Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes vagyok és tegnap este (3 db)

39 hetes vagyok és tegnap este nagyon nagyon megfájdult a derekam és a medence csontom szét akart nyílni, 2 órán keresztül volt 8 perces keményedések. Ma mentünk nst-re 2 órán át szabályos 5 percesek voltak. Többi lent?

feszített akkor amikor keményedett és a medence csontom is fájt, de már akkor is amikor megyek. De mindig elmúlik. Nektek is voltak ilyenek? nektek hogy volt a vajúdás, én 34 héttől nyitva vagyok 2 centire, és akkor kaptam visszatartó infúziót 5 napig voltam kórházba, rá 2 hétre mentem nst-re fájásokat mutatott megint bent tartottak 3 napra. már nagyon feszít amikor keményedik, nem fogom elhinni mikor tényleg jön, de mikor már? nektek hogy volt, meddig tartottak, ????

Legjobb válasz: 41+1 napig tartott,akkor is csak azért mert indították,a sok jósló és sok fájások ellenére se akart jönni a baba,nem volt mire várni elõ kellett csalogatni! kitartás

41+1 napig tartott, akkor is csak azért mert indították, a sok jósló és sok fájások ellenére se akart jönni a baba, nem volt mire várni elõ kellett csalogatni! kitartás

39 hetes kismama vagyok és tegnap este barnás, kocsonyás váladék távozott a hüvelyemből. Gondolom a nyákdugó volt. A nyákdugó egyszerre távozik vagy folyamatosan? Milyen mennyiségben?

Azóta nem történt semmi!El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Általában nem egyszerre távozik.Nem biztos hogy rögtön megindul a szülés.Eltelhet akár 1 hét is.Gratulálok!:)

Általában nem egyszerre távozik.Nem biztos hogy rögtön megindul a szülés.Eltelhet akár 1 hét is.Gratulálok!:)
A nyákdugó nekem is több részletben távozott és barnás volt. Van akinek egy adagban távozik, van akinek több. Ez változó, egyéntõl függ. Neked viszont ha elment a nyákdugód, valszínûleg elment, akkor már jöhetnek a fájások :) Amikor megérzed az elsõ fájást, vajúdni kezdesz. És amikor már óránként 6-7 van, az már nagyon jóó :) és ha még a hasad is megy..az még jobb :) Nagyon szorítok, könnyû szülést! 6hetes baba anyukája :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Még ma is megyeget és tompán érzem, hogy fáj a hasam.Már alig várom, hogy megszülessen!Ha a héten nem jön, akkor jövõ hét csütörtökön megindítják a szülést! Hátha a héten még megszületik.Ti mit gondoltok?
Lehet, hogy meg lesz ma?Könnyü szülést és sok boldogságot a babádhoz!
Szia! Segíts magatokon, ha gondolod. Vegyél egy fincsi meleg fürdõt (vagy hosszantartó zuhanyzás is jó), kis körkörös pocisimogatás, szeretkezzetek a pároddal este. Ha ettõl beindulnak a fájások, akkor a baba már készen áll. Szép szülést! :o)

39 hetes kismama vagyok. Tegnap este "elfolyt" a nyákdugóm (több óra alatt), utána folyamatos, menzesz-szerű fájások, néha nyilalló, kellemetlen érzés az alhasban, és hasmenés! Lehet, ma bentfognak?

Méregettem az id?közöket, de nem volt jelent?sége, össze-vissza éreztem. Kb.2 órát aludtam. Most éppen semmi. Mi lesz a folytatás? Ma megyek ctg-re, már napok óta motyó a kocsiban, lehet bentfognak, ugye?

Legjobb válasz: Igen, szerintem ebbõl baba lesz :) könnyû szülést és jó babázást kívánok!

Igen, szerintem ebbõl baba lesz :) könnyû szülést és jó babázást kívánok!
Én a 17.40-es vagyok.Szivbol gratulalok nektek.Mondtam en hogy hamarosan karjaidba tarthatod életed ertelmet.Nöjjetek nagyot, sok egeszseget kivanok nektek es a babanak.
A kérdező hozzászólása: Jelentem, megszületett a kicsi lányunk, jún.3-án szerdán reggel, szombaton délután értünk haza.Nagy a boldogság!! akit érdekel a téma, szívesen válaszolok, de most fáradt vagyok:) ))
En a harmadik valaszolo vagyok.Arra vagyok kivancsi hogy meg szuletett-e a baba???Irj ha van valami.Nagyon szoritok nektek.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy válaszoltál!! még mindig csak jóslóim vannak, de folyamatosan, egyre sûrûbben.Szerintem is izgalmas éjszaka elé nézünk:) )bár úgy lenne, ahogy írtad...
Nekem delutan 2 fele ment el a nyakdugo es ejjel fel 4-kor vilagra jott a tunderkem.Nekem is ilyen tunetek voltak mint neked.Este bementem a korhazba gyenge fajasokkal, megvizsgaltak azt mondtak, hogy reggel 8 elott nem lesz baba es megis ejjel megszuletett.Konnyu szulest es boldog babazast.Lehet mar reggel a karjaidban tartod az eleted ertelmet.
A kérdező hozzászólása: Hazaküldtek, de lehet, este visszamegyünk:) )Most beerõsödtek az alhasi görcseim, olyan 10 mp-esek szabálytalan idõközönként, folyamatosan. Még fent van a baba, de már sokat rövidült a méhnyakam.De ezek még csak jóslóak lehetnek:) )
hát, a nyákdugó elfolyhat szülés elött 2 nappal, és 2 órával is. de már mindenképpen a közeledtét jelzi! viszont, ha elsõ baba, s még a vajúdás kezdeti szakaszában vagy, akkor még hazaküldhetnek.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszönöm a válaszod, remélem, igazad lesz, már nagyon szeretnénk találkozni a kisbabánkkal:) )
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen, nagyon aranyos Vagy! Mi is a legjobbat kívánjuk Nektek!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!