Találatok a következő kifejezésre: 39. hétbe ezek mit jelentenek (2 db)

39. hétbe vagyok, ezek mit jelentenek?

Már nagyon szeretnék túl lenni rajta. De ma voltam dokinál, és a méhszáj még teljesen zárt, c3000.Viszont azt nem tudom hogy mit jelent hogy fundus px2.Azt tudom hogy a fundus a méh,csak a px2 azt nem ismerem. Mennyibe be folyásolja ez a szülést?Csak mert a végén azt mondta próbáljam még ki húzni a péntek szombatot, mert nem lessz itthon, és fogadott doki.El?re is köszi a választ.

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy a méh szinte teljesen leszállt, és kész a szülésre.Nálam ilyen érték volt szülsem elõtt 1 nappal.

Azt jelenti hogy a méh szinte teljesen leszállt, és kész a szülésre.Nálam ilyen érték volt szülsem elõtt 1 nappal.
Az uterus a méh, a fundus a méh legfelsõ pontja. A px2 azt jelenti hogy a szegycsont alatt 2 ujjnyival van a méhed teteje. Beékelõdött a babád. Elsõ babánál ez a szülés elõtt 1 hónappal szokott megtörténni, többediknél csak röviddel a szülés elõtt. Szóval akár kihúzhatod az orvosd visszajöveteléig is, erre utal a teljesen zárt méhszáj is. Ha elfogadsz tõlem egy javaslatot, "ne túl legyél rajta", hanem éld át minden percét, gyönyörû dolog életet adni, érdemes ezt így megélni. Én 4x szültem, életem legszebb napjai voltak, akár 100x is szülnék, de fel is kell õket nevelni, ezért lettem dúla.

Jók ezek az adatok? BDP: 81mm THQ:80mm FL:60mm Kp magzatviz, LepényII: st. D: 39\\18 KB 30. hétben járunk. Mit jelentenek ezek az adatok?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt mindent megtalálsz!

Nekem is ezek az adatok vannak.Szerintem teljesen jó! 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: és az a D: mit jelent?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!