Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes vagyok. A (227 db)

39 hetes vagyok a babám nagyon kicsi BPD:84 azt monta az orvosom hogy könnyeb lessz megszülni. Higyek neki?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 39 hetesen azt mondták, hogy kb 2 kiló a bab. A másik orvos 2200-2400 mondott. a BPD 90 volt. 40 hétre született 2600 gr-al. és 50 centivel. Az igaz, hogy könnyen és gyorsan szültem.

Szia! Nekem 39 hetesen azt mondták, hogy kb 2 kiló a bab. A másik orvos 2200-2400 mondott. a BPD 90 volt. 40 hétre született 2600 gr-al. és 50 centivel. Az igaz, hogy könnyen és gyorsan szültem.
tényleg kicsi, de sztem ez a te testalkatodtól is függ, mennyire könnyen tudsz majd tágulni..és kitolni sztem..
ne aggódj!nekem is kicsit mondanak.július 1-re voltam kiirva, már tulhordom.és a BPD-je 90-91.kiváncsi leszek, hogy mekkora lesz.neked mekkora súlyt becsültek?könnyû szülést!

Eleinte csak éjszaka zsibbadtak az ujjaim, de most már egész nap zsibbad. Már alig tudok fogni, minden kiesik a kezemből.39 hetes vagyok. A szülés után egyből elmúlnak ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Szia! 1-2 nap alatt kimegy a víz a szervezetedbõl szülés után, kitartás, már csak néhány nap! 15 hetes + 18 hós

Szia! 1-2 nap alatt kimegy a víz a szervezetedbõl szülés után, kitartás, már csak néhány nap! 15 hetes + 18 hós
El fog múlni, ne aggódj. Bár nálam sokáig tartott és az ínszalagjaim is megnyúltak. Azóta naponta többször kiugrik a hüvelykujjam. De ez nagyon ritka(a doki mondta)

39. hetes vagyok a méhszájam: 1222 Mikor szülhetek?

Tegnap voltam orvosnál és azt mondta, hogy vagy az este vagy a mai napon jöhetnek a fájások, készüljek fel rá mert szülni fogok. Én még azóta semmit nem vettem észre, nem fáj semmim csak nagyon ritán, ami meg elviselhet?. Eléggé izgulok, mert ha ma sem szülök, akkor csütörtökön felvesznek az osztályra és gondolom megindítják a szülést. Amúgy szeptember 20-ára vagyok kiírva.Ez az els? babám. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Szia!Én azt tanácsolnám hogy mozogj jó sokat.Ha tudsz lépcsõzhetsz is amennyit bírsz.

Szia!Én azt tanácsolnám hogy mozogj jó sokat.Ha tudsz lépcsõzhetsz is amennyit bírsz.
Szia! Szerintem hamarosan szülni fogsz, sok sikert! A szülést csak akkor indítják be, ha már letelt a 41. hét is és a baba még mindig nem akar megszületni. Azonban a megindítást sok vizsgálat fogja megelõzni. A lépcsõzés jót tesz, de csak kényelmesen! 21 hetes kislány édesanyja


39 hetes vagyok. A baba még nem fordult be rendesen és egyáltalán nincs lenn. Ha nem megy lejjebb az császárt jelent?

Semmi feszít? érzésem nincs a medencémnél, vagy a szeméremcsontomnál, és pisilnem sem kell gyakran. Sokan pedig erre panaszkodnak az utolsó hetekben.

Legjobb válasz: szerintem ne idegeskedj ,mert még rosszabbb lessz,bár könnyû ezt mondan,de biztos még nem jött el az ideje a szülésnek. majd Õ eldönti mikor szertne kijönni és akkor le is fog húzódni. egyik napól a másikra. sok sikert és jó egészséget.

szerintem ne idegeskedj , mert még rosszabbb lessz, bár könnyû ezt mondan, de biztos még nem jött el az ideje a szülésnek. majd Õ eldönti mikor szertne kijönni és akkor le is fog húzódni. egyik napól a másikra. sok sikert és jó egészséget.
Szia! Az hogy nincs lenn attól még nem feltétlenül császároznak meg. Nekem is csak a vajudás alatt ereszkedett le és természetes úton szültem. Nem tudom mekkora a babád, de ilyenkorra már elvileg be kell fordulnia, mert már nem nagyon van hely nagyokat forgolódni. Ha farfekvéses, attól még szülhetsz természetes úton, ha egyéb gond nincs. Ha harántfekvéses, akkor viszont biztos a császár , mert ilyen fekvésû babát, nem lehet megszülni simán. Minden jót és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Harántban nincs, de tapintás alapján a doki sem mondja 100%-ra, hogy kpf, ezért hétfõn megyek uh-ra. Ilyenkor már mindenki panaszkodik a lenti nyomásra, meg hogy milyen régóta teljesen beilleszkedett a babája.
Nekem is fájt, én a 41. héten szültem, bár nekem a máhszájam csak lassan nyílt. Beszéld meg az orvosoddal.
Idõnként nekem is fájt. 31. héttõl veszélyeztett voltam, mert elkezdett nyilni a méhszáj és jóslóim is voltak. Végül a kiirt elõtt 3 nappal szültem.

39 hetes vagyok, a világon semmi jele a szülés közeledtének. Hogyan és mennyi idő elteltével indítják meg?

Legjobb válasz: ne aggódj, én is így voltam. aztán egyik nap délben elkezdtem érezni a fájásokat, de tényleg egyik pillanatról a másikra. másnap reggelre megszületett a kislányom.

ne aggódj, én is így voltam. aztán egyik nap délben elkezdtem érezni a fájásokat, de tényleg egyik pillanatról a másikra. másnap reggelre megszületett a kislányom.
Ne aggodj, meg tenyleg van idod es nullarol is hirtelen elindulhat a szules, nem biztos, hogy nem szulsz gyorsabban, mint az, aki mar kicsit nyitva van, vagy mindenfele jeleket produkal. Ez nem ettol fugg. Termeszetesen megertem, hogy mar szivesen szulnel, en is igy voltam vele. Semmi jel nem volt azon kivul, hogy a dokim vegig hajtogatta, hogy 38 hetesen tutira megszulok. Vartuk a szulest, mint a messiast. Teltek a napok, semmi. Minden reggel azzal keltunk, hogy talan ma, este azzal fekudtunk, hogy talan ejszaka. A kiirt nap elott mar ugy ebredtem, hogy tok mindegy, ugysem fogok megszulni ma, miert ma szulnek, kulonben is en leszek az elso no ezen a foldon, akiben annyira jol erzi magat a gyereke, hogy vegig bent marad es onnan megy majd egyetemre. Az eselytelenek nyugalmaval vagtam neki a napnak, mivel teljesen zart voltam, joslofajasok alig, nem torzult el a fejem, nem ment a hasam, nem voltam se gyenge, se aktivabb, mint altalaban, csak a szokasos. Ennek ellenere egyszercsak hopp, elfolyt a magzatviz, alig fogtuk fel a ferjemmel, hogy megindult a szules, beindultak a fajasok, egybol ket percesek, vajudtam harom orat es nullarol teljesen kitagultam ennyi ido alatt, kint is volt a baba. Alig ertunk be a korhazba. Es elso gyerek, megis ilyen gyorsan jott es varatlanul (vicces kifejezes az, hogy varatlanul jon a gyerek negyven hetes terhessegnel, de akkor megiscsak meglepodtunk, hogy tenyleg eljott a pillanat).
Nekem még 5 napom van a kiírt idõpontig, de szintén semmi jele (jósló, nyákdugó) Ma mondta a doki, hogy 1 ujjnyira vagyok nyitva. A fiamnál a 40+6-on indították, de nála sem volt semmi elõtte. Jó lenne, ha most magától megindulna kifelé a kislányom.
Nekem még 40+7 naposan sem volt tünete a szülésnek:-) Kórháza válogatja, 7-10 napot engednek túlhordani, de 10 nem többet.
Sziasztok, én a 40. hétben vagyok, és semmi:( most voltam dokinál és szerinte ráhúzunk még egy hetet....
Hali! Én meg mára vagyok kiírva, nekem is kislány lesz, és még semmi elõjel.Mi van ezekkel a csajokkal, hogy ilyen lusták?:-) Nekem azt mondta a doki, hogy egy hetet várunk még, bár én már örülnék, ha hamarabb beindítaná.
Én is 39 hetes vagyok és nekem is kislányom lesz, és nekem sincs semmi jele annak hogy ki akarna jönni. Azt mondta a szülésznõm hogy 1 hetet rá szoktak hagyni és ha az idõ alatt nem indul meg akkor burokrepesztéssel vagy egy másik módszerrel indítják. A másiknak nem jut eszembe a neve. Sok sikert.
Meg van egy heted? Azon a napon aggodjal csak, amikorra ki vagy irva, elobb ne. Nemcsak a lanyok ilyen hirtelenek, hanem mindenki. Normalis esetben semmi komolyra nem kell gondolnod, egyszer csak elfolyik a magzatviz (remelhetoleg), es akkor mehetsz a korhazba. Mikorra vagy kiirva pontosan?
A kérdező hozzászólása: 10-re vagyok kiírva, de annyira idegesít, hogy mindenkinek van valami jel, hogy készülõdik a baba. Elmegyeget a nyákdugó, nyílik a méhszáj stb nekem meg semmi. Nulláról szülést indítani igen csak elhúzódó szülés lehet a vége. Ezt szülésznõ mondta NST-n.
A kérdező hozzászólása: Nekem is kislányom lesz. Ezek a lányok ilyen hirtelenek? Egyszer csak jönnek? Akkor jó.
A kérdező hozzászólása: Ez aranyos történet, de akkor legalább reménykedhetek. Kicsit megnyugodtam! Hát majd csak kibújik ez a kislány. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit is csináltunk.

39 hetes vagyok a mészájam cx:2222 ez pontosan mit jelent? Sokat kell még szülésig tágulni?

Legjobb válasz: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Szerintem közeleg az idõ, mert 2 újjnyira nyitva vagy végig, persze mire jön a baba sokat tágulunk, de sztem neked nagyon itt az idõ, szép szülést kívánok!

Ha az nst-n nincs egyáltalán méhösszehúzódás, akkor még tutira messze van a szülés? 39 hetes vagyok.

Volt valaki úgy, hogy ennek ellenére mégis beindult pár napon belül a szülés?

Legjobb válasz: 39+1. hetesen voltam dokinál: méhszáj zárt, nulla fájás, nulla jósló, pocak sem szállt még le. Doki azt mondta, még legalább 1 hét, mire szülök. Erre 2 nap múlva 3 óra alatt megszültem :)

39+1. hetesen voltam dokinál: méhszáj zárt, nulla fájás, nulla jósló, pocak sem szállt még le. Doki azt mondta, még legalább 1 hét, mire szülök. Erre 2 nap múlva 3 óra alatt megszültem :)
nekem sose volt nst-n méhösszehúzódásom, 39 hetesen szültem. a szülés idõpontját nem fogod tudni elõre, tök váratlanul fog jönni... (én aznap még 2 órás nagybevásárlást tartottam a sparban, meg férjemmel lementünk délután sétálni a balcsiparta, éjjel meg beindult a szülésem)
2 nappal a szules elott voltam NST-n, ami semmi fajast nem mutatott. Joslofajasaim sem voltak soha. Aztan 2. nap reggel felkeltem enyhe fajasokkal, ami delutan 5-re lett eros, intenziv. Ejjel 1-kor szuletett meg a fiam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, ez azért reményt adott!

39 hetes vagyok. Lehet, hogy lassan jön a baba?

Ma reggel arra keltem, hogy menzesz szer? görcseim voltak, olyan 5 percen keresztül.Ez tartott fél óráig, de elmullott utánna. Pár napja alig mocorog a kisfiam, csak jelet AD, HOGY ODABENNT VAN. Teljesen leereszkedett a hasam, és elég b? folyásom is van.

Legjobb válasz: Gratulálok. Akkor már készülõdik megszületni. Ne menj el otthonról nagyobb távú útra. Ha esetleg van választott dokid vagy szülésznõd hívd fel miket vettél magadon észre és lehet, hogy csinálnak egy ct-t. Én is 39 hetesen szültem 4100gr és 51 cm kislány. Drukkolok, hogy könnyû szülésed legyen. Vigyázz magatokra és ha kibújik és lesz idõd írj. Tudjátok a nemét?

Gratulálok. Akkor már készülõdik megszületni. Ne menj el otthonról nagyobb távú útra. Ha esetleg van választott dokid vagy szülésznõd hívd fel miket vettél magadon észre és lehet, hogy csinálnak egy ct-t. Én is 39 hetesen szültem 4100gr és 51 cm kislány. Drukkolok, hogy könnyû szülésed legyen. Vigyázz magatokra és ha kibújik és lesz idõd írj. Tudjátok a nemét?
Hasmenés, pocak lent, görcsök, alig mozog.... Ezek mind-mind szüléselõjelek :) Szerintem 1-2 napon belül megszületik!! Készülj!!! Aksik elemek legyenek feltöltve, kórházi csomag összerakva, haj megmosva, köröm levágva :) :) Könnyû szülést!!
Hasonló elõjelek után én mind a 2 gyerekem másnap megszültem (39. héten) :) Drukk-drukk, és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Igen , kisfiúnk lesz, alig várom már, hogy velünk legyen. Ma már kétszer is hasmenésem volt, állítólag ez is jelent valamit. Most megyer a kiskertet megkapálni, mert ugye utánna már nem igazán lesz idõm.Akkor szerintewd jönni fog a kis Milánom hamarosan?

39. hetes vagyok. Ebben a melegben milyen ruhát kell a kicsinek bevinni a korházba? A szülésnél kell még az apának olyan védőruha?

Legjobb válasz: D:Én is 39+1 hetes vagyok és Gyõrben fogok szülni,remélem már minél elõbb:)Apának kell a védõruha,én a kicsinek raktak plüss rugit és pamutot is,hosszú meg rövid ujjú badyt,egy vékony sapit meg egy vékony takarót..Majd kombinálom õket,illetve pár db-t kikészítettem itthonra ha esetleg hideg lenne apa behozza.Kocsikabátot vastagabb plédet.Könnyû szülést!!!

D:Én is 39+1 hetes vagyok és Gyõrben fogok szülni, remélem már minél elõbb:) Apának kell a védõruha, én a kicsinek raktak plüss rugit és pamutot is, hosszú meg rövid ujjú badyt, egy vékony sapit meg egy vékony takarót..Majd kombinálom õket, illetve pár db-t kikészítettem itthonra ha esetleg hideg lenne apa behozza.Kocsikabátot vastagabb plédet.Könnyû szülést!!!
Attól függ, hogy hol szülsz. A Szent Imrében a kicsinek adnak ruhát, apukának kell mûtõsruha.
A kérdező hozzászólása: Gyõrben fogok
A kérdező hozzászólása: Köszi!Neked is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!