Találatok a következő kifejezésre: 4 éve vagyok, (679 db)

Milyen idős Bori, Orsi, Ricsi? Ezt állítják: Bori: éveink számának összege 60. Orsi: 4 évvel vagyok idősebb borinál. Ricsi: 20 év múlva leszek olyan idős, mint amennyi most orsi és bori éveiszámának összege.

Legjobb válasz: Legyeb Bori b éves. Orsi 4 évvel idõssebb Borinál, tehát b+4 éves. A két lány együtt 2b+4 évesek, Ricsi 20 év múlva lesz ennyi, vagyis r+20=2b+4, amibõl adódik, hogy Ricsi 2b-16 éves. stb.

Legyeb Bori b éves. Orsi 4 évvel idõssebb Borinál, tehát b+4 éves. A két lány együtt 2b+4 évesek, Ricsi 20 év múlva lesz ennyi, vagyis r+20=2b+4, amibõl adódik, hogy Ricsi 2b-16 éves. stb.

Miért nem bírja? Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Az elején nagyon jól ment a szex köztünk (most is jó), de az utóbbi években nagyon hamar elmegy. Max 1 percig bírja. Szerintetek ez mitől lehet. ő erre azt mondja hogy túl jó vagyok neki.

Legjobb válasz: Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)

Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)
ugyanez a szitu.... :S énse tudom mit kellene tenni... :S
Esetleg kérd meg, hogy maszturbáljon és ha úgy érzi, meglesz neki, hagyja kicsit abba. A lényeg, hogy húzza el minél tovább...
1. Ha elmegy egy perc után miért nem lehet folytatni? Simán bírja még egy kanyarig, csak dobjátok fel a dolgokat. Tapasztalatból beszélek. 2. Nyissatok egy üveg bort...csodákra képes ( igyatok is belõle..:) Sok sikert! 27/F
Mi is 4 éve vagyunk együtt, de eddig 2* feküdtünk úgy le. Õ nem szereti...
Így van utolsónak igaza van, annyit tennék hozzá, hogy lehet mást is, mi pl úgy szoktunk együtt lenni, hogy tampon van és vagy hátul próbálkozunk(persze nem állandóan) vagy franciázás van, minden csak bizalom kérdése(7 éve vagyunk együtt, házasok is vagyunk sok mindent átélt már velem ami ennél durvább és komolyabb volt(pl nemrégen a kislányunk születését)
KOMMUNIKÁCIÓ!!! Ha itt teszed fel a "belemegy?" kérdést, akkor még egy darabig nem tudod meg, õ hogy viszonyul a dologhoz! Meg kell kérdezni... Nem kínos, maximum nem szeretkeztek, ha megvan. Én anno, mikor a Kedvesemmel már kialakult a kapcsolatunk, és piros napokba értem, megkérdeztem Tõle, nem taszítja-e. És máris tisztába tettük a szitut. Azóta is boldogan szeretkezünk mikuláskor is, és máskor is :) Beszélgessetek, anélkül nem jutsz egyrõl a kettõre! Üdv :)
Én párom nem undorodik a vértõl, és azt mondja jobban is csúszik.
Ez a partnertõl es tõled függ! A legtöbb pasi nem szeret ilyenkor szeretkezni. En a baratommal mar több mint 3eve együtt vagyunk, de 1x feküdtünk le ugy, de nem azert, mert õ nem akarta. En olyankor magamtol is undorodom, nemhogy meg akkor szeretkezzünk. Egy het, valakinek több, valakinek kevesebb. Szerintem kilehet birni ezt a par napot. Szerintem ugy mind a kettõ fel jobban elvezi a dolgot, ha nem menstrual a nõ közben.
Attól függ, ha a barátnõm a vége fele jár és nem vérzik nagyon akkor én bennevagyok, csak éppen nincs orális kényeztetés pl
Embere válogatja, de a legtöbb pasi nem igazán van oda a véres punciért... 18/L
Hát az õ nevében nem tudunk beszélni. Én például jobban szeretem olyankor :D 20/F
én például jobban beizgulok ha megvan, bár a párom nem nagyon van érte oda, de néha ritkán szoktunk így is szeretkezni ha megvan. leginkább a zuhany alatt:) ott egyáltalán nem zavarja. ágyban inkább, ezért ott ritkábban, legalább nem kell hipózni a lepedõt:D szóval mi a zuhanynál maradunk
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!Igen akkor megbeszélem a a párommal, csak valahogy nem volt annyi erõm hogy belefogjak és megkérdeztem.De ti segítettetek nekem erõt adni. puszi nektek!:)

4 éve vagyok együtt a vőlegényemmel! Mindenki álompárnak gondol minket! De én úgy érzem már nem szeretem őt?

Kb 1 éve kezd?dött ez az egész, furcsa szorító érzés van a mellkasomba, szó szerint fáj a szívem!

Legjobb válasz: Én 4 éve vagyok férjnél. Volt idõ, mikor ha hetekig nem láttam volna, akkor se hiányzott volna, most meg akkor is hiányzik, mikor elmegyek dolgozni és olyan messze van az este....:) Szerintem némi érzelmi hullámzás belefér, ezért még nem kell szakítani. Ha nem tudod elképzelni, hogy vele éld le az életed, ha céljaitok különböznek, akkor el kell gondolkodni a folytatáson. Szerintem ez még nem vészes, ne ess pánikba. 23/L

Én 4 éve vagyok férjnél. Volt idõ, mikor ha hetekig nem láttam volna, akkor se hiányzott volna, most meg akkor is hiányzik, mikor elmegyek dolgozni és olyan messze van az este....:) Szerintem némi érzelmi hullámzás belefér, ezért még nem kell szakítani. Ha nem tudod elképzelni, hogy vele éld le az életed, ha céljaitok különböznek, akkor el kell gondolkodni a folytatáson. Szerintem ez még nem vészes, ne ess pánikba. 23/L
OFF: Mindenki szerint õk a tökéletes, semmi gonddal-bajjal nem rendelkezõ álompár. De ilyen csak a mesékben van. Amúgy mindig az ilyen párokkal van a legtöbb gond. (Nem rossz szándékból írtam.)
Csak nõ vagy és rád jött éppen a "nemtudom mit akarok". Holnap már itt hisztizni fogsz hogy keveset tudtok együtt lenni.
Nos, ha sokáig él két ember egymással párkapcsolatban, fõleg, ha egy háztartásban, elõfordul, hogy egy kicsit ellaposodik, esetleg a felek néha egy kis szabadságra vágynak. Mindig kell valami új, ami feldobja a szürke hétköznapokat (vacsora, kirándulás, közös programok, a szexrõl nem is beszélve). Ha nagyon nem hagy nyugodni a kérdés, meg lehet próbálni a szünetet, hogy úgy jobb-e vagy rosszabb, mindazonáltal én úgy gondolom, hogy az ember érzi, ha eljön az igazi. Nekem 4 éve van kapcsolatom, voltak már problémák, de még ma is megdobogtatja a szívem. (22 éves vagyok)
A kérdező hozzászólása: Igazából nem hiányzik semmi, csak az az érzés hogy szeretem stb Közösek a céljaink, ugyanazt várjuk az élettõl, ugyanarra vágyunk, csak ez az egy a baj amit érzek... (vagyis hogy nem érzem hogy szeretem)
ha nem szereted akkor vege!minek elnel olyannal akit nem szeretsz meg 50 evet?????? de probat meger legyetek kulon es ha hianyzik akkor meg mindig szereted csak mar atalakul a szerelem szeretette... mondjuk magambol kiindulva en csakis ugy lennek a szerelmemmel baranommel kedvesemmel mindegy h hivjuk ha szeretem!mindenkinek megvan a parja csak meg kell talalni.
OFF: Mi az az "álompár"?
Szerintem ez egy komoly probléma. Mi 7 éve vagyunk együtt, 2, 5 év együtt élés, 2 hónapja házasok. Az a lényeg hogyha csak arra gondolok hogy elmenne valahová pl külföldre dolgozni már érzem azt a nagy fájdalmat.És ez így volt mindig is , talán már 1-2 hónap után.És az nagy baj hogy nem hiányozna. Bár azt igazán akkor tudnád meg. Valaki írja hogy kirándulás és már nem hisz semmiben mert ígéret.Ha én arra várnék hogy a férjem valósítsa meg akkor örök életben várhatnék, mert õ nem szeret ilyenre költeni.Amúgy 2 hét múlva megyünk Dubrovnikba. Vannak utazási irodák ahol akár 1 napos dolgokra is be lehet fizetni. 8-10 ezer pl Bécs. Visszatérve rád kedves kérdezõ! Szerintem "jó módodban" már nem tudsz mit csinálni.Ez az unatkozó nõ szindróma. Mi pl soha nem unatkozunk, mindig találunk valamit amivel elfoglaljuk magunkat. Kérdem én mi kell annál több mint hogy közösek a céljaitok, jól megvagytok, a párod megbecsül és el akar venni? Hányan örömtáncot járnának helyedben ezen az oldalon. Amúgy összeköltöztetek már? Minket pl annyira hajt hogy gyarapodjunk. A ház felújítás nagyjából kész de még annyi minden van amit meg akarunk valósítani. Idõ közben még 1 házat vettünk és azzal is terveink vannak. Az a tanácsom hogy becsüld meg azt amid van.
Szrrintem teszteld magad! Menj el pár napja egy barátnõdhöz vag szüleidhez és meglatod hianyzik e:) eleg fura de mukodik:) enis fel eve lakom a parommal, neha alig varom h elmenjen edzeni es akkor par oraig csönd, de nalam nem kerdes h szeretem e:-)
Ha igy van, hogy minden rendben, közös jövö tervek, akkor egy kerdes merült fel bennem: mit szerettel eddig a parodban? A (vele töltött) uj elmenyeket, uj izgalmakat, kalandokat, az ujdonsag varazsat? Vagy szereted-e öt, ugy ahogy van? El tudod fogadni, hogy az ujdonsag varazsa egyszer minden kapcsolatban elmulik, es akkor el tudod-e fogadni öt ugy, ahogy van? tegnap 19:27
Én is pont ebben a szituációban vagyok. Mi 3 éve vagyunk együtt, jegyesek, 3 hónapja költöztünk össze. Ez idõ alatt érzem azt, hogy már nem ugyan olyan a kapcsolatunk, elment a szürke hétköznapok irányába. Elmondtam a páromnak, hogy csináljunk közös programokat, menjünk el olyan helyre kiránulni ahol egyikõnk sem volt még, fedezzük fel együtt a tájat stb. Azt mondta rendben. De én ott tartok, hogy már nem hiszek az ígéreteknek, nekem tettek kellenek. Szeretem õt, de hiányoznak dolgok a kapcsolatunkból, nem mindig érzem azt, hogy õ életem párja, sokszor én is úgy vagyok vele, hogy ha elmenne valahova nem hiányozna, máskor pedig õrjítõen. Én szerintem próbálj meg külön lenni tõle pár napot, hogy tudd tisztázni magadban a dolgokat, mert ha a késõbbiekben is folyamatosan így lesz, akkor szerintem nincs értelme a folytatásnak.
A kérdező hozzászólása: A párommal is beszéltem róla õ szeret engem és nincs senkije sem ez biztos!
Tudat alatt valamit megéreztél. Javaslom, beszélgess a pároddal, változott-e az érzelme irántad. Neki említetted már ezt a problémádat? Nekem (is) van egy megérzésem, remélem, tévedek: nem tûnt fel párodnak a látóhatáron valaki...? Hátha ez okozza ezt az érzést benned, csak nem mersz szembesülni evvel. Mindettõl függetlenül remélem, rendbe jönnek a dolgaitok. Vagy együtt, vagy külön.
Az az idezet jutott eszembe, hogy "nem a szerelem, ha 2 ember egymasra nez, hanem ha egy iranyba neznek". Szerintem az intenziv erzes nem tart örökke, igy nem kerdes, hogy most hianyzik-e vagy nem, a kerdes, hogy tudtok-e együtt elni, egyek-e a celjaitok. Amugy vannak, akik ugy elnek, hogy hetente egyszer talalkoznak, vannak, akik ejjel-nappal együtt, es egy ismerösöm a 4. hazassagaban a ferfi 2-3 havonta jött meg külföldröl egy hetre, allitolag ez a legjobb es legtovabb müködö kapcsolata. Tehat ez nem oszt-szoroz szerintem. Inkabb az az elgondolkodhato, hogyha ketsegek merülnek fel benned, akkor biztos minden rendben van a kapcsolatotokban? Mi hianyzik, mit szeretnel?
Bocs a hibakert telefonrol irtam:)

Megszeretném kérni a Szerelmem kezét. Már 4 éve vagyunk együtt. Eljegyzést szeretnék, de az esküvő ~2 évig nem lehetséges. Megkérjem így abban a tudatban, hogy "évekig" jegyes státuszban maradunk? (24/F)

Egy éve élünk együtt. Õ még nem végzett az egyetemen.(Esküv? csak utána)Már régóta szeretném megtenni ezt a lépést, de nem érzem azt, hogy egyedül képes lennék eltartani magunkat. Pedig szerintem menne(1 éve élünk együtt). Illik el?tte megkérdezni az Após jelöltet? és ha felteszi a kérdést eltudnád holnaptól tartani? (még egyetemista)

Legjobb válasz: Nem értem, miért kéne eltartanod? Vagy ha már együtt éltek, akkor ki tartja el, nem te? Többször leírsz mindent, ez így zavaros.

Nem értem, miért kéne eltartanod? Vagy ha már együtt éltek, akkor ki tartja el, nem te? Többször leírsz mindent, ez így zavaros.
Szerintem nyugodtan kérd meg. Van itt egy válaszoló, aki minden ilyenhez beírja, hogy nincs értelme az eljegyzésnek, ha nem követi 1 éven belül esküvõ, de ne hagyd, hogy mások rátok kényszerítsék a véleményüket, itt a ti életetekrõl van szó :) Ha jegyesek vagytok, attól még nem kötelezõ eltartanod, nyugodtan megvárhatod, amíg neki is lesz munkája és összeköltöztök. Apóstól akkor illik megkérni, ha nagyon konzervatív a család, engem speciel a hideg rázna, ha valaki a szüleimtõl kérne engedélyt, hogy megkérjen, de nem tudom, a barátnõd milyen beállítottságú. De elõször akkor is õt kérdezd, a szüleit csak utána.
Megkérheted a kezét. Ismerõseim 5 éve járnak jegyben, mert egyikük dolgozik, a másik tanul, albérletben vannak és nincs lóvé a lagzira, de majdcsak összejön egyszer. Attól, hogy eljegyzed, nem jelenti azt, hogy a szülei automatikusan lemondanak róla. Szóval, ha eddig támogatták anyagilag, akkor valszeg ezután is fogják.
Tetszett a kettes válasza... Én ritkán járok erre, de amúgy pont hasonlóra gondoltam! :D ÉN ugyanis szintén azt vallom, hogy az eljegyzésnek úgy van értelme, hogyha azt utána 1-2 éven belül esküvõ is követi. Azért 2 év szerintem belefér, ha szerinted a párod is így gondolja! No de ettõl függetlenül én nem erõltetem senkire a véleményemet, én így szeretném és rosszul esne, ha a párom nem ismerne annyira, hogy ezt ne tartaná tiszteletben, ámde ha más máshogy gondolja, nekem ahhoz semmi közöm, az õ életük. Hogy valami hasznosat is írjak, hogyha szerinted/szerintetek eljött az ideje, akkor nyugodtan kérd meg, ez nem jelenti azt, hogy most egyik napról a másikra el kellene tartanod! Szülõ kérdés... Attól függ milyenek a szülei. Ha konzervatív, hagyománytisztelõek, akkor illik elõbb velük megbeszélni, nehogy "sérelmezzék" késõbb.
Nyugodtan kérd meg a kezét! :)

El hagy a párom hogyan szerezzem vissza? 4 éve vagyunk együtt ebből kb 3 éve együtt élünk, ő 21 éves nő és 24 vagyok.

Minden közös volt, együtt terveztük az életünket. De az utóbb id?ben nem úgy tör?dtem vele ahogyan kellett, nem tudott rám támaszkodni, és egy n?nek szüksége van rá. Elrontottam nagyon a dolgokat de tanultam bel?le és valahogyan vissza kell kapnom. Nagyon nehéz nem az ösztöneimre hallgatni de nem akarom eltaszítani sem. Hogyan ébresszem rá, hogy tudok olyan lenn mint akibe beleszeretett. Minden épít? tanácsot várok, mik a tapasztalatok, lépések.

Legjobb válasz: Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!

Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!
A kérdező hozzászólása: és ezt tapasztalatból mondod? szombaton akar a cuccaiért jönni
A kérdező hozzászólása: ezt tapasztalatból mondod? mert szombaton jön a át

4 éve vagyunk együtt a párommal, eljegyzést szeretnénk, négy év után nem korai ügye?

Legjobb válasz: van aki négy hónap után, van aki 11 év után.... ez csak rajtatok múlik, hogy hogyan érzitek.. Más nem lát bele..

van aki négy hónap után, van aki 11 év után.... ez csak rajtatok múlik, hogy hogyan érzitek.. Más nem lát bele..
Attól függ, hány évesek vagytok, és érettségében hol tart a kapcsolat. Ha érettek vagytok rá, és el tudjátok kezdeni a készülõdést a közös életre és persze az esküvõre, akkor abszolút nem korai.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem meg mert kíváncsi vagyok mások véleményére és nem azért mert bizonytalan vagyok!És amúgy már megtörtént az eljegyzés!:) És ha mindjárt a kérdéshez kiírtam volna hogy 18 éves vagyok akkor mindenkinek más lett volna a véleménye, mert akkor mindenki jött volna azzal a szöveggel hogy fiatal vagy, még nem éltél......De ami a legfontosabb hogy BOLDOG vagyok!!!:)
Ha ennyire magabiztos vagy, akkor nem értem mire fel ez a kérdés. Ez olyan oldal, hogy ha valamit nem tudsz, nem vagy biztos benne, akkor megkérdezed. És elgondolkodsz a válaszon, vagy nem... Mindenki a saját véleményét és tudásának megfelelõt írja le, Én is csak ezt tettem, ne haragudj ha megbántottalak, nem akartam. De, ha egy emberben felmerül egy olyan kérdés amit be is pötyög a gépbe, tehát nem csak felvillant egy pár pillanatra... Akkor annak oka van. De elnézésedet kérem még egyszer, nem akartalak megbántani. Egyébként: Nem lenne korai ennyi idõ után, ha úgy érzitek. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Már bocs de azért mert feltettem egy kérdést az nem azt jelenti hogy aggályaim vannak...Nem értem hogy miért nem lehet feltenni csak úgy egy kérdést!!!A mások véleményére voltam csak kíváncsi.És ha tudni szeretnéd mindennél jobban szeretném az eljegyzést!!!!Mert szeretjük egymást a párommal!
Ha felteszed ezt a kérdést, akkor Te nem vagy még érett rá. Már bocsi, de ez komoly. Csak gondolj bele... Még csak tervezitek de már aggályaid vannak.
Szerintem nem korai. 4 év az már elég hosszú idõ, fõleg ha már 2 éve külön vagytok. Most már bele lehet vágni... :)
azt hittem az elõzõ kérdéseket parodizálod :P mindenki azt kérdezgeti, hogy 2-3 hónap után ugye nem korai az eljegyzés? :D egyébként szerintem pont optimális. mások egy év után már házasodnak.
Teljesen érthetõ, hogy a kérdésedre szeretnél választ kapni. Viszont ezek a dolgok nem függetlenek, nincs olyan általános szabály, hogy 4 év minden esetben elég. Tehát ha azt akarod, hogy elvonatkoztassunk a körülményektõl, akkor nem tudunk értelmes választ adni, mert nem lehet. De semmi baj, mert a úgyis Neked kell döntened.
Ti érzitek, szerintem egyébként meg minden oké, tény te elég fiatal vagy, de, ha ezt szeretnéd teljesen oké az a 4 év, fõleg, hogy együtt is éltetek már.
A kérdező hozzászólása: Én lány 19 a párom 28!Nem vagyok kíváncsi arra hogy nagy a különbség, mert nem ezért tettem fel a kérdést!Albérletbe lakunk és csak ketten, teljesen külön a szülõktõl!:)
Hány évesek vagytok? A "szülõktõl külön" egyaránt jelenthet kollégiumot és saját lakást is...
A kérdező hozzászólása: A 4 évbõl már 2 éve együtt élünk külön a szülõktõl...Köszönöm a válaszokat :D
Ez nagyon sok mindentõl függ! A korotoktól, a kapcsolatotokon, hogy mennyire erõs, és persze, hogy ti fel vagytok-e készülve egy eljegyzésre, esküvõre szóval a továbblépésre, ez nagyon átgondolandó de persze én ezzel nem rosszat akarok ám mondani.Ha igazán szeretnétek mind a ketten akkor nem kérdés!!4év után egyáltalán nem korai :-)) Nálunk pontosan 4év 2hónap után volt az eljegyzés(most 4év 6hónaposak vagyunk), igaz elötte már 2éve együtt is éltünk és most is csak már jegyesként és nemsokára már férj és feleség leszünk :-) Én azt mondom nem korai, de persze ezt csak ti tudjátok, sok boldogságot nektek bárhogy is alakul a dolog :-) 22/L
Korai??Dehogyis, szurkolok! :-)

Mit adjak születésnapi ajándékként a páromnak, aki most lesz 23 éves? /4 éve vagyunk együtt/ Egyidősek vagyunk. Fiúk, ti minek örülnétek? (20-25éves korúak) Normális válaszokat várok. Lány, 22 éves.

Legjobb válasz: Megmondom minek nem: nõk által jó ajándéknak tartott, valójában felesleges giccses, haszontalan baromságok, mint például: közös fotóval ellátott bögre, póló, párna stb, idétlen szivecskés szarok pl, nyaklánc, amibe fényképet kell tenni. Ha négy éve ismered, akkor elvileg tudnod kéne már róla pár dolgot. Bizonyára van valami kedvenc idõtöltése, így valami ahhoz kapcsolót, esetleg valami olyasmit, amire szüksége van és még említette is korábban.

Megmondom minek nem: nõk által jó ajándéknak tartott, valójában felesleges giccses, haszontalan baromságok, mint például: közös fotóval ellátott bögre, póló, párna stb, idétlen szivecskés szarok pl, nyaklánc, amibe fényképet kell tenni. Ha négy éve ismered, akkor elvileg tudnod kéne már róla pár dolgot. Bizonyára van valami kedvenc idõtöltése, így valami ahhoz kapcsolót, esetleg valami olyasmit, amire szüksége van és még említette is korábban.
Guminõ, péniszpumpa, mellimplantátum(neked)aztán csöcsörészés, dugás, pénisz-pumpa, egy csomag óvszer, egy felköthetõ mûpénisz(neked, és akkor dughatjátok egymást pénisszel)és egyéb szexuális játékszerek
A 2. válaszolónak igaza van.

4 éve vagyunk együtt a párommal 2 éva nem védekezünk, szeretnénk babát de nem vagyunk görcsösen a témán! úgy gondoljuk ha jön akkor jöjjön! Mivel segíthetnék hogy termékenyebb legyek?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)

Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)
A kérdező hozzászólása: most regisztrltam!:D akkor is lehetek terhes ha párom nem bennem megy el??
Lehetsz persze. De igen csekély a lehetõség rá. Én is szeretnék már babót, de eddig még nem lettem terhes ilyen védekezés mellett. (mondjuk ez nem baj, mert legalább lesz hogyan védekezni, miután már lesz gyerekünk) :) ))

Már több mint 4 éve vagyok együtt párommal szeretnék egy eljegyzés félét, de nem úgy hogy kb. egy év múlva esküvő lesz, hanem csak egy összetartozás jelképeként kérje meg a kezem. Ez jó ötlet vagy semmi értelme?

Legjobb válasz: Igen itt a probléma a "kérje meg a kezem"-en van. Ha õ akarja, akkor úgyis megkéri. Ha nem akarja akkor minek erõltetni? Úgy nem hiszem, hogy értelme lenne.

Igen itt a probléma a "kérje meg a kezem"-en van. Ha õ akarja, akkor úgyis megkéri. Ha nem akarja akkor minek erõltetni? Úgy nem hiszem, hogy értelme lenne.
Igen ez szép dolog és érdemes élvezni a jegybenjárást.Az egy jó érzés, hogy õ hozzám tartozik és összetartozunk.Én is szeretném már, hogy ezt átélhessem.Várom párom mikor teszi meg ezt a lépést.Kívánom neked, hogy sikerüljön a dolog és szép legyen.Amúgy meg igenis van értelme.
nálunk is ugyanez volt a helyzet.két hónapja volt az eljegyzésünk de esküvõt még nem tervezünk.mi is az összetartozás miatt:Dngyon jó ötlet....annyira jó így éldegélni:Dhogy õ a võlegényem:Dén nem bántam meg.a jegyben járásnak is van egy varázsa amit szerintem érdemes tovább élni mint pár hónap.
Én 3 éve vagyok a párommal és már jó ideje pedzegeti az eljegyzést.De csak most tartunk ott hogy eljött az idõ.Nálunk se lesz egyhamar esküvõ, szeretnénk, de még tanulok párom meg a munka mellett új szakmát tanul így megbeszéltük hogy várunk még 2-3 évet.De legalább tudom hogy mik a szándékai:) Megkaptam már pár embertõl hogy ha nem lesz esküvõ akkor minek ilyen "hamar" az eljegyzés, de nem figyelek rájuk.Mi tudjuk hogy mit akarunk és azt is hogy ehhez még kell pár év hogy minden rendben legyen.
Nálunk sem volt kitûzve, hogy az eljegyzéstõl számított x éven belül esküvõ lesz.Miért ne lenne értelme?
Szerintem meg jól gondolod.Finom kis módszerekkel terelgetni kell a pasikat az eljegyzés felé, mert némelyik olyan, hogy magától talán sosem kérné meg a barátnõje kezét.Legyél rajta, ne várj rá .
én 17 vagyok a barátom 26.mindketten tudjuk h nem lehet esküvõ a korom miatt a közeljövõben de egy összetartózás jelképeként és h jelezze a késõbbi szándékát megkérte a kezem.szóval miért is ne...szerintem ha megkéri vki vkinek a kezét az nem azt jelenti h rohanni kell egy éven belül az anyakönyvvezetõhöz.
Jó ötlet, fõleg, ha õ is így gondolja és õ kéri meg a kezedet, mindenféle utalgatás és célzás nélkül. Sok boldogságot!
Ha nincs konkrét esküvõi motiváció ahogy írtad pl egy egy évvel késõbbi lagzi víziója akkor teljesen felesleges szerintem.
Szia! Szerintewm nagyon jó ötlet az eljegyzés akkor is, ha nincs kitûzve az esküvõ. Nekünk a 2 éves évfordulónkon volt az eljegyzés. Ennek már több, mint 10 éve, és a mai napig nincs kitûzve az esküvõ idõpontja, pedig már gyermekünk is van.
Az eljegyzés az esküvõ elõszobája.Arra találták ki, hogy két ember kifejezze vágyát az elkövetkezendõ évek együtt töltésére, a családalapítás tervezgetési ideje.Ha megérett az elképzelés , hogyan tovább együtt?, és mindketten úgy érzik életük végéig kívánják egymás közelségét, képesek örömben-bánatban osztozni, felelõsséget vállalni egymás iránt, AKKOR lehet lépni tovább az elõszobából. De ki az, aki sokáig szeret az elõszobában toporogni??:)
szerintem az a baj, hogy a karika gyûrû (2 ugye, neki és neked is) kb 100.000 ft...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!