Találatok a következő kifejezésre: 38hetes vagyok, tegnap kaptam (2 db)

38hetes vagyok, csak tegnap kaptam a folyásomra hüvelytablettát, mi lesz ha a szülésig nem múlik el? Tudnak valamit csinálni h a baba ne kapjon el semmit?

Nem hiszem h hüvelygomba mert nem viszket meg nem is éget csak fehér folyásom van,meg 2dik hete van a vizeletemben valami,és erre írta az orvos a kúpot.Ugye nem lesz baja a babának???

Legjobb válasz: szia Én is most vagyok benne, de én még csak 28hetes vagyok...HA TELJESEN ZÁRVA VAN A MÉHSZÁJAD, AKKOR NINCS SEMMI BAJ, A BABÁNAK NEM LESZ SEMMI BAJA!!!!!!NEKEM IS PONT EZ VAN, ÉN IS TEGNAP KEZDTEM EL HASZNÁLNI, DE NEKEM VALAHOGY NEM GYERE BE EZ A HÜVELYGYULLADÁS:(:(NE AGGÓDJ, HA NINCS NYITVA A MÉHSZÁJAD, AKKOR NEM LESZ BAJA A BABÁNAK, DE HA NYITVA VAN , AKKOR A DOKIDNAK TÁJÉKOZTATNI KELLETT VOLNA , HOGY VALAMI BAJA LEHET A PICINEK, A MAGZATBUROK MEGVÉDI A PICIT, SZÓVAL NINCS SEMMI BAJ!!!!!! NYUGI ÉS ELMULIK, 10DBOT KAPTAM ,ÉS TUTI ELMULIK, VANNAK OLYANOK A KÖRNYEZETEMBEN, AKIKNEK SOKSZOR KELLETT HASZNÁLNIA KÚPOT A TERHESSÉG ALATT, VOLT AKINEK 5-6SZOR, ÉS EGÉSZSÉGES BABÁJA LETT.....SZÓVAL NYUGI SZIA

szia Én is most vagyok benne, de én még csak 28hetes vagyok...HA TELJESEN ZÁRVA VAN A MÉHSZÁJAD, AKKOR NINCS SEMMI BAJ, A BABÁNAK NEM LESZ SEMMI BAJA!!!!!!NEKEM IS PONT EZ VAN, ÉN IS TEGNAP KEZDTEM EL HASZNÁLNI, DE NEKEM VALAHOGY NEM GYERE BE EZ A HÜVELYGYULLADÁS:(:(NE AGGÓDJ, HA NINCS NYITVA A MÉHSZÁJAD, AKKOR NEM LESZ BAJA A BABÁNAK, DE HA NYITVA VAN , AKKOR A DOKIDNAK TÁJÉKOZTATNI KELLETT VOLNA , HOGY VALAMI BAJA LEHET A PICINEK, A MAGZATBUROK MEGVÉDI A PICIT, SZÓVAL NINCS SEMMI BAJ!!!!!! NYUGI ÉS ELMULIK, 10DBOT KAPTAM , ÉS TUTI ELMULIK, VANNAK OLYANOK A KÖRNYEZETEMBEN, AKIKNEK SOKSZOR KELLETT HASZNÁLNIA KÚPOT A TERHESSÉG ALATT, VOLT AKINEK 5-6SZOR, ÉS EGÉSZSÉGES BABÁJA LETT.....SZÓVAL NYUGI SZIA
A kérdező hozzászólása: Úgy értem h ha szülésig nem múlik el akkor szülés közben már nem tudnak semmit tenni?
Attól függ van e baktérum a háttérbe (ezt kenetvétellel meg tudják állapítani) ha igen akkor szülés alatt kapsz majd antibiotikumot hogy ne fertõzödhessen meg a baba és utánna is kezelik õt megelõzésképp. Ha gomba az nem vészes ha el is kapja a szülés folyamán, mert max szájpenésze (asszem így hívják) lesz azt meg csak ecsetelni kell és elmulik. Amugy lehet gomba attól h nem viszket mert nekem is kijött a tenyésztés alatt pedig nem volt panaszom. Amugy ezekrõl a dolgokról a dokinak tudnia kell h ha van vmi kapj kezelést szülés alatt! Szülésre mikor mész említsd meg bizti kedvéért neki mert nem várhatjuk el tõlük h mindenkirõl mindent tudjanak és emlélezzenek így biztos lesz! 33 hetes kismama

38hetes terhes vagyok. A tegnap megvizsgáltak, és ma elkezdtem kicsit vérezni. Ilyenkor mi a teendő? A hasam is fáj. A méhszájam még teljesen zárt volt. Kaptam 1 gyógyszert, mert lehet fertőzésem van. Vajon az kezdte ki?

Legjobb válasz: szia,a kérdezõ vagyok.Köszi a tanácsod,felhívtam az orvosom,és be kellett mennem,nehogy a méhösszehúzódások miatt legyen a vérzés.Hazaengedtek,mert csak a vizsgálatok miatt véreztem be.

A kérdező hozzászólása: szia, a kérdezõ vagyok.Köszi a tanácsod, felhívtam az orvosom, és be kellett mennem, nehogy a méhösszehúzódások miatt legyen a vérzés.Hazaengedtek, mert csak a vizsgálatok miatt véreztem be.
Szia!figyelgesd a fájásokat mert lehet, hogy beindult a szülés.Ha a nyákdugó távozik annak nyálkásnak enyhén véresnek vagy rózsaszínûnek kell lenni.A gyógyszer hatását is imerni kellene olvasd el, hogy milyen mellékhatásai vannak.jó lenne ha konzultálnál egy orvossal minél hamarabb.
Szia!Az elsõ válaszadó vagyok.Készülj fel, mert nagyvalószínûséggel beindult a szûlés.akkor a nyákdugó távozik.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, figyelem magam.a gyógyszernek nincs ilyen mellékhatása, de érzem, h. odalenn fáj is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!