Találatok a következő kifejezésre: 39 hetes Éjszaka (12 db)

Lassan 39 hetes kismamák, ti sem tudtok aludni rendesen éjszaka?

Legjobb válasz: Kedden leszek 39 hetes, mar nehany hete nem alszok valami jol, mostanaban mintha jobb lenne, csak iszonyat koran felkelek es nem tudok visszaaludni,.4:30 kb :( Voltak hetek h nem aludtam 01:00-04:00-ig, most pedig alszok egesz ejjel, de arra ebredek hajnalban, hogy ugyanabban a pozban vagyok, ahogy lefekudtem :) azert ilyenkor kicsit megijedek, h nem lett e baja babanak, aztan mozdul egyet es megnyugszok :) Csontjaim, derekam fajnak, kemenyedek...lassan itt az ido, johetne mar :)

Kedden leszek 39 hetes, mar nehany hete nem alszok valami jol, mostanaban mintha jobb lenne, csak iszonyat koran felkelek es nem tudok visszaaludni, .4:30 kb :( Voltak hetek h nem aludtam 01:00-04:00-ig, most pedig alszok egesz ejjel, de arra ebredek hajnalban, hogy ugyanabban a pozban vagyok, ahogy lefekudtem :) azert ilyenkor kicsit megijedek, h nem lett e baja babanak, aztan mozdul egyet es megnyugszok :) Csontjaim, derekam fajnak, kemenyedek...lassan itt az ido, johetne mar :)
Már elõre félek az éjszakától, örülök, ha 1 órát tudunk aludni egyszerre :(
Szerdán töltöm a 39 het. Detto ugyanez nálam. Alig alszok, azt is nyugtalanul Felkeléskor fáj mindenem
A kérdező hozzászólása: Én is szerdán leszek 39 hetes.Kivételesen tegnap éjjel nagyon jól aludtam. De egyébként nekem is már minden bajom van. Alig tudok kikelni az ágyból, pedig éjjel 2x kell pisilni legalább. Fáj mindenem és már a jósló fájások is egyre gyakrabban jönnek!Feszül és nagyon nehéz már a pocak!Ideje lenne, hogy megszülessen!:-)

Mitől lehet, hogy csak éjszaka vannak jósló fájásaim? Napközben szinte "észre sem veszem", hogy babát várok.39 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom, hogy miért van, de nekem meg fõként késõ délután jelentkeznek. Szintén 39 hetes vagyok.

Szia! Azt nem tudom, hogy miért van, de nekem meg fõként késõ délután jelentkeznek. Szintén 39 hetes vagyok.
Neked legalább van. :D Nekem holnapután kéne szülnöm és szinte semmi jele nincs, se nappal, se éjszaka. :D
No, hát akkor kíváncsi vagyok, mit mond majd ma nekem a dokim, mert 35 hetesen pár napja minden éjszaka van jósló fájásom, sõt napközben is, most is.

Normális, ha éjszaka zsibbad mindkét kezem? És ugy bevannak dagadva az ujjaim hogy nem tudom ökölbe szoritani? Normális? 39 hetes vagyok

Legjobb válasz: Plussz még éjszaka mostanában hányingerre is ébredek,és rengeteg savra.

A kérdező hozzászólása: Plussz még éjszaka mostanában hányingerre is ébredek, és rengeteg savra.
Szia én 36 hetes vagyok és ugyanígy érzem magamat.Annyira rossz.Nekem a csontjaim is fájnak iszonyatossan.Neked? Megoldást nem tudok rá mert sajnos a várandosság ezzel jár.:)
Szia! Együtt érzek veled(3 gyermekem van), én is átéltem ezeket. Nekem sokat segített, hogy jó puha párnákon aludtam, szinte félig ülve. A kézdagadás is normális bizonyos szintig-de azért ha nagyon ödémásodsz, inkább mutasd meg magad az orvosodnak! Vigasztalásképp: szülés után nekem szinte azonnal elmúlt a zsibbadásos fájdalom! Nekem még az orrom is mindig bedugult(megfázás nélkül) és azt is mintha elvágták volna! kitartás, nemsokára túl leszel rajta!!! :-)
Szerintem normális. nekem is volt a terhességem alatt, de aztán mintha elvágták volna. Kitartás :) és jó babázást!
szia.sajnos nem csak te éled át ezeket.én még csak 28 hetes vagyok.de már legalább egy honapja folyamatosan zsibbadnak a kezeim, eleinte csak éjszaka ami fájdalommal is járt, mostmár nappal is.és most beis van dagadva a kezem és lábom is.szerencsére te nemsoká megszabadulsz ezektöl a kinoktol, én még sokáig szenvedek ezektöl.kitartás.


39 hetes vagyok, és egyre jobban görcsöl a vádlim. Sokszor éjszaka is erre kelek fel, de magnéziumot úgy tudom már ilyenkor nem lehet szedni. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Szia! Ha gondolod még szedheted, ha a baba ki akar jönni akkor így is úgy is ki fog :) Nekem még a kalciumot is javasolták a lábgörcsökre. Minden jót! 38+3 hetes

Szia! Ha gondolod még szedheted, ha a baba ki akar jönni akkor így is úgy is ki fog :) Nekem még a kalciumot is javasolták a lábgörcsökre. Minden jót! 38+3 hetes
Szia.Pont most kérdeztem rá a héten az orvosomtól, hogy mennyi ideig szedhetõ a magnézium, hányadik hétig.Mert még én is szedem a magnéziumot.Azt mondta a 36.hétig csak.Nekem is vannak lábgörcseim szedem a magnéziumot még+kalciumot.Mert ez a lábgörcs lehet kalcium és magnézium hiánya miatt.Próbáld meg a a kalciumot(Bérestõl 550mg)napi egy szem.35hetes km.Boldog babavárást.
Szia! Én is a 39.hétben vagyok, nekem is volt egy olyan idõszakom pár hete, hogy nagyon görcsölt a vádlim, lábam. A dokim magnezium pezsgõtablettát ajánlott, azt iszok még mindig napi 1-szer, mellé maradt a 2x1 Magne B6-t.Azóta nincs ilyen problémám. Próbáld ki te is!
Jó sok banánt kell enni, és natur joghurtot minden benne van ami a görcsöt megelõzi ( Kalium, Magnezium, Kalcium) Boldog baba várást!!
szia!Én is 38hetes vagyok, nekem is hasonló panaszaim voltak, de valahogy ezen a héten már nem jelentkeztek!De az én helyzetemet még a vas hiány is súlyosította, nem szedhettem magnéziumot, csak napi 2 kalciumot, attól meg görcsölt a vesém!

Jelent ez valamit? 39 hetes km, néhány napja, állandóan keményedik a hasam, éjszaka is alig bírok aludni, fájásaim nincsenek csak ritkán. Veletek is előfordult?

Legjobb válasz: szia 38+2 hetes vagyok és állandóan keményedek, fájok. Szerintem már készülõdik. Könnyû szülést!

szia 38+2 hetes vagyok és állandóan keményedek, fájok. Szerintem már készülõdik. Könnyû szülést!
Szia!Én már ugyan 5 hónapja szültem, de "anno" nekem is keményedett a hasam.Már a baba készülõdik, feszegeti a helyét, most van, ha szabad így fogalmaznom a fõpróba:) Maga a keményedés azért van mert "feszültség" van a pocakodban. Én egy nappal a kiírt elõtt szültem meg.És kb 2 héttel elõtte kezdte.Nálad is bármikor jöhet! Könnyû szülést, boldog babázást!

Eleinte csak éjszaka zsibbadtak az ujjaim, de most már egész nap zsibbad. Már alig tudok fogni, minden kiesik a kezemből.39 hetes vagyok. A szülés után egyből elmúlnak ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Szia! 1-2 nap alatt kimegy a víz a szervezetedbõl szülés után, kitartás, már csak néhány nap! 15 hetes + 18 hós

Szia! 1-2 nap alatt kimegy a víz a szervezetedbõl szülés után, kitartás, már csak néhány nap! 15 hetes + 18 hós
El fog múlni, ne aggódj. Bár nálam sokáig tartott és az ínszalagjaim is megnyúltak. Azóta naponta többször kiugrik a hüvelykujjam. De ez nagyon ritka(a doki mondta)

38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

39 hetes vagyok és 3-4 hete zsibbadnak az ujjaim és éjszaka a kezem is. Az ujjaim ízületei is fájnak. Valamelyik ujjamat be sem tudom rendesen hajlítani. Tapasztalt valaki ehhez hasonlót?

Duzzadtabbak egy kicsit az ujjaim, de nem vészes.

Legjobb válasz: Nekem is ez van sajnos. ez természetes jelenség a terhesség alatt. a megduzzadt szövetek nyomják az idegeket. hívják ezt úgy is, hogy csuklóalagútszindróma. (azoknál fordul elõ, akik a kéz rendszeresen ismétlõdõ mozgásával végeznek munkát, pl. zongorázás, gépelés). Ha zsibbad, lógatni kell... én már hetek óta úgy alszom, hogy lelógatom a kezem az ágyról...

Nekem is ez van sajnos. ez természetes jelenség a terhesség alatt. a megduzzadt szövetek nyomják az idegeket. hívják ezt úgy is, hogy csuklóalagútszindróma. (azoknál fordul elõ, akik a kéz rendszeresen ismétlõdõ mozgásával végeznek munkát, pl. zongorázás, gépelés). Ha zsibbad, lógatni kell... én már hetek óta úgy alszom, hogy lelógatom a kezem az ágyról...
A második terhességem vége felé nekem is volt ilyen problémám, nekem még párosult száj és nyelv zsibbadással idõnként! Nem tudnak a dokik vele mit kezdeni! Szülés után szépen elmúlik! Az én babámnak semmi baja nem lett a jelenségtõl, szép nagy lett 3700g-os fiúcska! Ne izgulj rendben lesz minden! Üdv:Anita
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!!!

39 hetes vagyok, mindig csak éjszaka fáj a hasam alja, főleg ha pisilni kell. Lehetnek ezek jósló fájások?

És nappal miért nem fáj?

Legjobb válasz: lehet. és azért nem érzed folyamatosan mert nemaz igazi fájások még. Jóslókat én a 36 héttõl éreztem annó, mikor gyakrabban mikor kevésbé. Ha elmúlik és nem válik erõsebbé és rendszeresebbé a fájás mindenképpen jósló. Arról is megismerheted, hogy nálam legalábbis, egy kád vízben üldögélve elmúlt. Nyugi a célegyenesben vagy! Boldog szülést nektek!

lehet. és azért nem érzed folyamatosan mert nemaz igazi fájások még. Jóslókat én a 36 héttõl éreztem annó, mikor gyakrabban mikor kevésbé. Ha elmúlik és nem válik erõsebbé és rendszeresebbé a fájás mindenképpen jósló. Arról is megismerheted, hogy nálam legalábbis, egy kád vízben üldögélve elmúlt. Nyugi a célegyenesben vagy! Boldog szülést nektek!
Nekem is vannak ilyenek, sokszor éjjel óránként kimegyek pisilni és azt hiszem ki sem érek.Nappal meg semmi és nem fáj a hasam alja sem-sõt a baba is bekeményedik éjjel..én már nagyon várom a végét, nyûgös vagyok eléggé...
Elõzõ iró vagyok 38hetses 4 napos vagyok:d

39 hetes vagyok. Éjszaka 10 majd 7 perces fájásaim voltak. De nem voltak erősek, így nem mentünk be a kórházba, majd éjfél körül el is múltak. Mennyire kell erősnek lenni a fájásoknak?

Legjobb válasz: Nagyon. :-) Tudom, ez nem igazi válasz. Én is azt hittem elõször, hogy 5 perces fájásnál tartok, nálam a magzatvíz is szivárgott, de sajnos a fájások nem voltak igaziak ekkor. Utána persze megtudtam, milyen az igazi, a falat kapartam volna, pedig a vajúdószoba minden jóval föl volt szerelve, de semmi nem tudta enyhíteni. A szülés ezután már semmiségnek tûnt. Neked, mint ahogy nekem is, valószínûleg csak jóslófájások ezek, fõleg, ha elmúltak. Az igazira csak a szülés a gyógyír. Figyelj nagyon magadra, és ügyes légy!

Nagyon. :-) Tudom, ez nem igazi válasz. Én is azt hittem elõször, hogy 5 perces fájásnál tartok, nálam a magzatvíz is szivárgott, de sajnos a fájások nem voltak igaziak ekkor. Utána persze megtudtam, milyen az igazi, a falat kapartam volna, pedig a vajúdószoba minden jóval föl volt szerelve, de semmi nem tudta enyhíteni. A szülés ezután már semmiségnek tûnt. Neked, mint ahogy nekem is, valószínûleg csak jóslófájások ezek, fõleg, ha elmúltak. Az igazira csak a szülés a gyógyír. Figyelj nagyon magadra, és ügyes légy!
Nos, akár 5 perces fájásaid is lehetnek, de ha nem erõsödnem sûrûsödnem, akkor csak vaklárma, és készül a szervezeted.Viszont azt is jelenti, hogy baromi közel a szülés, és bmikor beindulhattok.A fájások erõsödnek , nem tudom megmondani, mert mindenkinek szubjektív a fájdalom érzékelése.Én az NSTn mért 50es fájásnál is csak mosolyogtam.80-100asok a tolófájások.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon várom, hogy beinduljon.
Szia! Valószínûleg kicsit megnyílt a méhszájad. Mostmár nem sok van hátra!!! A fájás erõssége meg egyénfüggõ. Én a második szülésemkor 3 percesekkel még játszótéren voltam, éreztem, amikor már jobban fájt, akkor mentünk be, 3 ujjnyi méhszájjal (4 a vége). Nekem igazából burokrepesztés után fájt NAGYON. Meg fogod ismerni. Az nagyon tud fájni..... Szép szülést! :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!