Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes vagyok. Ma reggel (13 db)

Vajon a héten szülök? 39 hetes vagyok, ma reggel hígabb székletem volt és egész nap rendszertelenül fáj a hasam menzisen és keményedek.

Holnap megyek a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.

Legjobb válasz: nálam 3. babám születésekor hasonló volt. Akkor 1 nap múlva szültem. De természetesen ez attól is függhet, ettél- e olyasmit, amitõl lehet ez.

nálam 3. babám születésekor hasonló volt. Akkor 1 nap múlva szültem. De természetesen ez attól is függhet, ettél- e olyasmit, amitõl lehet ez.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már elõtte való nap is azaz tegnap, felfigyeltem a hígabb székletre, és semmi különöset nem ettem (cukros diétán vagyok), amit eddig is. Most úgy húzódik a hasam és a derekam, mint mikor megvan, nem az hogy fáj, hanem olyan fura.Most zuhanyoztam meleg vízzel, de ugyan úgy keményedek és érzem ezt az érzést a hasamban és a derekamban.
Nekem a szülés elõtti napon hasmenésem volt. Könnyû, szép szülést kívánok!Majd légyszi írj, ha megszületett a babád, addig is szorítok!:)

39 hetes vagyok. Ma reggel valami fehér átlátszó nyálkás nyúlós anyag távozott belőlem kétszer voltam azóta wc-n mert hasmenés volt vagyis lágyabb volt a székletem mit jelentehet ez?

Legjobb válasz: Hát készülj, mert a szervezeted megkezdte az automatikus öntisztítást, hogy szülésre ne legyen benned széklet..a nyúlós izé pedig lehetett a nyákdugó. Ha eddig még nem akkor most pakolj össze,hogy a fájásoknál ne elljen kapkodni! Sok boldogságot!

Hát készülj, mert a szervezeted megkezdte az automatikus öntisztítást, hogy szülésre ne legyen benned széklet..a nyúlós izé pedig lehetett a nyákdugó. Ha eddig még nem akkor most pakolj össze, hogy a fájásoknál ne elljen kapkodni! Sok boldogságot!
Hamarosan szülni fogsz.Nálam ugyanígy kezdõdött hajnalban délután meglett a kisfiam.sok sikert és kitartást

39 hetes vagyok, ma elég furcsán érzem magam. Reggel sem ébredtem valami túl jól, hányingerem van, egyfolytában aludnék, és csak tengek-lengek a lakásban. Semmihez sincs kedvem. Lehet, hogy közeledik a szülés?

Egyébként jöv? péntekre vagyok kiírva császárra. Fájásaim nincsenek, a babó is mocorog.

Legjobb válasz: Ha érzékeny vagy az idõjárás változásokra,akkor attól is lehet,mert az utóbbi napokban aztán szeszélyes volt az április!De lehetnek éppenséggel a szülés elõjelei is,amit írtál.Ha jóslóid sincsenek,akkor viszont inkább az elõzõre tippelek.Nagyon irigyellek,hogy ilyen közel az idõ,nekem még van 7 hét és már nagyon nyûgi vagyok.

Ha érzékeny vagy az idõjárás változásokra, akkor attól is lehet, mert az utóbbi napokban aztán szeszélyes volt az április!De lehetnek éppenséggel a szülés elõjelei is, amit írtál.Ha jóslóid sincsenek, akkor viszont inkább az elõzõre tippelek.Nagyon irigyellek, hogy ilyen közel az idõ, nekem még van 7 hét és már nagyon nyûgi vagyok.
Amíg teheted pihenj sokat, mert hamarosan szülni fogsz!!! Én is így voltam vele az elsõ terhességemnél, az utolsó hetekben nagyon fáradt és kedvetlen voltam!!!
Irigyellek:) én is mennék már, de az én babóm már 2napja késik:(
szia! Az a nyákdugód volt.... Hát , azt hiszem hamarosan "elindultok" majd a babóval !:) Könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismami:)
szerintem ez mar szüles lesz :) de jo neked :) Kellemes szülest es babazast :)

Lehet nemsokára szülök? Ma reggel elment a nyákdugóm és néha picit görcsölget a hasam.39 hetes vagyok. Szerintetek?

Vasárnap éjszaka írtam ide,mert 8 perces fájásaim voltak.Reggel megnéztek szabályos 8 percesek voltak,de hétf? estére elmúltak a fájások.Ma reggel meg távozott ilyen kocsonyás állagú valami ami szerintem a dugó volt.Jöhet már a bébike szerintetek?Már nagyon várjuk:).

Legjobb válasz: Nekem 37.héten ment el a nyákdugóm, szoktam görcsölgetni is meg már nagyon lent van a hasam és nyomást is érzek...és még mindig semmi. 39+3hetes kismama

Nekem 37.héten ment el a nyákdugóm, szoktam görcsölgetni is meg már nagyon lent van a hasam és nyomást is érzek...és még mindig semmi. 39+3hetes kismama
Nálam sem volt semmi, 38+5 hetesen jöttek a fájások 10 percenként, aztán mikor a kórházban már 2 percesek voltak, tágulva még csak két ujjnyira voltam, akkor repesztettek burkot és rá kb. 5 órára lett meg a babám. (összesen 20 órát vajúdtam)
nekem is így volt, 39 héten semmi..aztán egyszer csak jöttek a fájások és csak a kórházba ment el a nyákdugó.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hát még mindig semmi :(, de érdekes olyan mintha lejjebb ereszkedett volna a hasam.Kíváncsi vagyok mikor akar jönni, holnap megyek dokihoz vizsgálatra.Köszi a jókívánságokat, hasonló jókat nektek is.
Ne ijeszgessetek!:) 39 hetes vagyok, még fent a pocim, semmi jel, nyákdugó nem ment el, zárt a méhszáj, de jó lenne még a héten meglenne a baba vagy a jövõhét elején:) Annyi, hogy vannak joslóim. Most akkor ne is reménykedjek egyelõre?:)
Szia! Remélem hamar és gyorsan megérkezik a bébid :) Nálam sajna 31+5 hetesen ment el a nyákdugó és 39+4-re szültem!Szóval van ellenpélda is, De Te már idõben vagy!Majd írd meg mi újság! Könnyû szülést! Mert van olyan, az enyém ilyen volt! :)
Az hogy elment a nyákdugó az azt jelenti, hogy 2 héten belül meglehet a baba:) Persze ez lehet ma, holnap bármelyik nap.Kívánom neked, hogy legyen meg a baba minél elöbb és sok sok kitartást is mellé:)
Szerintem meg még ma meglesz a babád!Max holnap reggelre!Sok sikert:-)
Szerintem meg ezen a heten meglesz a babad. Kitartas, konnyu szulest!
nekem is voltak leigazolt szabályos 8 perceseim 2 órán keresztül a második terhességnél, aztán 2 héttel késõbb jött a baba a 39. héten. Nem lehet elõre megmondani, az elsõ szülésem ilyen halovány görcsökkel indult valóban, 28 órával késõbb elfolyt a magzatvíz. Sok nincs már hátra, az biztos, kitartás!

39 hetes terhes vagyok. Ma reggel elment a nyákdugó, de nem volt véres. Egyfolytában székelési ingerem van. Lehet hogy még ma megszülök?

Legjobb válasz: Szerintem menj a kórházba, fõleg ha vannak fájásaid is. Vagy ha van dokid, akkor hívd fel. Élményben gazdag szülést kívánok, és jó egészséget.

Szerintem menj a kórházba, fõleg ha vannak fájásaid is. Vagy ha van dokid, akkor hívd fel. Élményben gazdag szülést kívánok, és jó egészséget.
Azért nem kell kórházba menni, mert elment a nyákdugó és székelési ingered van. Fõleg, ha fájás nincs. Székelési inger valószínü azért van, mert a baba már nagyon lent van, és nyomja a végbelet. Ha elmegy a vized, vagy vérzel, vagy beáll a fájás idõközösre, akkor mehetsz. De persze ettõl függetlenül, ha megnyugtat, menj be, vagy beszélj a dokiddal. Lehet, hogy még ma meglesz, de még túl is hordhatod:-) Anyákdugó néha hetekkel elõbb eltávozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Fájásaim nincsenek, csak a derekam fájdogál.
Na ez már gyanús, figyled mgad, ha rendszeresen kezdesz valamit érezni, akár 20 percenként, az már azt jelenti, elkezdõdött ;)
Szia, nekem is reggel óta folyamatosan megy el a nyákdugó (igaz, én már a 40. hetet be is töltöttem). Éjjel óta fájásaim vannak, hol erõsebbek, hol gyengébbek, hol elmúlik, majd visszajön. Volt már 10 percenként, több mint egy órán keresztül, volt 4-5 perces is-de elmúlik mindig (fõleg ha ülök). Wc-re is sûrûn járok... Én még várok, aztán ha rendszeresek a fájások-rohanás:) Bár már én is gondoltam, hogy bemegyek a kórházba, megnézzék, hogy mi van. Ha gondolod menj be, v. hívd fela dokid, szülésznõd.... Lehet, hogy behívnak, biztos ami biztos alapon.

Van aki pánikol a szülés miatt? 39 hetes vagyok, bármikor beindulhat, s ma éreztem (mert olyan furin éreztem magamat reggel), hogy nagyon nem vagyok felkészülve még. Mivel trenírozzam a lelkemet, hogy ne féljek annyira?

Legjobb válasz: Nem Te szülsz, hanem Õ SZÜLETIK. Arra gondolj, hogy ez most elsõsorban nem Rólad szól, hanem Róla, és Neked mindenben segítened kell Õt ahhoz, hogy a világra tudjon jönni. Semmiképp ne pánikolj, hanem arra gondolj, hogy igenis erõs leszel, és megcsinálod, és mindent meg fogsz tenni amit csak lehet, hogy minden rendben menjen. Szerintem ezt próbáld meg helyretenni magadban, és ne a félelemre gondolj, hanem arra, hogy most van Rád a legnagyobb szüksége. Kívánok Neked egy álomszép szülést, születést, és egy csodaszép Kisbabát. :-)

Nem Te szülsz, hanem Õ SZÜLETIK. Arra gondolj, hogy ez most elsõsorban nem Rólad szól, hanem Róla, és Neked mindenben segítened kell Õt ahhoz, hogy a világra tudjon jönni. Semmiképp ne pánikolj, hanem arra gondolj, hogy igenis erõs leszel, és megcsinálod, és mindent meg fogsz tenni amit csak lehet, hogy minden rendben menjen. Szerintem ezt próbáld meg helyretenni magadban, és ne a félelemre gondolj, hanem arra, hogy most van Rád a legnagyobb szüksége. Kívánok Neked egy álomszép szülést, születést, és egy csodaszép Kisbabát. :-)
Gondolj arra hogy pikk pakk megszülöd és élitek az életeteket elképzeled otthon a napjaitokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Próbálom készíteni a lelkemet, mert alapvetõen úgy vagyok vele, hogy szeretném már a kezemben tartani a babát, szeretném magamhoz ölelni, és tudom, bármilyen úton is, de ki fogom bírni, illetve, hogy nem marad bent a baba, tehát vaalhogy majd csak lesz. Viszont tudom, hogy erõs stresszhelyzetben el tud rajtam uralkodni a pánik, és ezt nem szeretném. Szeretnék a babára figyelni, átélni a szülést, segíteni neki a világra jönni. Nem szeretnék önzõ lenni, de valahogy mégis elõtör a félelem-néha. Nagyobb a vágyam a baba érintése után, de nem jó, hogy ott aza félsz...remélem apa velünk lesz, s akkor majd õ meg tud talán nyugtatni. Mindenkinek boldog babavárást, kitartás a melegben, s könnyû szülést!
Gondolom a nagy melegben már küszködsz, tehát várjad nagyon és akard a kezedben tartani és ésszel vedd majd a levegõt a fájásoknál. Ha mindent ésszel csinálsz, gyors és kevésbé fájdalmas lesz a szülés. kétszer szültem, hamarosan harmadszorra is fogok, szóval hidd el, nincs mitõl félned, különben nem szültem volna még egyszer. Okosan!!!!
Én 37 hetes és 4 napos kismama vagyok már nekem sincs túl sok idõm én nem félek sokkal inkább izgatott vagyok. Ilyenkor veszek egy nagy levegõt hátra dõlök lehunyom a szemem és elképzelem a babámat hogy vajon milyen lesz a szeme a szája a kis kezei hogy milyen érzés lesz megfogni simogatni és akkor minden izgalmam átcsap türelmetlen várakozásba hogy láthassam végre. Hidd el nem kell félned minden rendben lesz ha eljött az idõ készen fogsz állni.
Én mind két szülésem elõtt féltem, ráadásul mind a kettõ indított szülés volt, egyik sem egyszerû este, leginkább mert mind aj kettõ nagy baba volt és ez hozta magával a dolgokat. Õszintén valahogy szülések nem életem legjobb élményei, túlvagyok rajtuk, viszont harmdszor már nem szülnék, leglébbis simán nem az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Hú, ez furi. Én iszonyatosan féltem a szüléstõl, de az utolsó 2 hét már annyira nehéz volt, hogy túl akartam rajta lenni. Azért furi, hogy ebben a nagy melegben hogy bírod. Mert én tényleg azt mondtam, hogy már mindegy csak legyen kint végre :) A szülõszobán annyira pörögnek az események, hogy idõm nem volt gondolkozni. Csak csináltam amit mondtak gépiesen. Nem tudom a hozzáállásod, de engem az EDA gondolata nyugtatott, hogy attól jobb lesz. Így is lett :) ) Teljesen kibírható volt. Meg a kórházi személyzet tényleg nyugtató hatással volt rám, hogy most itt minden rendben lesz, mert õk itt vannak és segítenek. Sok sikert! Szép szülést kívánok! És könnyût!!! :) ))
Talán még valami, amit fontosnak hiszek: ha bent leszel a kórházban, ne hagyd, hogy mások esetleges félelme átragadjon Rád is, csakis az orvosokra, szülészekre hallgassál, és gondolja arra, hogy most már pár órán belül a kezedben foghatod az aranyos, egészséges babádat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.Soraitokat a szülõszobára is vinni fogom. Ha 1000000x elmondom magamnak ezeket, akkor talán minden menni fog pikk pakk:)
Szia! Én is 39 hetes vagyok és nagyon de nagyon izgulok. Én azzal próbálom oldani a feszültséget, hogy a picire koncentrálok, arra, hogy nemsokára találkozunk. A szülés pedig egy csoda, ami nem rólunk szól fõleg, hanem a picirõl. Nekem õ lesz a második babám és tudom, hogy az elsõ szülésemkor kimaradt a tudat, hogy micsoda csodában van részem, még ha fáj is... Felkészülve, pedig nem tudom, hogy fel lehet-e valaha... Olvastam a neten a szülésrõl és azt olvastam, hogy nem jó félni. (Persze könnyû ezt mondani). A pici majd kárpótolni fog mindenért. És tudom, hogy amikor jönnek a fájások, akkor jön a bátorság is, hogy végigcsináljuk...
Ha elsõ babád, félsz az ismeretlentõl...ha a második lenne, félnél attól, amit már tudsz, hogy tényleg nagyon nagyon fáj, de mint ahogy írtam, ha okosan csinálod, ÖNKONTROLLT gyakorolsz és a levegõvételre koncentrálsz már akár a 6-7perceseknél is, kevésbé fáradsz ki a végére, amikor akár 2-3 óráig is lehetnek 1percesek...nekem 1órán át volt a második szülésnél 1percesek, majd érdekes módon ritkultak, mikor már nagyon közel volt a baba, viszont sokkal jobban is fájt, de akkor már tudod, hogy hamarosan jön a tolófájás. Ügyes leszel!!!

39 hetes kismama vagyok. MA reggel vizszeru folyadek tavozott a huvelyembol. Magzatviz?

Azt hittuk szivarog as magzatviz, elmentunk orvoshoz, megvizsgalt, s kozolte, hogy nem az volt. MAs jart igy? Vagy csak mi vaklarmazunk?

Legjobb válasz: SZülés elõtt pár nappal nekem is folyt valami viz a hüvelyembõl. Mi is azt hittük magzatviz volt de nem. Szerintem ez azt jelzi hamarosan itt az idõ. Azt hiszem nálam kb 2 napra indült meg a szülés.De tuti nem magzatviz volt nálam, mivel burkott is kellett repeszteni.

SZülés elõtt pár nappal nekem is folyt valami viz a hüvelyembõl. Mi is azt hittük magzatviz volt de nem. Szerintem ez azt jelzi hamarosan itt az idõ. Azt hiszem nálam kb 2 napra indült meg a szülés.De tuti nem magzatviz volt nálam, mivel burkott is kellett repeszteni.
Igen, én bementem a kórházba, h folyik a magzatvíz. Megvizsgáltak, mondták h nem az, azért egy órát figyelték a baba szívhangját. Utána megint megvizsgáltak és mégis az volt :) még aznap megszületett a kisfiam. Szóval, szerintem azért figyelj, inkább ha továbbra is folyik megint menj be a kórházba vagy dokihoz. M.
Igen, a 2111 nyitott méhszájra utal: "2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj" http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
Az én esetem másabb mert nekem 5 honaposan derült ki hogy a babánknak élettel összeegyeztethetetlen betegsége van és el kell vegyék...és nekem is meg kellett szülnöm...két napig feküdtem a korházban mire lettek fájások, de elötte nekem is volt valami viz szerü amire azt hittem magzat viz és ugy gondoltam közel a vége:( kimentem a növérkékhez mondtam nekik , meglestek és azt mondták hogy nem az volt..de még az nap eljött az a szörnyü idö....kicsit másabb ez az eset mint a kérdezöé de a szituácio itt is meg van....ugyan még nincs gyermekem de én is arra gondolok hogy lassan itt az idö nálad :D ughogy sok sikert kivánok és boldog gyors szülést :D

39 hetes vagyok. Tegnap megvizsgált a doki. Ma reggel óta kicsit barnázok. És egy nagyobb darab barnás- véres nyálkás valami jött ki belőlem. Ez is a vizsgálat miatt van?

Legjobb válasz: Szia.Az is lehet,de inkább a nyákdugó lehet az.ne agódj ,nincs gond,ha esetleg erõsödik a vérzés,akkor menj azonnal orvoshoz,de szerintem nem fog.gyors és könnyû szülést kívánok neked.

Szia.Az is lehet, de inkább a nyákdugó lehet az.ne agódj , nincs gond, ha esetleg erõsödik a vérzés, akkor menj azonnal orvoshoz, de szerintem nem fog.gyors és könnyû szülést kívánok neked.
Szia! Lehetséges, hogy a nyákdugó kezd el távozni!Nekem is egy vizsgálat után kezdett el. Könnyû szülést!
A nyákdugód kezd el távozni. Lassan itt az idõd! :)

38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!