Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes Első babámat (3 db)

33 hetes kismamäk nektek mekkora a babätok? Nekem 39 cm. es 2kilo 40 deka! Es kicsit megijesztett a dokim hogy nagy babäm van (kicsit felek a szülestöl, elsö babäm).

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2200 volt akkor, centit nem tudok mondani azt nem mértek. Születési súlya: 3960gr Hossza: 58cm Remélemtudtam segíteni! Boldog pocakosodást!

Szia! Nekem 2200 volt akkor, centit nem tudok mondani azt nem mértek. Születési súlya: 3960gr Hossza: 58cm Remélemtudtam segíteni! Boldog pocakosodást!
Mi most hétfõn voltunk uh.-on, 34 hét 1 naposan 2860 g-ra becsülték Babókát. Pedig kislányka a Drága :) Szóval jó nagy lesz valószínüleg ( Apja Lánya :) , bár ezek a súly becslések nem 100%-osan pontosak azért. Olvasni itt sokszor hogy jó nagy eltérések is lehetnek. Mondjuk ez 4D-s uh. volt, és pont elõtte mondta a doki, hogy volt egy szülés aznap, és nagyon jól megbecsülték a kicsi súlyát elõtte. Hossz adatot nem mértek nálunk, csak fejecskét, pocit, combicsontot. Neked milyenek ezek az adatok? Picit én is megijedtem hogy hogy lesz így a szülés ( elsõ babánk nekünk is ), de hát csak lesz valahogy... Elvileg természetes úton szeretném világra hozni Babót, de ha császárt javasolnak, hát legyen... Csak egészséges legyen és minden rendben legyen Vele! Neked is minden jót kívánok majd! Ja, és annyi hogy én most abbahagytam a terhesvitamin szedését, merthát sokak szerint az is növeli a babák méretét, bár errõl is eltérõ véleményeket lehet olvasni.
A kérdező hozzászólása: Hello!Elöször is köszi a välaszokat!A meretek fej86, pocak82 es a läbiko 64.Remelem jol ertelmeztem, mert ausztriäban elek, es hät ezek a nemet orvosi szakszavak??!!De dokim azt mondta minden oke, es hogy a vitaminokat a szedjem egesz vegig, sött szoptatäskor se hadjam abba, de a magneziumot az 2-3 het mulva mär ne igyam!Es ti mekkora babaruhäkat väsäroltatok?Mert en kb.mär mindent megvettem, de a többsege 50es es 56os, hät azert remelem jok lesznek!De vegül is semmi nem erdekel csak az hogy egeszseges legyen a kis manom, nekünk meglepi lesz hogy kisfiu vagy kisläny! mindenkinek kivänok szep babaväräst!

Aneszteziologushoz miért kell mennem és mit fog kivizsgálni? 39 hetes vagyok az elsö babám császáros volt.

a nyiregyi korházba kell mennem milyenek ott az orvosok?

Legjobb válasz: A nyíregyházi kórházról nem tudok Neked írni.Anestes vizsgálatra elõrelátásból küldenek,mivel már volt császárod ezért elõre elkészítik a vizsgálatot.Ennélkül a vizsgálat nélkül nem végezhetõ el sem az altatás,sem a gerinc érzéstelenítés.Kikérdez elõzõ betegségeidrõl,a császárodról,családi betegségekrõl,aztán egy kicsit megvizsgál ráhallgat a szívre,tüdõre,megnézi a laborjaidat.Jóesetben elbeszélget veled,hogy megnyugtasson minden rendben lesz,ha császárra kerülne sor.

A nyíregyházi kórházról nem tudok Neked írni.Anestes vizsgálatra elõrelátásból küldenek, mivel már volt császárod ezért elõre elkészítik a vizsgálatot.Ennélkül a vizsgálat nélkül nem végezhetõ el sem az altatás, sem a gerinc érzéstelenítés.Kikérdez elõzõ betegségeidrõl, a császárodról, családi betegségekrõl, aztán egy kicsit megvizsgál ráhallgat a szívre, tüdõre, megnézi a laborjaidat.Jóesetben elbeszélget veled, hogy megnyugtasson minden rendben lesz, ha császárra kerülne sor.
Azért, mert ha az elsõ baba császáros volt, , nagy a sansz, hogy a második is az lesz. Arra pedig nem árt felkészülni. Mivel a gerincérzéstelenítést is anesztes orvos végzi, azért kell oda menned egy kisebb vizsgálatra, de nevezzük inkább konzultációnak. Sebészeti tömb, elsõ emelet. Engem már kétszer altattak Nyíregyen, mindkétszer rendes orvost fogtam ki, pedig nem fogadtam meg egyiket sem, és hálapénzt sem kapott egyik sem. A második alkalommal különösen kedves fiatal dokinõ volt, valamilyen Enikõnek hívták, bár nem tudom, akarsz-e altatóorvost fogadni. Van egy nõgyógyász is, aki egyben altatóorvos is, Benedek, az viszont egy igazi tapló vadbarom, egyáltalán nem ajánlom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat, holnap megyek remélem rendes doki lesz sajnos megfogadni orvost nem tudok
Szerintem nem is kell. Ugyanolyan gondosnak kell lennie akkor is, ha nem fogadod meg. Minden jót, könnyû szülést!
Itt Nyíregyen ez a protokoll. Mert a császáros szülés egy pillanat alatt átfordulhat mélyaltatásba, a barátnõmnél is így volt, mert egyszerûen nem hatott neki a gerincérzéstelenítõ. Ezért aki várhatóan császárral fog szülni, elõvigyázatosságból itt elküldik altatóorvosi kivizsgálásra.
Nekem nem volt ilyen vizsgalat, pedig EDA-val szultem a Janosban. Szoval a gerickozelinel nem biztos, h kell ilyen. De melyaltatasnal tuti.

39 hetes vagyok. Első babámat várom, már több, mint 4 kg. Kis termetű vagyok- 160 cm magas. Vajon meg tudom szülni természetes módon?

Legjobb válasz: Ezen ne idegeskedj elõre.mindig pozitívan álj hozzá.Persze hogy megtudod szülni.Én 164 cm vagyok és a lányom 3950gr volt és simán szültem.Nem a magasságtól függ .Szép szülést!

Ezen ne idegeskedj elõre.mindig pozitívan álj hozzá.Persze hogy megtudod szülni.Én 164 cm vagyok és a lányom 3950gr volt és simán szültem.Nem a magasságtól függ .Szép szülést!
EGyrészt , másrészt azt tenném hozzá, hogy sokszor 1-1, 5 kgal elbecsülik a súlyt, tehát ezt sem kell kpnak venni.-) Ha meg nem megy a szülés, legrosszabb esetben császároznak, de ez a te és a baba érdeke. ne félj, semmi baj nem lesz, meg fogod szülni:-)
Szia, én 4350-nel szültem meg a lányomat és nem is volt olyan szörnyû. Valaki azt mondta nekem, hogy néha a kisebb babát nehezebb megszülni, mert azok nem olyan erõsek. Az én lányom szinte kirúgta magát belõlem, alig kellet nyomnom (3-ra kint volt). Ne agódj rajta és minden rendben lesz.:)
Szia4 Ne izgulj. Sokszor igencsak elszámolják, nekem a 36. héten 3, 65 kg-ra saccolták a fiamat, 4 hét mulva szültem, és 3, 15 kg lett. de ha nagy baba is, az orvos fogja tudni , mit kell tenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!