Találatok a következő kifejezésre: 3hós babámmal voltunk (2 db)

3hós babámmal tegnap voltunk vérvételen, ma meglett az eredmény, de doktornőhöz csak 23-án megyünk. Van benne pár felkiáltójel. Hol lehet utánnanézni mi nem jó a vérképben?

Legjobb válasz: Ezen az oldalon találsz laboreredményeket, de nem minden van rajta, de remélhetõleg az igen ami neked kell: www.hazipatika.com/services/lab

Ezen az oldalon találsz laboreredményeket, de nem minden van rajta, de remélhetõleg az igen ami neked kell: http://www.hazipatika.com/services/lab

3hós a babóm és voltunk a dokinál! Gyógytornára kell járnia! De meddig? Mire számítsak?

nem hajlandó hason feküdni és ezért küldött el mert állítólag le van tapadva az izma!de nem tudom mire számítsak?pedig emeli a fejét!tényleg fel kéne emelni az egész törzsét már?

Legjobb válasz: Milyen gyógytornászhoz küldött? Dévényeshez vagy "simához" ?

Milyen gyógytornászhoz küldött? Dévényeshez vagy "simához" ?
Addig kell jarnod, amig nem lesz megfelelo a mozgasa. Minden honapban mast kell tudniuk a babaknak, majd szolni fognak amikor mar nem kell majd jarnod. Lehet hogy fel ev, 1 ev, valtozo. Nezd meg ezt az oldalt is http://www.deveny modszer.hu Remelem van hasznos szamodra is az oldalon!
A kérdező hozzászólása: csak simára!a beutalón:izom tónus elosztás
Akkor kb hetente kell majd járnotok és otthonra kaptok feladatokat:) Lehet, hogy 2 hét alatt rendezõdik, de van hogy hónapokig elhúzódik a kezelés.
Változó! Mi 4 hónapos kora óta járunk. A gyerekdoki nekünk is ezt írta a beutalóra, kiderült, hogy nincs is letapadva az izom, csak simán nem emelte a fejecskéjét hason, utált hason lenni, függõlegesen kézben pedig csak balra nézett. Most 9 hónaposok vagyunk, minden rendben van, iszonyat sokat segített a torna. Már 1 hónapja álldogál a járókában és oldalazva lépked. Az elsõ 1-1, 5 hónapban hetente jártunk (20 perc), majd 2 hetente, majd 3 hetente. Most dec. 8-án voltunk utoljára és jan. végén fogunk újra menni. A gyógytornász azt mondta addig mindenképpen kell járni amíg járni nem kezd, és utána is szemmel tartják (gondolom évente). Azt is mondta, hogy a gyógytornára járt (egészséges) babák sokkal erõsebbek lesznek, mert nagyon jó hatással van az izmokra ez a gyógytorna. Az elsõ alkalom elég drasztikus volt lelkileg, a babám végig üvöltötte (nem fáj nekik csak üvöltenek), azóta is a felét végig "hisztizi", de az a jó, az lenne baj, ha nem sírna. Sok sikert!
Jaj dehogy !! Ne aggódj!! Mi is holnap után megyünk vissza , a Neurológushoz , mert állítólag izomtónus zavara van a fiamnak!! hát elmondanám semmi baja sincs , tornázunk itthon aztán kész megmutatta adokinõ hogy kell!! engem is beszarattak rendessen , bocsánat a kifejezésért!! Dehogy kell még emelnie az egész törzsét! Majd !! 6hósan kell hogy már megforduljanak!! Az enyém 5 hós és tegnap fordult hasra egyedül , magától!! Minden baba A SAJÁT ÜTEMÉBEN FEJLÕDIK!!!!
Elõzö vok!! At én pici fiam sem szeret , szeretett hason lenni , de most már imád!!
Szia! Az én fiam is 3hós! Õ nagyon szeret hason lenni, de a törzsét õ sem emeli. És álltalában csak balra néz! De õ hypoxiás volt és újra kellett éleszteni. Holnap megyünk vissza az esedékes kontrollra a korházba. Ilyenkor tetõtõl talpig meg szokták vizsgálni. Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!