Találatok a következő kifejezésre: 4 éve nem is (151 db)

A nőstény degum 4 éves és nincs társa 4 éve, nem is igényli a társat mert sokat van simogatva meg futatva . Az lenne hogy jó ötlet lenne meg lepni egy kis deguval? Mert 4 év kór külömbség elég soo. A degunál

Legjobb válasz: figyu! ha szép lassan összeszoktatod öket akk szntem nem lesz baj... alapvetöen társasak szóval ha jól csinálod lehet rá esély. sõt. de vele csak egynemüvel és szntem több kiscsajszival is meglenne. :) de itt olvashatsz tippeket-> http://ilovedegu.hu/index_hu.htm ( AgathaChristie sokat tud segiteni es a forumon kérdezhetsz...)

figyu! ha szép lassan összeszoktatod öket akk szntem nem lesz baj... alapvetöen társasak szóval ha jól csinálod lehet rá esély. sõt. de vele csak egynemüvel és szntem több kiscsajszival is meglenne. :) de itt olvashatsz tippeket-> http://ilovedegu.hu/index_hu.htm ( AgathaChristie sokat tud segiteni es a forumon kérdezhetsz...)
Deguknál a korkülönbség nagyon jó dolog, olyankor nincs rangsor vita. Probléma inkább abból lehet, hogy az egykéket, szabadtartásban szokták tartani, azaz az egész lakás az õ ketrece. Bárhova teszel egy kisdegut a lakásban, az már betört a személyes territóriumába, nem találsz otthon olyan helyet, ami semleges terepnek számít. Illetve, azzal lehet még gond, ha nem beszél már degu nyelven, és ember módra próbál kommunikálni a másik deguval. Deguknál sose lehet tudni. Simán lehet hogy meglátja a picit, és megtartja, az is lehet hogy macerás lesz összeszoktatni. Érdemes tenyésztõtõl szerezni a picit. Mert ha nem kéri az öreglány, akkor a picit visszaviheted, nem lesz 2 magányos degud. Ha tõlem vennéd, akkor azt is mondanám, hogy degustól gyere át gyereket választani, mert idegenben nincs saját territórium, amit félthetne, és így tiszta fejjel tud dönteni. Sziporkám pl. a legnagyobb szájú, legpimaszabb kisunokáját választotta magának. Az édes, kedves, udvarias gyereket nem kérte...

Egy éve abbahagytam a táncolást (9 és fél évig csináltam) és hiányzik a mozgás . Labdajátékokat nem szeretem, úsztam 4 évig . (Lovagolni is járok 2éve de nem ugyanaz mint táncolni) MILYEN SPORTOT tudnátok?

Legjobb válasz: Ha nem érzed magad "idõsnek" kipróbálhatnád a ritmikus sportgimnasztikát(rsg).Én is 3 évig csináltam,nagyon szerettem,de abbahagytam-egy kicsit nekem is hiányzik.Azért ezt írtam,mert ennek valamelyest köze van a tánchoz,vagy próbáld ki a hastáncot,esetleg valamilyen labdajátékot(kézi,kosár,röplabda) vagy a futást,atlétikát.

Ha nem érzed magad "idõsnek" kipróbálhatnád a ritmikus sportgimnasztikát(rsg).Én is 3 évig csináltam, nagyon szerettem, de abbahagytam-egy kicsit nekem is hiányzik.Azért ezt írtam, mert ennek valamelyest köze van a tánchoz, vagy próbáld ki a hastáncot, esetleg valamilyen labdajátékot(kézi, kosár, röplabda) vagy a futást, atlétikát.
A kérdező hozzászólása: 16 leszek nyáron . az már "idõsnek" számit ? :S
én idõsebb vagyok, de sztem nem:)
Táncolj!
A kérdező hozzászólása: :/ :D jó ötlet :S :D
Velem ugyanez van, csak én már 10 éve vagyok így :S Más nõvel nem tudnék sokáig együtt lenni. Tehát nem tudom. :(


Mi van akkor, ha 4 éve nem adtam le a munkavállalói kiskönyvem? De nem is dolgoztam vele.

Legjobb válasz: Évente le kellett volna adni, adtak volna róla igazolást a munkaügyiben. MIvel nem dolgoztál vele, megdícsérni ugyan nem fognak, de nem is lesz semmi büntetés.

Évente le kellett volna adni, adtak volna róla igazolást a munkaügyiben. MIvel nem dolgoztál vele, megdícsérni ugyan nem fognak, de nem is lesz semmi büntetés.
Miért kell jelentkezni a munkaügyiben, ha nem is vagy regisztrálva? Ezt én nem értem.
Az alkalmi munkavállalói kiskönyvet annó azért találták ki, hogy a hivatalos munkádon kívül máshol is hivatalosan dolgozhass. Amikor én kiváltottam, én sem voltam munkanélküli. 3napra hívtak valahová kisegíteni, így kellett a kiskönyv. Onnantól egészen tavalyig minden évben be kellett mennem és leigazoltatnom hogy nem dolgoztam vele....

Én már 4 éve nem tudok elválni mert nem jelent meg a táraláson én meg ott voltam nincs közös vagyon csak hitelek az õ nevén, meg az én nevemen is van külön külön én a sajátomat füzetem de õ az övébe követelõzik! Mit tehetek?

Legjobb válasz: ADd be TE a válókeresetet és a vagyonmegosztást kérd külöb eljárásba. Ebben az esetben a válást kimondják akkor is, ha nem jön el a tárgyalásokra (két alkalom). Viszont a vagyonmegosztás nem megy ilyen gyorsan.

ADd be TE a válókeresetet és a vagyonmegosztást kérd külöb eljárásba. Ebben az esetben a válást kimondják akkor is, ha nem jön el a tárgyalásokra (két alkalom). Viszont a vagyonmegosztás nem megy ilyen gyorsan.
Házasság alatt édesmindegy, hogy ki vette fel a hitelt, az összes közösnek számít. Dobjátok be egy kalapba, aztán felezzétek el õket - a bíró is ezt fogja csinálni.
Külön add be a válást, és a vagyonmegosztást..

Nagyon csúnya a bikinivonalam és már két éve nem is voltam strandon ez miatt. Most megint megyünk fürdeni 4 napra a balcsira és én már most ezen idegeskedek. Mit csináljak, hogy ne látszódjon?

Még rövidnadrágon se húzok mert ha leguggolok már ott látszik, hogy nem szép ott a bőr, mindig térdnadrágba ültem a parton. Tavaly éjszaka fürödtem egy kicsit mert akkor senki se látta. Szeretnék már én is fürdeni vagy napozni egyet. Mit csináljak, hogy ne látszódjon? 14l

Legjobb válasz: Bal oldali és a középsõ fürdõruha? http://www.stiluscoach.hu/wp-content/uploads/2011/07/R_all.jpg Kben meg így nem igazán tudunk segíteni, ha nem tudjuk, mi is a baj... milyen a bõröd?

Bal oldali és a középsõ fürdõruha? http://www.stiluscoach.hu/wp-content/uploads/2011/07/R_all.jpg Kben meg így nem igazán tudunk segíteni, ha nem tudjuk, mi is a baj... milyen a bõröd?
Mi a konkrét probléma? Ha kipattogsz a borotvától akkor próbáld ki a bõrradírt vagy keress más szõrtelenítési módszert. Vagy a fehérnemûd is okozhatja, ügyelj arra, hogy ne hordj túl szûk és szintetikus darabokat.
A kérdező hozzászólása: Borotválástól oltári ronda. 1. Nem szeretnék olyan fürdõruhát.. :(
nekem is ez volt a problémám, mikor leborotválod egybõl kend be testápolóval :) nekem segített. http://www.konkurencia.hu/media/catalog/product/cache/2/imag.. és ilyen a fürdõruha bugyim, nagyon szeretem :)
A kérdező hozzászólása: Kentem testápolóval, körömvirággal... semmi...
Elsõ vagyok. Én úgy borotválom ott, hogy tusfürdõvel jól bekenem (nekem a borotvahabok, meg az ilyen cuccok nem váltak be), addig mondjuk leszedem a lábamról a szõrt. Aztán onnan is. Miután kész, HIDEG (nem langyos!!!) vízzel lezuhanyoztatom. Utána megtörlöm és kb 1 óra múlva kenem be nagyon vékonyan testápolóval. Szerintem testápoló helyett próbálhatsz Bepanthent is.
A kérdező hozzászólása: milyen tusfürdõ? próbáltam de le sem jött. mindenesetre kipróbálom, köszi :)
Sima Babát használok... Nekem leviszi :-O Kicsit "pácolni" szoktam benne a szõrt, úgy tök jól leszedi. Nem próbáltad a gyantát?
Második vagyok, nekem csak az epilálástól és gyantától nincs bajom. Ha bekenem krémmel akkor még rosszabb, sõt attól a lábam is kipattog aminek egyébként semmi baja a borotvától. Szóval kísérletezgess. Amúgy a neogranormontól hamarabb elmúlik a kiütés.

13 éves vagyok elkezdtem dadogni! 4 évvel ezelőtt is előjőtt akor voltunk logopédusnál! Anyukám nem akr elvinni! Mit tegyek? Vagy van erre valami mod a leszokásra?

Legjobb válasz: Miért jött elõ szerinted? Történt akkor valami?Vagy féltél mások elõtt megszólalni,szégyenlõs voltál? Szorongsz valami miatt? szerintem elõször is ezen próbálj meg elgondolkozni.

Miért jött elõ szerinted? Történt akkor valami?Vagy féltél mások elõtt megszólalni, szégyenlõs voltál? Szorongsz valami miatt? szerintem elõször is ezen próbálj meg elgondolkozni.
A kérdező hozzászólása: nem semmi ien na jó nem most kezdtem el dadogni ahnem kb 2.5 fél éve ...
Leghelyesebb szakemberhez, logopédushoz vagy pszichológushoz fordulni, aki a megfelelõ terápiás módszer megválasztásával, szakszerû beavatkozással segíteni tud. http://demoszthenesz.hu/cikkek/dadogasgyik
Ez az õ dolguk, nem?
Tévedés, a bank megteszi a maga "lépéseit" pl azzal, hogy valószínûleg rég felmondta a hitelszerzõdést és a késedelmi kamatokkal együtt egyre növeli a tartozást. A végrehajtó is "dolgozik a háttérben", ebben biztos lehetsz.
Nézõpont kérdése.
Negyven felé már szükséges egy "koplaló napot" is tartani. Ezt egy állatorvos barátom mondta, - igaz, õ a kutyára gondolt. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor még van 2 évünk xD
35 év alatt a napi szex az átlagos. (Ez nem az én véleményem, hanem az emberiség több évezredes tapasztalata.)
Persze mar otoske, miert ne komplikaljuk az emberek eletet, mi? If it ain't broke, don't fix it. (Bert Lance) 'Ha nem romlott el, ne javitsd meg'
A kérdező hozzászólása: De miért ritkítsunk?
Kicsit túlzás. Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy tényleg biztos oké-e. Lehet ennyire éhes, és jó téged maga mellett tudni. HElyedben ritkítanám az alkalmakat, és megnézni hogyan reagál.
A kérdező hozzászólása: Dehogyis akarok dicsekednii, távol álljon tõlem. Csak nem tudom, hogy milyen esetben jön el az a pillanat, hogy megun. Sok kapcsolatban az idõ mólásával csökken a vágy és ezt nagyon nem szeretném.
Nem, de figyelj arra, hogy sok új pózt próbáljatok ki, beszéljétek meg elõtte/közben és lehet ám az elõjátékban is változtatni:)
Most dicsekedni akarsz? Ha unalmas lennél neki, akkor havonta egy lenne... vagy még annyi sem...
'Ha nem romlott el, ne javitsd meg' Oké. Nem szóltam. De ne bõgjünk, ha idõvel mást fog dugni napi 2x, mert már nem vagy kihívás, és unja a fejed.

Már 4 éve nem beszéltem (és nem is találkoztam) a volt párom kisfiával. De visszatérő álmom, hogy mikor telefonszámot akarunk cserélni, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot addigra mindig felébredek. Mi lehet ennek a jelentése?

Legjobb válasz: Valószínûleg azért álmodod ezt,mert valami/valaki annak az útjában ál, hogy beszéljetek , de te gondolom még mindig szeretnéd vele tartani a kapcsolatot. Talán ideje lenne valahogy felkeresni, ha mostanában ennyit gondolsz rá.

Valószínûleg azért álmodod ezt, mert valami/valaki annak az útjában ál, hogy beszéljetek , de te gondolom még mindig szeretnéd vele tartani a kapcsolatot. Talán ideje lenne valahogy felkeresni, ha mostanában ennyit gondolsz rá.
A kérdező hozzászólása: Igen ám, csak a párom meghalt egy autó balesetben. Lehet hogy ha találkoznánk csak felszakítanám a sebeit, még csak 12 éves. Az érdekelne hogy vajon miért ragaszkodom "tudat alatt" ennyire hozzá?
Ez így már más. Részvétem! Nem tudom milyen kapcsolatod volt a kisfiával, de nyílván nem véletlen, hogy ragaszkodsz hozzá . Nem biztos, hogy felszakítanád a sebeit, az is lehet, hogy szüksége lenne rád.
Teljesen egyetértek cockyval. Talán örülne neked, hogy még mindig ott vagy neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!