Találatok a következő kifejezésre: 4 és éve vagyok (318 db)

4. 5 éve vagyunk együtt práommal, az utóbbi 4 hónapban távkapcsolatban, egy hóapja regisztrálva van társkeresőkön(függetlenként) és ismerkedik, de elég rendesen, szerinte ez egy kapcsolatba még belefér, mert hogy ez nem megcsalás. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!

Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!
Azzal, hogy mások elõtt függetlenek mondja magát, szerintem vérlází, hiszen van párja, Te. Én ezt nem tûrném. Ha gondol rá, már régen rossz.
Én meglepném azzal, hogy a társkeresõbe regisztrálnék független csajsziként. Ha összefuttok és kiakad szende mosollyal mondhatod: csak azt csinálom amit te! Lehet, még találnál is helyette egy hûségesebb fazont.

4, 5 éve vagyunk együtt és havi 1-2x szexelünk. Sosem kezdeményez. Miért? Mit csináljak?

Én 21 lány vok,? 24.Szeretni szeret,sehova nem jár el,szóval nincs senkije.Már ezerszer kérdeztem, hogy mi a baja, de nem tud értelmes választ adni.Ha én kezdeményezek, akkor "megizél", de az se vmi bombajó. Nekem rettent?en hiányzik a szenvedélyes szex.Már a szakításon gondolkozok,de együttélünk. :S

Legjobb válasz: Ez rajtad is múlik.Légy sexibb.Ha készülõdsz valahova vagy esetleg mennétek együtt valahova vegyél föl szép fehérnemût,combfixel,meg harisnyatartóval mászkálj elötte úgy,sminkeld magad abban csak késõbb öltözz fel,a legvégén.Fel fogja kelteni az érdeklõdését.Ejts le valamit elötte "véletlenül"hajolj be neki.Ne félj szenvedélyesen fogja beakasztani.Dobd fel a sexuális életet valamivel mindíg!Vibrid van?

Ez rajtad is múlik.Légy sexibb.Ha készülõdsz valahova vagy esetleg mennétek együtt valahova vegyél föl szép fehérnemût, combfixel, meg harisnyatartóval mászkálj elötte úgy, sminkeld magad abban csak késõbb öltözz fel, a legvégén.Fel fogja kelteni az érdeklõdését.Ejts le valamit elötte "véletlenül"hajolj be neki.Ne félj szenvedélyesen fogja beakasztani.Dobd fel a sexuális életet valamivel mindíg!Vibrid van?
én a szakítást ajánlom.gondolom ki lehetsz éhezve rendesen.ha maradsz is, eljön az a nap amikor máshoz mész a testi örömökért.de ha gondolod segítek:) ) xDD 24/ff
Húh, ez a sztori kisértetiesen hasonlít a barátnõmére. Csak õk 8 éve vannak együtt. Õk is nagyon keveset szexelnek, mert a fiú valahogy nem kívánja. És a barátnõm is már a szakítást látja megoldásnak. Pedig szeretik egymást, de valahogy nem mûködik. Szintén nincs senkije a barátjának, úgyhogy nem tudom miért viselkedik így.
A kérdező hozzászólása: És az normális, hogyha valaki soha életében nem masztizott? Sosem verte magának. Mai napig nem csinálja. És én vagyok az elsõ barátnõje.
A kérdező hozzászólása: Sexy vagyok, igényes, szép tangákban is szokott látni, de olyan mintha a haverom lenne. Én nem várok el sokat, heti 1-2 jó lenne, van vibrim is, egyszer volt hajlandó vele foglalkozni. Én már belefáradtam az állandó kezdeményezésbe. Fel sem tud izgatni, nem ért a sexhez. Nagyon türelmes voltam, 4, 5 év hosszú idõ.
Itt arról van szó, hogy megunta veled a szexet.Én kb 3 hét után megunom a pasikat.Tök mindegy mit csinálsz, már téged un. Ez a baj. Szakíts
Nem tudom, mit jelenthet az, hogy nem tud értelmes választ adni. Lehet, hogy értelmes az a válasz, csak te nem tartod annak. De az is lehet, hogy csak eltérõ a vérmérsékletetek. Ha ez van és meg akar tartani téged akkor valamennyit idomulnia kell hozzád. Ha pedig vele akarsz maradni, neked is hozzá. Ha szeretitek egymást, akkor ez nem lehet probléma, mert akkor, ha megbeszélitek az igényeidet, szívesen fog azzal próbálkozni, hogy neked örömet okozzon. Viszont neked is meg kell értened, ha neki sok annyi alkalom, amennyit te szeretnél. Ha szereted, ezzel sincs gond, mert az intimitásnak, a szexualitásnak a testiségnek sok más formája is van, mint a szimpla dugás.
21 évesen NAGYON fiatal és tapasztalatlan vagy. vagy kezdeményezz és tégy valamit a kapcsaolatért, te nem csak úgy h megdug, hanem tényleg. vagy hagyd ott.
Háát ez elég nagy probléma! És az még nagyobb probléma, hogy ezen csak most kezdtél el ennyire gondolkodni! 4, 5 éve te jóó isten:) Ha ennyi idõ alatt nem változott meg akkor nem is fog! Együtt éltek és akkor mi van? Nem lehet szakítani? Vagy õ tart el téged? Nincs hova menned? Semmit nem jelentenek se az évek, se a házasság se az együttélés! Ugyanúgy szakítanak az emberek szemrebbenés nélkül, ha nem megy egy kapcsolat vagy már kiszerettek a másikból! A pasid valamiért kényelmes típus kellett neki egy nõ akit néha meg*ughat, ez neki elég is, a többi idejét meg tölti ahogy tölti. A pasid egy LUSTA magának való ember lehet szerintem....ugy kell cseszegetni hogy naaaa nem megyünk el boltba ami a sarkon van?????-ez csak példa 4, 5 év....hagyd el azt javaslom, a kapcsolatok 60% a szex miatt megy tönkre és lesz vége.
Én a helyedben szakítanék. Gondolom, neked nem lakótárs és haver kell. Nem fog változni, vannak ilyen emberek, akik akár szex nélkül is vígan eléldegélnek a párjuk mellett.

Milyen idős Bori, Orsi, Ricsi? Ezt állítják: Bori: éveink számának összege 60. Orsi: 4 évvel vagyok idősebb borinál. Ricsi: 20 év múlva leszek olyan idős, mint amennyi most orsi és bori éveiszámának összege.

Legjobb válasz: Legyeb Bori b éves. Orsi 4 évvel idõssebb Borinál, tehát b+4 éves. A két lány együtt 2b+4 évesek, Ricsi 20 év múlva lesz ennyi, vagyis r+20=2b+4, amibõl adódik, hogy Ricsi 2b-16 éves. stb.

Legyeb Bori b éves. Orsi 4 évvel idõssebb Borinál, tehát b+4 éves. A két lány együtt 2b+4 évesek, Ricsi 20 év múlva lesz ennyi, vagyis r+20=2b+4, amibõl adódik, hogy Ricsi 2b-16 éves. stb.

Lombik beültetésem lesz. Merjek dolgozni? Heti 3-4 napot nálam lakik egy 4 hónapos baba, és nem tudom szabad lesz -e emelgetnem őt, vagy akár órákig állni vele és ringatni.10 éve vágyok gyermekre!

Legjobb válasz: Szia. Elvileg mindent lehet csinálni, ami nem megerõltetõ fizikailag. És amihez kedved van. Ha pld. irodában dolgozok, és szereted is a helyet, akkor lombik után nyugodtan bemehetsz, és dolgozhatsz, de ha pld. fizikai munkát végzel, azt nem ajánlják. Nekem kolléganõnek volt 2 lombikja, öt éven belül, mindkettõ sikeres volt :) Mennyi idõs vagy amúgy, barátnõmék is 10 éve vágynak babára, és egy inszem se sikerült, õk is lombikra várnak (38 és 43 évesen).

Szia. Elvileg mindent lehet csinálni, ami nem megerõltetõ fizikailag. És amihez kedved van. Ha pld. irodában dolgozok, és szereted is a helyet, akkor lombik után nyugodtan bemehetsz, és dolgozhatsz, de ha pld. fizikai munkát végzel, azt nem ajánlják. Nekem kolléganõnek volt 2 lombikja, öt éven belül, mindkettõ sikeres volt :) Mennyi idõs vagy amúgy, barátnõmék is 10 éve vágynak babára, és egy inszem se sikerült, õk is lombikra várnak (38 és 43 évesen).
Ha sikerült a lombikbeültetésed ugyanúgy kell "viselkedni" mint egy normál terhességnél. Igaza van az utolsó hozzászólónak. Én a beültetés után 4 napot pihentem, utána visszamentem irodába dolgozni és azóta is dolgozom. Remekül vagyunk:) De azért vigyázz magadra, nehezet ne emelj, szedj vitaminokat, kerüld a zajos-füstös helyeket, aludj sokat, étkezz egészségesen stb. stb. Minden jót 25 hetes lombikos km
Ezt kérdezd meg az orvosodtól, nem tudok jobb választ adni.
Szia! Nekem inszeminációm volt, ami után ugye már mehettem is a dolgomra, ugyanúgy folytattam a megszokott tevékenységeimet. De szerintem lombiknál egy darabig nem árt pihizni, azért az komolyabb dolog. Szerintem inkább legyél most óvatos, minthogy valami baj legyen... Sok sikert kívánok Neked!
Mindenképpen pihenj, most az a legfontosabb, hogy a saját babára koncentrálj. Nehogy amiatt legyen baj, hogy emelgetel és órákat talpon vagy, mert ha emiatt történik valami azt sosem bocsátanád meg magadnak. Sok sikert és egészséges babát(babákat)kívánok neked.
Most megyek vissza konzultációra a dokimhoz, valószínû, hogy novemberben kezdõdik a stimu és a leszívás. Bennem is felmerült kérdésként, hogy menjek-e dolgozni, de most azon az állásponton vagyok, hogy 1 hét pihi mindenféleképpen kell! Persze nem a folyton-fekvõs itthonlét, hanem az ideg-mentes állapot nálam a cél. (Okmányirodában dolgozom, nem hiányzik az az õrület és anyázás, ami néha ott van.) Az 1 hét után pedig majd érzem, hogy szükségem van-e méitthon töltött idõre: Ha kiderül, hogy lesz babóca, akkor meg nem kérdés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Persze én is úgy gondolom , hogy elsõ az én babám.Tehát 2 hetet tuti nem dolgozok, amíg megtapad-nak, de utána ha terhes leszek akkor 9 hónapig ne melózzak, vagy akkor már lehet gyereket emelgetnem?Lehajolni a kiságyba stb. Amúgy 33 éves vagyok.
Amikor nekem volt a lombikom és kiderült, hogy sikerült azt mondta a doktornõ innentõl kezdve ez egy normális terhesség.Tehát semmit mást nem kell másképp csinálni mint egy "normális" terhesnek, a munkahely ha nem nehéz lehet dolgozni nyugodtan.Ja és attól, h én lombikos voltam semmivel sem foglalkoztak velem többet az orvosok a vizsgálatokkor mint a simán teherbe esett kismamákkal.De nem is vártam el, h máshogy legyen.

Ha 2009. 09.24-től 4 órás munkaviszonyban vagyok, előtte 8 órába voltam évekig (ugyanazon a munkahelyen), akkor mit és mennyit fogok kapni ha felmondok?

Így kevés a fizetés, de ha eljövök nem tudom, h mit kapnék és mennyit ha nem találok egyb?l munkát. (munkanélküli vagy milyen segély járna?

Legjobb válasz: Az álláskeresési járadéknál és segélynél nem számít a jogosultság vizsgálatánál, hogy napi hány órában foglalkoztattak. Ha az elmúlt 4 évben legalább 365 napig volt munkaviszonyod, akkor áll.ker.járadékra, ha annyi nem, de legalább 200 napod volt, akkor áll.ker.segélyre vagy jogosult; akár 8, akár 6, akár 4 órában dolgoztál. Viszont ha te mondasz fel rendes felmondással, akkor 90 napig nem kapsz ellátást. A járadék összege attól függ, hogy mennyi volt a fizetésed. Részletesen tájékozódhatsz a www.afsz.hu oldalon. Ott megnézheted, hogy a munkaviszonyod hossza alpján hány napig vagy jogosult járadékra, a fizetésed alapján pedig mennyi járadékot fogsz kapni.

Az álláskeresési járadéknál és segélynél nem számít a jogosultság vizsgálatánál, hogy napi hány órában foglalkoztattak. Ha az elmúlt 4 évben legalább 365 napig volt munkaviszonyod, akkor áll.ker.járadékra, ha annyi nem, de legalább 200 napod volt, akkor áll.ker.segélyre vagy jogosult; akár 8, akár 6, akár 4 órában dolgoztál. Viszont ha te mondasz fel rendes felmondással, akkor 90 napig nem kapsz ellátást. A járadék összege attól függ, hogy mennyi volt a fizetésed. Részletesen tájékozódhatsz a http://www.afsz.hu oldalon. Ott megnézheted, hogy a munkaviszonyod hossza alpján hány napig vagy jogosult járadékra, a fizetésed alapján pedig mennyi járadékot fogsz kapni.

Minek van ez az intel corei.5 imádat meddig lessz elég még 4 mag másfél év vagy 2 talán márt most is van 6 magra optimalizált játék és arra ott az amdfx6200 4 évig húzná lazán jó vga-val de az i.5 meddig ha már a játék támogatja a 6 magot?

Legjobb válasz: Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)

Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)
FX-nek vannak elõnyei, ahol õ a jobb, de ezzel sajnos pont átlag user és játékos ember nem fog találkozni. Virtualizációban szvsz jobb, többség azt sem tudja mi az, meg tudományos számításokban, fizikai szimulációkban jobb, aminek megint semmi köze a felhasználók 99.9999%-nak. Nem azért vesz valaki most FX-et játékra mert jobb, hanem mert jobb az ár/érték aránya. Még olyan játék is kevés ami a 4 magot rendesen kihasználja, lásd a pofára esést azokkal a játékokkal amivel elsõ C2D Quad procikat reklámozták (Crysis, Alane Wake) jelelmzõne csak kettõt pörgetnek rendesen. Talán a Supreme Commander volt az egyetlen ismertebb. Meg a szuper rosszul optimalizált GTA 4.
http://prohardver.hu/teszt/amd_fx-8350_vishera_piledriver_te.. Nézd meg az általános és játék teszteket, elég nyilvánvaló miért az i5. Az képes legjobban kihajtani egy 50-100.000 közötti VGA-t, de sokkal olcsóbb mint az i7. És mindezt pont egy FX-8350 tesztbõl látni.
Persze "jó áron" lehet kapni 6 magos i7 extreme procikat. Vagy még többért van 12-16 magos opteron, de akkor mindjárt 2 procis alaplapba. Viszont játékoknál üresben pörögne egy ilyen vagy max. 10%-on.
A kérdező hozzászólása: és azon lesz csak meg pl a minimum fps-ben a 35 4 magon meg csak 22-25 kezdenek elavulni a sima 4 magosok ht nélkül végük lesz akkor miért a sokk pénz ezekért nem?
A játékok nem a magokat, hanem a processzor erejét igénylik. Az, hogy ki tudja használni a játék teljesen a 6 magos processzorokat is nem jelent semmi hátrányt a 4 magosoknak. Ha pedig valahova kevés lesz az i5 oda az FX is.
Honnan szedsz ilyen marhaságot? Ha egyszer az i5 erõsebb, akkor mért lenne jobb az FX ??
A kérdező hozzászólása: csak várd ki amikor a játéknak nem lesz elég a 4 mag és szarabb minimum fpsek lesznek 4 mag alatt akkor is ezt mond hogy jobb mert senkinek sincs pénz 2 év múlva i.7 váltani mert úgyee ott van 4 mag+4ht de 90 ezrekért vegye a hülye majd, amd elõnyõsebb olcsóbb játékoknál tökéletes!
Tán mert a 4 magos i5 jobb, mint a 6 magos FX ?
A kérdező hozzászólása: én játékra akkor sem dobnék ki i.2500-k mg hasonlokra több pénzt

Most 7. -es vagyok. Igaz hogy most 2-esre állok és lehet hogy a félévi rossz lesz de az év végi mindig általában 3-as 4-es szokott lenni. Ezzel az átlaggal felvesznek egyáltalán valahová? ! írntok nekem gimiket szakközépeket! 13/L

Legjobb válasz: Inkább 4-re hajts év végi jegynek. Félévig meg van még bõven idõd javítani.Ne törõdj bele a 2-esbe,biztos tudsz jobbat is! ;)) Mibõl milyen jegyeid vannak?

Inkább 4-re hajts év végi jegynek. Félévig meg van még bõven idõd javítani.Ne törõdj bele a 2-esbe, biztos tudsz jobbat is! ;)) Mibõl milyen jegyeid vannak?
Melyik városba laksz? Mert úgy nem lehet gimit mondani ha nem tudod melyik város érdekel.
A kérdező hozzászólása: Most rosszak:( de mondjuk ma kezdtem a javítást mert irodalomból ma kaptam egy 5-öst. Csak nagyon aggódom hogy nem fognak sehova se felvenni az év végi jegyek miatt:/....:O
A kérdező hozzászólása: Budapesten szeretnék mert Pátyon lakom ( pest mellett ) és így a legegyszerûbb.:) )
Nem kerekítgetik, 4, 5-öt fog beírni Így jöhetnek ki félpontok, de ha kicsit gondolkodtál volna erre te is rájöhettél volna

Mindjárt vége lesz a House 4. évadjának. Rögtön elkezdik vetíteni az 5. évadot vagy megint lesz egy szünet mint a 3. és a 4. évad között?

Szeretnék lelkileg felkészülni az esetleges szünetre...:/

Legjobb válasz: Valószínûleg lesz szünet.

Valószínûleg lesz szünet.

Van egy lány aki elég aranyoska tetszik és nem vagyunk rosszba.4 éve viszont lefeküdtem az anyjával szerintetek gáz lenne ha összejönnék vele? Mit szólna az anyja ha bemutatna neki a csajszi? 23/F

Anya, Lánya

Legjobb válasz: Mekkora lenne már - hiányzó adatok miatt - ha kiderülne, hogy a lány 4 éves és bizony Te vagy az apja és össze akarsz vele jönni - elvégre az anyjával is lefeküdtél, hiszen te vagy az apja. Végül is, ha cébetûs állampolgárok vagytok akkor még reális is.

Mekkora lenne már - hiányzó adatok miatt - ha kiderülne, hogy a lány 4 éves és bizony Te vagy az apja és össze akarsz vele jönni - elvégre az anyjával is lefeküdtél, hiszen te vagy az apja. Végül is, ha cébetûs állampolgárok vagytok akkor még reális is.
kamu...
Biztos, hogy örülne. Hátha még1x megdugod :D
A kérdező hozzászólása: Alúra az akart menni nincs benne ilyen anya, lánya dolog hogy dugd meg anyut vedd el a lányt...
Ez durva, és ha a csaj megtudná szerinted szeretne?
A kérdező hozzászólása: Fehér vagyok.... A hölgy akkor volt 36 éves mikor én 19 a kishölgy meg 19 éves (Én ahogy fentebb irtam 23) És igen csinos lett. Vonzó, kedves, aranyos Ha tutam volna nem kerülnék ilyen helyzetbe de a 36 éves anyuka aki most 40 a velem egykorú srácok között Isten nõ volt. Öszönte leszek szerelmes vagyok a lányba. Csak félek igy beálítani hozzájuk ha összejönne amire mondjuk 75% esély van. Nem tudom õ hogy fogadná ha találkozunk az utcán fél évente 1x akkor köszönünk egymásnak és ennyi.
Ja. Ha össejössz vele és majd veszekedtek, legalább lesz realitása a "megb*szom anyád"-nak
lehet, nyomhatnátok egy anya--lánya-te hármast!
A kérdező hozzászólása: 8 még viccnek is rossz ez a kishölgy nem ezt érdemli. Teljesen oda vagyok érte

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!