Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes vagyok és elég sokat (2 db)

39 hetes kismama vagyok és elég sokat keményedik a hasam és sokat alszok. Van a szülésnek elöjele. A ctg szerint nincs sok hátra mert tegnap óriásiakat lengett ki és egyforma idöközönként. Begbizható a ctg?

Legjobb válasz: Szia!!!Nálam is ugyan ez van nagyon sokat alszok és keményedik nagyon sokat a hasam és fáj a derekam is.A ctg még nem igazán mutata ki.De ki van nyilva a külsõ méhszáj.38 hetes kismama.Jo baba várást!!!!UI:Hamarosan babászhatunk....

Szia!!!Nálam is ugyan ez van nagyon sokat alszok és keményedik nagyon sokat a hasam és fáj a derekam is.A ctg még nem igazán mutata ki.De ki van nyilva a külsõ méhszáj.38 hetes kismama.Jo baba várást!!!!UI:Hamarosan babászhatunk....
Szia Szerintem ezek, pont elõjelek! A ctg pedig megbízható! Van akinek nem jósló fájásai vannak, hanem gyakori keményedése, (mint nekem is)az is a tágulás jele lehet. Az, h. fájásokat érzel, v. keményedést attól is függ, h. milyen a fájdalom küszöböd! Szerintem a sok alvás is arra utal, h. készül a szervezeted! Végül is nagyon idõben vagy már... :-) Sok sikert és gyors szülést! 35
Ha nagyokat kilengett, az bizony elõjel. :) És a gyakori keményedés is az, hisz gyakorol a méh a szülésre. Lényegében bármikor beindulhat már a szülés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen lányok a válaszokat.mindenkinek jó babavárást.

39 hetes kismama vagyok és elég sokat görcsölök fájás szerűen de van amikor eltart fél óráig is. Most ezek fájások vagy nem?

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvosod, de nem ártana, ha bemennél egy NST-re a kórházba. Szerintem hamarosan kezedben lesz a baba. Könnyû szülést.

Szerintem hívd fel az orvosod, de nem ártana, ha bemennél egy NST-re a kórházba. Szerintem hamarosan kezedben lesz a baba. Könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem nst-rõl és ezek a fájások már vannak 2 hete a dokim azt mondta hogy természetes de ugye nem rendszeres ezért várunk.
Mindenképpen rendszeresnek kell lennie, akkor tudod megfigyelni, milyen idõközönként, ha beáll, és pont mindig ugyanúgy jelentkezik, akkor jöt el a ti idõtök, könnyû szülést kívánok.
Szia! Nálam is ugyanez a helyzet néhány hete és én is 39 hét 1 napos vagyok. Az NST nálam is rendben volt és a doki csak annyi mondott, hogy akkor menjek, ha már renszeressé válnak a fájások. Ma délelõtt is volt már egy 10 percig eltartó görcsöm, de azóta semmi. Egyenlõre semmi rendszerességet nem mutat, hiába nézem az órát, váratlanul közbe-közbe jönnek ezek a fájások.Ha lefekszem, akkor hamarabb el is múlik. Elõbb-utóbb csak beáll és akkor végre mehetünk szülni:) , addig is a szervezetünk és a baba készülõdik. Könnyû szülést kívánok Neked!
Az elsõ válaszoló vagyok, akkor ezek a jóslófájások lehetnek. Akkor is már a vége felé vagy. Drukkolok. 29 hetes kismama
Ha helyzetváltoztatásra nem múlik el, akkor jóslóak, és ha percrepontossággal rendszeresek, akkor indulni kell :) Könnyû szülést neked, igyál egy kis málnalevél teát :) 39 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!