Találatok a következő kifejezésre: 4 és éve (867 db)

Mikor kezdik el magyar szinkronnal? Warehouse 13-as raktár 4-es évadot? Californication Kaliforgia 7évadot?

Warehouse,13-as raktár,Californication,Kaliforgia

Legjobb válasz: Nem tudom, de én a Kaliforgia esetében már a felirattól is örömtáncot járnék :D

Nem tudom, de én a Kaliforgia esetében már a felirattól is örömtáncot járnék :D
Tutiixd
A kérdező hozzászólása: ok köszi :D
Viccelsz? Könyörögni fognak érted. :)
Könyörögni??? Nem könyörogni hanem ölni fognak erted xdd
Próbálkozz gimiben is ha az érdekel!!!
Persze

4 és fél évig voltunk együtt. Több probléma is volt, de talán a legnagyobb, hogy neki kevés volt a szex. Hogyan szerezzem vissza a párom?

Még nagyon friss a szakítás és nem is akarom könnyedén elengedni. Több probléma is volt, de talán a legnagyobb, hogy neki kevés volt a szex. Persze mindig mondogatta, én meg nem vettem komolyan.Most hogy már érzem hogy tényleg mennyire fontos ez neki, változtatnék rajt,mert nem akarom elveszíteni!!!Várom a tanácsokat!Köszi:)

Legjobb válasz: hagyd menni!! egy kapcsolat v házasság alapja a jó szex akárki akármit is mond lsd/szexuálpszichológia/ a szexuális kompatibilitásról hallottál? -szexuális téren éppen nem vagytok kiegészitõi egymásnak, igy csak fokozódhatnak a problémák..mert ha te feláldozod magad, és hajlandó vagy olyat tenni ami neked nem természetes, ez valahol a késõbbiekben majd visszaüt... ha van még +4 éved amit kisérletezgetéssel akarsz eltölteni lelked rajta, a jeleket amit adott pedig figyelmen kivül hagytad... 4 év elég hosszú idõ, ez alatt sem oldódott meg akkor nem sok jót könyvelhetsz el probáltad megnézni miért kevés a szex- miért alacsony a libidód? neki mennyi az igénye naponta? ha túl sok pl. akkor keressen magához valót aki vele együtt nimfomán, mert igy gyötörni a másikat nem helyénvaló-el kell engedni, ha pedig mondjuk heti 1 alkalmon, akkor meg veled van a gond, negativ érzelmi stressz pl munkahelyen stb stb...

hagyd menni!! egy kapcsolat v házasság alapja a jó szex akárki akármit is mond lsd/szexuálpszichológia/ a szexuális kompatibilitásról hallottál? -szexuális téren éppen nem vagytok kiegészitõi egymásnak, igy csak fokozódhatnak a problémák..mert ha te feláldozod magad, és hajlandó vagy olyat tenni ami neked nem természetes, ez valahol a késõbbiekben majd visszaüt... ha van még +4 éved amit kisérletezgetéssel akarsz eltölteni lelked rajta, a jeleket amit adott pedig figyelmen kivül hagytad... 4 év elég hosszú idõ, ez alatt sem oldódott meg akkor nem sok jót könyvelhetsz el probáltad megnézni miért kevés a szex- miért alacsony a libidód? neki mennyi az igénye naponta? ha túl sok pl. akkor keressen magához valót aki vele együtt nimfomán, mert igy gyötörni a másikat nem helyénvaló-el kell engedni, ha pedig mondjuk heti 1 alkalmon, akkor meg veled van a gond, negativ érzelmi stressz pl munkahelyen stb stb...
hidd el lesz majd 1 olyan srác, aki meg fog becsülni téged, s nem fog elhagyni nagyobb élvezetekért, van is egy mondás: "Aki költözni akar, annak segíteni kell csomagolni".
Szerintem sem szabad így maradni. Visszamész hozzá, naponta széttárod a lábad, csak azért, h megtartsd.Közben te nem is igényled.Ez eléggé lélektelen meló!Nálunk is volt olyan, h éppen én, vagy éppen a párom nem kívánta annyira a szexet, de olyankor megértettük mindketten, és türelmesen vártunk a másikra.Aztán 1-2 hét után helyreállt minden.Mi mindig leültünk megbeszélni, de sosem fajult vitáig, mert sokkal jobban szerettük/szeretjük egymást mintsem ilyen apróság tönkre tegye a dolgot.De mi össze is házasodunk. Viszont abban te is hibás vagy, hogyha a párod problémát jelez, és te meg nem vetted komolyan.Akármilyen aprócsepró szarról van szó, komolyan kell venni, mert lehet neki az sokat jelent.A lényeg pedig mindig az apróságokban van. Szerintem ezt a szakítást heverd ki, azt majd találsz olyat, akinek a szexuális igényei megegyeznek a tiéddel.

Hogyan tudom a számítógépemet újra telepíteni? Telepítő CD-m az van. A gépem Windows XP, és Vista-ra szeretném újra telepíteni. Legutóbb 4 és fél éve lett frissítve. Egyébként azért szeretném, mert már nem megfelelően működik a gépem.

Legjobb válasz: Elképzelni nem tudom, hogy valakinek 4,5 évig, hogy mûködhet a gépe újratelepítés nélkül. Biztos nincs internetre kötve, ha igen akkor mindig friss vírusirtó figyel, és nem lett rátelepítve vagy letörölve kis-milliárd program meg alkalmazás az évek alatt. Gratulálok! Én 6 havonta-1 évente legyalulom a rendszert és mindent újratelepítek mert már annyira zavaró a lassúsága, szöszmötölése.... Vista helyett inkább a Win7-et ajánlom, de jó lenne tudni a géped paramétereit....

Elképzelni nem tudom, hogy valakinek 4, 5 évig, hogy mûködhet a gépe újratelepítés nélkül. Biztos nincs internetre kötve, ha igen akkor mindig friss vírusirtó figyel, és nem lett rátelepítve vagy letörölve kis-milliárd program meg alkalmazás az évek alatt. Gratulálok! Én 6 havonta-1 évente legyalulom a rendszert és mindent újratelepítek mert már annyira zavaró a lassúsága, szöszmötölése.... Vista helyett inkább a Win7-et ajánlom, de jó lenne tudni a géped paramétereit....
Én is a win7-et javaslom. Ugyanis az a Vista tökéletesített változata.
Windows 7-t ajánlom mert még az aero is ki van javítva mert ha kinagyítjuk az ablakot akkor Windows 7-n még mindig átlátszó az ablak de vistan nem meg a Windows 7-esen van Aero Peek, snap, shake. de a Vista csak elrontja a gépeket mert szinte minden a Windows Server 2003-ból maradtak meg a káros dolgok. Windows 7 Kinagyított ablak: http://kepfeltoltes.hu/view/131021/799310534maxresdefault_ww.. Windows Vista kinagyított ablak: http://kepfeltoltes.hu/view/131021/windows-not-transparent-w..

Ha egy embernek aki 4-5 éve szenved alkoholizmusban és szinte minden nap részegre issza magát, mennyi éve lenne hátra?

Legjobb válasz: Most gondoljunk bele,ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj

Most gondoljunk bele, ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj
Attól függ, hogy hány éves az illetõ. Ha fiatal, akkor még sok. Ha idõnek mondható, akkor nem sokáig, csak idõ kérdése.
50-55 körül szoktak meghalni az alkoholisták
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget!
apám a halálba akarja inni magát, de nem bírja, olyan erõs a szervezete, 30éve alkesz, most 63 éves fúl alkesz. genetika fügvénye.

Összejönnétek a volt legjobb barátnőtök (4 és fél éve már nem) egyik régi pasijával, akivel 5 évet járt együtt, és két éve szakítottak?

Legjobb válasz: Ha két éve szakítottak, és zavarja, hogy egy olyan barátnõjével jönne össze a volt pasija, akivel évek óta nem beszélt, attól még nem leszel paraszt, sõt. Két évvel ezelõttrõl körülbelül azt tudom, hogy talán melyik városban lakik az exem, de hogy kivel, a tökömet se érdekli.. Szóval nyugodtan, ha úgy gondolod, hogy jó is kisülhet belõle.

Ha két éve szakítottak, és zavarja, hogy egy olyan barátnõjével jönne össze a volt pasija, akivel évek óta nem beszélt, attól még nem leszel paraszt, sõt. Két évvel ezelõttrõl körülbelül azt tudom, hogy talán melyik városban lakik az exem, de hogy kivel, a tökömet se érdekli.. Szóval nyugodtan, ha úgy gondolod, hogy jó is kisülhet belõle.
Alapból nem akarok tudni a jelöltjeim, vagy netán a párom exeirõl..Ismerni meg még régebbrõl sem akarom õket...
Egyáltalán nem kizárt, de alaposan mérlegelnék elõtte. Attól függ milyen a viszonyotok a csajjal. Lehet hogy egy kávé erejéig megérné hogy beszéljetek róla hogy zavarja e, de normális esetben nem kell ennek kizáró oknak lennie.
Durván kacifántos a kérdés. Tehát lássuk, hogy jól értelmeztem. Lány vagy. Volt egy barátnõd akiviel 4 éve összevesztél. Neki volt egy pasija akivel öt éven át volt párkapcsolatban, de két évvel ezelõtt szakítottak. Te pedig ezzel a sráccal akarnál összejönni. Hát én nem tenném. Hiába a volt barátnõd, akkor is a barátnõd. Barátod/barátnõd exével meg azért talán mégse kéne összeszûrni a levet... Bár lehet maradi vagyok :) 21F
A kérdező hozzászólása: 4 és fél éve csúnyán összevesztem a lánnyal, szóval már nem vagyunk semmilyen viszonyban. Tehát már nem tudok leülni kávézni vele. Kedvelem a srácot, meg mindig is jóban voltunk, meg azt hiszem többet is érzek iránta, mint barátság, de nem tartom túl etikusnak a dolgot. Az a baj, hogy õ nagyon erõlteti ezt az egészet, és emiatt még nehezebb nemet mondanom neki.
Szerintem nyugodtan összejöhetsz vele.

Most 7. -es vagyok. Igaz hogy most 2-esre állok és lehet hogy a félévi rossz lesz de az év végi mindig általában 3-as 4-es szokott lenni. Ezzel az átlaggal felvesznek egyáltalán valahová? ! írntok nekem gimiket szakközépeket! 13/L

Legjobb válasz: Inkább 4-re hajts év végi jegynek. Félévig meg van még bõven idõd javítani.Ne törõdj bele a 2-esbe,biztos tudsz jobbat is! ;)) Mibõl milyen jegyeid vannak?

Inkább 4-re hajts év végi jegynek. Félévig meg van még bõven idõd javítani.Ne törõdj bele a 2-esbe, biztos tudsz jobbat is! ;)) Mibõl milyen jegyeid vannak?
Melyik városba laksz? Mert úgy nem lehet gimit mondani ha nem tudod melyik város érdekel.
A kérdező hozzászólása: Most rosszak:( de mondjuk ma kezdtem a javítást mert irodalomból ma kaptam egy 5-öst. Csak nagyon aggódom hogy nem fognak sehova se felvenni az év végi jegyek miatt:/....:O
A kérdező hozzászólása: Budapesten szeretnék mert Pátyon lakom ( pest mellett ) és így a legegyszerûbb.:) )

Megbuktathat a tanár valakit matematikából év végén, ha félévkor 4-est kapott? (Szakközépiskola 4. osztály most érettségizik)

Konkrétan hivatalosan szeretném tudni, de nem találom sehol sem.

Legjobb válasz: Nem nézheti külön a két félévet, az egész évi munkát kell osztályoznia, de ettõl még adhat egyest, ha az éves tananyagnak a második félévre esõ lényeges részei hiányoznak a diák fejébõl. Olyan szabály van, hogy az osztályzatnak az évközi érdemjegyeken kell alapulnia, olyan szabály nincs, hogy ezt átlagolással kéne meghatározni, mivel az a tanár dolga. Akár egyetlen témakör alapján is megbuktathat, ha az alapvetõ fontosságú, és nem tudod kijavítani az elégtelen témazárót. Részletes szabályok nincsenek. Ha az osztályzat jelentõsen eltér a jegyek átlagától a diák kárára, akkor a konferencia megkérdezheti a tanárt, hogy miért, és vagy elfogadja a magyarázatát, vagy nem. Mindez a közoktatási törvényben van leírva. Az értékelés alapvetõen a tanár joga és felelõssége.

Nem nézheti külön a két félévet, az egész évi munkát kell osztályoznia, de ettõl még adhat egyest, ha az éves tananyagnak a második félévre esõ lényeges részei hiányoznak a diák fejébõl. Olyan szabály van, hogy az osztályzatnak az évközi érdemjegyeken kell alapulnia, olyan szabály nincs, hogy ezt átlagolással kéne meghatározni, mivel az a tanár dolga. Akár egyetlen témakör alapján is megbuktathat, ha az alapvetõ fontosságú, és nem tudod kijavítani az elégtelen témazárót. Részletes szabályok nincsenek. Ha az osztályzat jelentõsen eltér a jegyek átlagától a diák kárára, akkor a konferencia megkérdezheti a tanárt, hogy miért, és vagy elfogadja a magyarázatát, vagy nem. Mindez a közoktatási törvényben van leírva. Az értékelés alapvetõen a tanár joga és felelõssége.
Igen, a két félévet külön is nézheti. Ha félév óta "szar" vagy, akkor simán megbuktathat.
A kérdező hozzászólása: de erre van hivatalos bizonyiték? vagy valami jogszabály?
ha csak ezt a félévet nézi akkor igen megbuktathat, amúgy is az évvége az ami sokat nyom a latban, mert a félévi eredmények csak tájékoztató jellegûek.
A kérdező hozzászólása: nincs valami konkrét törvény hogy miként kell osztályozni?
De ha 4.-es akkor gyorsan kell kérni a bizottságot, mert mindjárt határidõ: http://www.oh.gov.hu/fuggetlen-080328/fuggetlen
Erre nincs jogszabály, nincs egységesítve az értékelés módja, minden tanár úgy osztályoz, ahogy akar. Ahogy már említették, a tantestület felûlbírálhat, de ez általában nem gyakori. Meg lehet bukni még 3, 6 -re is, viszon volt rá példa, hogy 1, 2-re átengedjenek valakit.

Ki tudja-e hogy a castle 4. -5. évadát magyarországon mikor és melyik csatornán adják le?

Legjobb válasz: Az elso 3 evadot az RTL Klub adta le, a 4.-et majd valamikor osszel kezdik.

Az elso 3 evadot az RTL Klub adta le, a 4.-et majd valamikor osszel kezdik.
A kérdező hozzászólása: köszi

4 és fél éve szedek fogamzásgátlót. A szerdai tablettát kihagytam. Kell kiegészítő védekezés?

Valahol azt olvastam,ha valaki huzamosabb ideig szed fog. gátlót,akkor 1 tabletta kihagyása,vagy még kett?é sem jelent problémát...igaz-e,valaki volt-e már ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Szigorúan be kell tartani a betegtájékoztatóban leírtakat. Ha 1 hetet ír, akkor 1 hetet!!!! Semmit nem számít, hogy 4 éve szeded. É az sem jelent semmit, hogy más nem lett terhes így. Mert te attól még lehetsz. Gondolom azért szeded, hogy ne legyél teres. Mi a franc értelme van akkor annak, ha nem tartod be a játékszabályokat??

Szigorúan be kell tartani a betegtájékoztatóban leírtakat. Ha 1 hetet ír, akkor 1 hetet!!!! Semmit nem számít, hogy 4 éve szeded. É az sem jelent semmit, hogy más nem lett terhes így. Mert te attól még lehetsz. Gondolom azért szeded, hogy ne legyél teres. Mi a franc értelme van akkor annak, ha nem tartod be a játékszabályokat??
sok évig szedtem bogyót, nem egyszer elõfordult, hogy kimaradt egy szem, általában gyorsan másnap még pótoltam, de nem használtam más védekezést, sosem volt semmi baj belõle.
Azon mondjuk csodálkozom, hogy az orvosod a pharmatexet javasolta. Megszakított védekezés mellett? Mert önmagában nem feltétlen hatásos.
Kicsi az esély, de teherbe eshetsz, ha nem védekezel. Általában 1 hét kiegészítõ védekezést írnak a tájékoztatók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, rendes tõletek, hogy nem ordítottatok le :) és mennyi legyen az a pár nap? Szombaton megyek, akkor még nem hiszem, hogy lesz bármi is, esetleg vasárnap?
nem valószinû hogy gond lesz de esteleg most pár napig önmegtartóztatás, az sosem árt.
A kérdező hozzászólása: kedd éjfél/szerda hajnal fél 1 fele vettem be az utolsót, aztán ma hajnalba a következõt
A kérdező hozzászólása: A szerdai az teljesen kimaradt, a csütörtökit vettem be ma hajnal 5kor, amit hajnal fél 1 körül kellett volna.De szerintem ez a pár óra csúszás miatt nem vehetõ kiesésnek, csak a szerdai.Ugye?
De akkor most ha jól értem, akkor végülis bevetted az összes tabit csak kicsit késve?-akkor nem is kell külön védekezés.
A kérdező hozzászólása: éjfél-fél 1 körül szoktam bevenni, mert akkor fekszek.Az utolsót ma hajnal 5kor vettem, amit fél 1kor kellett volna :( 1 hétig kell kiegészítõ védelem, vagy csak pár napig?Szombat este megyek a páromhoz, vagyis ma este 1 tabi, meg holnap este 1, mielõtt megyek hozzá.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy nem tudtam másnap pótolni, ma vettem észre :S
De ha ma vetted észre, akkor tegnap sem vettél be, vagyis két szem maradt ki? Legfeljebb most egy két napig picit hanyagoljátok egymást :(
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a dokit, õ is azt mondta, hogy nem valószínû, hogy teherbe esnék, de használjak Pharmatexet, azzal teljesen 0-ra csökkenthetõ az esély.Leírtam, hátha valaki jár még így.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy amilyen kicsi az esély a teherbe esésnek, azt a kis esélyt a Pharmatex ki tudja zárni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!