Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes vagyok, és görcsölök, (6 db)

39 hetes vagyok, és egyre jobban görcsöl a vádlim. Sokszor éjszaka is erre kelek fel, de magnéziumot úgy tudom már ilyenkor nem lehet szedni. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Szia! Ha gondolod még szedheted, ha a baba ki akar jönni akkor így is úgy is ki fog :) Nekem még a kalciumot is javasolták a lábgörcsökre. Minden jót! 38+3 hetes

Szia! Ha gondolod még szedheted, ha a baba ki akar jönni akkor így is úgy is ki fog :) Nekem még a kalciumot is javasolták a lábgörcsökre. Minden jót! 38+3 hetes
Szia.Pont most kérdeztem rá a héten az orvosomtól, hogy mennyi ideig szedhetõ a magnézium, hányadik hétig.Mert még én is szedem a magnéziumot.Azt mondta a 36.hétig csak.Nekem is vannak lábgörcseim szedem a magnéziumot még+kalciumot.Mert ez a lábgörcs lehet kalcium és magnézium hiánya miatt.Próbáld meg a a kalciumot(Bérestõl 550mg)napi egy szem.35hetes km.Boldog babavárást.
Szia! Én is a 39.hétben vagyok, nekem is volt egy olyan idõszakom pár hete, hogy nagyon görcsölt a vádlim, lábam. A dokim magnezium pezsgõtablettát ajánlott, azt iszok még mindig napi 1-szer, mellé maradt a 2x1 Magne B6-t.Azóta nincs ilyen problémám. Próbáld ki te is!
Jó sok banánt kell enni, és natur joghurtot minden benne van ami a görcsöt megelõzi ( Kalium, Magnezium, Kalcium) Boldog baba várást!!
szia!Én is 38hetes vagyok, nekem is hasonló panaszaim voltak, de valahogy ezen a héten már nem jelentkeztek!De az én helyzetemet még a vas hiány is súlyosította, nem szedhettem magnéziumot, csak napi 2 kalciumot, attól meg görcsölt a vesém!

39 hetes vagyok, és ma reggeltől nagyon szúrkál a szeméremcsont felett a hasam. És néha görcsölök is, de nem rendszeressen. Alig bírok mozdulni. Ez mitől lehet?

A baba rendessen mozog,és ma aktívabb mint máskor.A méhszájjam 1 hete még zárt volt.Lehetséges ez a szülés jelei?Június 10-re vagyok kiírva.Második babát várom,vele szülést indítottak és nem éreztem ilyet.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Az elsõvel indították meg a szülést.

A kérdező hozzászólása: Az elsõvel indították meg a szülést.
Közeleg a szülés. Itt már bármelyik pillanatban megindulhat. Sok boldogságot nektek!

39 hetes terhes vagyok, és görcsölök, majd bekeményedik a hasam. Rendszeresség nincs bennük, ez jósló fájás, vagy más? Holnap megyek pose-ra.

Legjobb válasz: Ha mensi szerû görcs, akkor igen, jósló. Amíg nem rendszeres, addig csak jósló. Ha már beáll valami rendszerre, akkor készülõdhetsz:-)

Ha mensi szerû görcs, akkor igen, jósló. Amíg nem rendszeres, addig csak jósló. Ha már beáll valami rendszerre, akkor készülõdhetsz:-)


A kérdező hozzászólása: :) ! Aham:) ! Köszi...
Te irtad a jóslófájásos kérdést? igen létezik. ha már látsz benne rendszert akkor érdemes irni hogy hány percesek elsõ babánál öt percesnél korábban ne menjetek a kórházba hacsak nincs 100km-re... pihenj és egyél ha kivánsz valamit.
Ha erõsödnek, nem számit, hogy össze-vissza jönnek, abból bizony babó lesz! :) Sok sikert! Ha jósló lenne, elmúlna, nem pedig erõsödne. Szerintem készülödj!
Jó esetben elindul a szülés, és akkor de jó végre neked! Nekem a 36. héttõl kb. a 39. hétig folyamatosan erõsödtek a jóslófájások, sokszor már azt hittem lesz valami. Most meg jóformán elmúlt minden. Nem is értem...és csak várok. 40 hetes 2 napos kismami
A kérdező hozzászólása: Ma én sem görcsölök...! Pedig tegnap nagyon erõsek voltak, és egész nap görcsöltem...! Nem értem én sem! Mindegy... Kitartást nekünk:) ! Könnyû szülést!

Sokat görcsöl a hasam (egyre többet) és hányingerem is van. Közeleg már a szülés? 39 hetes kismama vagyok.

Éjjel voltak 9 perces fájásaim, aztán el is múltak. Közeleg a nagy nap vagy még hetek is lehetnek hátra?

Legjobb válasz: 39 hetesen bõven közeledhet a szülés! Biztos csak napok kérdése.

39 hetesen bõven közeledhet a szülés! Biztos csak napok kérdése.
Szia! Szurkolok Neked hogy könnyen, gyorsan menjen a szülésed! Szerintem már biztos jön az idõd ha intenzív joslóid voltak.
A kérdező hozzászólása: köszi ;)
Bizony közeleg :D Légy nagyon erõs és ügyes, a legvégén pedig nagyon boldog! 38 hetes
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy, köszönöm, remélem nem lesz túlhordás, már nagyon várjuk Õt!

39 hetes kismama vagyok és elég sokat görcsölök fájás szerűen de van amikor eltart fél óráig is. Most ezek fájások vagy nem?

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvosod, de nem ártana, ha bemennél egy NST-re a kórházba. Szerintem hamarosan kezedben lesz a baba. Könnyû szülést.

Szerintem hívd fel az orvosod, de nem ártana, ha bemennél egy NST-re a kórházba. Szerintem hamarosan kezedben lesz a baba. Könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem nst-rõl és ezek a fájások már vannak 2 hete a dokim azt mondta hogy természetes de ugye nem rendszeres ezért várunk.
Mindenképpen rendszeresnek kell lennie, akkor tudod megfigyelni, milyen idõközönként, ha beáll, és pont mindig ugyanúgy jelentkezik, akkor jöt el a ti idõtök, könnyû szülést kívánok.
Szia! Nálam is ugyanez a helyzet néhány hete és én is 39 hét 1 napos vagyok. Az NST nálam is rendben volt és a doki csak annyi mondott, hogy akkor menjek, ha már renszeressé válnak a fájások. Ma délelõtt is volt már egy 10 percig eltartó görcsöm, de azóta semmi. Egyenlõre semmi rendszerességet nem mutat, hiába nézem az órát, váratlanul közbe-közbe jönnek ezek a fájások.Ha lefekszem, akkor hamarabb el is múlik. Elõbb-utóbb csak beáll és akkor végre mehetünk szülni:) , addig is a szervezetünk és a baba készülõdik. Könnyû szülést kívánok Neked!
Az elsõ válaszoló vagyok, akkor ezek a jóslófájások lehetnek. Akkor is már a vége felé vagy. Drukkolok. 29 hetes kismama
Ha helyzetváltoztatásra nem múlik el, akkor jóslóak, és ha percrepontossággal rendszeresek, akkor indulni kell :) Könnyû szülést neked, igyál egy kis málnalevél teát :) 39 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!