Találatok a következő kifejezésre: 3mm-es petezsákot terhességet (2 db)

3mm-es petezsákot (korai terhességet) állapított meg nálam az orvos. Fájhat a derekam ilyen hamar?

Legjobb válasz: persze hogy fájhat, a csontjaid készülnek és jobb ha fokozatossan tágulnak.

persze hogy fájhat, a csontjaid készülnek és jobb ha fokozatossan tágulnak.
igen fájhat, hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 4 hetes leszek holnap.

Ma voltam ultrahangon 10mm-es petezsák, benne egy 3mm-es szikhólyag látható, mekkora terhesség?

Nem lehet az utolsó menstruációtól számolni, mert annál sokkal kisebb.

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy annál kisebb? Úgy érted, hogy a menstruáció után nem 14, hanem több nappal volt peteérésed szerinted?

Hogy érted, hogy annál kisebb? Úgy érted, hogy a menstruáció után nem 14, hanem több nappal volt peteérésed szerinted?
A kérdező hozzászólása: Igen késõbb volt, mint a 14 nap, mivel a harmadik gyógyszermentes hónapban fogant meg és még nem állt helyre a menses. Október 9.-én volt az utolsó mensi, a baba akkorának nem felel meg.
nekem is okt 9-én volt az utolsó mensi. pontosan 7 hetes 1 napos, de valószínû, hogy késõbb foganhatott. Már dobog a pici szíve :)
4-5 hetes. Majd ha vissza mész 2 hét múlva, és dobog a szíve, leméri a doki, és a gép kiszámolja a terhesség korát. Nálam is íg volt, az elejé mindig kisebb volt, de behozta a lemaradást, lehet mégsem fogant késõbb!!!
Én 5 hetesen voltam elõször ultrahangon, akkor a petezsák 6 mm-es volt, azt mondta a doki, hogy késõbb estem teherbe, mert nem 5 hetes. Amikor hét hetesen voltam újra, a petezsák már 24 mm volt, benne 8 mm-es embrió, a szíve is dobogott azt mondta a doki, hogy tökéletesen megfelel 7 hetesnek. Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy most még kisebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!