Találatok a következő kifejezésre: 3hete késik mensim (4 db)

3hete késik a mensim ma jött meg de csak vmi barnás folyás, mensi alatt még nem volt ilyen söt egyáltalan nem. Ez mire utalhat? Lehet terhességre is?

Legjobb válasz: Igen, lehet terhesség is. Mivel három hét az barátok közt is több mint 10 nap, még akkor is ha csak a munkanapokat számoljuk, csinálj egy tesztet. Nem hiszem hogy ne érne meg a bizonyosság 700 forintot. Persze mondjuk várhatnál holnap estig, mert lehet hogy addigra rendesen megjön. És azt hiszem azon a két napon semmi sem fog múlni.

Igen, lehet terhesség is. Mivel három hét az barátok közt is több mint 10 nap, még akkor is ha csak a munkanapokat számoljuk, csinálj egy tesztet. Nem hiszem hogy ne érne meg a bizonyosság 700 forintot. Persze mondjuk várhatnál holnap estig, mert lehet hogy addigra rendesen megjön. És azt hiszem azon a két napon semmi sem fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem egy hete de negativ lett
Három hét nagyon sok késésnek!!! Ha pár nap múlva nem jön meg, menj el orvoshoz! Késhet ciszta miatt is! Nekem is volt, és semmi mást nem éreztem, csak késett! Nem megijeszteni szeretnélek, de jobb, ha elmész. Barnás folyás mensi elõtt pár nappal lehetséges, ezért írtam, hogy várj pár napot, hátha megjön!

3hete késik a mensim, mitől lehet?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nem tudom mi nem tetszett a válaszomban, de mindegy. Igen, lehet ezer más oka is a menzesz kimaradásának. De mivel az orvosnak is az lesz az elsõ kérdése, hogy "tesztet csinált-e?", így azért nem ártana. Meg mondjuk ha esetleg mégis terhes vagy, akkor már 7 hetes. És azért ilyen korban nem ártana tisztázni, hogy egyáltalán méhen belül van-e a terhesség. Ráadásul a kérdésedbõl nekem nem az jött le, hogy babát szeretnél, hanem inkább az, hogy nem akarsz terhes lenni. Ha pedig így van, akkor nem kellene 3 hetet várni a teszttel. Sajnálom, ha nem tetszett a válaszom, de azért ennyire nem kell rajta felháborodni. Mi sem látunk bele a méhedbe..

Nem tudom mi nem tetszett a válaszomban, de mindegy. Igen, lehet ezer más oka is a menzesz kimaradásának. De mivel az orvosnak is az lesz az elsõ kérdése, hogy "tesztet csinált-e?", így azért nem ártana. Meg mondjuk ha esetleg mégis terhes vagy, akkor már 7 hetes. És azért ilyen korban nem ártana tisztázni, hogy egyáltalán méhen belül van-e a terhesség. Ráadásul a kérdésedbõl nekem nem az jött le, hogy babát szeretnél, hanem inkább az, hogy nem akarsz terhes lenni. Ha pedig így van, akkor nem kellene 3 hetet várni a teszttel. Sajnálom, ha nem tetszett a válaszom, de azért ennyire nem kell rajta felháborodni. Mi sem látunk bele a méhedbe..
Tök mindegy, hogy kicsi az esélye vagy nem, elõször azt kell kizárni. Teljesen felesleges addig kérdést feltenni, amíg tesztet sem csináltál...
Gondolom összezavarodott a szervezeted az miatt, hogy nem hagytál szünetet, idõ amíg újra helyreáll.
Ha sokat jársz pisilni és fájt az alhasad, én egy fertõzést sem zárnék ki, a miatt pedig simán késhet. De más okai is lehetnek. Ha veszel tesztet, az kimutatja, hogy terhes vagy-e. De egyébként szerintem orvoshoz kéne menned és ott majd megállapítják az okot.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló!Tisztában vagyok vele, hogy annak is meg van az esélye és ezt szerintem világosan le is írtam a kérdésembe!Nem arra voltam kíváncsi mekkora hülye vagyok hogy még nem csináltam tesztet, hanem hogy lehet e más oka....Mert nem akarom magam elbízni, már volt egyszer egy álterhességem pozitív teszttel és utána 2hónapig depressziós voltam, ezért voltam kiváncsi, hogy lehet e MÁS a dologban.És nyilván majd fogok tesztet csinálni, de itt az új helyen még nem igazán ismertem ki magam ezért nem vettem eddig.A többieknek nagyon köszönöm a választ:) )
A kérdező hozzászólása: Oké, elnézést a heves reakcióért, a 2.válaszod azért többet mondott mint az elsõ, és a hangsúly nem tetszett.Nem próbálkozunk a babával, de örülnék, ha lenne.Minél elöbb próbálok testet venni, csak kéne találnom egy patikát...Holnap kérek valakitõl segítséget..

3hete késik a mensim. A hőm 36.8-37állandóan.3tesztem is negatív! Akkor most mi van? Lehet mégis baba csak a teszt nem mutatja? Létezne?

Legjobb válasz: Mikor teszteltél utoljára? Ha a napokban és -, akkor érdemes lenne elmenned az orvoshoz!

Mikor teszteltél utoljára? Ha a napokban és -, akkor érdemes lenne elmenned az orvoshoz!
Ha 3 hete késik akkor már kimutatná. Egyszer én is úgy jártam, hogy megvolt rendesen, utána 8 hétig semmi, utána megjött megint, teszteltem, negatív lett. Tehát pont egy mensi kimaradt. Mai napig nem tudom mi lehetett az oka. Addig sem és azóta sem jártam úgy. Lehet hormonális okok állnak a háttérben? Fogalmam sincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A dokim csak 18.-án tud fogadni!de addig beleõrülök a bizonytalanságba.
A kérdező hozzászólása: 4NAPJA TEZSTELTEM
3 het keses utan ha negativ a teszt, akkor nem vagy terhes. Valami hormonproblemad lehet, vagy nem volt peteeresed. Mindenkepp menjel dokihoz!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
szija én is ugyan így vagyok 3 hete késik és nem tudom h terhes vagyok vagy sem mert nálam tünetek is vannak és hiába negatív a tesztem nem vagyo bene biztos h nem vagyok a mivel nõvérem anno elsõ gyereknél ugy volt neki h késett több hetett teszt negatív lett el ment doki ott sem láttak semmit egyhónap mulva vissza kellet menni ak kiderült h méhen kivül aztán rá egy hétre ment dokihoz és akkor már benne volt a a méhében vagy hol :D szal semmi sem kizárt sztem várj még egy kicsit


3hete késik a mensim de közbe néha fáj a hasam mintha megjönne de semmi, terhes NEM vagyok.. akkor mitől lehet ez? ?

Legjobb válasz: Ha azért vagy biztos abban, hogy nem vagy terhes, mert nem volt szexuális kapcsolatod, akkor mindenképpen menj el nõgyógyászhoz. Nem tudom, hány éves vagy, de ha csak mostanában jött meg, lehet ilyen "kihagyás". Én a helyedben tutira elmennék dokihoz!

Ha azért vagy biztos abban, hogy nem vagy terhes, mert nem volt szexuális kapcsolatod, akkor mindenképpen menj el nõgyógyászhoz. Nem tudom, hány éves vagy, de ha csak mostanában jött meg, lehet ilyen "kihagyás". Én a helyedben tutira elmennék dokihoz!
Nekem egyszer volt ilyen. A doki kétoldali petefészek-gyulladást állapított meg. Egy kocsiderékra való gyógyszert kaptam, de attól legalább elmúlt.
A kérdező hozzászólása: 22éves vagyok 12 éve van meg a mensim szinte mindig késett 1-2 hetet....de mostanába pontosan jött meg ezért is furcsálom..
a mult honapban nekem is 3hetet késett, és ciszta volt az oka
ha valakinek mégcsak egyszer jött meg és msot abban az idõszakban van h késik akkor amikor kb megjönne ha megjönne abban az idõben görcsölhet igy? ne haragudj hogy itt kérdezek.de itt valaki csak tudja:D:$ elõre is köszi és még egyszer bocs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!