Találatok a következő kifejezésre: 4 éve együtt (146 db)

4 évig együtt voltunk a párommal. Különböző kis problémák miatt többször is szakítottunk, de eddig mindig visszatértünk egymáshoz. Most újra külön vagyunk. Hiányzik nagyon, és úgy érzem vele szeretnék élni. Működne a kapcsolatunk ennyi szakítás után?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatban vannak viták. Az más kérdés, hogy komoly dolgok miatt mentetek külön vagy csak hirtelen felindulásból. Ha nagy vitáitok vanna, stb, akkor nem nagyon van értelme, hisz javulni úgy sem fog a helyzet. Gondolom beszéltetek errõl, fogadkoztatok már egymásnak. ... Lehet, hogy tovább kéne lépni. Tudom, 4 v 4 év. Mi 6 éve vagyunk együtt, sok vitánk volt már, de külön még sem mentünk soha.

Egy kapcsolatban vannak viták. Az más kérdés, hogy komoly dolgok miatt mentetek külön vagy csak hirtelen felindulásból. Ha nagy vitáitok vanna, stb, akkor nem nagyon van értelme, hisz javulni úgy sem fog a helyzet. Gondolom beszéltetek errõl, fogadkoztatok már egymásnak. ... Lehet, hogy tovább kéne lépni. Tudom, 4 v 4 év. Mi 6 éve vagyunk együtt, sok vitánk volt már, de külön még sem mentünk soha.
Se vele se nélküle... Nem a legjobb egy kapcsolatnál.Ha kis dolgok miatt van, akkor meg kell tanulnotok kompromisszumot kötni, de ha ez nem megy akkor nincs értelme, mert a nagyobb gondokkal sem fogtok boldogulni.lehet hogy már csak a megszokás miatt hiányzik? Szerintem várj még egy kicsit és ha akkor is hiányozni fog akkor lépj, de ha csak a megszokás akkor tovább kell állni, mert az nem jó egyikõtöknek sem!
Én a "különbözõ kis problémáknál" akadtam meg. Ha kisebb dolgok miatt szakítotok, mi lesz, ha egyszer komolyabb nézeteltérésetek támad vagy valami tényleg nagyon fontos dologban nem tudtok megegyezni? Azért hiányzik, mert 4 év hosszú idõ, biztosan nagyon szereted, de ennyi idõ után már ésszel is dönt az ember. Lehet bármeddig játszani ezt a csiki-csukit meg se-veled-se-nélküled játékot, de nem lesz benne tartósan boldog egyikõtök sem. Mi van pl, ha gyereketek lesz és akkor jön egy "kis probléma"? De ti tudjátok igazán, végülis sokféle kapcsolatot látni...

Mire számítsak? Már majdnem 4 éve együtt vagyok a barátommal.2 éve együtt lakunk, de még gyűrű sincs. Szerintetek ő komolyan gondolja a kapcsolatunkat?

Egyre többen kérdezik, hogy mikor lesz eljegyzés. Eleinte idegesített, de rájöttem, hogy már tényleg ideje lenne. Én 21L, ő pedig 26.

Legjobb válasz: 4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.

4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.
Szerintem nem kell sürgetni a mai világban. A párod még csak 26 éves, te pedig csupán 21 éves. Elõttetek van az élet, nem kell, hogy idegesítsen a többiek kérdezõsködése. Esetleg falun laksz? Ott esetleg még az idõsebbek tudatában még mindig megvan az, hogy aki 20 év felett nem házas, az egyszerûen egy vénlány.- de te ezzel ne foglalkozz! Nekem nem egy ismerõsöm van aki kb. 10 év együtt járás után mondta ki a boldogító igent. Vannak akik elõtte már együtt éltek sokáig, olyanok is akiknek a kb 10 évben még gyerekük is született... ilyen ez a mai világ, megváltoztak a dolgok.:) Szerintem sem a papír számít, de ez más kérdés. A lényeg az, hogy te hogy érzed. Komolyan benne van a kapcsolatban? Szeret, törõdik veled? Fontos vagy neki, mindig számíthatsz rá, mindenben támogat? Ha ezekre IGEN a válasz, nem kell ettõl félni. Esetleg (mivel ez már egy hosszú kapcsolat) nyíltan elé állhatsz, elmondhatod neki, hogy a többiek beleültették a bogarat a füledbe a házasság témával kapcsolatban, te meg azon gondolkoztál, hogy tényleg még csak jegyesek sem vagytok...és akkor most mi van? Az egyenes beszéd néha aranyat ér ;)
És úgy éreztem hogy 5 év után valószínû nem fogunk elválni. Nem úgy ugrunk a házasságba mint azok akik fél év után válnak. Hogy alig ismerték egymást, csak azért házasodtak mert jött a gyerek stb.. Igen meglehet papír nélkül is lenni, de miért ne viselném a nevét ha egyszer szeretem és vele akarok élni, és mûködik a dolog? És engem mindig az zavart hogy hiába az 5 év a legtöbben azt mondják a barátnõje. Hát én már régóta nem vagyok az, és az élettársa sem akarok lenni. Hanem azt akarom mondani hogy felesége.
Tényleg beszéljetek róla, hogy ki hogy tervezi, gondolja a jövõjét a másikkal (vagy nem). Ennek a hiányában csak találgatni tudsz, mint most, emésztenéd magad, rágódnál azon, hogy miért nem kéri meg a kezed. Azt tanácsolom, hogy egyszer hozd fel neki finoman a témát:)
*Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az ellenzi, akinek számít a papír. A papír nem garancia semmire. De a végleges elkötelezõdés SZÁNDÁKÁT jelenti, és a szándék nagyon fontos. Szerintem. Hogy biztos benne (pillanatnyilag), hogy veled akar élni hosszú távon. Ha nem biztos benne, az egy másik kérdés...
Nekem van egy barátom, aki a barátnõjével együtt él, kb 6 éve vannak együtt, és nem akar gyürüt, eljegyzést, esküvõt mivel "nem lenne szabad". Egyébként sok pasi fél ettõl a "szabadság vesztés" miatt.
Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy kapsz-e gyûrût. Mi négy éve élünk együtt, de gyûrû sehol. Véletlen derült ki, amikor a tesóival iszogattunk, hogy mivel az õ szüleik elváltak, õk már nem hisznek a házasságban. És valahol igaza van. Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Másrészrõl meg egy volt osztálytársam most adta be a válópert. Alig háromnegyed évig voltak házasok. Ennyit számít ma a házasság, ugyanúgy bármikor felbontható. Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy eljegyez-e. Attól függ, hogy melletted áll-e. Ha igen, akkor komolyan gondolja. És ha akar, majd elvesz. Türelem.
Szerintem alapvetõen a hétköznapi viselkedése, hozzád való viszonyulása határozza meg, hogy mennyire gondolja komolyan a kapcsolatotokat. Te miért ragaszkodsz annyira az eljegyzéshez? Az sem jelent semmit igazán, ráadásul nagyon fiatalok vagytok még. A húgom most 23 éves több mint 8 éve van a 25 éves barátjával, de annyira gyerekek még mind a ketten, hogy el sem tudom õket képzelni jegyespárként sem, nemhogy házastársként. Persze ez sarkított és szubjektív példa. Ha azért nagyon szeretnéd, akkor mondd meg neki, kérd meg rá és legyetek boldogok jegyespárként.
Én ugyan ebben a szituációban és teljesen átérzem az aggódalmad. Fogalmam sincs , h mi lehet az oka, az én párom azt mondta azért nem kér meg , mert mindenki ezzel nyúzza és elege van belõle, mjad megkér amikor õ akar és nem kényszer hatására :/
Én egy évvel fiatalabb vagyok tõled, de én is is 4éve kapcsolatban, 2éve együtt élünk. Én azzal ellentétben hogy fiatal vagyok, férjhez mennék hozzá. Amikor errõl kérdez valaki, mindig azt mondja hogy nem lehet ég mert ÉN fiatal vagyok még.(megjegyzem õ 29éves) Kezdem azt hinni, hogy azért mondja azt hogy fiatal vagyok, és ezért nem lehet esküvõ még, mert bizonytalan és talán nem biztos magában.Legbelül azt hiszem nem akar ég elkötelezõdni a kora ellenére sem, így inkább "rám keni"ha kérdezi valaki, hogy még miért nem... Ugyan ez a helyzet a gyerek-témával is. Õ szeretne DE ÉN fiatal vagyok hozzá.Ez a válasza...
Én megértelek. Igen is sokat számít egy gyûrû. Fõleg, ha elõtte beszélgettél a pároddal, és tudod, hogy neki is csak egy házasság-egy élet felfogása van. Viszont tény, hogy fiatal vagy, ha öt évvel több lennél, akkor már aggasztó lenne kicsit, mert az eljegyzésre rájön még a spórolás az esküvõre, utána összehozni a pénzt egy babára, na meg a babát is össze kéne hozni, és lehet, hogy sokáig fog tartani. Fõleg ha második babát is szeretnél. Én nem szeretnék majd idõsebb anyuka lenni, barátnõm anyukája 60 éves, barátnõm 22, és második diploma után akar eljegyzést, utána még elhelyzkedik, aztán spórolhat a párjával esküvõre, és lehet, hogy a gyermekei nem is fognak késõbb emlékezni a nagyszülõkre.
Amit tenned kellene az az lenne, hogy elé állnál és leülnétek megbeszélni a dolgokat, hogy te mit szeretnél, és, hogy õ hogyan viszonyul ehhez. De szerintem 4 év alatt már tudnod kellene, hogy mi a véleménye az eljegyzésrõl, a házasságról, gyerekrõl. Ja és még annyit, hogy egyik ismerõsömék 7 éve vannak együtt, a lány már célozgatott az eljegyzésre, mert már szeretné, a srác viszont nem akar, õszintén szólva azon sem csodálkoznék, hogy õk örökre csak "járnának" a pasi véget, de ennek ellenére imádják egymást. De a saját példámat felhozva, párom 27 éves volt amikor megkérte a kezem (7 hónapja), akkor én is 21 éves voltam. Ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy õ már elérkezettnek látta az idõt az eljegyzésre, pedig még csak több mint 1, 5 éve voltunk együtt. Szóval türelem, ha nem gondolná komolyan a kapcsolatotokat akkor azt már éreznéd!
Elmondanám, hogy 4 év az semmi... Én 10 éve vagyok együtt a párommal, és nem kérte meg a kezem, pedig a kapcsoltunk tökéletes. Akkor most kezdjek el pánikolni, hogy komolyan gondolja-e?Ha nem lenne komoly a dolog, nem lenne velem 10 éve, nem állna mellettem mindenben, nem segítene mindenben, és védene meg mindenkitõl, ahogy teszi. Úgyhogy 21 évesen ne görcsölj azon, miért nem kaptál az ujjadra egy ékszert, mert tök mindegy.Ha van egy kõ az ujjadon, ha nincs, akkor is d*ghat mással, szóval totál mindegy.Attól nem fogja komolyabban gondolni, mert vesz egy gyûrût.Az nem láncol össze titeket, ugyanúgy szétmehet a kapcsolat, ha kapsz egy 30000 karátos gyûrût, akkor is.
A többieknek igaza van: a "Mire számítsak? kérdést a barátodnak kéne föltenned. Valóban fontos egy felnõtt kapcsolatban, hogy egy irányba tartsatok mind a ketten, és ehhez bizony hozzátartozik a jövõkép is!
*Csak egy kis eljegyzést Kérdezõ, az eljegyzés a házassági szándék bejelentése. Ha csak azért akarnád, hogy legyen mivel dicsekedni, inkább ne tedd. De az elbeszélgetés hasznos lenne.
Mi se vagyunk házasok, jegyesek a párommal pedig van 2 gyerekünk egy lassan 5 éves és egy 6.5 hónapos.6 éve élünk együtt.Pedig fiatalok vagyunk.Mind a ketten 27 évesek. Nálunk is felmerült már az eljegyzés téma, söt még az esküvõ téma is.De sajna mindig valami fontosabb volt mindig valahova kelet a pénz.Én is nagyon akartam hogy a felsége legyek.De valahogy 2 gyerek mellett már nem olyan fontos.Amúgy meg sokan azt hiszik , hogy házasok vagyunk....Pedig kisvárosba élünk.De ha nagyon fontos neked beszélj róla vele.Mond el mit érzel....Amúgy nekem is fontos "volt".Párom tudja is.De majd eljön az ideje.(remélem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én nem is akarok összeházasodni, ahhoz tényleg túl fiatal vagyok. Csak egy kis eljegyzést, de akkor nem sürgetem a dolgot.
Nem tudom, mit tervezel ezzel a fickóval, de ha 4 év alatt nem mutatott rá hajlandóságot, hogy elvegyen, már nem is fog, ez tuti. Akkor nem vesz el egy pasi, ha bekényelmesedett. Így is megkapja tõled a meleg kaját, a teste-lelke ápolását, tiszta kecót, minek venne el? Az a kulcsszó, hogy kényelem. Max. ha kierõszakolod meg kihisztized mint egyes válaszolók tették, akkor fog megkérni, de csak hogy békét hagyj már neki végre. Abban nem nem sok köszönet lesz.

Hogy bízzak benne? Párommal 7 éve együtt vagyunk, van egy 3 éves kislányunk! 4 éve együtt élünk s most fél éve távol dolgozik tőlünk!

Párommal 7 éve együtt vagyunk,van egy 3 éves kislányunk!4 éve együtt élünk s most fél éve távol dolgozik t?lünk!Havonta 2-3 napra jön haza hozzánk,napnta 2naponta telefonál,Kapcsolatunk alatt miel?tt megszületett a kislány volt rá példa hogy félrelépett,megbocsájtottam!!Mióta megszületett a kislány nem rosszalkodott,de mégis aggódom!!!Hogy bízzak benne?Mit tegyek hogy ne érezzem magam ennyire rosszul a kételkedéseim miatt??Fogatkozik hogy szeret s ha itthol van ki is mutatja,de hogyan legyek benne biztos hogy nem csal meg??????

Legjobb válasz: hát ha már 1x félrelépett az szar ügy. én biztos nem bocsátottam volna meg, már nem ugyanaz onnantól a kapcsolat mint régen. és te ennek tudatában elengeded...

hát ha már 1x félrelépett az szar ügy. én biztos nem bocsátottam volna meg, már nem ugyanaz onnantól a kapcsolat mint régen. és te ennek tudatában elengeded...


Hajon összejöttem egy ferfivel aki elvileg" hazás" de már lassán 4 éve együtt vagyunk es azt szeretné hogy szezon végen költözzem hozzá ( Majd útána elakar válni. Helyettem ti mit csinalnatok?

Párom szüleivel volt már nálunk es itt nem szeretné élni.

Legjobb válasz: Váljon el, akkor költözhetek, elõbb nem... Nem is értem h 4 évig az "elvileg" házasság sem zavart? Akármit csináltatok, gyarapítottatok anyagilag, jogilag annak a fele is a feleségé...tehát fura

Akior aem... Házas emberrel nem költözök össze....ha vesztek közösen egy házat, vagy autót....vagy akármit, akkor a férj részének fele a nõé, mert vagyonközösség van, ha ne adj Isten meghal, akkor a nõ örökli a részét, neked semmi közöd nem lesz hozzá... Az érzéseket nem is hozom fel, hogy még el válni sem képes, 4 év alatt, hogy tiszta lappal legyen...szeritem ez gáz
Váljon el, akkor költözhetek, elõbb nem... Nem is értem h 4 évig az "elvileg" házasság sem zavart? Akármit csináltatok, gyarapítottatok anyagilag, jogilag annak a fele is a feleségé...tehát fura
Mi az, hogy „elvileg házas”? Valaki vagy házas, vagy nem. Ha olyan pocsék volt minden az asszonnyal, 4 év alatt miért nem tudott elválni tõle? Én nem kezdek nõs pasikkal.
elöbb nem költöznék hozzá csak ha elvált. a dugáshoz pedig nem kell jó helyesirás.
A házasság jogi kategória. Fuss neki még egyszer, és fogalmazd meg érthetõbben, hogy mire szeretnél választ kapni!
Nem kezdenék nõs pasival, majd megtanulnék helyesen írni.
Butuska vagy.Sosem fog elválni miattad.Kellett neked nõs pasi, gratulálok, hogy elvetted más férjét, te céda.
Mit csinálnek? Elõször is nem trimbolnék bele senki házasságába, másodszor pedig megtanulnék írni.
"Apam Magyar, Anyam nem es MO on elnek." Pedig elég szánalmas, amit itt lemûvelsz, én három idegen nyelven is jobban írok, mint te az (egyik?) anyanyelveden...
"Nem tudott elválni mert vajon hajón lehet válni?" ne haragudj 39-es, de ezt a kérdezõ nem fogja érteni Így kellett volna "helyesen" leírnod neki: nem tuddott ellvállni, mert valyón a halyon lehett vállni? :D
Na jó. Ringat a hajó. Azért beszél igy. Mellesleg urógógiai vizsgálat közben én is igy beszélek pedig jól ismerem a nyelvet.
Aki így ír, az vagy nem ismeri megfelelõen a nyelvet vagy középsúlyos értelmi fogyatékos.
Nem tudott elválni mert vajon hajón lehet válni?
Felejtsd el, minél gyorsabban. Keress egy olyan pasit, aki szabad és független és ne túrj bele mások családi életébe. Egy pasi, aki négy év alatt nem tudta eldönteni, hogy mit érez és mit akar, az nem fog elválni sem. Különösen nem miattad.
Ssnézk rt pávet ill. Hüny hisz hep liteker hopel házmer. Kgcjryhd pupupukkkka. Uihhi!
A hajon az a hajón vagy a vajon, csak benézte? Vagy csak én nem értem? Kérem szépen, hol vannak a lelkes történet-összefoglalóink? Nem értek semmit, valaki bogozza ki!
EL AKAR VÁLNI BANYEK. NE ZAVARJON MEG BENNETEKET AZ A SOK SOK SOK SOK SOK PICIKE KI IZÉ
nem az emnullás hidon el?
Hajon találkoztál vele? Fodrász a csávó? Különben addig ne menj ki hozzá, amíg nem válik el, mert ha nem mész hozzá feleségül, nehezen fogsz tartózkodási engedélyt kapni az országában
lehet nem is az a cél
Helyetted én nem költöznék össze hazás férfival.:)
Сейчас или венгерских, и примерно троллей или действительно итальянский. Послушай меня, кто приходит на итальянском общие вопросы!
Hajót nem lehet megfelezni mert akkor elsülyed.
Azért az se semmi hogy már van egy hajója. Arra vigyázz, ne vegye el válásnál a feleség.
Hajon csak tetvek élnek. De azt nem tudtam, hogy nekik is van hazájuk. Biztos egy fodrászatban laknak, vagy a Hajas Lászlóról van szó...? Rejtélyes ez az ügy...
minden elmaradt nap komoly vesztesség
Hej ráérünk arra még...
futatni sem lehet?
nem kaphat munkát, meg egy idõ után cseszegetni kezdi a hatóság, szóval akár cél, akár nem, nem ártana.
amugy akinek nincs tartozkodási engedélye azzal mi lesz?
Tudja a párod, hogy milyen a helyesírásod az anyanyelveden? Szerintem visszarohanna a feleségéhez. És ne fogd a gépre, mert ahova nem kell, oda tudsz tenni ékezetet.
A kérdező hozzászólása: 31- jol beszel olaszul hehe :) Helyesirasbol kuldenek neked is par kilot :)
Na, megtaláltad a Google fordítót? Ügyike vagy...
tudod mit! Költözz csak hozzá! Amilyen ostoba vagy, meg is érdemled! Csak aztán ne olvassak olyan kérdést, hogy jaj a nõs pasim felesége vitte a pasid cuccainak a felét...
ringat a halyó?
A kérdező hozzászólása: Ujj de fontos helyesiras mindenkinek az eleteben, , :) jelenlegi szitumrol kerdes tettem nem a helyesirasrol. Igen nem figzelek arra helyesirasra mert gepen nem konyyu :)
Miért kell ellenõrizni? Azért mert így beszélt anno Kádár János?
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
a házasság nem az együttélés tényétõl házasság... Hanem, onnantól házasság, hogy megkötötték! Tehát ha a pasid nem akar elválni, annak oka van. Az hogy távol van a feleségétõl, még téged nem fog semmiben sem jogosítani! Te továbbra is a szeretõ kategóriát erõsíted! Ha pl. kapsz a pasidtól egy autót, és ezt a feleség megtudja, akkor az autó értékének felét simán követelheti, mivel a pasid a házasság fennállása alatti közös vagyonból (saját kereset is közös vagyon) vette neked! Járd körbe jobban a házasság témát mielõtt leszólod! Bár csak egy papír, de jogilag igen is sokat jelent! Jaj várj! Most látom hogy nem is házas az a szerencsétlen, hanem "hazás"... az mit jelent? :D
*Akkor sem
én papiron házas emberrel nem költöznék össze ha válni akar. ez hitegetésnek hangtik. ha megmondja nem akar válni egyéb indokkal akkor az egy másik téma.
A kérdező hozzászólása: Azt szeretnem tudni, hogz valaki kikoltozne e Venezuelaba, ugy hogz papiron meg pasija hazas de vele fog elni, Nagyon szeretem ot, viszont tudom hogy soha nem fogunk MO on elni peldaul.?
Hiába ha amikor válnak akkor a fele pénzt viheti az asszony, ezt nem érted... Sosem megy haza, akkor miért nem vált el? Én nagyon jól értettem , már amit ki lehetett hámozni az írásodból... Szerinted mit nem értettem meg?(ha ezt nekem szántad) 2.
inkább legyen hazás mint hazátlan!
de mi az az elvileg hazás? :)
A kérdező hozzászólása: tua ma.. :) grazie a tutti per la risposta normale.
Sei stupida tu, e neanche non hai senzo di humore.... Azt írtam, a te halandzsa nyelveden, hogy a helyedben inkább azon gondolkodnék, miért nem akar elválni, miért akar "hazás" maradni? A jelek szerint nemcsak buta vagy, humorod sincs, amúgy ráfaragtál, mert jól beszélek olaszul, te kis paprikajancsi xd
A kérdező hozzászólása: 26- Elobb irtam hogy szuleim Magyarorszagon elnek.. gondolom nem olvastad.
como tu
A kérdező hozzászólása: 25-si dovrebbe essere una stupida
De elvileg itt voltak családlátogatóban párod a szüleivel. Akkor kinél voltak, ha a te szüleid nem Magyarországon laknak? Amennyiben más nációhoz is tartozol, próbálkozz az õ gyakorijukkal, hátha apukád byelvén jobban megérteted magad. A szuperhullámokkal vigyázz!
A kérdező hozzászólása: Apam Magyar, Anyam nem es MO on elnek.
hogy lenne magyar ha sose volt magyarországon s nem is akar idejönni? hajónián lakik, mondta.
Te magyar vagy egyáltalán? Mert az írásod alapján nem igazán tûnsz annak...
mint Gorbacsov. megszünt a hazája.
A kérdező hozzászólása: :) :) A lenyegét megertedtett az is valami, Ö nem megy haza soha hajon pedig mindig együtt vagyunk. Ez nem számit házasságnák.

Barátnőmmel 4 éve együtt vagyunk most vagyunk mind a ketten 19 évesek nem túl korai megállapodni? Lehet ennek valami súlyos következménye később? (Gondolok itt arra hogy "nem éltük ki magunkat" és ez évek múlva jönne elő mikor már közös lakás stb. )

Nagyon szeretjük egymást de már most rengeteget veszekedünk és nagyon eltér? az alap viselkedésünk,gondolkodásunk attól függetlenül hogy ez sokat változott és több lett a közös pont az évek során.Akármi is volt eddig úgy voltunk vele hogy együtt könnyebb,de tartók attól hogy sok veszekedésnek és annak hogy ilyen fiatalon egymáson kívül nemvoltunk még senkivel kés?bb valami komolyabb következménye lesz hogy "nem éltük ki magunkat" és akkor ha így van talán jobb lenne most befejezni ameddig nem túl kés? ?

Legjobb válasz: hát én õszinte leszek. pár éve ugyanígy gondolkodtam... hogy nem fogok megállapodni egy jó ideig mert az nem bulis, nem izgalmas na meg milyen már egész életemben csak egy emberrel lenni... aztán jött Valaki. Nem akartam vele se semmi komolyat, õ igen. Aztán amikor rájöttem hogy én igenis õt szeretem és nem kell más, már késõ volt. ez volt 3 éve. 2 éve komoly kapcsolata van, vagyis most már menyasszonya. Én pedig itt vagyok egyedül, mert mással nem tudom elképzelni az életemet... Szerintem ne így állj hozzá. Ha tényleg szereted ez meg se fordul a fejedben. Annak ellenére, hogy gyakori az ilyen hogy nem volt mással az illetõ, és a kíváncsiság erõsebb lesz a hûségnél... ezt neked kell érezned!

hát én õszinte leszek. pár éve ugyanígy gondolkodtam... hogy nem fogok megállapodni egy jó ideig mert az nem bulis, nem izgalmas na meg milyen már egész életemben csak egy emberrel lenni... aztán jött Valaki. Nem akartam vele se semmi komolyat, õ igen. Aztán amikor rájöttem hogy én igenis õt szeretem és nem kell más, már késõ volt. ez volt 3 éve. 2 éve komoly kapcsolata van, vagyis most már menyasszonya. Én pedig itt vagyok egyedül, mert mással nem tudom elképzelni az életemet... Szerintem ne így állj hozzá. Ha tényleg szereted ez meg se fordul a fejedben. Annak ellenére, hogy gyakori az ilyen hogy nem volt mással az illetõ, és a kíváncsiság erõsebb lesz a hûségnél... ezt neked kell érezned!
adom az 1. komit

A párommal ma vagyunk 4. éve együtt azt szeretném kérdezi hogy mit adjak neki vagy mit csináljak amikor este 11-éjfél körül fog haza érni? Tippek? !

Legjobb válasz: Csinálj neki kuponfüzetet. (papírdarabokat egyformára vágsz, középen összefûzöd õket damillal vagy cérnával, és félbe hajtod). Az érvényessége 1 év. A kuponokra olyan dolgokat írj rá, amit ha letép a párod, és odaad neked, akkor azt neked azonnal megkell tenned, abban a pillanatban. Ez lehet pl: szex itt és most, de olyasmi is hogy Ma te mosogatsz, vagy hogy ma azt a filmet nézzük amit én akarok. Nagyon ötletes és egész évre kitart, hacsak nem szórja el 1 heten belül az egészet :D

Csinálj neki kuponfüzetet. (papírdarabokat egyformára vágsz, középen összefûzöd õket damillal vagy cérnával, és félbe hajtod). Az érvényessége 1 év. A kuponokra olyan dolgokat írj rá, amit ha letép a párod, és odaad neked, akkor azt neked azonnal megkell tenned, abban a pillanatban. Ez lehet pl: szex itt és most, de olyasmi is hogy Ma te mosogatsz, vagy hogy ma azt a filmet nézzük amit én akarok. Nagyon ötletes és egész évre kitart, hacsak nem szórja el 1 heten belül az egészet :D
hát gondolom munkából jön és semmi kedve nem lesz kimozdulni, évfordulók szempontjából inkább vagyok 'program' párti mint ajándék. rittyentsd ki gyönyörûre a lakást, fõzz valami különleges vacsit (vagy rendelj ha nem vagy biztos a dolgodban), gyertya az asztalra bla bla bla :)
Háát passz ha romantikusak vagytok és pestiek akkor egy esti séta a Margitszigeten pl. Gyertyafényes szeretkezés kocsikázás bele az éjszakába. Hangulatos étterem. Stb én anno amíg volt barátnõm ilyesmiket csináltunk
ha szakács, akkor feljtsd el a kaját, illetve koncentrálj egy olyan desszerter, amit még nem evett :) hangulatvilágítás, gyertyák stb. vegyél csümölcsöt és tejszinhabot és díszítsd fel a meztelen testedete apróra vágott gyümölcsökkel és tejszinhabbal. feküdj a konyhasztalra. a bejárati ajtóra meg írd ki, hogy "vacsora az étkezõben" :)
Díszítsd a lakást saját készítésû és személyre szóló feliratokkal, rajzokkal (csomagolópapír, filctoll). Minél bénább, annál meghatóbb:) A szexet dobd fel "kosztümmel", még van idõd kérni (barátnõ), vagy egy használt ruhákat árusító üzletben venni valami vadító göncöt! A többit a fantáziádra bízom:)
Én egyszer ilyet csináltam: pici üdvözlõkártyákba szerelmes idézeteket írtam, felfûztem õket, és a szobában felakasztottam, keresztbe az ágy fölött. Szatén ágynemût húztam, szépen megágyaztam, leterítettem egy szép kendõt az ágyra, és egy tálba mindenféle édességet tettem: csokigolyók, bonbon, stb. Természetese, mivel este lesz, várhatod selyempizsiben, vagy valami szexy, lenge ruhában. Egy üveg pezsgõ vagy bor jöhet ráadásnak :) Utána pedig akkor is különleges lesz a szeretkezés, ha minden másnap csináljátok:) Gyertyafény és romantikus zene alapkövetelmény:) Szerintem írtó romantikus:) 19/L
ha fáradt lesz, hagyd aludni, majd reggel ünnepeltek.
Háát ha 4 év után sem ismered ki annyira h mire vágyik... nos akkor az sztem tré...
A kérdező hozzászólása: de ki ismerem csak pont ez az hogy olyan dolgokat szeret miket nappal lehet csinálni ezért nem tudom mit csináljak aminek este is örül!nem vagyok annyira agyag zokni:-(
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet csak az a baj hogy szakács és este nem bír már rá nézni a kajára!:-/ tudok fõzni talán nem is azért de egyszerüen nem tudok mit kitalálni!a sex mégsem lehet ajándék ha már szinte minden másnap meg van nem?

4 évig együtt volt 2 kan kutya, együtt nőttek fel. Egyik enyém, másik tesómé. én költöznék, és jönne a kutyám is. Vigyem vagy ne?

A nagyobbik, a bullterrier az enyém, a kisebbik, a bishon frise a tesómé... a kicsi már akkor is sír, ha külön megyek valahova a kutyámmal, és teljesen depressziós lesz. Vonyít, nem eszik... most költöznék el otthonról, és szeretném ha a kutyám is velem lehetne... vigyem el, és majd megszokja a kisebbik, vagy hagyjam ott??? A bullterrier nem ragaszkodik a kicsihez, csak fordítva... :(

Legjobb válasz: Nem tudom a kicsi más kutyákkal hogy jön ki, ha jól akkor lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy a kicsi mellé vinni egy másik kutyust, te meg magaddal tudnád vinni a bullit (gondolom ragaszkodik hozzád, neki se lenne jó tõled külön) :)

Nem tudom a kicsi más kutyákkal hogy jön ki, ha jól akkor lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy a kicsi mellé vinni egy másik kutyust, te meg magaddal tudnád vinni a bullit (gondolom ragaszkodik hozzád, neki se lenne jó tõled külön) :)
Egyetértek az elsõvel, amennyiben a kicsinek az a fontos, hogy legyen mellette egy másik kutya, és nem személy szerint a bullihoz ragaszkodik. Vihetntek mellé egy másik bullit a fajtamentõk oldalain nézzetek körül (2 is van) Vagy az állatok.info-n ott billi keverékek vannak de nagyon aranyosak :) De persze vihetnétek más fajtát is :)
A kérdező hozzászólása: A baj az, hogy csak vele van el... a többi kutyától, még ha kistestû is, elõször menekül és csak sokára szokja meg... tiszta dilemma... :-/ Tesóm pedig nem feltétlen örülne még egy kutyának...

Szakítás feldolgozása, hogyan lehetséges 4 év együtt töltött idõ után? SOS

Mondhatni minden nap együtt keltünk és feküdtünk, tervezgettük a közös házat,családot, mindent részletesen megbeszéltünk, vitatkoztunk azon,hogy ki fog hamarabb meghalni idõs korában,mert,hogy jaj aki egyedül marad annak milyen szörnyû is lesz. Nagyon szerettem ,úgy igazán tiszta szívemben még magamnál is 100X jobban szerettem õt.

Legjobb válasz: Egy 100as zsepi, fagyi és sorozatok

Egy 100as zsepi, fagyi és sorozatok
A kérdező hozzászólása: Sportoltam mindig is, most sem hagytam abba. Sok fiú van a környezetemben akik érdeklõdnek felõlem, de tényleg kb hányinger jön rám, ha valaki úgy közeledik felém... Soha többet nem fogadnám már vissza az exemet. Igen a barátnõmben is csalódtam nagyon. Nem egy nagyon közeli barátnõ volt, de régen nagyon jóban voltunk, már pár hónapja nem tartottuk a kapcsolatot úgy igazán, de azt hittem a barátságunk megmaradt... Jelenleg úgy érzem senkiben sem bízhatok, csak magamban!
A pasik ilyenek, erre én is akkor jöttem rá, amikor a võlegényem 2 év után kidobott az utcára, szó szerint. Elõtte még mondta, hogyan vegyem majd fel az õ nevét házasságkötéskor, meg amikor sétáltunk, és meglátott egy gyereket, rögtön ráterelte a témát, hogy mennyire szeretne tõlem gyereket, nézegettük a lakásokat, tehát ugyanígy mint nálad, én is biztos voltam benne, hogy együtt fogjuk leélni az életünket. Aztán nem így lett, neki elég hamar lett új barátnõje, kb 1 hónap után felvállalta a közösségi oldalon, és láthatólag nagyon nagy a szerelem, mert már el is jegyezte.... Ezt csak azért írom le, hogy tudd, nem vagy egyedül a nagy szív fájdalmaddal, Veled érzek, és hidd el vagyunk még itt egy páran. Nagyon nincs recept feldolgozni ezt, én mély depresszióba estem, évekig sírtam, gyászoltam a kapcsolatunkat, most már kicsit jobb, de még 3 év távlatából sem merem kijelenteni, hogy jól vagyok. Voltak kapcsolataim, próbálkozásaim, de mind zátonyra futott, épp azért, mert mindenkiben Õt kerestem. Épp ezért már nem keresek senkit, inkább egyedül vagyok. Nekem a futás és a zene segített, vagy ha dolgozol, akkor a munkába bele lehet kicsit feledkezni. Ja, én még örökbe fogadtam egy kiskutyát, lehet viccesen hangzik, de az állatok a legjobb pszichológusok, szóval ha van cicád vagy kutyid, akkor az is segíthet, ha nincs, jelentkezhetsz önkéntesnek kutyamenhelyre. Tudom nehéz most, de idõvel tényleg jobb lesz. Elmúlni sosem fog, az a bizonyos ûr, mindig ott lesz a szívedben, ahogyan nekem is, meg kell tanulnunk ezzel a hiánnyal együtt élni.
Engem ket napja dobott ki a baratnom, azota kb 2-3 orankent elbogom magam fiu letemre..tnap este egy kicsit ittam is, es a szamainkat, hangfelveteleinket hallgattam, ahol azt mondta hogy orokre szeretni fog, nem ugy lett. Mar ertesult a szakitasrol nehany lany, egybol mondtak, hogy na ok majd segitenek elfelejteni..nem lehet..egyelore maximum targykent tudok a nokre nezni..es egy darabig nem is fog valtozni..es a legnehezebb hogy ne irjak, es ne hivjam fel..elviselhetetlen erzes nelkule letezni 1ev szerelem utan.
tárgyként a nõkre....azért ez durva. Azt ne feledd, hogy nem minden nõ olyan mit a te exed...szóval nehogy az legyen hogy megdugod õket aztán otthagyod hogy ezzel "visszavágj...." mert ezzel csak szar ember leszel aki kihasználja a nõket, de jobban nem fogod érezni magad tõle.
utolsónak igaza van!
A kérdező hozzászólása: 15, szörnyû ami veled történt, én is át tudom érzeni a helyzetedet a sajátom miatt. Még most is nézegetem a közösségi oldalt és komolyan nem hiszem el amiket látok. Az exem már a b.nõm egész családját ismeri, a lány olyan zenéket tesz ki neki, hogy mennyire boldog vele , örökre akarja stb. Nem tudom elhinni, egy olyan nagy szerelem után, azt hittem, hogy ezt a szerelmet lehetetlen elfelejteni, hogy is lehetne feledni azt amikor éjjel-nappal együtt vagytok éveken keresztül, minden éjszaka a mellkasán aludtam el, õt ölelve. Amikor egyszer elutazott minden egyes nap webkamerán beszélgettünk és állandóan zokogott mert nem bírt nélkülem élni. Ha szakított velem mindig pár nap múlva sírva állt az ajtóban, az ölembe borult és mondta el, hogy nélkülem nem akar semmit sem az életben. Persze most biztos jó neki, hogy rögtön befogadta egy másik család, hogy a lány barátait megismerheti, egy új környezet, új élmények, friss érzelmek, de nem tudom elhinni, hogy nem gondol rám, hogy nem érez irántam, hogy az új lányt fogja valaha úgy szeretni mint engem. Nem fér a fejembe ez az egész, hogy történhetett meg? Ez nem egy rémálom?? Annyira szörnyû, hogy én nem vagyok képes arra, hogy megint eljátsszam ezt egy új fiúval. Nem vagyok képes arra, hogy megint megnyíljak ennyire, hogy megint odaadjam a szívem.Hogy képes mást csókolni, ölelni azok után amit megéltünk? Én akkor is mellette voltam amikor nem volt semmije, amikor zokogott, hogy most mi lesz vele így? Én végig mellette álltam, nem kellett semmi csak õ, támogattam stb. Én nem fogom õt senkiben sem keresni abban biztos vagyok, mert ha abból indulok ki, ahogy elhagyott amit megtett velem nekem soha többet nem kell ilyen fiú..én amit nem tudok feledni azok az érzelmek amiket iránta éreztem, amit együtt éreztünk, átéltünk. Nem õ maga volt a pótolhatatlan, mert igenis pótolható , hanem az érzelmek, de úgy látszik õ ehhez ért, mások megvezetéséhez, profi szinten ûzi. Hiszen a régi b.nõm már fülig szerelmes belé, pedig az exem még ki sem lépett igazán ebbõl a kapcsolatból. Pl facen engem letiltott azt mondván, hogy nem tudja nézni, hogy nekem új fiú ismerõseim vannak. Azaz nekem ne mondja, hogy õ nem érez irántam semmit.. Szánalmas, hogy csak úgy tud elfelejteni, kilépni, hogy egy másik nõbe kapaszkodik... csak azt nem értem bennem mi volt olyan rossz , elviselhetetlen, hogy ezt tette...
Én vagyok a 15-ös. Ugyanezeket a kérdéseket teszem fel én is nap mint nap magamnak, hogy mi volt bennem olyan rossz, hogy elhagyott, pedig én mindent megadtam neki, mellettem tudott érvényesülni, sütöttem-fõztem, jó volt az ágyban is, stb. A mostani csaj pedig az ellentétem, ráadásul egy alpári, közönséges nõ, fogalmam sincs miért ér többet az ex szemében mint én. De azt mondják, ilyenkor nem magunkba kell a hibát keresni, mert nem mi vagyunk rosszak, illetve "nem elég jók" neki, egyszerûen csak elmúltak az érzelmei irántunk, az emberek változnak, és ezzel együtt az érzelmek is. Sajnos. De az is lehet hogy csak egy új testre vágyott, egy új illatra, új izgalmakra, a régi már uncsi volt. Erre mondtam az exemnek anno, amikor elhagyott, hogy megértem, hogy már nem lángol köztünk a szerelem, mint az elején, de ne felejtsd el, "miden új seprû jól seper", pár év múlva az új nõvel is lesznek problémái, meglátja majd a hibáit, fakulnak az érzések, stb stb. de ha már gyõzködni kell valakit, az már régen rossz, szóval én szép lassan megtanultam elengedni õt, de örökre megmarad ez a keserûség a szívemben, hogy ilyen könnyedén lecserélt másra.
A kérdező hozzászólása: Hm még ma gyötörtem magam egy kicsit a facen, és láttam, hogy az exem már eljegyzésrõl írogatott neki.. Szerintem egy év se kell és megkéri a kezét.. Annyira durva, hogy nekem ígérte , hogy én mennyit vártam rá, hogy végre meglépje és nem. Erre jön egy lány akit anno csúfolt a külseje miatt most meg élete nagy szerelme õ is "kicsim". Már kezdem tisztábban látni a dolgokat és annyira nem bánom. Vigye a régi b.nõ azt a pasit, mert vele is meg fogja tenni azt amit velem! El fog telni pár év 3-4 és ugyanez lesz . Nem félek, mert tudom, hogyha ezt megtette akkor soha nem fog megváltozni. még fiatal egy ilyen hosszú kapcsoalat után rögtön beleugrani egy újba szerintem nagy balgaság. És igen 15, én is még mindig azt kérdezem, vajon mi bennem olyan rossz? Pedig tudom, hogy jó voltam.. és talán ez a hiba, hogy jók voltunk hozzájuk.. :(
Ilyen hamar eljegyezte ? Nem adok nekik 4 évnél többet. Nem tudom mi van ezzel az eljegyzés dologgal, de én is épp így jártam. Az utánam jövõt eljegyezte, nekem meg csak ígérgette a házasságot. Az tuti hogy a pasikat nem értem mi alapján veszik feleségül a nõket, de a példa azt mutatja hogy utána megbánják, rájönnek hogy nem ezt a nõt kellett volna elvenni, hanem az exet, vele mégiscsak jobb volt....ha tudnád mennyi elvált pasi próbálkozott már nálam, meglepõdnél.(15-ös voltam megint ):)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem jegyezte még el, csak láttam, hogy célozgatott rá. Azt is meg tudtam, hogy akkor jöttek össze amikor mi még együtt voltunk. De így már érthetõ, hogy miért bántott engem mindenért, mindenben a hibát kereste, úgy beszélt velem mint egy kutyával, hibáztatott folyton.. bánom, hogy tûrtem. De örülök most már , hogy vége, mert egy ilyen társat nem kívánnék még az ellenségeimnek sem. Soha nem fog megváltozni ez már most biztos.
az lemaradt, hogy mérget vennék rá, hogy megcsalt téged azzal a másikkal. Aki nem a barátnõd, hanem egy r..banc. És szakíts meg vele is minden kapcsolatot, tiltsd le stb....
Ez egy gerinctelen féreg... örülj, hogy megszabadultál tõle... szemtelenül fiatal vagy még...megtalálhatod az igazit. Az lebegjen a szemed elõtt, hogy semmilyen körülmények között ne fogadd vissza, ha jönni akar megint.... már az elsõ szakítás után nem szabadott volna visszafogadni..... Õ egy szar ember, és neked jobb nélküle. Adj magadnak 3 napot. Bõgj, egyél fagyit, édességet stb....aztán vegyél egy nagy levegõt, hozd rendbe magad, válassz valami mozgást, diétázz hozd magad formába, úgy hogy meggebedjen ha esetleg meglát. És ismerkedj, randizz. Ez a legjobb:)
Elképesztõ, mintha az én történetemet írtad volna le....:S F/26
Valahogy meg kellene próbálnod elvonni a figyelmed az egész dologról. Esetleg új hobbi, eljárni sportolni vagy ilyesmi. Tudom, hogy mondani könnyû, voltam én is ilyen helyzetben, bár mi csak 2 évig voltunk együtt. De tapasztalatból mondom, hogy csak otthon ülsz és sírsz, sokkal rosszabb lesz, és sokkal tovább tart túllépni rajta.
Csak nyertél, hogy lelépett. Idõvel te is rá fogsz jönni.
Sírj! Rengeteget! Zabáld tele magad édességgel, menj el bulizni, vedelj, flörtölj másokkal, de ne menj bele semmi meggondolatlanságba. Sportolj valamit, amitõl teljesen elfáradsz, fuss rengeteget, üvöltõ metálra és add ki minden dühödet. Aztán szépen dolgozd fel, hogy nem õ az igazi neked, ha vége lett. És lépj túl rajta. Kezdj új dolgokba, olyat amit eddig sose mertél, lépj ki a komfortzónádból. De elõtte add ki minden szomorúságod és haragod. Nekem egy évbe telt, de sikerült. Neked is fog.
köbö olyan éretlennek tûnik ez a srác mintha 18 éves lenne maximum. Hány évesek vagytok amúgy?
A kérdező hozzászólása: Õ 25 éves volt én 20. Korábban volt, hogy szakított velem kétszer is, de mindig két hét múlva zokogva jött vissza és ígérgetett fût fát, hogy minden tökéletes lesz.De mindig újra rövid idõn belül elkezdett bántani mindenért, veszekedett velem stb. Most pedig ugye így vetett véget az egésznek... gondolom a barátnõmmel már hetek óra tartott a viszony a hátam mögött. Azóta, hogy összejöttek eltelt egy hét. Még mindig rosszul érzem magam, bár már lassan kezdek beletörõdni, hogy ez a valóság és nem egy rémálom. Soha nem tudnák megbocsájtani az exemnek, de annyira lezáratlan ez az egész, annyira fáj. Mert a legutolsó találkozásunkkor csókot adtunk egymásnak, mosolyogtunk a másikra, kedvesen simogattam meg az arcát, úgy búcsúztunk el, hogy majd hamarosan találkozunk. De nem jött újabb találkozó, már csak azzal szembesülök, hogy egy másik lányba "szerelmes" . Félelmetes érzés, elmondhatatlan. Tényleg mintha lecserélt volna, mint egy megunt bútor darabot. Nem értem, hogy képes ilyesmire bárki is? :(
Képes rá. És legyen is képes rá, ha már nem jó a kapcsolat, ne hazudjon és ne legyen valaki benne egy olyan kapcsolatba ami nem jó neki mert csak átveri a másikat. Nem ti vagytok az elsõk, van aki 10-20 év házasság után válik szét. Sz**ar dolog de még mindig jobb mint hazugságban élni.
Te is azt tedd amit õ, legalább is arra törekedj, legyél boldog találj mást, vigyél neki virágot, szerelmeskedjetek csókolózzatok, jön a nyár strand meg napszemcsik meg csajszik meg minden ami belefér. :) Kezd el élvezni az életet, ne állj meg egynél! Ha esetleg van Ibizán nyaralótok akkor meghívhatnál! :)
A kérdező hozzászólása: Csajszik?vigyek virágot? Én mint lány??? :D nem vagy leszbikus :) Egyébként nem hiszem, hogy ez lett volna a fer ahogy õ csinálta. Hiszen már eddig is hazugságban élt velem... akkor lett volna igazságos, ha már akkor szól amikor már nem szeret, nem akkor amikor már hetek óta félre dug és ráadásul egy barátnõmmel. És ráadásul úgy szakít, hogy soha többet nem keres, nekem kellett telefonon keresni míg végül elárulta, hogy már nem vagyunk együtt. Sajnos én ezek után nem tudok újra "szerelmeskedni" "szeretni" csak úgy. Nekem az emberek nem tárgyak. 4 év nagyon komoly érzelmek kötöttek hozzá, tudod nekem nem megy csak úgy. Nem is akarok rögtön új kapcsolatba ugrani. Hányinger kap el, ha arra gondolok , hogy mással vagyok. Kiábrándultam az emberekbõl most egy jó darabig...
Lassan fog menni és rossz lesz, nekem is hasonlóan szakadt meg a 3 éves kapcsolatom, csak ott a leányzó adta be így az unalmast.A legfontosabb, hogy ilyenkor érdemes egy kisebb-nagyobb életmódváltást csinálni (sport, fogyás, akármi), tehát kezdj bele valami újba. A exbarátod meg szerintem jön még a te utcádba, az ilyen "rögtön szakítás után más karjában kötök ki" típusú dolgok általában gyorsan zátonyra futnak. A lényeg szard le a csávót, akkor is ha összefutsz vele valahol, ne lássa rajtad, hogy még érdekel és szarul vagy. 27F
Ez a beszéd, kitartás, ha szeretnél beszélni errõl késõbb nyugodtan írj privit. 15 ös :)

Távkapcsolatról mi a véleményetek? De annak függvényében, hogy mi már 4 éve együtt vagyunk és most kell elválnunk?

tovább tanulás, messze megyek több órás távolságra leszünk, de ingyen beszélünk telefonon, van webkamera és két hetente biztosan hazajárok majd, plusz szünetekben, nyáron. Szóval ti benne lennétek? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: embere válogatja. próba szerencse. puding próbája az evés.

embere válogatja. próba szerencse. puding próbája az evés.
Én pontosan ilyen helyzetben voltam gimnázium végén. Mi közös megegyezéssel szakítottunk, nem akartuk a másikat magunkhoz kötni, úgy, hogy normálisan nem tudunk együtt lenni. Azóta mindkettõnknek van boldog, stabil párkapcsolata és egyikünk sem bánta meg a döntésünket.
próbáljátok ki ha egy idõ után úgy érzitek rossz akkor beszéljétek meg a dolgot és legyen vége

A párom állítja, hogy nem vagyok normális, de szeret! Pénzt ajánlott szexért cserébe! Szerintetek, illendő így viselkedni valakivel, akivel 4 éve együtt élsz?

Én 29/L, Õ 41/F 4 és fél év után szakítottam vele, így albérletbe költözöm. Felajánlotta, hogy kifizeti az első fizetnivalókat, szexért cserébe!!! Van itt olyan ember, aki nem talál ebben kivetnivalót?! Az együtt töltött időt leírni nem lehet, s valószínűleg csak az én elmondásom alapján nem is volna túl hiteles, de.. Többször megcsalt, az együttlétek közül egyet videóra is vett. Szexhírdetéseket adott fel. Folyton titkolózik, kimenő üzeneteit különböző indokok miatt soha nem menti. Ezerszer lehordott, bármit teszek, nem becsüli meg. Kb. 1,5 éve semmilyen kapcsolat (se beszélgetés, se programok, se csók, se szex...) nincs közöttünk, egymás mellett élünk. A szexualitás az Õ oldalárol annyiben kimerül, hogy max. 5 perc, és csak a saját kielégülésére irányul. Ha elutasítom, annyit mond, "csináld meg kézzel, csak 1 perc". Ócsárol a saját családomnak is. Elfáradtam, belefáradtam, s úgy gondolom, nem ezt érdemlem. Egyébként állítja, hogy én nem vagyok normális. Sosem voltam kedves és türelmes. Nem akarja, hogy elmenjek, mert szeret! A döntésem egyébként végleges.. de egyszerűen nem akarom felfogni, hogy egy 41 éves, felnőtt férfi tényleg képes nekem szexért cserébe pénzt ajánlani úgy, hogy egyébként állítása szerint szeret. Szerintetek ez belefér? Csak én gondolom ezt nonszensznek?

Legjobb válasz: nagyon gondolkodsz h bevállalod mi? :D te kis huncut. fejd meg rendesen

nagyon gondolkodsz h bevállalod mi? :D te kis huncut. fejd meg rendesen
Ha már nem vagy a nõje, legyél a qrvája. Gusztustalan, primitív. Nem is tudom hogy bírtad eddig...
Jó nagy hülye vagy, hogy eddig mellette maradtál. Elsõ esetnél kib asztam volna, mint macskát sz arni... 29 éves, atya ég..
Ostoba vagy ha belemész egy ilyenbe.
sztem más dolgok sem férnek bele amiket leírtál dehát te voltál mégis vele 4 évet :) nyilván tágabb az értékrended mint nekünk
Undorító ahogy ez a férfi viselkedik. Te meg buta vagy h mellette maradtál. Sok pénze van mi?
*Van itt olyan ember, aki nem talál ebben kivetnivalót?! Sok ilyen ember van, aki 2 Ftért a saját anyját is.
Egyáltalán nem, jó, hogy otthagytad.
Fizessen elõre és dugjatok még egy utolsót
A kérdező hozzászólása: Önfenntartó vagyok. Dolgozom, saját vállalkozásom van. Nem mondom, hogy nem számít a pénz, amit ezután albérletre költök majd, de megoldom. Nincs szükségem rá, soha nem is kértem, hogy eltartson. Amúgy nem is tette. Azon túl, hogy a számlákat Õ fizette, a háztartást közösen vezettük. Nem kívánom, nem vonzódom már hozzá, s az együttléteink csak róla szóltak már jó ideje. Így nem szexelünk már egy ideje, vagy ha igen, csak nagyon ritkán, részemrõl akkor is "fogat-összeszorítva". Nem maradok se pénzzel, se anélkül, ez nem kérdés. Arra voltam kiváncsi, a többség szerint belefér-e maga a "felajánlás"...
Kellett neked egy pénzes idõsebb "egzisztenciálisan érett" (ez tipikus nõi kifejezés) pasi, hát megkaptad. Gondolom egy korod beli srác az neked túl kevés lett volna. Valami oka kell hogy legyen, amiért pénzt kínál neked és így kezelt téged. Szerintem egy normális kapcsolatban egy férfi nem gondol ilyen üzletre, nem merné, hacsak nem úgy ismeri a nõt.
szerintem simán szexelnél vele havi 1-2-szer addig ameddig nincs másik barátod, és így van hol laknod ingyen, mivel kifizeti az albérletedet, ha lesz barátod akkor megszakítasz midnen kapcsolatot vele
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a lehülyézést, erre nagy szükségem van ;) Azért maradtam vele, mert szerettem, s mindig elhitette velem, hogy nem fordul többet elõ. Egyébként a vicc az egészben, hogy mikor megismerkedtünk, elvesztette a jól fizetõ munkáját. Azóta csak azt hallgatom, hogy spóroljunk. Egyébként önfenntartó vagyok.. soha nem vitt nyaralni, nem vásárolt drága ajándékokat. Szerinte becsüljem meg azt, hogy nem kell rezsit fizetnem, s örüljek, hogy folyik a csapból meleg víz...
5 Ha együtt éltek-együtt húztûtok volna az igát, fillérre pontosan közösbe ment volna minden-akkor talán, de igy a te helyzetedben ettõl az embertõl nem.1 Ft sem kéne.
Jobbat érdemelsz. Csak kihasznált. Csak a szexért kellettél neki egész végig ! Szerintem keress mást, olyat aki megérdemel. Hogyha 1 milliót is ajánlana én nem fogadnám el.....
Azt sem érdemelné meg, hogy az ilyen primitív felvetésein rágódj egyáltalán.Az egész embert úgy, hogy van, ki kéne radíroznod az életedbõl, és nem a [email protected]ágain agyalni.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt elfelejtettem leírni, nem mentem bele. A kérdésem inkább arra vonatkozott volna, hogy szerintetek egyáltalán "belefér-e" egy ilyen felajánlás egy több éves kapcsolatba?!
Ez a pasi nagyon beteg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!