Találatok a következő kifejezésre: 38hetes vagyok. oké (3 db)

Vigyázz az esetleges fertõzésekkel! Jo pancsolást!
Szerintem csak a medencéktõl kell óvakodni, ott rengeteg a baktérium. Ha zárt a méhszáj, akkor nyugodtan lubickolj.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) köszi
Vannak kencék, megelõzésre inkább...
semmivel, szülés után néhány hónappal halványodni fognak. Alkati kérdés, nincs az a kencefice amivel meg lehetne elõzni, más meg semmivel nem keni és nem lesz csíkos....
Ez alkatfüggõ, kenheted akármivel... Nekem a 33. hét után kezdett nagyon repedni a hasam, olyan lettem mint egy anyatigris (külsõleg-is) :) és hiába kentem napjában 100szor erre való olajjal (babylove) és olivaolajjal is, semmit nem segített (már a 16. héttõl kentem). De most 3 hónappal vagyok a szülés után és halványodtak! Minden jót, könnyû szülést és jó babaázást a késõbbiekben!
Szia!Ez a combon lévõ narancsbõr és csík érdekes volt nálam, ugyanígy voltam mint te totál megijedtem hogy ilyen marad de megszültem és pár hét múlva nézem a lábam és se csík se narancsbõr:) )) Nem tudom mitõl de eltûnt!Na de az érem másik fele: a hasam iszonyatos csúnya csíkos, nekem annyit változott hogy nem piros hanem gyöngyházfényû de mélyek:((( Könnyû szülést kívánok! 5 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek :)
Én elmennék egy magánrendelõbe fizetõs UH-ra hogy megnyugtassanak.
én is mindig megkérdezem ha valami nem oké addig ki sem megyek a rendelõbõl. menj el másik rendelõbe vagy próbáld felhivni a dokit
meg kellett volna kérdezni
Ennyi idõsen az én papíromon az szerepelt, hogy az átlaghoz képest kicsi a feje. De: nagyon hosszú combcsont, átlagosnál nagyobb méret. Én is betojtam. Ehhez képest szültem egy 4000 g-os 54 cm-es babát (ami szerintem azért nem túl nagy) egy teljesen átlagos, normál buksival.
az elsõ vagyok bocsi de milyen választ vártál?? Így látatlanban hogy azt mondjuk neked hogy biztos minden oké és TUTI semmi baja?? Ezt így hogy tudná bárki is megmondani neked interneten keresztül? Feltételeztem hogy sztk-s rendelés lehetett mert ha engem tájékoztatás nélkül egy darab papírral amire ilyen dolog van írva elküldenek a magánrendelésrõl amiért kemény pénzeket fizetek- akkor abban a pillanatban hagynám ott az orvost. Nem is értem hogy lehet hogy SEMMIT se mondanak, csak leírnak egy ilyet. Egyébként meg tudom hogy ez milyen mert nekem az elsõ babámnál találtak mindenfelé eltéréseket az sztk-n is és a magánban is (1 nap múlva volt már idõpontom egyébként) de ott helyben mondták is, nem csak a papíron láttam leírva.
Én két dolgot tennék. Ha sztk-s az orvosom, bezony leülnék és várnék (elmondom a nõvérnek v. az asszisztensnek h ez az ok, h nagyon fontos dolgot akarok kérdezni); ha magándoki, meg felcsörgetném a mobilján, vagy a telefonján, h adjon vmilyen választ... Ennyi. Ilyenkor felesleges sírni, kiakadni, utána kell járni!
Az én gyermekeim is szokatlan fejformával születtek, kicsit laposabb volt a buksikuk két oldalról, de ezt 2-3 hónap alatt teljesen elnõtték. Ez nem volt sem káros, sem szépséghiba, de egy orvos számára mégis észrevehetõ. Talán nálatok is csak ilyesmirõl van szó. Nem vagyok szakértõ, de ha valami deformitás lenne, az már sokkal elõbb elkezdõdött volna, és az elõzõ ultrahangokon is észrevették volna. De az izgalmad, könnyeid valóban megérnek annyit, hogy rákérdezz a dokidnál, és markánsan kérd meg, hogy mondjon valami megnyugtatót, mert ez a kifejezés, hogy szokatlan fejforma, valóban ijesztõ egy laikus számára, fõleg egy anyának. Kitartást!
Nem tudom, mit vársz itt tõlünk, egyikünk sem orvos, az uh-t csak a doki látta. Egyébként meg ha nem mondott semmmit, gondolom nem lehet olyan komoly baj, DE én nem érném be ennyivel, én mindenképpen utánajárnék. Nem kell a 4D uh-nál napokat várni. Hívj fel többet is, biztosan lesz valahol üres hely. Vagy menj vissza oda, ahol ezt felírták.
Tudom, hogy könnyû ilyet írni, de ne parázd túl a dolgot. Komoly gondot már jóval hamarabb felfedeztek volna, vagy ha eddig elkerülte volna a figyelmüket, és most vették észre, nem hagyták volna annyiban, hogy csak ráírják a papírodra és kész. Tudnod kell, hogy az ultrahangos dokinak mindent, de mindent rögzítenie kell, amit lát, akkor is, ha nincs különösebb jelentõsége. Ez két dologra jó, védik vele önmagukat, és jól ráijesztenek az anyukákra.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem lettem kisegitve.arra sem kapok egybõl idõ pontot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!