Találatok a következő kifejezésre: 39. hetet es semmi (5 db)

Normális, ha a 39. héten nagyon sírós, nyügős vagyok és semmi nem jó?

Nem tudok aludni,majd szét szakadok és semmi nem köt le már.

Legjobb válasz: igen ez teljesen normalis! felsz, a szulestol?! ingerultebb vagy, hagyad ezt el tudom konnyu mondanom, en is igy voltam, mar semmi nem erdekelt a vegen egyfolytaba az jart a fejembe hogy mi lesz a szulesnel? de nem szabad ezen igyis ugyis tul leszel!!! az a gyerek akarhogyis de kifog onnan bujni annal roszabb ha streszeled magad mert ezzel abszolult magadnak es a gyereknek artasz! probalj arra gondolnoi hogy nem soka a karjaidba tarthatod a gyermekedet es mekkora boldogsag lesz,es tul leszel mar a nehezen lassacskan! sok sikert es konnyu szulest kivanok!:)

igen ez teljesen normalis! felsz, a szulestol?! ingerultebb vagy, hagyad ezt el tudom konnyu mondanom, en is igy voltam, mar semmi nem erdekelt a vegen egyfolytaba az jart a fejembe hogy mi lesz a szulesnel? de nem szabad ezen igyis ugyis tul leszel!!! az a gyerek akarhogyis de kifog onnan bujni annal roszabb ha streszeled magad mert ezzel abszolult magadnak es a gyereknek artasz! probalj arra gondolnoi hogy nem soka a karjaidba tarthatod a gyermekedet es mekkora boldogsag lesz, es tul leszel mar a nehezen lassacskan! sok sikert es konnyu szulest kivanok!:)
:) Azért jó, hogy nem vagyok egyedül. Egész terhességem alatt nem voltam olyan nyûgös és hisztis, mint most. Engem sem köt le már semmi. Sõt mondok jobbat, már a párom is olyan türelmetlen. Kitartás, azért már látni az alagút végét.
Én így a 15 hetes lányom mellõl azt tudom üzenni, hogy pihenj!!! :-)) Addig amíg egyben vagytok, tényleg használd ki , pihenj. Feküdj, simozd a pocid, beszélj hozzá, és pihenj!! Nem kell semmit csinálni, ha nem akarsz, csak feküdj, és örülj, érezd a kicsit, élvezd ahogy mozog, és ábrándozz hogy milyen lesz, ha foghatod:-)
Ha minden rossz, és nem bírod, már akkor sem nagy baj, csak 1 hét van hátra, és vége! Túl leszel rajt!

39. hetet betöltöttünk es semmi jele annak, hogy hamarosan szülni fogok. Lehet ettöl vagyok ennyire ingerült?

Legjobb válasz: Vagy esetleg attól vagy ingerült, hogy hamarosan találkozni fogtok! =o) A szervezeted nyilván már érzi ezt. Ne aggódj, akkor jön, amikor õ szeretne, de egy-két héten belül biztosan ANYA leszel! Gratulálok, legyen részed olyan szülésben, amire szívesen emlékszel majd vissza!

Vagy esetleg attól vagy ingerült, hogy hamarosan találkozni fogtok! =o) A szervezeted nyilván már érzi ezt. Ne aggódj, akkor jön, amikor õ szeretne, de egy-két héten belül biztosan ANYA leszel! Gratulálok, legyen részed olyan szülésben, amire szívesen emlékszel majd vissza!
A kérdező hozzászólása: Lehet attol is... amugy holnaputanra vagyok kiirva !!!! :-))
Egy jó szex csodákra képes. Lehiggadsz és talán meg is szülsz. Bár én nem hiszek benne, a baba dönt:)
Lehetsz a szülés közeledtétõl ingerült. Hiszen a szülést is a hormonok változása indítja.

2110-es méhszáj.37 hetesen voltam dokinál, akkor azt mondta, hogy 2110-es a méhszájam, és 10 napon belül megszülök. Ma van a 10. nap, de semmi. Most nem tudom, hogy áll az érték, de szerintetek mikorra várható? Ma töltöm a 39. hetet.

Az alhasamban a keményedések rendszertelenek. Egyik nap egész délel?tt vannak, azután meg semmi.

Legjobb válasz: Hát ez mindenkinél más, nem akarlak elkeseríteni, de még túl is hordhatod.

Hát ez mindenkinél más, nem akarlak elkeseríteni, de még túl is hordhatod.
Azért azt nem kell készpénznek venni, amit a doki mond...ezzel bõven kihúzhatod a végéig is(végül is a belsõ méhszáj még zárt).Nekem 3. baba, a 39. hétben vagyok, az értékem 1 hete 2222, elõtte 2 hétig 1111 volt, mégsem akar kibújni.Holott a 2. gyerekem ezzel az értékkel(2222)37+3 hétre született.
Szia! Én 2211-es méhszájjal 5 nappal túlhordtam és még akkor is indítással szültem. Szóval, te is kihúzhatod még egy darabig!

Miért van az, hogy már 39. napja csinálom a diétát és az első 3 hétben fogytam 6 kilót, azóta semmit nem csinálok másképp és mégsem fogyok?

Legjobb válasz: Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

39 hetes terhes vagyok, elment a nyákdugóm szerda éjfélkor, de én még nem érzek semmit és már tűkön ülök mikor indul meg a szülés... lehet még 2 hetem is akár hátra? Ha nem folyik el a magzatviz honnan tudom hogy itt az idő?

ma voltam ctgn minden rendben van bár szerdán délel?tt az orvosom megvizsgált 1 ujjnyira van nyitva a méhszáj, ma jeleztem az orvosnak mi történt és a ctg alapján ami rendben van azt mondta türelem...

Legjobb válasz: Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!

Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!
Húúúúúú, ez nagyon jó hír. Lehet, hogy már ma megindul. Csak nyugi, ne gondolj rá, hogy mikor indul meg, megtörténik magától amikor már jönni akar a kicsi, ne siettesd. Vagy folyni kezd a víz, vagy jönnek a szabályosan ismétlõdõ keményedések, amiket már görcsök is követnek. Ha 5 perces fájásaid vannak, irány a kórház. Könnyû szülést kívánok, és nagyon szorítok. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!