Találatok a következő kifejezésre: 39-ik hétben és most (2 db)

Hogy lehet az, hogy a 34. ik héttől 2111-es a méhszájam tegnap töltöttem a 39. ik hetet és most 3222-es lett?

Értem,hogy tovább nyílt de ha megvolt rövidülve mostanra vissza állt 3 ujjnyira?Ez baj vagy csak elírta az orvos.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ha egyszer megrövidül, az már nem megy vissza. Szerintem elmérték vagy elírták, akár most de akár az elõzõ vizsgálatnál.

Én úgy tudom, ha egyszer megrövidül, az már nem megy vissza. Szerintem elmérték vagy elírták, akár most de akár az elõzõ vizsgálatnál.
Szerintem is elírták. De szerintem nincs baj, akár rövidült, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Az elsõnél tuti jól volt mert többször vizsgált a 34.ik héttõl és mindig ennyi volt, magnéziumot kellett szednem és aggódtunk, hogy majd vissza kell tartani és magnéziumot kellett szednem meg szigorúan feküdnöm, de most meg mondta is hogy már 2ujjnyi beírni meg így írta be.
Ugyanaz a doki vizsgált? Mert ez elég szubjektív vizsgálat:) Amúgy ez nem baj.
A kérdező hozzászólása: Igen!Én csak egy orvoshoz és szülésznõhöz járok nem szokott más vizsgálni.Azért nem kérdeztem meg õt mert csak kijövetelkor láttam a papírt.

39-ik hétben vagyok, és most olyan erős görcsölgetések jönnek rám, de 2-3 perc után megszűnik. Ha jóslófájások akkor azt hogyat tudom megkülönböztetni?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy az elsõ babát várod, mert akkor már tudnád, hogy mire számíthatsz. Valószínûleg fájásaid vannak a 39. héten ez elég valószínûnek tûnik. Figyeld meg, hogy ismétlõdnek e, és ha igen milyen gyakran. Én 5 perceseknél mentem be a kórházba, de nekem akkor már kezdett szivárogni a magzatvíz is.

Valószínû, hogy az elsõ babát várod, mert akkor már tudnád, hogy mire számíthatsz. Valószínûleg fájásaid vannak a 39. héten ez elég valószínûnek tûnik. Figyeld meg, hogy ismétlõdnek e, és ha igen milyen gyakran. Én 5 perceseknél mentem be a kórházba, de nekem akkor már kezdett szivárogni a magzatvíz is.
Ülj be egy kád meleg vízbe. Ha elmúlnak a görcsök, akkor csak jósló volt, ha nem múlik, akkor valószínûleg a babód akar jönni kifelé.:-) Ezen kívül nézd a rendszerességet is, illetve hogy sûrûsödnek-e. Könnyû, szép szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszike a váloszokat.Nem az elsõ babám, a második.Csak az elsõvel nem voltak jóslófájásaim.A fájást tudom milyen, de sajnos nekem szülést indítottak az elsõvel és nemtudom ha természetessen jönnek a fájások akkor milyen idõként jelentkeznek.Szülés indításakor 10 percenként jöttek a fájások.A fürdéstõl elmultak a fájások, akkor ezek jóslófájások voltak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!