Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes vagyok és ma egész (4 db)

39 hetes terhes vagyok és ma egész nap veszekedtünk a párommal és én folyamatosan sírtam. Többször is éreztem, hogy beleszúrt a köldököm környékén a hasamba! Ugye nem ártok vele a babámnak?

Legjobb válasz: CSak akkor ártaszvele ha ideges vagy, mert azt õ is érzi. Jobb lenne kerülni a veszekedéseket. És minnél elõbb nyugodj le, hogy a baba is nyugodt legyen.

CSak akkor ártaszvele ha ideges vagy, mert azt õ is érzi. Jobb lenne kerülni a veszekedéseket. És minnél elõbb nyugodj le, hogy a baba is nyugodt legyen.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy próbálok megnyugodni, de sehogy sem sikerül, a fejem is rettenetesen fáj, gondolom a sok sírástól!
szia! a babóca érzi a hangulatodat, ilyenkor õ is szomorkodik odabent, feszültebb. nekem is volt pár nagy vihar itthon, olyankor , amíg nem nyugodtam le babóca vagy nagyon nem mozgott, vagy egy "bordatámasszal" jelezte, hogy most már aztán elég legyen :) . egyébként konkrét bajt nem okozol neki, és talán jobb is, ha kiadod a feszültséget, mintha õrölnéd magad. kitartás, már nincs sok hátra! üdv 36 hetes mami :)

Vajon a héten szülök? 39 hetes vagyok, ma reggel hígabb székletem volt és egész nap rendszertelenül fáj a hasam menzisen és keményedek.

Holnap megyek a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.

Legjobb válasz: nálam 3. babám születésekor hasonló volt. Akkor 1 nap múlva szültem. De természetesen ez attól is függhet, ettél- e olyasmit, amitõl lehet ez.

nálam 3. babám születésekor hasonló volt. Akkor 1 nap múlva szültem. De természetesen ez attól is függhet, ettél- e olyasmit, amitõl lehet ez.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már elõtte való nap is azaz tegnap, felfigyeltem a hígabb székletre, és semmi különöset nem ettem (cukros diétán vagyok), amit eddig is. Most úgy húzódik a hasam és a derekam, mint mikor megvan, nem az hogy fáj, hanem olyan fura.Most zuhanyoztam meleg vízzel, de ugyan úgy keményedek és érzem ezt az érzést a hasamban és a derekamban.
Nekem a szülés elõtti napon hasmenésem volt. Könnyû, szép szülést kívánok!Majd légyszi írj, ha megszületett a babád, addig is szorítok!:)
Irigyellek:) én is mennék már, de az én babóm már 2napja késik:(
szia! Az a nyákdugód volt.... Hát , azt hiszem hamarosan "elindultok" majd a babóval !:) Könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismami:)
szerintem ez mar szüles lesz :) de jo neked :) Kellemes szülest es babazast :)


38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!