Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes a babám nagyon (9 db)

39 hetes vagyok a babám nagyon kicsi BPD:84 azt monta az orvosom hogy könnyeb lessz megszülni. Higyek neki?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 39 hetesen azt mondták, hogy kb 2 kiló a bab. A másik orvos 2200-2400 mondott. a BPD 90 volt. 40 hétre született 2600 gr-al. és 50 centivel. Az igaz, hogy könnyen és gyorsan szültem.

Szia! Nekem 39 hetesen azt mondták, hogy kb 2 kiló a bab. A másik orvos 2200-2400 mondott. a BPD 90 volt. 40 hétre született 2600 gr-al. és 50 centivel. Az igaz, hogy könnyen és gyorsan szültem.
tényleg kicsi, de sztem ez a te testalkatodtól is függ, mennyire könnyen tudsz majd tágulni..és kitolni sztem..
ne aggódj!nekem is kicsit mondanak.július 1-re voltam kiirva, már tulhordom.és a BPD-je 90-91.kiváncsi leszek, hogy mekkora lesz.neked mekkora súlyt becsültek?könnyû szülést!

33 hetes kismamäk nektek mekkora a babätok? Nekem 39 cm. es 2kilo 40 deka! Es kicsit megijesztett a dokim hogy nagy babäm van (kicsit felek a szülestöl, elsö babäm).

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2200 volt akkor, centit nem tudok mondani azt nem mértek. Születési súlya: 3960gr Hossza: 58cm Remélemtudtam segíteni! Boldog pocakosodást!

Szia! Nekem 2200 volt akkor, centit nem tudok mondani azt nem mértek. Születési súlya: 3960gr Hossza: 58cm Remélemtudtam segíteni! Boldog pocakosodást!
Mi most hétfõn voltunk uh.-on, 34 hét 1 naposan 2860 g-ra becsülték Babókát. Pedig kislányka a Drága :) Szóval jó nagy lesz valószínüleg ( Apja Lánya :) , bár ezek a súly becslések nem 100%-osan pontosak azért. Olvasni itt sokszor hogy jó nagy eltérések is lehetnek. Mondjuk ez 4D-s uh. volt, és pont elõtte mondta a doki, hogy volt egy szülés aznap, és nagyon jól megbecsülték a kicsi súlyát elõtte. Hossz adatot nem mértek nálunk, csak fejecskét, pocit, combicsontot. Neked milyenek ezek az adatok? Picit én is megijedtem hogy hogy lesz így a szülés ( elsõ babánk nekünk is ), de hát csak lesz valahogy... Elvileg természetes úton szeretném világra hozni Babót, de ha császárt javasolnak, hát legyen... Csak egészséges legyen és minden rendben legyen Vele! Neked is minden jót kívánok majd! Ja, és annyi hogy én most abbahagytam a terhesvitamin szedését, merthát sokak szerint az is növeli a babák méretét, bár errõl is eltérõ véleményeket lehet olvasni.
A kérdező hozzászólása: Hello!Elöször is köszi a välaszokat!A meretek fej86, pocak82 es a läbiko 64.Remelem jol ertelmeztem, mert ausztriäban elek, es hät ezek a nemet orvosi szakszavak??!!De dokim azt mondta minden oke, es hogy a vitaminokat a szedjem egesz vegig, sött szoptatäskor se hadjam abba, de a magneziumot az 2-3 het mulva mär ne igyam!Es ti mekkora babaruhäkat väsäroltatok?Mert en kb.mär mindent megvettem, de a többsege 50es es 56os, hät azert remelem jok lesznek!De vegül is semmi nem erdekel csak az hogy egeszseges legyen a kis manom, nekünk meglepi lesz hogy kisfiu vagy kisläny! mindenkinek kivänok szep babaväräst!

Ma jól rám ijesztett az uh-ás . Azt mondta nagyon nagy a babám . Állítólag a cukor miatt lett ekkora.39 hetes vagyok. Hétfőre vagyok ki írva . BPD:87mm HC:327mm THQ:102mm, AC:331mm FL:72mm Tényleg nagyon nagy?

Legjobb válasz: Úhh . Köszönöm szépen .Kicsit megnyugodtam. Remélem tényleg nem nagy.Kérdeztem ,hogy milyen nagy 4-5 kg ?De nem mondta ,hogy mekkora annyit mondott nincs 5kg-os.Hát nem volt túl kedves.

szia!!Szerintem is átlag max.4 kilós babát fogsz a világra hozni:-)Az elsõ lányom 102-es BPD-vel született, 4330 gramm volt a súlya, a második pedig 97-es BPD-vel csak 4050 gramm súlyú volt.A többi értéke is megközelítõleg hasonló volt, mint most a te babádnak.39+4 napra született. Könnyû szülést kívánok!!És majd ha tudod, írd meg a baba paramétereit, kíváncsi vagyok rá!!!!!:-)Üdv:2 kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Úhh . Köszönöm szépen .Kicsit megnyugodtam. Remélem tényleg nem nagy.Kérdeztem , hogy milyen nagy 4-5 kg ?De nem mondta , hogy mekkora annyit mondott nincs 5kg-os.Hát nem volt túl kedves.
A kérdező hozzászólása: Nekünk is kislány lesz már várjuk nagyon :) .Persze megírom . Ahogy haza jövünk.
A kérdező hozzászólása: Végül is akkor a mi babónk még kisebb is tiedhez képest :) De majd kiderül . A lényeg , hogy egészséges legyen .Nem bánom , ha husi musi is lesz :) Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat .Holnap már be kell feküdnöm akkor majd kiderül minden:)
Nekem 36 hetesen volt ekorra a babám.kiírt napon 3420gr 54cm-rel született
Ez nem nagy. Normál. Ezelõtt 30 éve még nagy lett volna igen, de azóta nem ritkák a 3800-3900-4 kiló feletti babák. súlyt kb-ra nem mondott?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást ! :) Nem is értem miért ijesztgetnek .Amúgy is terhes cukros lettem és féltem a babát nehogy baj legyen.Olyan hangsúllyal mondta az uh-ás , hogy megriadtam .
én 98as bpd-vel szültem 4200grammos kisfiut vágás varrat nélkül 60cm-el 2ora alatt nem nagyok ezek a méretek!
BPD:hogy mitõl nagy?Nem értem.Tökéletes a mérete.Pont átlagos. HC:ez is pont jó. AC:ez is szuper! FL:nagyon jó! Teljesen átlagos méretei vannak a babádnak!Egyáltalán nem nagy!Egy gyönyörû 3 kg-s bébid fog születni!! http://www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/..
Szia!Végül mekkora lett a kislányotok? :)


:) egészségedre! Nem lesz semmi baja ettõl a kettõtõl!
Szerintem se lesz baja, ne aggódj, mert az rosszabb! Én is kívántam a sört terhesen, de én alkoholmenteset ittam. :)
11:50-es vagyok. nem vész. Néha én is megittam egy pohárral. :) Könnyû szülést. 40km
egészségedre! ha megszületett a pici kapsz egy pohár pezsgõt is! :) )) 34htes
Nem. 39 hét alatt 2 sörtöl semmi.
2 üveg sör? Kissé sok. Én egy pohártól elbódulok. Nem hiszem, hogy használ neki, de nagy kárt biztos nem okoztál vele. Tényleg 2 üveg? Vagy csak két pohár? 40km
Hát igen, ebben a nagy forróságban kell is a sör! De egyszerre 2 pohár? Terhesen?
A kérdező hozzászólása: 2 kis dobozos sör!!!!
Egészségedre! Nem lesz semmi baj, ne aggódj. Nekem mindig azt mondja a dokim, hogy minden este igyak meg egy kis pohár bort, vagy konyakot, mert nagyon jó izomlazító és jobban tudok aludni. És a terhesség vége felé pedig térjek át a sörre, mert segíti a tejtermelést. És nem öreg alkesz a dokim, hanem alig 40es. De én rá sem bírok nézni az italra, még az alkoholmentesre sem, mióta állapotos vagyok. Ha megkívánod, igyál nyugodtan. Igyál a Babócád egészségedre! Igyál helyettem is egy kortyot. :-D Könnyû szülést és boldog Anyaságot!
A kérdező hozzászólása: Jaj elirtam! A babó feje van lent! :) )
Szia.Nyugi nem lehet több 1-2 hétnél! :) Komolyra fordítva, nálam már 35 hetesen így volt, és a 39+5napra szültem .

9 hetesen elkaptam az infulenzát. 3 napig 38-39 fok lázam volt, nagyon nehezen tudtam lehúzni. Most már úgy ahogy rendbe jöttem. Ártott ez a babának? Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Az a lényeg,hogy végülis lement a lázad,így a babának ne aggódj semmi baja nem lesz.Utólag csak annyit tehetsz.hogy a saját megnyugtatásodra beszélsz az orvosoddal.Említsd meg neki.

Az a lényeg, hogy végülis lement a lázad, így a babának ne aggódj semmi baja nem lesz.Utólag csak annyit tehetsz.hogy a saját megnyugtatásodra beszélsz az orvosoddal.Említsd meg neki.
utánanéztem a neten, állítólag az influenza nem árt a babának.
A vírus maga nem árt, de a láz, a magas testhõmérséklet igen. Tudod az a helyzet, ha bajt okoz a láz az nem biztos, hogy ilyenkor derül ki. Egyik ismerõsöm mondta, hogy õ is elkapta az influenzát, lázas volt (mondjuk jobban és tovább mint te), de a baba megmaradt, csak sokkal korábban jött...:(

29 hetesen nem nagy ez a Babó? 1550 g és 39 cm. (BPD: 77 mm AC: 258 mm FL: 57 mm)

Még van legfeljebb 10-11, minimum 8 hetem... (pontosan tudom, mikor fogant. a Addigra mekkora lehet? Tapasztalatok? Köszönöm el?re is Nektek!

Legjobb válasz: Ezek teljesen atlagos adatok. Az UH sulybecslest nem kell szentirasnak venni.

Ezek teljesen atlagos adatok. Az UH sulybecslest nem kell szentirasnak venni.
25 hetesen az én kisfiam adatai: ac 227, bpd 70. fl 50. 37. héten született 4100 grammal, és 40. hétre saccolták 3900 grammnak.....
http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. Picit nagyobb a buksija(a méretek alapján), de ez nem baj.Lehet, hogy csak elmérték.Az én kisfiam feje is mindig nagyobb volt, a lábacskája meg kicsit rövidebb. Most 16 hós okos nagyfiú, a lábacskái ált. méretûek, a buksija is szép nagy-kerek:) Apuci szerint azért, mert sok ész van benne(meg rafináltság:) )) Szóval gratula a Babához, gyors, könnyû szülést kívánok:)
Nekem a 26. héten volt 1080 gramm a becsült súlya a 4d-n. Elõtte a doki, 20 és 24 hetesen is 2d uh-val nézte, és azt mondta le kell állnom a vitaminokkal, csak magnézium és vas, mert nagyon nagy baba lesz és az nekem sem lesz jó.
A kérdező hozzászólása: Én csak 12 hétig szedtem vitamint, azóta csak Mg-ot és B6-ot. A vasszintemet a doki szerint egy húszéves, nem terhes nõ is megirigyelhetné. A ref. tartomány felsõ értéke alatt van 2-vel! Holott, mondom, semmit nem szedek már régen! Nem szeretném, ha nagyon nagy baba lenne, de ezt persze nem én döntöm el...
8:43-as vagyok. Én teherbe esés elött is szedtem már az Elevitet, egészen a terhesség alatt és a szoptatás elején is. A kisfiam 41.hétre született 3600g-mal. Én 6kg-ot híztam összesen. Szóval cáfolom a vitamintól nagy baba-sok hízást!!

38 hetes vagyok. A babám az adatai alapján 39 hetsnek felel meg. Szoltak is hogy nagy baba lesz. Lehet hogy hamarabb is jön egy héttel?

Mármint 39 hetesen ? 40 hetesnek felel meg. A lepény II.fokban érett.

Legjobb válasz: Persze elképzelhetõ, ezen ne aggódj, a lényeg, hogy egészséges a baba.

Persze elképzelhetõ, ezen ne aggódj, a lényeg, hogy egészséges a baba.
Nekem 2 hetet csusztattak.35 hetes ultrahangon azt mondták, hogy 37hetes és 3 napos terhes vagyok.Nekem is azt mondták, hogy nagy baba lesz, de most 20ra vagyok kiirva és még nem szültem meg, a babával sincs baj.Lehet, hogy elöbb szülsz, nekem is mondták, de nálam nem jött be.Hisz holnap kéne szülnöm
Szia! Nekem is nagy babám lett, és már a 37. héttõl vártam, hogy mikor szülök, de végül 3 nappal túlhordtam, és akkor beindították.
[link] Nézd meg ezt a táblázatot, én úgy látom, hogy nincs lemaradva!
A szonográfus elvégzett egy OKJ-s tanfolyamot, az orvos meg egy egyetemet. Ezeket vedd számításba, mikor eldöntöd, hogy kinek a véleményére adsz :) Az én két fiam 22 hetes adatai: Kicsi: BPD (buksi) 54 mm HC (buksi körfogat) 190 mm AC (pocak körfogat) 174 mm FL (combcsont) 39 mm Becsült súly: 489 g Oldalkamra 5, 7 mm (29, 2 cm a netes kalkulátor szerint a hossza) Nagy: BPD: 54mm, OFD: 71mm, HC: 197mm, AD1: 52mm, AD2: 54mm, AC: 166mm, FL 38mm, magzati súly: 460g (28, 6 cm a netes kalkulátor szerint a hossza) A nagy 4470 gramm és 57 cm volt születésekor, a kicsi majd júniusban kiderül mekkora :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!