Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes mindig csak (9 db)

39 hetes terhes vagyok és még mindig nagyon kivánom a szexet. Most is minden nap masztizok, persze csak csikló izgatással. Más is van igy?

Legjobb válasz: Hogy mibõl gondolta az elsõ, hogy a kérdezõ egy nyápic kismama, azt nem tudom. ""jaj nem tudok mozogni,meg nem tudom ezt meg azt a hasam miatt".de maszturbálni azt tudnak bezzeg." A kérdésben semmi erre utaló jel nincs! Mitõl lettél ideges, neked nem megy a maszti? A kérdezõnek, igen más is van így, nincs ezzel semmi baj. Én is kívánom, de a férjem már nagyon félt, marad a maszti. Mellette mosok, fõzök, takarítok tudok mozogni is stb.. még ez is belefér, gondolom neked is!!!! 39 hetes

Hogy mibõl gondolta az elsõ, hogy a kérdezõ egy nyápic kismama, azt nem tudom. ""jaj nem tudok mozogni, meg nem tudom ezt meg azt a hasam miatt".de maszturbálni azt tudnak bezzeg." A kérdésben semmi erre utaló jel nincs! Mitõl lettél ideges, neked nem megy a maszti? A kérdezõnek, igen más is van így, nincs ezzel semmi baj. Én is kívánom, de a férjem már nagyon félt, marad a maszti. Mellette mosok, fõzök, takarítok tudok mozogni is stb.. még ez is belefér, gondolom neked is!!!! 39 hetes
Sok kismami van így, csak nem mindig vallja be:) Elõttem szólónak meg csak annyit, hogy ahogy olvasgatom a válaszokat, mindig felismerem ÕT! Egyetlen ember sincs itt olyan rosszindulatú mint Õ!Szinte csak ilyen kötekedõ válaszokat ad, de tényleg majdnem minden kérdésre! Még egy ilyen rosszmájú embert nagyítóval sem találhatnánk ezen az oldalon! Gratulálok, NEKED mindig sikerül kitûnnöd a többi közül!
Oké!De látod mennyivel szebb, hogy így írod le a véleményed nem pedig gúnyos megjegyzéssel? Ne csodálkozz rajta, hogy sok ember lepontoz a megjegyzéseid miatt. Így természetesen elolvassa az ember és elfogadja, hogy nem egyezhet mindenkinek a véleménye, de sokat számít a hangnem! Így kellett volna, nem pedig úgy mint az elsõ megnyilvánulásod!
hát hogyne....más is van itt, aki zuhany rózsával elégitiki magát..biztos ad tanácsot....
én meg csak annyit, hogy biztos hogy nem rólam beszélsz kedves második, mert sose szoktam kötözködni.csak ez az egyetlen kérdés szokott fel bosszantani, hogy nagy hasú kismamák akik arról panaszkodnak, hogy "jaj nem tudok mozogni, meg nem tudom ezt meg azt a hasam miatt".de maszturbálni azt tudnak bezzeg.én sosem voltam rosszindulatú senkivel, csak egy az egy kérdés ami felbosszant.ennyi
En 29 hetes kismama vagyok, es oszinten en is nagyon kivanom meg a sexet.De en nem szoktam onkielegitest vegezni.Ha a parom nem kozelit, akkor probalom elterelni a figyelmemet. .Ja a szules utan garantalhatom hogy nem fogjuk kivanni a sexet egy jo ideig.Tapasztalatbol beszelek, mivel mar 2-ik babat varom, es az elsonel, gatmetszesem volt 4 varrassal, ami sokaig erzekeny volt, es elvette a kedvem a sextol.Egy kerdes, hol van ilyenkor a parod, hogy nem vele eled att az orgazmust?

SOS 39-hetes kismama vagyok! és fojamatosan fojásom van ojan mint ha meg lenne a mensim csak fojásként! Mit jelent? Valami gond van?

plussz vasat szedek amitől edig majdnem hogy szorulásom volt most meg 2-napja hasmenés amelket hogy szedem! napok ota hânyingerem van sőt miutàn meg eszem az ebédet èpp hogy nem hànyok. de ezis csak most kezdődőtt! Ès a terhesègem első 3-honapjàban fojamat hànytam! lehet hogy erre az egy hétre vissza jőn? vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: Én 37 hetes vagyok,szóval nem tudok konkrétumokat mondani,de én azt olvastam,hogy a hasmenés-hányás a szülés közeledtét jelzi,rengetegen vannak,akiknek így kezdõdik. Egyébként a folyást nem tudom,nekem most mindig is több van.... De elvileg a nyákdugó is lehet,mert az sem feltétlenül véres egyébként (legalábbis eddigi olvasataim alapján). Szerintem egyéb "bajod" nincs,nemsokára babázhatsz:) Kitartást és jó egészséget!

Én 37 hetes vagyok, szóval nem tudok konkrétumokat mondani, de én azt olvastam, hogy a hasmenés-hányás a szülés közeledtét jelzi, rengetegen vannak, akiknek így kezdõdik. Egyébként a folyást nem tudom, nekem most mindig is több van.... De elvileg a nyákdugó is lehet, mert az sem feltétlenül véres egyébként (legalábbis eddigi olvasataim alapján). Szerintem egyéb "bajod" nincs, nemsokára babázhatsz:) Kitartást és jó egészséget!
Élvezd ki, hogy terhes vagy mert hamarosan már nem leszel..... amúgy a fájás lehet jósló vagy lehet már a vajúdás megkezdõdött
Már itt a vége!!
Nekem is pont 39 hetesen kezdõdtek ugyan ezek a tünetek, és 41 hetesen szültem. Persze ez nem jeletni, hogy nálad nem indul be hamarosan valami. A folyásra nekem azt mondta a doki, hogy ez normális ilyenkor, a szervezet tisztítja önmagát. Könnyû szülést!
Én 2 napig vajúdtam, folyamatosan véres folyásom volt a tágulás miatt. Progeszteron hormon ami méhszájlazító csinál hasmenést, puffadást szinte végig attól szenvedtem a 2 nap alatt. Egyik barátnõm teljesen fájdalom nélkül vajúdott, néha bekeményedett és észre sem vette, hogy kitágult.. csak a tolófájásokat érezte meg. Lehet érdemes lenne megnézetni magad, nagyon összejátszik minden. Könnyû szülést! :)

Eleinte csak éjszaka zsibbadtak az ujjaim, de most már egész nap zsibbad. Már alig tudok fogni, minden kiesik a kezemből.39 hetes vagyok. A szülés után egyből elmúlnak ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Szia! 1-2 nap alatt kimegy a víz a szervezetedbõl szülés után, kitartás, már csak néhány nap! 15 hetes + 18 hós

Szia! 1-2 nap alatt kimegy a víz a szervezetedbõl szülés után, kitartás, már csak néhány nap! 15 hetes + 18 hós
El fog múlni, ne aggódj. Bár nálam sokáig tartott és az ínszalagjaim is megnyúltak. Azóta naponta többször kiugrik a hüvelykujjam. De ez nagyon ritka(a doki mondta)

39 hetesen (egy ujjnyira nyitva) ha bekeményedik a hasam mindig pisilnem kell, de ezek úgy jönnek rám mintha fel lennék fázva, pedig nem vagyok, csak olyan érzés. Fáj és szúr, és csak egy pár csepp jön. Mitől van ez?

Ja és egyébként is kemény mindig pisilés után!Leszállt volna a méhem és nyomja?A hasamon nem látszik hohy lejjebb lenne.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi

Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi
A kérdező hozzászólása: Szia!De igen szokott olyan ézésem lenni, de gyakrabban inkább olyan mint mikor a tampon ki akar csúszni és érzed.Meg mintha a hüvelyembe nyilalgatna bele, de nem is tudom pontosan.Fönt eddig se nyomott a babucim, ezért is nem tudom hogy mi van.De én már nagyon szeretném ha meglenne!!!
A nyilalgatást azt biztosan a baba okozza :)

39 hetes kismama vagyok. Nekem még mindig csak hetente kell mennem vizsgálatra. Ilyenkor már nem sűrűbben kéne?

Amúgy semmi problémám nincs a terhességemmel, cxsak több helyen olvastam, meg hallottam hogy így a végén már szinte naponta kell járni.

Legjobb válasz: Nálunk a 40. hét betöltése után kell 2 naponta menni az NST miatt. Utána pedig úgyis találkozol a dokival, hogy kiértékelje az nst-t, de a méhszájadat nem biztos, hogy minden alkalommal megnézi. Tehát szerintem normális, hogy még csak hetente kell menned! Könnyû szülést és sok boldogságot! ( egy holnapra kiírt kismami!:)

Nálunk a 40. hét betöltése után kell 2 naponta menni az NST miatt. Utána pedig úgyis találkozol a dokival, hogy kiértékelje az nst-t, de a méhszájadat nem biztos, hogy minden alkalommal megnézi. Tehát szerintem normális, hogy még csak hetente kell menned! Könnyû szülést és sok boldogságot! ( egy holnapra kiírt kismami!:)
Dokihoz hetente, NST-re pedig 2 hetente kell menni ennyi idõsen... Legalábbis nálunk
Szia! én holnapután töltöm be a 39. hetet, és a 35. héttõl nekem is csak hetente 1x van NST, utána doki, de nem nézi a méhszájat, csak ha szükséges, és nekem azt mondta, hogy a betöltött 40. hét után kell sûrûbben találkoznunk. Úgyhogy szerintem teljesen normális. Nyugi:-) A baba úgyis akkor jön, amikor õ akar. :-)

Ez a nyákdugó? Barnásváladék távozik belőlem olyan mint a fehér nem nagy mennyiség csak ez barnás.39 hetes km

Legjobb válasz: igen ez lehet a nyákdugó! Nem volt véletlen tegnap vizsgálatod, mert attól is lehet4

igen ez lehet a nyákdugó! Nem volt véletlen tegnap vizsgálatod, mert attól is lehet4
A kérdező hozzászólása: nem volt majdcsak szombaton lesz legközelebb

39 hetes vagyok, mindig csak éjszaka fáj a hasam alja, főleg ha pisilni kell. Lehetnek ezek jósló fájások?

És nappal miért nem fáj?

Legjobb válasz: lehet. és azért nem érzed folyamatosan mert nemaz igazi fájások még. Jóslókat én a 36 héttõl éreztem annó, mikor gyakrabban mikor kevésbé. Ha elmúlik és nem válik erõsebbé és rendszeresebbé a fájás mindenképpen jósló. Arról is megismerheted, hogy nálam legalábbis, egy kád vízben üldögélve elmúlt. Nyugi a célegyenesben vagy! Boldog szülést nektek!

lehet. és azért nem érzed folyamatosan mert nemaz igazi fájások még. Jóslókat én a 36 héttõl éreztem annó, mikor gyakrabban mikor kevésbé. Ha elmúlik és nem válik erõsebbé és rendszeresebbé a fájás mindenképpen jósló. Arról is megismerheted, hogy nálam legalábbis, egy kád vízben üldögélve elmúlt. Nyugi a célegyenesben vagy! Boldog szülést nektek!
Nekem is vannak ilyenek, sokszor éjjel óránként kimegyek pisilni és azt hiszem ki sem érek.Nappal meg semmi és nem fáj a hasam alja sem-sõt a baba is bekeményedik éjjel..én már nagyon várom a végét, nyûgös vagyok eléggé...
Elõzõ iró vagyok 38hetses 4 napos vagyok:d

39 hetes kismama vagyok és tegnap óta keményedik a hasam, semmi fájás, csak néha egy pici mensis enyhe fájdogálás! Ma reggeltől viszont szinte minden mozdulatnál (ha ülök és felállok) bekeményedik a hasam! Szülni fogok?

Els? babám, így nagyon tudatlan vagyok, de kérlek adjatok tanácsot, hogy mi ez!!!!!

Legjobb válasz: Megvan az orvosod telefonszáma??? Ha igen, nyugodtan hívd fel, az a biztos, amit õ mond!!!

Megvan az orvosod telefonszáma??? Ha igen, nyugodtan hívd fel, az a biztos, amit õ mond!!!
Én is elsõ babás vagyok, így csak az olvasott ismereteim alapján tudok vákaszolni, de mindenképp bátorítani szeretnélek! :) A keményedés, de szerintem ezt te is tudod, méhösszehúzódásnak a jele! tehát az is lehet hogy jósló jellegû, de lehet jön a baba!!! :) )))) az remek volna nem??? No meg front van úgyhogy lehet holnap már a karodban lesz! ;) De úgyis a fájások nélkül nem fogsz szülni.. szóval csak észreveszitek/szük, ha menni kell. Én most azt mondom, hogy csak akkor fogok menni, ha 5 percesek lesznek, de ha most lenne, tutira én is pánikos, lennék, és már mennék is. Jól gondoljátok meg, mikor mentek, mert állítólag, a vajúdás alatt nemnagyon foglalkoznak még veled, és a párod vagy családtag otthoni segítsége többet, ér, nem??? Vegyél egy meleg de nem forró fürdõt, nézd meg mi történik, hátha jól is esik! Szurkolok nagyon!!!!!! :) Bár már én is ott tartanék!!! 22 hetes kismami ui.: gyors és könnyû szûlést neked!!!!
Pár napom van hátra és nekem minden érintésre keményedik a hasam szinte folyamatosan kõ kemény és néha a hasam alja fájdogál. Ha igazi méhösszehúzódások lesznek akkor az egész méhet érezni fogjuk és nem lehet összetéveszteni mással. Volt 15 perces jóslófájásom 2 hete onnan tudom milyen érzésnek kell lennie. Kitartás!!! Én is minden percben várom már hogy elinduljon a folyamat.
Azt mondják ha szeretkezel a pároddal az utolsó napokban, az megindítja a legtöbb esetben a szülést!Illetve felgyosítja!Az egyik ismerõsömék is ezt tetteék és bevált náluk!Este egy kis szex, másnap délben kint volt a pici!:) Egy kellemes próbálkozást esetleg megér ha szeretnétek már túllenni rajta, hisz nektek már nem lenne korai!:)
Emlékszel arra a pillanatra, amikor elõször muzdult meg a babád?Honnan tudtad, hogy õ az, és nem a beleid?Sehonnan!Megsúgták az ösztönök. Nah, így lesz ez a szüléssel is.Amikor megindul, akkor tudni fogod, hogy ez az, és tudni fogod, hogy mikor kell menni, pedig ebbõl nincs fõpróba.Amúgy a terhességek nagyrészénél, még órák vannak vannak a magzatvíz elfolyásától a baba kibújásáig.A fájásokat is azért hívják fájásoknak, mert tényleg fájnak.Ha pont rosszkor döntene úgy, hogy ki kell bújni(dugó stb. és a fájások 7-5 percenként jönnek, és tovább tartanak mint az elején)akkor nyugodtan lehet mentõt hívni.Ha meg éppen több méteres hó állná útját a mentõnek, akkor hidd el, a háziorvosod is világra tudja segíteni a kicsit.Azóta tudom mióta nevelõapám, kis falu háziorvosa, egyszer a vizsgálóágyon segített világra egy csöppséget, mert már nem volt idõ. Nyugodj meg!Minden a legnagyobb rendben lesz!
Az elõttem szólóhoz csatlakoznék, a fájás tényleg fáj, hát biztos, hogy fel fogod ismerni. Az nem keményedés, jóslófájás, hanem igazi FÁJÁS. De mivel a 39. héten vagy, mindenképpen hamararosan szülni fogsz, és most már bármi lehet a szülés jele, mert már úgyis csak néhány nap kérdése. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem hamarosan túlleszek rajta és a karomban tarthatom a kisfiamat!
Gratulálok! Ezek szerint nincs sok hátra!:)
Elõjel.
Szülés elõtti nap hánytam egyszer.Szerintem nálad is elõjel lehet. :)
A kérdező hozzászólása: Voltam ctg-n, semmi fájást nem mutatott, lehet mégsem elõjel. Majd kiderül. Köszi a válaszokat!
Van mikor a fájások minden elõjel nélkül beindulnak, úgyhogy akármikor meglehet a baba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!