Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes de meg (24 db)

39 hetes vagyok, még teljessen zárt a méhszájam. A hasam alja fájdogál de nincs más tünetem. Lehet hogy a baba tovább marad a ki irt időpontnál?

Legjobb válasz: Nincs összefüggés a méhszáj állapota és a szülés megindulása közt. Nekem a tolófájásoknál is csak 1 ujjra volt nyitva,ezért az orvos tágította ki. 1 nappal szültem hamarabb a kiírtnál.

Nincs összefüggés a méhszáj állapota és a szülés megindulása közt. Nekem a tolófájásoknál is csak 1 ujjra volt nyitva, ezért az orvos tágította ki. 1 nappal szültem hamarabb a kiírtnál.
SZia! Én pénteken leszek 39 hetes és ugyanez van nálam is. Tegnap voltak keményedéseim, de rendszertelen, és nem kísérte fájás. Lehet kihúzzuk végig, nem tudhatjuk, a doki azt mondta 1-2 nap, de lehet 1-2 hét is. Meglátjuk. Kitartás Neked is!!!
Ezt nem lehet tudni...homeopátiás golyócskák, málnalevél tea, és Apával egy kis sex!! Talán segít...mi mindenesetre ma este kipróbáljuk a legutóbbit:) 38hetes pocis
Én is így voltam pontosan, (szeptemberben szültem), és a picurom kihúzta majdnem a kiírt idõpontig, 3nappal elõtte született!Úgyhogy türelem......babát terem!:-))

Ma vagyok 39 hetes. Eddig minden rendben zajlott, de tegnap a 38 hetes uh-n, azt állapították meg hogy túl sok a magzatvizem és be kellene feküdnöm emiatt. Miért baj a sok magzatvíz, mik a veszélyei a babára nézve és eddig hogy nem vették észre?

Legjobb válasz: A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

Mitol fajhat egyre jobban a derekam? 39 hetes multam es delutan elkezdett fajni a derekam, de akkor meg csak epphogy, de mostmar egyre erosebben faj allandoan. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Nekem anno szülés elõtt két héttel kezdett fájni, de úgy, hogy a lépcsõn alig bírtam le-fel menni. A zebrán úgy kísérgettek át, mikor mentem CTG-re... mert nem értem volna át a zöldön. Iszonyú fájdalom volt. Azt hittem, úgy is maradok szülés után is, de nem... már a szülés napján elmúlt, és kopp-kopp azóta se jött vissza. :) 2,5 éve szültem. El fog múlni, ne aggódj! És gyors, könnyû szülést kívánok (mint amilyen nekem is volt a 39. héten) :)

Nekem anno szülés elõtt két héttel kezdett fájni, de úgy, hogy a lépcsõn alig bírtam le-fel menni. A zebrán úgy kísérgettek át, mikor mentem CTG-re... mert nem értem volna át a zöldön. Iszonyú fájdalom volt. Azt hittem, úgy is maradok szülés után is, de nem... már a szülés napján elmúlt, és kopp-kopp azóta se jött vissza. :) 2, 5 éve szültem. El fog múlni, ne aggódj! És gyors, könnyû szülést kívánok (mint amilyen nekem is volt a 39. héten) :)
Nekem így kezdõdött a szülés! Elkezdett fájni a derekam!!
A szülés napján én is iszonyatos derékfájdalommal ébredtem. Kb. a magzatvíz elfolyásáig tartott (délután 3 óra), vagy csak annyira az összehúzódásokra koncentráltam utána, hogy elterelte a figyelmem a derekamról.
:) hajnali 3-kor arra ébredtem kezd fájni a derekam aztán erõsödött, majd görcsök... 3/4 12-re megszületett az én drága kisfiam!! Könnyû szülést :)
Nekem is mind a 3 szülésem erõsõdõ derékfájással kezdödött. Ami csak a szülés után múlt el, ahogy kibújt a baba. Hamarosan szülni fogsz , szerintem, de lehet már túl is vagy rajta.
Szia! Második válaszoló vagyok. Valószínû már túl vagy szülésen. Boldog babázást és jó egészséget kívánok nektek!

39 hetes vagyok, most reggel elment a nyákdugóm, ez még semmi, de kijött egy nagyon fájó aranyér is ami este még nem volt. Ez lehet a szülés közeledtének a jele? Mitől jönn elő? Nem is erölködtem. Ha ez ennyire fáj, hogy fogok szülni?

Legjobb válasz: Hááát, nem akarlak áltatni, ez bizony a szülés közeledtét jelzi, és az fájni fog... nagyon.... Azt mondják, az segít ha nem úgy éled meg a dolgot hogy túl kell élned, hanem hogy hamarosan találkozol a babáddal... de ezt biztosan férfiak találták ki:) Kitartás, könnyû szülést! 25 hetes + 21 hós

Hááát, nem akarlak áltatni, ez bizony a szülés közeledtét jelzi, és az fájni fog... nagyon.... Azt mondják, az segít ha nem úgy éled meg a dolgot hogy túl kell élned, hanem hogy hamarosan találkozol a babáddal... de ezt biztosan férfiak találták ki:) Kitartás, könnyû szülést! 25 hetes + 21 hós
Nekem szules elott ket hettel jott elo, szoval joval korabban. A doki azt mondta, hogy azert eppen akkor, mert akkor illeszkedett be teljesen a babam a helyere. Azt mondta, hogy attol lejjebb a baba feje mar csak szuleskor kerulhet. Viszont amiatt, hogy lent volt mindent elnyomott, meg nagyobb suly erte az also reszeimet, nagyobb lett az alhasi verboseg es ezert jott elo az aranyer. Nekem is iszonyuan fajt, probaltam ra mindent, amit ajanlottak es egy hetet vegigpityeregtem miatta, mert foleg delutanra, estere mar annyira fajt, hogy nem birtam menni, nem tudtam bugyit es nadragot felvenni. Akkor azert kezdtem el imadkozni, hogy ne kelljen szulni menni meg, mert konkretan nem fogok tudni besetalni a szuleszetre. Vegul nekem a doki azt ajanlotta, hogy kezdjek el Detralexet szedni kura szeruen, ezt terhesen is lehet, 2-3 nap alatt elmult a fajdalom, az aranyer teljesen vissza nem huzodott tole, de kisebb lett. A szules valoban mas jellegu fajdalom, erosebb, de oszinte leszek, en jobban viseltem, mint az egy hetig tarto durva aranyeres fajdalmat, mert egyreszt a vajudas nem tartott egy hetig, teny, hogy jobban fajt, de vegul ugy tunt, hogy hamar vege lett, masreszt a vajudasnak volt ertelme. En kozben nem is voltam teljesen magamnal (nem hasznaltam semmilyen fajdalomcsillapitot), en ugy meglepodtem az elso fajasnal, hogy szinte transzba estem, nem beszeltem, nem jajongtam, ha jott a fajas, akkor nem "ellenkeztem" ellene, hanem arra gondoltam, hogy ennek igy kell lennie, vissza ut mar nincs, barmennyire nyavogok, ezen csak tul lehet lenni, raadasul minel tovabb es minel erosebben faj, annal hamarabb vege lesz es kint lesz a babam. Az aranyer szules kozben nem lett durvabb, utana mar egyaltalan nem fajt, elkezdtem normalisan taplalkozni es 1-2 honap alatt teljesen visszahuzodott, azota sem jott elo.

39 hetes vagyok, de meg nem tortent semmi, azzal riogatnak, hogy jovo7en be kell fekudnom. Lehet ez?

Legjobb válasz: Mármint a fájásokra gondolsz??? Mert én pontosan a 40.hétben mentem szülni fájás nélkül... Elfolyt a magzatvizem,azért kellett mennem. nekem sem voltak egyáltalán fájások,csak miután bementem a kórházba,hogy elfolyt a víz akkor adták a méhösszehúzót... Nálunk 42 hetes korig várnak,aztán szülesztenek... De errefelé ez ritka...

Mármint a fájásokra gondolsz??? Mert én pontosan a 40.hétben mentem szülni fájás nélkül... Elfolyt a magzatvizem, azért kellett mennem. nekem sem voltak egyáltalán fájások, csak miután bementem a kórházba, hogy elfolyt a víz akkor adták a méhösszehúzót... Nálunk 42 hetes korig várnak, aztán szülesztenek... De errefelé ez ritka...
A kérdező hozzászólása: A szuleszno mondta tegnap, aki csinalta az NST-t, hogy akkor szerdan befekszik? Arra gondoltam, hogy fent van a hasam, ritkan vannak joslo fajasaim, nem jott meg nyakdugo...az orvoshoz holnap megyek, akkor megvizsgal.
Nekem a nyákdugó 2 nappal a szülés elõtt esett le...

Honnan tudtátok vagy éreztétek, hogy itt az idő!? 39 hetes vagyok de semmi előjelem, és nem tudom mire számítsak! Még csak megérzésem sincs!

Legjobb válasz: Ha elmegy a magzatvz,a z ugye egyértelmû... Viszont a fájások....Nos azt kell írjam én a 2. babánál éreztem ilyet elõször, és amikor éjjel elkezdõdtek, azt hittem csak jóslók, mert azokból elõtte volt már jópár...Csak ezek nem akartak múlni...Sétálgattam , hátha...de nem....azért is voltam "bajban" mert mindenütt azt olvastam, h 10 perces fájások pl...nekem meg össze-vissza jöttek....de nem múltak, ez nagyon gyanús lett...Aztán apa felkelt, kérdezgette mi van, cuccot megnézegettem még1x, aztán indultunk is befelé....:) Még aznap, 4 óra múlva kb. megszületett a 2. gyermekünk:)

Én a második válaszoló 3 gyermekes vagyok.Ne aggódjatok mind a 3 gyermeket túlhordtam 1 héttel.betöltött 41.héten szültem.Állítólag ez genetika...Itt az utolsónál mentem hogy befekszem a kis motyómal és a vizsgálatnál megrepedt a burok elment a magzatvíz .Ez reggel 9 kor volt semmilyen fájás nem volt.Mondták ha este 6 ig nem szülök meg akkor indítják.Este 7 kor kaptam beöntést és 8 kor kezdtek adni fájássegítõt stb de nem volt vészes nem voltak erõs fájások.Este 10kor született meg de csak fél 10-tõl volt picit kemény.Kilehetett bírni.
Ha elmegy a magzatvz, a z ugye egyértelmû... Viszont a fájások....Nos azt kell írjam én a 2. babánál éreztem ilyet elõször, és amikor éjjel elkezdõdtek, azt hittem csak jóslók, mert azokból elõtte volt már jópár...Csak ezek nem akartak múlni...Sétálgattam , hátha...de nem....azért is voltam "bajban" mert mindenütt azt olvastam, h 10 perces fájások pl...nekem meg össze-vissza jöttek....de nem múltak, ez nagyon gyanús lett...Aztán apa felkelt, kérdezgette mi van, cuccot megnézegettem még1x, aztán indultunk is befelé....:) Még aznap, 4 óra múlva kb. megszületett a 2. gyermekünk:)
A kérdező hozzászólása: Kitartást:)
Én 3 napja betöltöttem a 40.hetet, talán ma hajnalban volt elõször jóslóm, nyákdugóm megvan, a méhszájam zárt, fel van puhulva, de semmit nem érzek, azon kívül, hogy már nagyon nehéz a pocakom és a mozgás, meg minden. Holnap befekszem, csütörtökön indítanak, amit nem bánok, mert a 41. hét után nõ a komplikációk száma, de én is már régóta türelmetlen vagyok és már nagyon túl lennék rajta.
Na, ez is teljesen egyéni! Van akinek az egész hasa fáj , van akinek a derekából sugárzik....nekem meg ilyen erõsen mensis görcsök voltak; az a lényeg, h ha 1-1 fájás után sétálsz (vagy fürdõt veszel) ezeknek el kell múlniuk, ha jóslók. Ha nem múlnak, akkor igaziak.
én sem érzek semmit, én is türelmetlen vagyok már...nem akarom túlhordani vagy azt hogy indítsák...:-( 39hkm
A kérdező hozzászólása: Nekem ma voltak elõször fájásaim, egy órán keresztül.de csak a hasam aljában, és azt mondta az orvos csak azt vegyem figyelembe ami az egész hasra kiterjedõen fáj! de nekem olyan nincs:S viszont szeretnénk ha már elõjönne!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) kedvesek vagytok!:)
Én 3 gyermeket szültem, de egyiknél sem éreztem elõtte semmit.Kirándulni voltam a hegyekbe mikor elkezdõdtek a fájások.Majd érzed azt hogy na ez az.Egyiknél sem ment el magától a magzatvíz mind a 3- nál repesztették a burkot.Csodálatos szülések voltak.Neked is ilyet kívánok!
Egyszer csak beindul majd, ne izgulj, észre fogod venni. Fájások, vagy magzatvíz, vagy mindkettõ... Én nagyon sokszor úgy véltem, hogy most már biztos kezdõdik, mert ezt vagy azt éreztem/tapasztaltam. Minél többedik terhességem volt, annál kevésbé tudtam, hogy mikor indul, de amikor tényleg indult, az egyértelmû volt. Szép szülést!

39 hetes kismama vagyok. Rendszertelen de erős fájásaim vannak reggel óta és egyre erősödnek szerintem, hajnalban még vérezgettem is kicsit. Mikor kellene a kórházba indulnom?

Legjobb válasz: Nem akarok kötözködni, Carmen, de az egyik 7perces volt, az utána következõ pedig 15. Szóval messze még az 5 perces. Talán annyiból szerencsés lenne, ha bemennél, hogy adnának oxitocint, és az rendszerezné õket, tehát elképzelhetõ, hogy hamarabb meglenne a baba, mintha otthon vársz. Nehéz kérdés ez, én a helyedben mindenesetre maradnék még. Ismét második voltam.

Nem akarok kötözködni, Carmen, de az egyik 7perces volt, az utána következõ pedig 15. Szóval messze még az 5 perces. Talán annyiból szerencsés lenne, ha bemennél, hogy adnának oxitocint, és az rendszerezné õket, tehát elképzelhetõ, hogy hamarabb meglenne a baba, mintha otthon vársz. Nehéz kérdés ez, én a helyedben mindenesetre maradnék még. Ismét második voltam.
Én a biztonság kedvéért bemennék. :) Sztem már úgy sem engednek haza, viszont amint elõttem írtak, jobb ha otthon vagy addig amíg nem lesznek rendszeresebbek. :) Sok sikert nektek, ügyesek legyetek, majd jelentkezz! :) )))))
-amikor elfolyik a magzatviz hivj mentõt és már ne állj fel - amikor szabályos ötperceseid vannak -ha nincs messze a kórház ha messze van akkor 10 perceseknél.
ezek 8 aztán 5 percesek szerintem indulj!! Ügyes legyél!!
Hú, na akkor drukk!!!
Szorítunk! Írd meg majd mi volt...
Jujj! Úgy szeretem az ilyen kérdéseket, jobban izgulok, mint amikor én szültem. :D
Már biztos babázik! :) ) Én is szeretem az ilyen kérdéseket, tényleg az ember nagyon tud izgulni. :) Remélem minden rendben ment! :)
??????
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ezúton köszönöm meg mindenkinek a válaszokat, tényleg sokat segítettetek! 18.-án 23:35-kor megszületett az elsõ kicsi fiam, 3640 g-al, 53 cm-el. :D
Gratulálok, sok boldogságot!:)
Szívbõl gratulálok, sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
Én is gratulálok!!! Ha van kedved leírni, én szívesen elolvasnám, hogy milyen volt. :)
Gratulálok! Én is nagyon kiváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Mértem eddig 5 rendszeres 7 percet, úgyhogy megyünk! Legfeljebb elküldenek. Köszönöm a segítséget mindenkinek!Így könnyebb, hogy nincs egyedül az ember lánya. :)
Nekem rendszertelenek voltak 3 napon keresztül, majd jan. 9-én, szombaton du negyed 1kor, 3/4-ed 1 kor és így fél óránként jöttek a fájások, 3/4-ed 4 ig.Majd rá 10 percre és megint 10 percre.Elindultunk hát mert 20km tõlünk a kórház.Ott megkérdezték miért jöttem ilyen hamar, mert teljesen zárva voltam.Aztán kb. 18h-éjfélig semmi, majd elfolyt a magzatvíz.Másnap 9:50-kor emelték ki a kislányomat, mertt császár lett a vége, nem volt elegendõ oxigén neki.Én nem bántam meg hogy elõbb bementem, legalább biztos kezekben voltam.
Sima vér volt, vagy inkább ilyen nyálkás-vércsíkos valami? Mert ha az utóbbi, akkor a nyákdugó lehetett, de ha csak sima vér, akkor én a helyedben elindulnék a kórházba. Ha a nyákdugó volt, akkor várnék a helyedben, míg kicsit rendszerezõdnek a fájások. Állj be forró zuhany alá, ha elmúlik, akkor nem lesz szülés, ha nem, akkor itt az idõ, készülj, mert lehet, hogy még ma baba lesz. Kitartást, könnyû szülést és majd jó babázást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Zuhanyozáson már túl vagyok, azóta is vannak fájásaim. A vér inkább barnás volt, felhívtam a dokit, õ azt mondta a tágulástól lehet. Az elõbb mértem pár fájást, egyik 18-kor, második 25- kor, harmadik 40-kor jött!
A dokidat nem kérdezted, hogy mikor menj? Ha nincs gond, én várnék még, jobb az otthoni környezet, mint a szülõszoba. Második voltam.
igen 15 perces bocsánat elirtam .
Szerintem nagyon korai még bemenni. Akkor mentem be, amikor már 1-másfél órája folyamatos és rendszeres fájásaim voltak, tehát kb így: 8-9 percesekbõl egymás után több, majd 7 prcesek, majd 6, ezzel mentem be. 7-15 perces fájás, ez rendszertelen, nekem ilyen napokkal a szülés elõtt is volt. Miket mértél azóta???
A kérdező hozzászólása: A következõ fájás most óra 1-kor jött. Tuti rendszertelenek! Azt hiszem várunk még, nem rohanunk be, mert az rosszabb lenne, ha hazaküldenének! Köszönöm a válaszokat, sokat segítetek!:)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor szabad enni, inni?
Szerintem egyél-igyál, de csak mértékkel, mert nem tudhatod, mikor keményít be a dolog...:) Ja, és ne egyél nehezet, inkább könnyû, könnyen emészthetõ kajákat. Haza biztos nem küldenének, de hidd el, tényleg jobb otthon, amíg nincs rendszer, vagy el nem folyik a magzatvíz. Ismét második voltam.:)
Szia!Nekem is ilyen rendszertelenek voltak egy napig, aztán estére beállt nagyjából 6 percre, akkor mentünk be, de a nagyjából sem bizonyult elégnek, még egy napig vajúdtam bent. Bármit egyél-igyál, nem tudhatod, mennyi ideig tart majd, ha bedurvulnak a fájások, nem fogsz tudni enni, de szükságed lesz az erõdre. Kitartás!
Egyél nyugodtan, de valami "békés" kaját :)
Szegény, hát megkínlódtál vele! A lényeg, hogy jól vagytok és végre a kezedben foghatod már! :D

39 hetes terhes vagyok, elment a nyákdugóm szerda éjfélkor, de én még nem érzek semmit és már tűkön ülök mikor indul meg a szülés... lehet még 2 hetem is akár hátra? Ha nem folyik el a magzatviz honnan tudom hogy itt az idő?

ma voltam ctgn minden rendben van bár szerdán délel?tt az orvosom megvizsgált 1 ujjnyira van nyitva a méhszáj, ma jeleztem az orvosnak mi történt és a ctg alapján ami rendben van azt mondta türelem...

Legjobb válasz: Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!

Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!
Húúúúúú, ez nagyon jó hír. Lehet, hogy már ma megindul. Csak nyugi, ne gondolj rá, hogy mikor indul meg, megtörténik magától amikor már jönni akar a kicsi, ne siettesd. Vagy folyni kezd a víz, vagy jönnek a szabályosan ismétlõdõ keményedések, amiket már görcsök is követnek. Ha 5 perces fájásaid vannak, irány a kórház. Könnyû szülést kívánok, és nagyon szorítok. :)

39 hetes vagyok és még nem ment el a nyákdugom. Ez baj? És olyan van hogy fej végüben van a baba de császározni kell mert nagy?

Legjobb válasz: Szia! szerintem nem baj ha még nem ment el a nyák mert lehet szülés elõtt 2héttel megy el lehet 2órával. Azért mert a baba fejvégû még nem biztos hogy hüvelyi szülés lesz nekem is fejvégû volt a fiam (elsõ) és még is császároztak mert nem tágultam. Azt hogy mennyire nagy azt nem írtad azt tudom terhességi cukornál ha a baba 4000g feletti császároznak általában.

Szia! szerintem nem baj ha még nem ment el a nyák mert lehet szülés elõtt 2héttel megy el lehet 2órával. Azért mert a baba fejvégû még nem biztos hogy hüvelyi szülés lesz nekem is fejvégû volt a fiam (elsõ) és még is császároztak mert nem tágultam. Azt hogy mennyire nagy azt nem írtad azt tudom terhességi cukornál ha a baba 4000g feletti császároznak általában.
A kérdező hozzászólása: 37 hetesen volt 3111g és most vagyok 399 hetes de azota nem tom mennyi lehet de biztos van 3 és fél kg mert az utolso két hétben hiznak a legtöbbet nem?
én 3hónapja szültem, sima szülésnek indult, de a végén császár lett belõle, mert túl nagy volt a baba és 7óra mulva is folyt a magzatviz belõlem, 4220g.ugyhogy kitartás, ha van rá mód ne szenvedtessenek órákon át.
Nem baj, hogy még nem ment el a nyákdugod.És igen ha nagy a baba akkor lehet, hogy császároznak, mind a kettötök érdekében. Nekem is azért lett császár, mert nagynak vélték a babámat, 3800g körül saccolták és 4210g lett.
Szia! Én az elsõ vagyok. Igen az utolsó hónapban híznak a legtöbbet heti 250g-ot van õ már majdnem 4kg is. Remélem nem fogsz sokat szenvedni legalább is nem hagynak és megcsászározznak. Szép nagy babókád lesz de jó lenne már ott járni! 29 hetes kismama!

39 hetes kismama vagyok. Tegnap este erősen bele nyílalt a derekamba, este is kicsit fájdogált. Mintha meg akarna jönni, kicsit görcsölök is. De nem rendszeres. Jósló fájások lehetnek? Azok szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek?

Legjobb válasz: Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!

Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!
En mindig meleg zuhanyt vettem, ha fajt. Onnan tudtam, hogy szulni fogok, hogy hiaba nyomtam a forro vizet ( anyosom szerint nagyon forrot ) mar nem mult el a fajdalom.
A kérdező hozzászólása: Jövõhét keddre vagyok kiírva.Tegnap a doki megvizsgált.És azt mondta babám helyezkedik, hogy jönni akar kifele.Lehet picit megpiszkált és azért fájdogál.Ilyet még nem éreztem.Várom a rendes fájásokat.Mert ezzel még gondolom nem kell szaladni a kórházba.
Én 37+ 3 hetes vagyok két napig nem bírtam aludni mivel olyan fájdalmaim voltak, nagyon fájt a derekam, a hasam alul, és le akart szakadni a popsicsontom úgy érzetem szétszakadok, most éjjel nagyon jó aludtam, mikor reggel keltem boldog voltam végre fájások mentes nap, és éjszaka! Erre kb 1 órája elkezdtek lenne mensi szerû görcseim, mind akinek mindjárt meg akar jönni, de nem erõsek rendszertelenek pont ezért furcsa mert eddig nagyon fájt a napokba! Lehet ez volt a vihar elõtti csend és ma ebbõl baba lesz!?
Szia, én is jövö hét keddre vagyok kiírva, ugyanígy jóslózgatok, föleg éjjel, és várom hogy beinduljon az igazi fájások, de én csak egy újjnyira vagyok nyitva és nemtudom jelent e ez valamit, de valahogy ugy érzem, dátum elött nem fog jönni, csak bizo benne hogy nem kell majd indítani...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!