Találatok a következő kifejezésre: 39 hetesen nem szállt le (2 db)

39 hetesen még nem szállt le a pocakom. A méhszájam 36 héttől nyitva a méhlepényem III. fokozatban van. Mindenképp leszáll a szülés előtt? Vagy túl fogom hordani?

Legjobb válasz: Ha már III a lepényed, nem nagyon hagyhatják tovább, csak rendszeres uh ellenõrzéssel. Utána már nem nagyon tudja ellátni a babát. Egyébként nem mindenkinek száll le a pocakja. Szép szülést! :o)

Ha már III a lepényed, nem nagyon hagyhatják tovább, csak rendszeres uh ellenõrzéssel. Utána már nem nagyon tudja ellátni a babát. Egyébként nem mindenkinek száll le a pocakja. Szép szülést! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Viszont minden jót!
Én szombatra vagyok kiírva, és kérdeztem, hogy lent van-e a baba feje, de a nõdoki azt mondta, azzal ilyenkor még nem kell törõdni, az uhon meg azt mondták, hogy csak a tolófájások következtében ékelõdik be a baba feje. PEdig én is úgy tudtam, hogy 36 hét körül leszáll.. ennyit az orvosokról... a lepényem már 8 hete III. fokban érett, semmi extra ellenõrzés nem kellett, amíg az nst jó eredményt adott. Várom a csodát, hogy mikor jön a babám, pedig 8 hete még koraszüléssel fenyegettek, véreztem 3X is, és még zárva vagyok... Szóval ne félj, sokaknak csak a szülés elõtt ékelõdik be a baba feje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és drukkolok neked is!Egészséges babát és minden jót!

Úgy látom, hogy már lejjebb ereszkedett a pocakom, viszont időnként a babám elég magasan nyomja ki magát. Ez előfordulhat? Vagy lehet hogy még nem szállt le rendesen a pocakom? 39 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, néha meg is ijedtem, mert egészen magasra kinyomta magát a baba. A dokim azt mondta normális, mert tényleg nagyon kevés helyük van már ilyenkor és ahogy próbál helyezkedni, forogni, ijesztõ dolgokat tudnak produkálni. Attól, hogy befordult a picur, még a lábacskái, a popsija a melled felé néz...és ha kalimpál, bizony meglátszik. Ne aggódj!

Nekem is volt ilyen, néha meg is ijedtem, mert egészen magasra kinyomta magát a baba. A dokim azt mondta normális, mert tényleg nagyon kevés helyük van már ilyenkor és ahogy próbál helyezkedni, forogni, ijesztõ dolgokat tudnak produkálni. Attól, hogy befordult a picur, még a lábacskái, a popsija a melled felé néz...és ha kalimpál, bizony meglátszik. Ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!