Találatok a következő kifejezésre: 3hónapja kezdtem és (4 db)

3hónapja kezdtem fogyókurázni és eddig mondhatni sikerrel de szeretném eltüntetni a hasam, felülést mindennap végzek, ez melett mivel lehetne még eltüntetni a picit nagy hasat?

Legjobb válasz: Szia! Én ott rontottam el, hogy minden nap használtam a hasizomerõsítõt. Ezzel csak az izmokat növeled meg így nõ a hasad körfogata is. Amíg zsír van a hason, addig valami aerob edzés javasolt. A legjobb a séta (1 óra) a biciklizés, vagy a lassú kocogás. De ez már csak az edzettebbeknek.

Szia! Én ott rontottam el, hogy minden nap használtam a hasizomerõsítõt. Ezzel csak az izmokat növeled meg így nõ a hasad körfogata is. Amíg zsír van a hason, addig valami aerob edzés javasolt. A legjobb a séta (1 óra) a biciklizés, vagy a lassú kocogás. De ez már csak az edzettebbeknek.
A kérdező hozzászólása: az 1órás séta az szerintem bõven megvan minden nap , a bicikli azis de az max hogy elmegyek ide oda.. , meg ugye volt a futás is csak ien melegbe..
Te kedves utolsó nagyon nem vagy okos, mondták már? A hasazással égetsz zsírt??? igen gondolj csak bele, melyik izom ill. gyakorlat estén használsz fel több energiát?? A nagy izmok, pl hát, vagy épp egész testet igénybevevõ gyakorlatok pl, guggolás súllyal, vagy az érdemben kicsi hasizom illetve bicepsz stb esetén??? gondolkozz kicsit!!! üdv Krisz
Na persze ezzel egyet is értenék, ha nem lenne az átlagnak tévképzete arról hogy felüléstõl kockás lesz a hasa..... CSak azért írtam. A tény attól tény, nagyobb izom több kalóriát használ fel, mint a kicsi. Logika. KRisz
Még mielõtt összevesznétek, feltárnám a titkot, ez az egyetlen megoldás az ideális testalkat és az egészség érdekében: LÚGOSÍTS! A ZSÍR MENTI MEG AZ ÉLETÜNKET, HISZ TÁVOLTARTJA A MÉREGANYAGOKAT A SZERVEINKTÕL! Cseréld le az akváriumodban (szervezetedben) a vizet, hogy a halak (sejtjeid) jól érezzék magukat! Az elsavasodott test nem tud hosszú távon karcsú maradni, ezért zöldekkel kell lúgosítani! Írj privit, szívesen segítek!
Az egy órás séta egybefüggõ sétát takar, monoton , és folyamatos sétát, nem úgy hogy sétálsz a városban vagy a melóhelyden az nem aerob edzés. AMúgy a felüléssel kb annyit érsz el mintha egy fokvájóval hajtanál egy léghajót. de azért sok sikert!!! Krisz UI: diéta!!!
Diéta, eröltetett tempós gyaloglás és hasazás. A hasazás önmagában tényleg kevés de feszesíti a testet és zsírt is égetsz vele ha mindent beleadsz. A tested körfogatát pedig inkább csökkenti ezáltal. A zsír az viszont biztosan növeli.
Kedves Krisz! Te is gondolkozz azért. Abban igazad van hogy a nagy izomcsoportokkal több zsírt égetsz de a hasazás is több mint a fotelban ülni. Nem állítottam hogy a leghatásosabb gyakorlat, de ha ö ezt akarja csinálni akkor miért ne tehetné? Persze egyéb aerob edzéssel együtt!
Nem lehet, hogy csak az õsz miatt csinálja?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem valószínü, mert az utcánkban minden ilyen fának a levele zölden tündököl és kicsattan az egészségtõl!!!!
Öntozni kell minden nap, és hetente 1x adjál neki általános tápoldatot, és rendbe fog jönni!Tudom, ez tapasztalat!
Doki.
Menj el orvoshoz mert az egyik barátnõm is így volt!
A kérdező hozzászólása: Mi történt vele? Írt fel másik gyógyszert a doki?

Please help me! Mit tegyek? Félek hogy nem fog szeretni, mert nem vagyok gazdag! 3hónapja ismerkedek 1 fiúval, de még csak most kezdtünk el járni, hétfőn. Eljött, és a házunk előtt beszélgettünk.

Ma is találkozunk, szeretném beengedni, csak mi nem vagyunk gazdagok, bár látszik kívülr?l is hogy kicsi a házunk.De még fürd?szobánk sincs.Ahogy megyünk be a házba, van egy nagy lemez kád, mivel nyár van abba szoktunk fürdeni.Ha beengedem akkor meglátja, mit mondjak neki az micsoda, minek van ott.Az ? családja elég pénzes, és félek hogy az anyagiak miatt már nem úgy fog rám nézni.

Legjobb válasz: Ha igazán tetszel neki akkor nem fogja érdekelni a pénzed csak te :) Ha meg a ház miatt szakít veled 1 gyökér tapló...

Ha igazán tetszel neki akkor nem fogja érdekelni a pénzed csak te :) Ha meg a ház miatt szakít veled 1 gyökér tapló...
Szia! :-) Szerintem mond el neki azt, amit nekünk is leírtál ide, az igazat! Ha igazán szeret és kedvel téged, nem fog azzal foglalkozni, hogy ti nem vagytok gazgagok!:-)
Látni fogja hogy az egy kád.Sõt ha a mosdóba kell mennie akkor azt is megláthatja hogy nincs fürdõszoba Ha meg mégis rákérdezne ne hazudj
Mond el az igazat szerintem ha tényleg szeret akkor nem nagyon fogja érdekelni... 17/F
Figyelj, ha eddig jól elvoltatok, akkor nagy valószínûséggel nem fogja érdekelni õt ez. Ha pedig mégis, akkor legalább már az elején látod, hogy õ egy olyan pasi akit az anyagiak érdekelnek. Ezt másképp nemtudod meg sajos, csak akkor ha beengeded õt. De mondjuk ha már így alapból látta a házatokat (írtad h látszik rajta h nem vagytok gazdagok) akkor sztem nem érdekli a srácot, szóval nyugi:) Ha pedig mégis, akkor mondom, legalább megtudtad h milyen, és akkor ne bánd, ha ez miatt szakít veled, akkor magára vessen! majd írd meg mi volt;)
I don't think we are able to help.
net az mindenképp van?
A kérdező hozzászólása: Neki nem mondtam még hogy figyelj már te gazdag vagy én meg szegény stb Hanem csak a barátnõmnek.
Ha szeret, ismer akkor azt hiszem nem is kell mondanod.Látja érzi hogy bajod van. Barátnõnek mondtad? Általában amit két ember tud az már nem titok
Ugyanmár! Túlliheged a dolgot.A végén tényleg elüldözöd szegény fiút a pánikolásoddal
azért kérdeztem hogy van -e net mert valahogy kiírtad a kérdést?o.O
Kérdezõ azt hiszem mindegy mit mondunk, Te csak hajtogatod tovább a "csoró" vagyok szöveget. Ha Te ezt cikinek tartod akkor keress magadnak csoró srácot oszt kész
A kérdező hozzászólása: A barátnõmnél netezek, de nem értem hogy ez miért fontos. A barátnõm az már sok éve a barátnõm és õ ezt egyébként is tudja, hogy nincs, és errõl beszélgettünk, és õ is ezt mondta amit ti. Egyébként nem hajtogatom meg semmi. DE már kezdek megnyugodni. Köszönöm a válaszaitokat!:)
Figy, ha húzza a száját akkor küld el hozzám, elbeszélgetek vele;) Ha emiatt nem kellesz neki, akkor annyit ér a srác mint a hónapos [email protected] Elég egyszerû a képlet, mivel ezzel már most tesztelni tudod-e, hogy mennyire rendes. Ha dob akkor örülj, mert kiderült, hogy [email protected] és tudom modern világban élünk, de azért állatokkal mégse kéne kavarni...
A netes dolgot azért kérdezték, h írtad h "csórók vagytok stb.." és h internetre meg telik. De kiderült, h nem is otthonról netezel. Errõl ennyit. Az elõttem szólók elmondtak mindent, amit én is eltudtam volna, egy dolgot hozzá tennék, h lehet h még azzal tudod elüldözni a srácot magad mellõl, ha nem tisztálkodsz annyit. Ezt arra értem h ninsc fürdõszobátok. Bár én nem tudom h h csinálják azok akiknek nincs. Csak leírtam a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Ezaz! Ápolt lány vagyok, ha nem lennék az akkor nem tepert volna 3hónapot és nem egyszer taliztunk. És szerintem ha nem fürdök soha csak amikor vele találkozok az azért érzõdne. Szerintem túl ápolt vagyok, és a házunk is tiszta meg rendben van, csak hogy nincs fürdõszobánk és a kint lévõ kádunk.:(
A kérdező hozzászólása: sajnos, amíg nem leszek túl az elsõ ilyen találkozáson, addig csak aggódni fogok.
Az elõbb írtad hogy piti dolog, és ennek ellenére még mindig aggályoskodsz :S
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy szeret, mikor még nem is jártunk.Meg már akkor is látta a házunkat.Lehet én képzelem be magamnak. De az a kád akkor is annyira égõ. Arra mit mondjak ha megkérdezi?
A kérdező hozzászólása: Net??az nincs otthon miért?
A kérdező hozzászólása: De nekik annyira szép házuk van, meg van autója.Nem is vagyunk egy szinten.Félek hogy pletykaság menne, hogy csórok vagy valami.Nem tudom még így nem ismerem.
Egy kapcsolatban ez a legutolsó dolog, asszem..:)
Valószínû a srcot nem zavarja hogy csóró vagy. Viszont Téged nagyon is zavar, és ha ezen nem tudod túltenni magad akkor ennek a kapcsolatnak nem jósolok túl hosszú idõt. Te fogod elmarni magadmellõl a srácot az állandó "aggódásoddal"
A kérdező hozzászólása: Azt nem szeretném, hogy ilyen piti dolog miatt menjünk szét.:(
hééééé Ha piti dolognak érzed akkor miért is tetted fel a kérdést? Miért is irtad le ma sokadszor hogy csoró vagy õk meg gazdagok?
Látod, már te is piti dolognak tartod. Akkor Õ is annak fogja... :)
A kérdező hozzászólása: Ha igazán szeret, akkor úgysem érdekli, ezt én is úgy gondolom, de annyira félek.Anya is mondja hogy engedjem be, de arra nem gondol hogy milyen gáz. Köszönöm egyébként a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Na volt nálunk, nagyon jól érezte szerintem magát. A kádról sem mondott semmit! nagyon örülök neki, mert gondolom akkor ez nem nagyon izgatja.Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!