Találatok a következő kifejezésre: 39. hétben Mitől (9 db)

A 39. hétben vagyok. 2 hete a súlybecslésen ugyanazt a súlyt mondták mint most. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, en ugy tudom, hogy ez teljesen normalis.. sot, a legtobb kismama meg veszithet is (akar 1 kg-t) a sulyabol az utolso 3-4 hetben. Gondolom nem kivansz mar annyi mindent enni, a babo is eleg nagy, nincs akkora kaloria szukseglete. A szervezeted meg mar a szulesre keszul. 35 hetes kismama

Szia, en ugy tudom, hogy ez teljesen normalis.. sot, a legtobb kismama meg veszithet is (akar 1 kg-t) a sulyabol az utolso 3-4 hetben. Gondolom nem kivansz mar annyi mindent enni, a babo is eleg nagy, nincs akkora kaloria szukseglete. A szervezeted meg mar a szulesre keszul. 35 hetes kismama
Szia! Én 37 hetes vagyok és nekem már 34 hetesen is ugyan annyi volt a súlyom mint most.Ez normális!Attól még a babád növekszik rendesen!
Ugye a magzat súlyát kérdezed? Mivel csak becslés, ezért tévedhetnek és tévednek is sokszor. Azért becsülik meg, hogy észrevegyék a téraránytalanságot (=a baba nem fér majd ki). Az én dokim mindig csak annyit mondott, rendben van, meg hogy elõírásos, normális, a végefelé meg hogy nagy baba lesz (3900g, lett, második baba). Minden rendben van/lesz, ne aggódj!

39 hétben vagyok. A hüvelykenet vizsgálaton kiderült hogy nincs semmiféle fertőzésem, ( aminek örülök, mert soha nem is volt) mégis kb: 1-2 hete folyásom van hol szintelen hol fehéres, szagtalan. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia!terhesség alatt a folyás normális,ha szaga van és zöldes a cucc,vagy fáj ha pisilsz,vagy bármi más,akkor fertõzés lehet!Nekem volt szülés elõtt gombám,de kikezelték! 20 napos baba anyukéája

Szia!terhesség alatt a folyás normális, ha szaga van és zöldes a cucc, vagy fáj ha pisilsz, vagy bármi más, akkor fertõzés lehet!Nekem volt szülés elõtt gombám, de kikezelték! 20 napos baba anyukéája
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.Amikor levették a hüvelykenetet már akkor is volt, gondolom szólt volna az orvos ha valami nincs rendben, na meg az eredmény is negativ lett.Nem fáj nincs szaga csak zavaró hogy mitõl van ez.
Én elég sok helyen olvastam, hogy terhesség alatt, sokkal intenzívebb a folyás, mint alap esetben. ha nem találtak semmi rosszat, akkor nyugodt lehetsz szerintem....

39. hétbe léptem, és második napja olyan erősen szúr a hüvelyemnél, amikor megmozdul a pindur, hogy a víz folyik rólam, mitől van ez? Hasonló valakinek?

Legjobb válasz: Szia! Készítsd magad közelébe az utazópakkot,pár nap és itt az idõ! :) Könnyû szülést kívánok!! :)

Szia! Készítsd magad közelébe az utazópakkot, pár nap és itt az idõ! :) Könnyû szülést kívánok!! :)
A kérdező hozzászólása: gondolom csak a feje nyomja nem?? nem a pocim fáj, a hüvelyem, az is jelent valamit??? jujj, de jó lenne:)
1. vagyok. Nos nekem szülés elõtt 2-3 nappal jött ugyanez a kellemetlen érzés, a belsõ nyomás a hüvelyemben. Nálam elõbb folyt el a magzatvíz, de sztem ez nem törvényszerû.
Nekem az utolsó hónapban nagyon sokszor volt ez a nagyon kellemetlen nyilallás, de szerintem nem függ össze a szülés idöpontjával, mert én legalább 1 hónapra rá szültem, ahogy elöször ezt éreztem. Amúgy a baba nyom valami ideget, a súlya nehezedik oda le.
Nekem is volt az utolsó pár hétben, azt hittem, beka**lok! Nekem a fiziológiás labda nagyon sokat segített, nem fájt annyira! Neked is csak ajánlani tudom! Nagyobb bevásárlóközpontokban lehet kapni, kb. 1m átmérõjû gumilabda. 1-2 ezer forint volt, amikor 2 éve vettem.


39. hétben vagyok. Eddig kiegyensúlyozott, jókedvű voltam, a szüléstől sem féltem, de 1-2 napja nagyon rossz a hangulatom, és kezdek nagyon izgulni a szülés miatt. Mitől lehet ez? Lehet, hogy csak a rossz idő okozza?

Legjobb válasz: Szia! Megértem ha már izgulsz. Én már egy ideje izgulok a szülés miatt, ráadásúl álmomban is már szoptatok meg ilyenek... Én nekem is elég rossz a hangulatom meg ideges és ingerlékeny vagyok. Azt vettem észre hogy olyan a közérztettem mint anno mielõtt megjött volna. Olyan ramaty, meg valahogy olyan fura, érdekes, mintha nemsokára indulnék szülni, lehet ezt érzem.... nem tudom :D Ti nem ezt érzitek? Õszintén én félek is meg nem is. Várom meg nem is. Szerintem ez így a vége felé eléggé elfogadható. Mert nemsokára szülünk. Tele vagyunk kérdésekkel, amik majd csak erõsödnek és rajtunk múlnak a dolgok. Ettõl is lehet rossz a közérzetünk. De az idõjárás is rátesz, mivel vagy meleg van vagy hideg jön. Most éppen a jóidõ jönn. Az én kisbabám is a pocakomban tegnap meg tegnap elõtt eléggé virgonc volt. Ma meg éppen hogy bejelentkezik egy kis kalimpálással. Nagyon könnyû szülést kívánok nektek!!! 38+4 kismama

Szia! Megértem ha már izgulsz. Én már egy ideje izgulok a szülés miatt, ráadásúl álmomban is már szoptatok meg ilyenek... Én nekem is elég rossz a hangulatom meg ideges és ingerlékeny vagyok. Azt vettem észre hogy olyan a közérztettem mint anno mielõtt megjött volna. Olyan ramaty, meg valahogy olyan fura, érdekes, mintha nemsokára indulnék szülni, lehet ezt érzem.... nem tudom :D Ti nem ezt érzitek? Õszintén én félek is meg nem is. Várom meg nem is. Szerintem ez így a vége felé eléggé elfogadható. Mert nemsokára szülünk. Tele vagyunk kérdésekkel, amik majd csak erõsödnek és rajtunk múlnak a dolgok. Ettõl is lehet rossz a közérzetünk. De az idõjárás is rátesz, mivel vagy meleg van vagy hideg jön. Most éppen a jóidõ jönn. Az én kisbabám is a pocakomban tegnap meg tegnap elõtt eléggé virgonc volt. Ma meg éppen hogy bejelentkezik egy kis kalimpálással. Nagyon könnyû szülést kívánok nektek!!! 38+4 kismama
Szia! Én is depis vagyok. Az idõ is okozza meg az én részemrõl egy nagy adag türelmetlenség és unalom is. Nem tudom, h. neked az utóbbi kettõ megvan-e. Üdv 38 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is úgy vagyok a szüléssel, hogy várom is meg nem is. És kicsit türelmetlen vagyok, ingerlékeny és nincs kedvem semmihez. Pedig azt mondják pont ilyenkor jön rá az emberre a "fészekrakó" ösztön. Könnyû szülést kívánok!

39. hétben járok. Mitől lehet gyakran nagy wc-re járás, ami eléggé híg?

Legjobb válasz: Szia.Ez lehet a szülés elõjele is igazán nem tudom de volt olyan barátnõm akinél így kezdõdött.

Szia.Ez lehet a szülés elõjele is igazán nem tudom de volt olyan barátnõm akinél így kezdõdött.
Szia! A hig széklet hasmenéses jellegû??? Mert az a kismamák 90%-nál a szülés elõjele. Én reggel fél 4-tõl, 8-ig 4x voltam wc-n és délután 14:25-kor megszületett a kislányom. Aszem nálad is elérkezni látszik az idõ. Észre sem veszed olyan hamar eltelik az idõ és hamarosan a karjaidban tarthatod a kisbabád. Kellemes és nyugodt szülést kivánok, boldog babázást. Üdv: 5 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Hasonló mint a hasmenés igen még kicsi görcsökkel is jár.
a szülésznõ mondta, hogy ez gyakran a szülés elõjele. tisztul a bélrendszer. szerintem készülj!
Második válaszoló vagyok. Szerintem kezdj el felkészülni a szülésre.Mármint úgy értem lelkileg. Feküdj és sokat pihenj. Ha elkezdõdik a vajúdás akkor a sétálás sokat segit és hamarabb is lezajlik az egész. Nem kell rögtön rohanni a kórházba csak ha elfolyik a magzatviz. Nekem kedden kezdõdtek a sló fájások, csütörtökön voltam nst-n és az orvosnál...aki azt mondta kivül belül nyitva vagyok és lehet hogy este találkozunk mert szülni fogok. Eltartott szombatig. Addig mondanom sem kell hogy voltak kisebb-nagyobb fájásaim 5-10 percesek is ami aztán el is múlt. Szombat éjjel 1-kor viszont arra ébredtem hogy fájdogál a hasam, majd fél 4-kor arra eszméltem hogy ezek már sürüsödnek és nem is múlnak. Felkeltem majd fél 9-kor felébresztettem a férjem hogy kelljen mert már itt az idõ. Mire õ feljelt elkészült lett majdnem 10 óra. Én 11 kor már az elõkészitõben voltam és megkaptam a beöntést, délben a dokim burkot repesztett és onnan már nem volt visszaút. Fél 3-kor megszületett pici kislányunk. Úgyhogy nem szenvedtem sokat és még gátmetszésre sem került sor. Igaz épp a 37. hétbe léptem aznap mikor megszültem és a picicbabám sem volt még teljesen érett a szülésre mert 34 hétnek megfelelõ volt az állapota. 2880 grammal született de m már 5 hetes és 4 kiló, és csak szopizik.
Szülés elõjele állítólag... sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Huuu, hát köszi:)
A kérdező hozzászólása: Normálisan megfogalmaztam a kérdést, erre átírták ilyen kifacsart hülye mondatokká:) Remek...
Igen, ez lehet a szülés elõjele. Saját tapasztalat. (És az is, hogy újabban átírják az ember kérdéseit. Miért nem hagyják úgy, ahogy mi akarjuk kérdezni?) Könnyû szülést és jó babázást!
Készítsd a csomagot. Szerintem te már nem mindenórás hanem mindenperces vagy :D
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, még itthon vagyok:)

Aki szült már mindenkinek teljesen érett volt a lepénye? Gondolok itt a 38-39-40. hétre. Vagy van olyan is, akinek csak mondjuk 2es érettségű? Mitől függ?

Legjobb válasz: Nekem a 37. héten már II-III volt, aztán a 39. héten teljesen érett. 39+3-ra született a kislányom. Nem tudom, mitõl függ amúgy. De az a jellemzõbb, hogy már érett a lepény, mielõtt még betöltenéd a 40. hetet.

Nekem a 37. héten már II-III volt, aztán a 39. héten teljesen érett. 39+3-ra született a kislányom. Nem tudom, mitõl függ amúgy. De az a jellemzõbb, hogy már érett a lepény, mielõtt még betöltenéd a 40. hetet.
Nekem 2-es volt már a 34. héten és végig az is maradt, igaz a 38. hét elején megszültem. Nekem azt mondták, h ne egyek sósat, mert az roncsolja. Illetve a magas vérnyomás is roncsolja. Barátnõm elõttem szült, neki nagyon magas volt a vérnyomása, és a lepénye is rossz állapotba került emiatt, így meg kellett indítani, mert így nem tudta ellátni a babát rendesen. Nem áramlott megfelelõen a vér a lepényen keresztül.

39 hetes kismama vagyok , természetes az, hogy már vagy 2 hete fáradt vagyok és aludnák egész nap semihez semi kedvem nincs? Mitől lehet, vagy mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.

Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.
Szia! Én 38+4 hetes vagyok és én is állandóan fáradt vagyok, néha csak vonszolom magam. Sokaktól hallottam már ezt. De olyat is, hogy a végére teljesen felpörgöttt. Na, az ilyeneket irigylem. Úgy látszik, mi az elsõ táborhoz tartozunk. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....

Normális, hogy ilyen illatom van? Egy kicsit ciki a kérdés, de zavaró, hogy nem tudok rájönni mitől van.39 hetes vagyok, és kb. egy-másfél hete, mióta vannak jóslóim, és távozgat a nyák azóta az intim résznél erős, édeskés illatom van.

Hiába tisztálkodok rendesen,van hogy ebben a melegben napjában 2-szer is,nem múlik el.Van valaki akinek hasonló tünete van?

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen és egyáltalán nem ciki! Az a fontos, hogy a tisztálkodásra odafigyelj, nehogy fertõzést kapj így az utolsó idõkben. Én a páromat is kérdeztem, de azt mondta, õ nem érez semmi különöset:) Ez van.

Nekem is van ilyen és egyáltalán nem ciki! Az a fontos, hogy a tisztálkodásra odafigyelj, nehogy fertõzést kapj így az utolsó idõkben. Én a páromat is kérdeztem, de azt mondta, õ nem érez semmi különöset:) Ez van.
Ez érdekes, én se nagyon akartam elhinni hogy érzek valami újat, de akkor nem vagyok egyedül :) Arra is gyanakodtam hogy a magzatvíz, annak is édeskés illata van állítólag. De semmi szivárgás, csontszáraz vagyok. 39+3 :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam.Már tiszta bolondnak éreztem magam, mert azt hiszem mindig, hogy más is érzi.Én is kérdeztem a párom, hogy õ nem érzi?De azt mondta, hogy semmit nem érez. Örülök ennek a hûvösebb idõnek, mert abban a nagy kánikulában már rosszul voltam saját magamtól. :o)
én is ugyan így vagyok ezzel de csak 34 hetes vagyok. :-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!