Találatok a következő kifejezésre: 39 hetet holnap (6 db)

Jelezhetnek már ezek a jelek közelgő szülést? Nálatok hogyan kezdődött? Mit éreztetek? Holnap kezdem a 39. hetet.

Pár napja iszonyu derékfájás,ami eddig nem volt,alig birok megmozdulni,ülni sem jó,feküdni sem,alhasba hasogat naponta többször,a hasam kb 10x is bekeményedik,jó pár percig eltart,a baba feje a szülőcsatornában van már több mint egy hete,3 napja nagyon bő folyás...Jelenthet már ez valamit?Vagy csak szimpla tünetek?

Legjobb válasz: habar en meg nem szultem, most vagyok 36hkm, szerintem ez komoly keszulodes a szulesre. szerintem hetvegen(legkesobb jovo het elejen) biztosan babazni fogsz :)majd irj, hogy mi van veletek, jo? konnyu szulest, egeszseges babat s anyukat neki

habar en meg nem szultem, most vagyok 36hkm, szerintem ez komoly keszulodes a szulesre. szerintem hetvegen(legkesobb jovo het elejen) biztosan babazni fogsz :) majd irj, hogy mi van veletek, jo? konnyu szulest, egeszseges babat s anyukat neki
Én 2x szültem. Nem akarlak elkeseríteni, de ettõl még a 40re is ráhúzhats :)
Szerintem szimpla tünet, de akármikor indulhat a buli. A szülõcsatornában viszont még tuti nincs a baba.
A kérdező hozzászólása: na voltam a dokinál....már elkezdtem nyilni, nem hiába voltak erõsek a fájó tünetek, jövõhéten lehet meglesz a baba :) ))

39 hetet töltöm holnap és ma megnéztük uh-on ujból a méreteket és azt modja a doki bácsi hogy elég nagy babóca BPD100 THQ127. Tényleg olyan nagy ez a babuci?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 E szerint a táblázat szerint eléggé... :) Mert itt a Bpdre 95öt ír. De szerintem nem vészes, Én is megijjedtem a máltkor, pár mili miatt, de pár mili nem a világ nem?? :) Na meg ezek az adatok, átlagértékek. :) Sok sikert az enyém is nagyobb a "kelleténél" A doki mikor meglátta nem hitte el, hogy még 8 hetem van azt mondta nem csak négy? :) Majd meglátjuk! Könnyû szûlést! ;) 34 hetes kismama

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 E szerint a táblázat szerint eléggé... :) Mert itt a Bpdre 95öt ír. De szerintem nem vészes, Én is megijjedtem a máltkor, pár mili miatt, de pár mili nem a világ nem?? :) Na meg ezek az adatok, átlagértékek. :) Sok sikert az enyém is nagyobb a "kelleténél" A doki mikor meglátta nem hitte el, hogy még 8 hetem van azt mondta nem csak négy? :) Majd meglátjuk! Könnyû szûlést! ;) 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szió nekem is azt hitték 34 hetesen hogy 38 hetes a drágám.

Reggeli méhszáj-vizsgálat után normális du. Pár csepp halványbarna "vér"? Holnap kezdem a 39. hetet. Másik kérdésem: 2100-as méhszáj értéknél kinek mennyi volt még hátra szülésig?

méhszáj, vizsgálat, 39, hét, baba, szülés, 2100, érték

Legjobb válasz: nyugi, lehet magától a vizsgálattól, vagy elkezdett kinyílni a méhszáj, de ha mostantól minden wc-zésnél látod, készülj :-)) nekem 11 nappal a kiírt idõpont elõtt NST-n láttak valamit, megvizsgáltak 3 centire teljesen nyitva volt a méhszáj, semmit sem éreztem, (nekem csak ekkortól, a vizsgálat utántól volt enyhe barnás vérzés). bent tartottak, másnap estére 7 centi volt, még mindeg nem éreztem semmit, éjfél elõtt meglett a baba :-)) nincs két egyforma eset. ez a szép benne :-))

nyugi, lehet magától a vizsgálattól, vagy elkezdett kinyílni a méhszáj, de ha mostantól minden wc-zésnél látod, készülj :-)) nekem 11 nappal a kiírt idõpont elõtt NST-n láttak valamit, megvizsgáltak 3 centire teljesen nyitva volt a méhszáj, semmit sem éreztem, (nekem csak ekkortól, a vizsgálat utántól volt enyhe barnás vérzés). bent tartottak, másnap estére 7 centi volt, még mindeg nem éreztem semmit, éjfél elõtt meglett a baba :-)) nincs két egyforma eset. ez a szép benne :-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, ment a zöld kezecske. :) Akkor mostantól készenlétben állok... :)

Hétfő reggeltől nem mozog olyan intenziven a babám, inkább csak kinyomja a sarkát v. térdét.39 hetet töltöm holnap, lehet hogy 1-2 nap és megindul a szülés?

Legjobb válasz: hát már nem sok hely van neki ,de nem hiszem hogy pontosan lehet tudni a szülést a mozgástol

hát már nem sok hely van neki , de nem hiszem hogy pontosan lehet tudni a szülést a mozgástol
Ilyenkor már nincs helye mozogni nekem is csak kinyomkodta valamelyik testrészét!Attól függetlenül bármikor beindulhat a szülés de akár még túl is hordhatod! Minden jót! 9 hetes kislány anyukája

39/40 hetes kismamák hogy vagytok? Én holnap töltöm a 40. hetet és már nagyon várom, hogy megszüljek.

Már sokat jósolgat,2 hete esténként többször azt hittem megszülök, de elmúltak a görcsök. A medencém már elviselhetetlenül fáj, de nem akar kibújni ez a Pici. 2. baba és az első 39+2 hétre érkezett. Most valószínű nagyobb baba lesz (3500 grammal született a kisfiam), anno azt is mondták, hogy csak a 36. hétig húzzam ki. De már nagyon várom... :)

Legjobb válasz: Szia! Én ma vagyok 39 hetes. Én is nagyon várom már, de egyenlõre semmi komoly jele nincs, hogy jönni akarna... :( Elsõ baba lesz. Nekem is görcsölget néha a hasam, a medencém már kb 2 hónapja fáj. Igazából már mindent nehezemre esik csinálni, még a fõzés is kifáraszt, pedig nem kapkodok vele. Elkezdõdtek az "egybenvagymég??" hívások, üzenetek, ami még türelmetlenebbé tesz. Nagyon nehéz már másra gondolni, de próbálom elterelni a figyelmemet. De olyan nehéz már! :( Annyira szeretnék már találkozni Vele! :)

Szia! Én ma vagyok 39 hetes. Én is nagyon várom már, de egyenlõre semmi komoly jele nincs, hogy jönni akarna... :( Elsõ baba lesz. Nekem is görcsölget néha a hasam, a medencém már kb 2 hónapja fáj. Igazából már mindent nehezemre esik csinálni, még a fõzés is kifáraszt, pedig nem kapkodok vele. Elkezdõdtek az "egybenvagymég??" hívások, üzenetek, ami még türelmetlenebbé tesz. Nagyon nehéz már másra gondolni, de próbálom elterelni a figyelmemet. De olyan nehéz már! :( Annyira szeretnék már találkozni Vele! :)
Van valami változás?
Én még csak most töltöttem be a 37. hetet és már nagyon várom , hogy megszülessen.Nekem is fáj a baloldalt a hasam alja és emiatt kényelmetlen a fekvés és a kelés , néha úgy érzem , hogy egy mázsás súly van a hasamban és leakar szakadni.Irigyellek titeket, mert ti már látjátok az alagút végét.Idegesít ez a sok orvoshoz menés, hetente 2x ctg reggel hétre az odamenet is 1 óra gyalog. Jövõhéten pedig buszozás 45 km-re csak ctg-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Még aznap este rendszeres fájások lettek és éjjel bementünk a kórházba, de akkor elmúltak. Viszont bent tartottak és másnap este megszületett a kisfiam 4200 grammal és 58 cm-vel. Gondolom már Nektek is megvannak babáitok; nagyon boldog babázást! :)
Gratulálok! 4 gyerkõc anyukája

39-ik hetemet töltöm holnap, és pár napja a babóca csak este mozog egy keveset. Normális ez? Egy kicsit aggódom, mert olyan kis mocorgós volt.

Legjobb válasz: Ez természetes, hogy szüléshez közeledve már keveset mozog a babó. Valószínûleg már be van illeszkedve, lassan itt az idõ! Könnyû és szép szülést!

Ez természetes, hogy szüléshez közeledve már keveset mozog a babó. Valószínûleg már be van illeszkedve, lassan itt az idõ! Könnyû és szép szülést!
Szia! Ez teljesen normális! A babád gyûjti az energiát a kijövetelre! Bár én csak 33 hetes vagyok, de a hugom 4 hete szült és õ ugyan úgy volt ahogy Te, mindig félt, hogy miért mozog a baba ennyire keveset, de az orvosk megnyugtatták, hogy gyûjti az erõt a szüléshez :-) Könnyû és gyors szülést kívánok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!