Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes és még nem ment (2 db)

39 hetes vagyok és még nem ment el a nyákdugom. Ez baj? És olyan van hogy fej végüben van a baba de császározni kell mert nagy?

Legjobb válasz: Szia! szerintem nem baj ha még nem ment el a nyák mert lehet szülés elõtt 2héttel megy el lehet 2órával. Azért mert a baba fejvégû még nem biztos hogy hüvelyi szülés lesz nekem is fejvégû volt a fiam (elsõ) és még is császároztak mert nem tágultam. Azt hogy mennyire nagy azt nem írtad azt tudom terhességi cukornál ha a baba 4000g feletti császároznak általában.

Szia! szerintem nem baj ha még nem ment el a nyák mert lehet szülés elõtt 2héttel megy el lehet 2órával. Azért mert a baba fejvégû még nem biztos hogy hüvelyi szülés lesz nekem is fejvégû volt a fiam (elsõ) és még is császároztak mert nem tágultam. Azt hogy mennyire nagy azt nem írtad azt tudom terhességi cukornál ha a baba 4000g feletti császároznak általában.
A kérdező hozzászólása: 37 hetesen volt 3111g és most vagyok 399 hetes de azota nem tom mennyi lehet de biztos van 3 és fél kg mert az utolso két hétben hiznak a legtöbbet nem?
én 3hónapja szültem, sima szülésnek indult, de a végén császár lett belõle, mert túl nagy volt a baba és 7óra mulva is folyt a magzatviz belõlem, 4220g.ugyhogy kitartás, ha van rá mód ne szenvedtessenek órákon át.
Nem baj, hogy még nem ment el a nyákdugod.És igen ha nagy a baba akkor lehet, hogy császároznak, mind a kettötök érdekében. Nekem is azért lett császár, mert nagynak vélték a babámat, 3800g körül saccolták és 4210g lett.
Szia! Én az elsõ vagyok. Igen az utolsó hónapban híznak a legtöbbet heti 250g-ot van õ már majdnem 4kg is. Remélem nem fogsz sokat szenvedni legalább is nem hagynak és megcsászározznak. Szép nagy babókád lesz de jó lenne már ott járni! 29 hetes kismama!
Gratulálok! Ezek szerint nincs sok hátra!:)
Elõjel.
Szülés elõtti nap hánytam egyszer.Szerintem nálad is elõjel lehet. :)
A kérdező hozzászólása: Voltam ctg-n, semmi fájást nem mutatott, lehet mégsem elõjel. Majd kiderül. Köszi a válaszokat!
Van mikor a fájások minden elõjel nélkül beindulnak, úgyhogy akármikor meglehet a baba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!