Találatok a következő kifejezésre: 39-es lábam Ez (4 db)

39-es lábam van! Ez a nők között nagy lábnak számít? Vagy hanyas mérettől számít egy női láb nagynak?

a magasságomhoz és súlyomhoz képest szerintem nagy lábam van. 164 cm, 57kg, és 39-es láb.

Legjobb válasz: nagynak számit sztem is .. én is 164 cm vagyok és 39es a lábam.. nagynak tartom.. 37-est szeretnék.. :P de még mindig jobb mintha 42-es lenne :D

nagynak számit sztem is .. én is 164 cm vagyok és 39es a lábam.. nagynak tartom.. 37-est szeretnék.. :P de még mindig jobb mintha 42-es lenne :D
Szerintem teljesen átlagos méret (ha nem vagy túl fiatal), modellekkel dolgozom, ott is 38-39 az átlag.
óó, normális nyugi:) Nem 1 embert ismerek, akik 10-15 centivel alacsonyabbak nálam, és egyforma a cipõméretünk.
sztem 38-39 at átlagos... nekem 41-es van, az már nagy, mondjuk magasabb vagyok jó 10 centivel...
nekem is 39-es a lában és ismerek olyan lányt akinek 41-es..szal szerintem ez normális lábszáma sajoknál.
A kérdező hozzászólása: oké, megnyugodtam!:) köszi a sok választ!
Szerintem a c jelölésû a gyerek méret. 39-es angol méretben a 6-os.

39+ 4 kismama vagyok. Egy pár napja zsibbad a kezem és a lábam. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: ez is vele jár sajnos - a baba úgy fekszik, hogy nyom néhány ideget, ami zsibbadást okoz nem jelent bajt, de azért említsd meg az orvosodnak a legközebbi vizsgálaton nincs bevizesedve amúgy a kezed-lábad?

ez is vele jár sajnos - a baba úgy fekszik, hogy nyom néhány ideget, ami zsibbadást okoz nem jelent bajt, de azért említsd meg az orvosodnak a legközebbi vizsgálaton nincs bevizesedve amúgy a kezed-lábad?
Szia! Nekem is zsibbad fõként a kezem, de már a 34. héttõl. Nekem azt mondta a dokim, hogy a szövetek között halmozódik fel a folyadék és nyomja az idegeket. Nem feltétlenül kell klasszikus ödémának kialakulnia, ami az ujjbenyomatot megtartja.


39 hetesen erős láb és derékfájás, de csak a jobb oldalon, és pocak keményedés, ez a szülés közeledtét jelenti?

Legjobb válasz: Nálam félidõnél kezdett keményedni a hasam. Doki veszélyeztetett koraszülést írt a papíromra. Nyugtatgatott, hogy a 1 - 1,5 kg-os babákat már meg tudják menteni, nem lesz semmi baj. Kaptam nyugtatót, de attól egész nap kómás voltam, így nem szedtem. Pont idõre érkezett a fiam, 3 kg-osan egészségesen.

Nálam félidõnél kezdett keményedni a hasam. Doki veszélyeztetett koraszülést írt a papíromra. Nyugtatgatott, hogy a 1 - 1, 5 kg-os babákat már meg tudják menteni, nem lesz semmi baj. Kaptam nyugtatót, de attól egész nap kómás voltam, így nem szedtem. Pont idõre érkezett a fiam, 3 kg-osan egészségesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!