nem tetszett neki:-) Késõbb õ is belátta, hogy igazam van annyira, hogy valamelyik nap sokat olvastam a nyitott házasságról és mondtam neki, ha nem jó velem a szex, vagy ha úgy érzi mással is ki akarja próbálni akkor tegye meg (talán én sem gondoltam ezt komolyan de ismerem az elõéletét, talán ezért volt ez), és képzeld olyan fejmosást kaptam tõle, hogy én hogy képzelem azt, hogy õ valaha hozzá fog érni egy másik nõhöz, és különben is nem azért vett el (4hónapja vagyunk házasok) hogy más nõvel szeeljen, és különben is már házasok vagyunk és teljesen más a kapcsolatunk mint régen és ebbe már nem fér bele semmi ilyen:-) Szóval én azt gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem tudnak elviselni egy harmadik embert az ágyban. Ha férfi vay, gondolj bele abba, hogy Te mit szólnál ha elõtted a feleségedet más pasi dugná. De ha nektek ez mégis belefér, akkor sz sztem már nem szerelem, csupán szeretet és megszokás.
Fura, hogy csomóan azt írják, hogy ha szereted meg bízol benne, akkor oké. Hát szerintem meg éppen akkor nem az! Én maximum egy felszínes, érzelem mentes kapcsolatban tudnám elképzelni, de ha elvileg szeretik egymást, akkor olyan nincs, hogy nagy boldogan végignézed, ahogy más valakivel van és közben még élvezed is. pf..
Én màr ha a baràtnöm nàlunk van, és a pàrom kicsit többet nevetgél vele, màr féltékeny vagyok. Pedig elmerem engedni bàrhovä egyedül(ma pl céges vacsoràn van nélkülem, )de megbizok benne. Azt is tudom, hogy nem csalna meg a baràtnömmel, nem azért nevet vele, hanem mert a szituàcio adott a nevetésre, de én akkor is féltem. Félte, mert szeretem. Én soha nem engednék senkit az àgyunkba, magunk közé. Utàna azon törném az agyam, vajon én, vagy a màsik teljesitett jobban az àgyban' Vajon miattam, vagy a màsik miatt lett orgazmusa? Vajon gondol-e rà, szeretné -e ujra kiprobàlni? Nem, nem soha. Nem azért mert elitölendö, hanem azért mert ezzel magadnak fogsz még több csalodàst okozni. Hidd el, utàna nem fogsz màr nyugodtan aludni. Néha én is fantäziàlok, hogy mi lenne, ha egy nö engem kényeztetne, vagy én a nöt, de hogy 3-an a férjemmel? Soha, soha soa. Ö az enyém, én ismerem a testét, és én akarom neki megadni azt amire vàgyik. Ha arra vàgyik hogy egy harrmadi^k is, akkor én màr ott nem vagyok teljesen kielégitö szàmàra. Nem tudom, jol gondold meg. Pàr oràs testi öröm miatt egy egész életre csalodni fogsz£
szia, az én fejemben is megfordult már a dolog, bár én nem vetettem fel... elég féltékeny tipus vagy meg nem elég magabiztos. ha az izgalom hevében nem is bántana, ha máshoz érne, de utólag biztos azon gondolkodnék, hogy nem-e gondol majd megint a másik nõre, vagy nem-e tetszik majd meg neki annyira, hogy mindig azon járjon az esze, persze mi még fiatalok vagyunk, és a párom is elég gyerekes, lehet csak ezért van meg nem egészen tökéletes most a szerelem és a bizalom...
Elméletben semmi kivetnivalót nem látok benne és azt gondolom simán mûködhet a dolog. Fõleg ha te is élvezed egy nõ közelségét. Gyakorlatban viszont korainak tartom. 4 év alatt még a káma-szutrát sem lehet végigjátszani. :) Minek oda még egy harmadik? Nem tetszik nekem, hogy ilyen rövid házasság alatt már felbukkant, hogy egy idegennel tegyétek izgalmasabbá a kapcsolatot. Ennyi idõ alatt még egymásra sem lehet ráunni. Ha igen... azon nem segít a harmadik. Azon valóban csak ront. Ám, ha ez csak beszédtéma, csak szóbeli játszadozás a gondolattal, akkor semmi gond. Akkor nem kevés a 4 év. :) )
15:56 os vagyok. A 16:28-as válaszához fûzném hozzá. Nem azért kap ellenzõ válaszokat mert ez nem megszokott és akkor nem is lehet jó. Hanem szerintem azért mert teljesen más eset lenne ha független lenne. Függetlenül megteheti sõt lehet én is megtenném, de amikor az embernek családja van, szeretõ megértõ párja akit viszontszeret és hasonlók.Egy ilyen 3 -as eléggé elbaltázhatja a dolgokat, ha rosszul sül el.És akkor huss a szép jó kapcsolatnak. Azért manapság a jól mûködö kapcsolatokat meg kell becsülni szerintem. Bár ha szeret kockáztatni.n is tudom a kíváncsiság nagy úr, de hamar elromolhatnak a dolgokés nehéz õket helyrehozni. Ha jól emlékszem láttam egy filmben valami hasonlót, csak ott a fickó megígérte hogy hát nem fogja a második nõt azaz nem a feleséget meg... . Persze nem így lett m, íg a feleség kiment innivalóért hát õk jól belekezdtek... Na mindegy A lényeg hogy neked kell eldöntened, a te életed.
ha mind2en szeretnétek, akkor semmi problémát nem okoz!sõt!ha tényleg élvezitek, meglátod utána ismét tüzesebb lesz a szexuális életetek amiben már csak 2en lesztek! és ha mégsem jó, még mindig meglehet állni közben, hogy mégsem szeretnétek. ha már felmerült közöttetek hogy "akár"akkor már ott van vágy erre a felállásra. és azt írod hogy nagyon szeretitek egymást, akkor miért menne tönkre a kapcsolatotok olyan dolog miatt amit mindketten szeretnétek? ne számíts sok olyan válaszra ami majd ösztönöz hogy megtedd. tudod ami nem a séma szerint történik itt nálunk, az már csak "rossz"lehet a nagytöbbség szerint. vágjatok bele, és hidd el....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utólsó válaszolonak!de önmagába félek egy picit az egésztõl.(ezért gondolkodom rajta)én vetettem fel az egész témát és a párom nem ellenkezett.(megbeszéltük egyszer lenne a dolog)akkor nem szeretjük egymást szerintetek mert elgondolkodtunk ezen?(a 3.nõ lenne)
válaszolók a kérdés nem az volt hogy bele menjen -e, vagy hogy ti belemennétek-e egy hármasba, hanem az hogy ez milyen hatással lenne a párkapcsolatára. a válaszom ezért volt az hogy belemehet, de tudnia kell, hogy már semmi sem a régi kettõjük között, tehát a meglévõ problémát csak mélyíteni fogja
Én is az elõzõkhöz csatlakoznék. Ugyanazokt a kérdéseket tudnám feltenni, mint az elsõ válaszoló... És megtódanám azzal, hogy miért érzitek azt hogy ez kell nektek? Komoly, felnõtt emberek (anya és apa) vagytok, miért kell átlépni a (normál) ész határait?
ahhoz, hogy ne rontsa el, egyformán kell akarnotok mindkettõtöknek.nem gáz, hogy 3-ik partner is van, HA!tényleg mindegyik fél szívesen teszi. a magam részérõl én sem mennék bele soha ilyenbe, mert ez már kímeríti a tisztelet fogalmát a másik fél iránt.de nem ítélem el aki ilyenbe belemegy.
1. vagyok, bocs, én úgy vettem, nõ vagy, de végülis ez nem derült ki, mindegy mert a véleményem ugyanaz csak bocs ha egybõl úgy reagáltam, mintha nõ lennél, és férfi vagy, hú nem megyek bele, érted ugyis.
Engem is izgat a godolat, nagyon is!De valahogy csak az a része, amikor engem kényeztetnek, ketten is! Aztán elképzelem, ahogy a pasim csorgatja a nyálát az idegen nõ látványára és feláll a cerkája, már a gondolattól is roszzul leszek. És nem esne jobban az sem, ha Õ ezt fordítva végig tudná nézni! Ott akkor már valami nem ok! Ez egy olyan próbálkozás, ami nem biztos, hogy megéri, nagyon fájdalmas vége lehet.Nem tudhatod most, mit éreztek majd közben, vagy utána, hatalmas sebeket lehet egy ilyen kiváncsiskodással szerezni, szerintem. Én, szingliként jelenleg 2 olyan emberrel tenném csak meg, akikhez nem kötnek érzelmek.Akkor lehet felszabadultan kiélni minden vágyadat és ha nem tetszik a psrtnerek egyikének, ha többet nem látod, sem gond, nem õ életed párja.Vagy nem?

4 éve vagyok együtt barátommal, de neki mindennapos a pornófilm és szex honlapok. Hogyan tudnám leszoktatni?

Err?l az egészr?l tudnotok kell,hogy mi most távkapcsolatban élünk,de ez nem befolyásol semmit sem,mert én most a f?iskola után már dolgozom ? viszont még küzd af?iskolával sajnos.Azért írtam,hogy nem változtat semmit a dolgon,hogy távkapcsolatban vagyunk,mert még oda jártam f?iskolára addig is nézte úgyanígy,csak azokon a napokon amikor én hazajöttem,szóval hétvégenként,most meg scak hétvégenként vagyunk együtt.25 éves kamaszkora,óta ezt nézi és önkielégít is közben,de ezt szerintem nem kell mondanom senkinek sem.Az élete részévé vált,de engem viszont nagyon zavar,oly annyira,hogy oylan érzésem van mintha csalna,amikor tudom,hogy este elköszön t?lem,leül a gép elé pornózni és ki tudja még mit csinálni.A dolog annyira el van fajulva,hogy azokat a csajokat akik tetszenek neki,beteszi a pda-jaba,a számítógépén azok a csajok a hátterek az asztalon neki,és ez nagyon szarul esik nekem,de ? ezt nem érti meg,? háborodik fel.Akkor tünteti el a dolgokat,a gépér?l miel?tt megyek hozzá.Több kép van a telefonjában is ilyen n?cskékr?l,mint rólam.Nem hiszem,hogy emellett scalna si,mert 25 éves,és 4 éve én szedtem fel,mert tudjátok az afélénkebb fajta,szóval el?ttem barátn?je sem volt,de mondhatjuk azt is,hogy már túl van minden vízkereszten,szóval lehet megváltozott ilyen téren.Írtam,hogy több mint 4 éve vagyunk együtt,és ez a dolog egy féléve derült ki,és nem tudom megszokni,sem elviselni,nagyon sok vita van sajnos bel?le,de nem mondd le err?l a szokásáról,akkor inkább rólam.Küls?mre nem lehet panasza,úgyhogy nem tudom elképzelni hogy mi van vele.Mondtam neki nem egyszer,hogy nézzük együtt,de arra sem hajlandó,csakis egeydül,azt mondja,hogy töltsek le magamnak és nézzem meg ha annyira érdekel,pedig én miatta ajánlottam fel.Szerintetek minden pasi ilyen,csak nem mondják el és csak én fogom fel túl drasztikusan a dolgot?Csak modnom az a probléma,hogy ha még egyszer egyszer fordulna el?,de hogy minden este,és mindennap mikor egyedül van otthon.Sose leszek oylan mint egy pornószínész,és nem is akarja(küls?re:mellnagyobbítás stb.),de akkor nem értem hogy mit nyújt neki.Léci segítsetek nekem.Köszi

Legjobb válasz: Nehéz kérdés.Azt hiszem személyiségtõl függ. (vagy aberráltságtól) Érdekes én nõ létemre szintén imádom a pornót és én is ha egyedül vagyok...Mi is távkapcsolatban élünk.A barátom szintén ezt csinálja, de arról az oldalról már zavart és azóta én nem teszem, mert féltéleny vagyok azokra a nõkre, én is megcsalva érzem magam, pedig tudom jól hogy az ilyesmi semmit nem jelent.Ez csak egy függõség, ami nem vezet megcsaláshoz.A barátom ráadásul mondja is még a tv-ben is, hogy ezt de meg dugná...de csak poénból, de szarul esik. Egy ötlet: csinálj magadról pornóképeket és tuti azok lesznek a gépén. Vagy ha ti is távban vagytok, csináljatok webkamera szexet. Ne légy féltékeny, legalább nem a hátad mögött sunyin megcsal, csak képeket néz.

Nehéz kérdés.Azt hiszem személyiségtõl függ. (vagy aberráltságtól) Érdekes én nõ létemre szintén imádom a pornót és én is ha egyedül vagyok...Mi is távkapcsolatban élünk.A barátom szintén ezt csinálja, de arról az oldalról már zavart és azóta én nem teszem, mert féltéleny vagyok azokra a nõkre, én is megcsalva érzem magam, pedig tudom jól hogy az ilyesmi semmit nem jelent.Ez csak egy függõség, ami nem vezet megcsaláshoz.A barátom ráadásul mondja is még a tv-ben is, hogy ezt de meg dugná...de csak poénból, de szarul esik. Egy ötlet: csinálj magadról pornóképeket és tuti azok lesznek a gépén. Vagy ha ti is távban vagytok, csináljatok webkamera szexet. Ne légy féltékeny, legalább nem a hátad mögött sunyin megcsal, csak képeket néz.
Szerintem túlzás, amit a barátod csinál. Pláne, ha felajánlottad neki azt is, hoyg nézzétek együtt... nekem ugyanilyen szarul esne. Az én pasim is szokott pornót nézegetni, de nem tartja elõbbre, mint engem. De Te tudod, mennyire vagy képes tolerálni. Ha nagyon nem megy, keress olyat, aki Rád vágyik nap mint nap, nem mindenféle fantáziálásokra...
Szerintem is túlzás.... Ki tudja, hogy mit rejteget még, én ezt gondolom! Szerencsére nálunk nincs ilyen, sõt, a abrátom ki is jelentette, hogy õt nem mozgatja meg, nem érdekli... De az elõzõ kapcsolatomban voltak olyan szituk, hogy együtt néztük, engem nem zavart...
Hozzászólok én is, mint pasi: komoly kapcsolatom van már több, mint fél éve, ennek ellenére nézek én is pornót, ha kicsit oldani akarom magam: ha kielégítem magam, nem csak örömet szereztem magamnak, hanem megszabadultam sok felgyülemlett stressztõl is.(Bár én hetente max 3szor csinálok ilyet.) A te esetedben szerintem nem errõl van szó. (Én telítõdnék endorfinnal, ha a barátnõm felajánlaná, hogy nézzük együtt.) A barátod szerintem betegesen kötõdik a pornóhoz. Az álsalad leírakból ítélve, a barátod már több, mint 10 éve függõ. Még korábban hozzászokott, és nem tudja kizárni az életébõl így sem, hogy van egy fain barátnõje. Talán épp a függõség miatt nem akarja, hogy együtt nézzétek: talán nem akarja, hogy megtudd/meglásd, hogyan nézi ezeket, miket mond/csinál közben, ill. mire gondol. Ez egy privát szféra a számára, ami több, mint tíz éve formálódik. Szerintem ezért hiszi azt, hogy fontosabb neki a szenny, mint te, hisz ezen nõtt fel, és ez egyfajta biztonságérzetet nyújt a számára. Orvosolni a problémát, úgy képzelem szakember dolga... Ha van rá energiád, próbálkozz, de jusson eszedbe, hogy egy szenvedélybeteget k*rva nehéz leszoktatni akár cigirõl, szerencsejátékról, alkoholról, vagy pornóról legyen szó. Nem vedd készpénznek, amit leírtam, ennek ellenére remélem tudtam segíteni...
A férfiak ilyenek, igen, nem csak a tied. Az enyém is megnézi minden nap a pina.hut. Ha nem akar ezen változtatni-márpedig ez hangzik ki a lelveledbõl, akkor sajna nem tudsz mit tenni. Ha annyira zavar, és nem tudod megszokni, akkor válts. Õ nem fog leszokni róla. Ha sokerõd van, egy pszicológust megpróbálhatsz, ártani nem fog...
nos, én is egy olyan lány vagyok, akinek a barátja szeretni nézni a pornót. amikor elõször megudtam, elszörnyedtem, és fujjoltam. én is azt éreztem, hogy megcsal, hogy mással van. aztán valahogy nem csináltam ebbõl nagy ügyet. még el is vicceltük néha a dolgot, ha rákérdeztem, mi volt, és õ mindig elmondta õszintén. egy idõ múlva nem volt olyan rossz már ez nekem, és egyszer, már nem is tudom hogyan, együtt kezdtünk nézni, és egymást kielégítettük...nagyon izgi volt. már nem tudom ki ötlete volt, de azóta ez az egyik közös titkunk, és jó szórakozásunk ami összeköt. szerintem a barátod azért sem akarta, hogy közösen nézzétek, mert valószínû, érzete, hogy nem fogadod el, esetleg elítéled ezt. de neked sem jó az, hogy felajánlod, ha neked nem is lenne jó. az el nem fogadás pedig erõsíti benne a félelmet, hogy a már beállt szokásait te meglátod, leleplezõdik. Fél a szégyenérzettõl. szerintem próbálj elgondolkozni azon, hogy vajon mit élveznek az emberek a pornóban mert nem csak férfiak szeretik nézni. és ne félj. a pornó soha nem tudja azt adni neki, amit TE tudsz. a pornó csak szex. nincs benne szerelem, meghittség, romantika, odaadás. Ezt a felmerülõ problémát vagy meg tudjátok oldani, és összeköt benneteket, vagy ha nem szeretitek annyira egymást, hogy lépjetek egymás felé, lehet, örökre szétválaszt.
Az utolsó két hozzászólás megszívlelendõ, komolyan. A férfiak máshogy állnak elve a szexhez, ezt fogadd el. Neki kimaradhatott a tinédzserkori laza szex, a csajozgatás, így meglehetõsen sok kiélnivaló dolog ragadt bent. Ennek most te iszod a levét, de nem kell betojni. Ha azt mondod hogy te jobb vagy mint a pornó, stand up and fight, bizonyítsd be. Xopd le úgy hogy azt még hónapokig emlegesse és meglátod hogy mûködni fog. Idõbe telik, de vissza fog állni egy normális pornónézési szintre, bár a tény hogy távkapcsolatban vagytok nem segít... Csakis te döntöd el hogy mennyit ér neked a srác, csak te.
Hasonló a helyzetem de a sok hozzá szólás nekem is nagyon hasznos volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!