Találatok a következő kifejezésre: 38hetes terhes Hogy (4 db)

38hetes terhes vagyok . Most voltunk a dokimnál közölte hogy császár lesz. Az fáj? Meddig nem kelhetek fel?

Legjobb válasz: Nekem szerencsére nem volt császármetszésem, de a nõvéremnek 4 volt. Az elsõ kettõ gyerek külföldön született, és ott írtózatosan megszenvedett, mert ott nem volt szokás, hogy dréncsövet (remélem jól mondom) tegyenek be a hasba, hogy elvezessék a folyadékot. A második kettõt itthon szülte, az egyiknél ébren is volt. Fele annyit nem szenvedett, mint az elsõ kettõvel, mert itt raknak be csövet. Az azért biztos, hogy a szülés utáni napok rosszabbak, mint a síma szülésnél, de már sokan kibírták, te is kifogod, szóval ne aggódjál. És ott lesz már a baba is, és el fogja terelni a figyelmedet. :)

Nekem szerencsére nem volt császármetszésem, de a nõvéremnek 4 volt. Az elsõ kettõ gyerek külföldön született, és ott írtózatosan megszenvedett, mert ott nem volt szokás, hogy dréncsövet (remélem jól mondom) tegyenek be a hasba, hogy elvezessék a folyadékot. A második kettõt itthon szülte, az egyiknél ébren is volt. Fele annyit nem szenvedett, mint az elsõ kettõvel, mert itt raknak be csövet. Az azért biztos, hogy a szülés utáni napok rosszabbak, mint a síma szülésnél, de már sokan kibírták, te is kifogod, szóval ne aggódjál. És ott lesz már a baba is, és el fogja terelni a figyelmedet. :)
Szia! Nekem két császárom volt hát nem sokáig hagynak feküdni minnél elõbb fel kel kelned hát nem egy leány álom a hasi seb de arra gondolj minnél elõbb fel kellsz annál hamarabb mehettek haza. Utána kb. egy másfél hétig kellemetlen lesz de túl lehet élni. Az a lényeg ha a nõvér azt mondja fel kelni akkor talpra az elsõ felállás lesz a legnehezebb szédülni fogsz és úgy érzed nem tudsz fel egyenesedni mert feszül a varrat de egyenesedj mert késöbb jobban fog fájni. Ja a varrat kiszedés nem fáj az elsõt nem is éreztem a második kicsit kellemetlen volt de túlélhetõ! Sok siker és kitartás minden nappal job lesz!
lemaradt a jobb után egy b....
Szia! Nekem is császárom volt. Amikor csinálják nem fáj, mert érzéstelenítenek. A mûtéttõl számított 24 órára fel lehet kelni. Sõt! Fel kell kelni.Nekem már a 30. héten kiderült. Nem mondom, hogy utána nem fáj, de koránt sem olyan vészes. Az a tapasztalat, hogy akiknek nagyobb súlyfeleslege van, azoknak nehezebb a felépülés, de ezt is embere válogatja. Én nagyon fel akartam kelni, mert csak így tettek baba-mama szobába. Minden Jót! És ne parázz!
Én spinális érzéstelenítést kaptam. 12 óra múlva a nõvér segítségével fel kellett kelnem tusolni. Nagyon rossz volt. A mûtét nem fáj, semmit nem fogsz érezni alatta. Na de utána! Nem akarlak elkeseríteni, de készülj fel rá, hogy amint az érzéstelenítõ hatása elmúlik nagyon fog fájni. De ott lesz a babád, akiért ez az egész történt. Egy jótanács: ne fogd fel a császárt tragédiaként, mert attól még a tejed is elmehet. Neked (velem és még sok ezer nõvel együtt) ez jutott. Én is felépültem, Õk is. és Te is fel fogsz épülni.
Hát nem kellemes, de amikor már a babád a kezedben van akkor eltörpül a fájdalom. Engem 10-kor császároztak és délután 6-kor kivitt a nõvér fürdeni.Baromi rossz elõször felállni, nagyon fáj.De minél többet mozogsz annál könnyebb lesz. Én már másnap törökülésben ücsörögtem (úgy kevésbé fájt)

38hetes terhesen elhagyott a párom, hazaköltöztem a szüleimhez, ők nem fogják engedni, hogy látogassa a babát, félek, hogy mi sül ki ebből. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szia! miért,te szeretnéd még látni a közeletekbe, ezek után?? vagy volt rá vmi oka h elhagyjon titeket? szerintem egyedül is boldogulsz majd a babával és persze a szüleid is biztos segítenek majd amiben csak tudnak! és lesz úgy is más aki szeret és megbecsül, aki jóban- rosszban veled van, aki elfogadja másnak a babáját! de te tudod h mit csinálsz, egy biztos minden meg fog oldódni!!! Sok sikert és kitartást!!

szia! miért, te szeretnéd még látni a közeletekbe, ezek után?? vagy volt rá vmi oka h elhagyjon titeket? szerintem egyedül is boldogulsz majd a babával és persze a szüleid is biztos segítenek majd amiben csak tudnak! és lesz úgy is más aki szeret és megbecsül, aki jóban- rosszban veled van, aki elfogadja másnak a babáját! de te tudod h mit csinálsz, egy biztos minden meg fog oldódni!!! Sok sikert és kitartást!!
annak ellenére, hogy elhagyott titeket annak a gyermeknek õ az apukája. Joga van látni, plána ha fizeti majd a gyerektartást. Nem tilthatod el tõle a gyereket, ha õ ragaszkodik a láthatáshoz.
Megértem, hogy a szüleid nem akarják a közeletekben látni a "Kedves Apukát". De ettõl még neki jova van ahhoz, hogy lássa a gyermekét, ezt viszont a szüleidnek meg kell érteniük. Szerintem csak semleges helyen fogtok tudni találkozni.
Eggyetértek az elözõ irással teljes mértékben.A teljes igazságot vázolta fell neked.Örülj, hogy ilyen jo családod van.

Hogy fogom birní egyedül nevelni a kisbabámat? Az apukája elhagyott 38hetes terhesen, azt mondta mindenben segít, bejön a szülésre is.

Legjobb válasz: Nem lesz könnyû, de menni fog. Sajnos nagyon sok anyuka marad egyedül, mire jön a baba. Kérj segítséget szülõktõl, rokonoktól, megbízható barátoktól. Higgy abban, hogy egyedül is meg tudod csinálni, és akkor nem lesz semmi baj.

Nem lesz könnyû, de menni fog. Sajnos nagyon sok anyuka marad egyedül, mire jön a baba. Kérj segítséget szülõktõl, rokonoktól, megbízható barátoktól. Higgy abban, hogy egyedül is meg tudod csinálni, és akkor nem lesz semmi baj.
Ne aggódj az anyukák ereje hatalmas minden rendben lesz, gondolj a kicsire.Én nem is értem honnan jön az a sok energia ami az anyukákban van.Hietetlen.Gyereket nevelni, háztartást vezetni, ügyeket intézni, esetleg dolgozni és még az apukákat szeretgetni.Csodállak titeket anyák, de nem cserélnék veletek.Én hetente egyszer vigyázok a két picire de utána kell két nap regenerálódás.Vigyázni rájuk, takarítani, mosni, fõzni, játszani, vásárolni menni alig várom, hogy elaludjanak:D De persze szeretem csinálni.
Ne keseredj el, menni fog, a kezdeti idõk a legnehezebbek, de semmiképpen ne add fel. Minden felajánlott segítséget nyugodt szívvel fogadj el, bárki bármiben segítene is neked. A kisbabád a legfontosabb, a háztartás, takarítás...stb másodlagos. Ki fog alakulni egy sajátos napirend, ahogyan a babád megismer téged, és te is megismered õt, megérted a jelzéseit, nagyszerûen összeszoktok majd. Légy türelmes és ne add fel. Ti ketten egymásnak a legnagyobb szeretetben lesztek és ha az apuka nem kíván aktív együttélõ részese lenni akkor jobb is hogy csak ketten lesztek egymásnak. Aztán ki tudja egyszercsak lehet hogy újra elrabolja valaki a szívedet...... Sok sikert és kitartás!!!
Szia. Hasonló helyzetben vagyok én is. Szerencsére a szüleim mindenben segítenek, így anyagilag is könnyebb, meg persze fizikailag is gondolom az lesz. Nálunk is azt mondta az apuka, hogy részt szeretne venni a nevelésében, és ott akar lenni a születésénél, bár anyagilag nem tud támogatni, mert nincs rá lehetõsége. Mindegy, ez az én bajom. Mindenesetre, szerintem rengeteg erõt fog adni a babád, hidd el bírni fogod, én hiszem, hogy egyedül is fogok boldogulni. Kitartás, sok boldogságot a babszival! 39 hetes kismama.
Mi is szétmentünk még a terhességem alatt. Ígérgetés az aztán volt, aztán most volt egy éves a kisfiam, és még a szülinapjára se jött el, ajándékot se vett neki, csak egy hangposta üzenetet hagyott, hogy sajnálja. Összesen 3-szor fizetett gyerektartást, azóta hol ígérget, hol fenyeget. De ne félj, igazából csak ijesztõen hangzik, de valójában nem olyan sokkal nehezebb egyedül. Már fizikailag, emberileg. Igaz, néha elkap a szomorúság, meg úgy minden egyéb, hogy a terheket és a felelõsséget egyes egyedül csak én viselem, és nincs senki, akitõl joggal elvárhatnám, hogy néha akár csak pár órára levegye a terhet a vállamról. Igaz, anyukám általában vigyáz a picire, ha megkérem rá, amikor már azt érzem, hogy bekattanok, ha nem mehetek el valahová este haverokkal lazulni, de azért az nem ugyan az. De tudod, szerintem nehezebb annak, aki késõbb marad egyedül babával, mert azért õ már megszokja, hogy - ha nem is nagyon sokat - kap némi segítséget, még ha az csak egy ici pici könnyebbség is. De mivel te már eleve így fogod megszokni, neked így lesz a természetes. Az elsõ pár hét-hónap senkinek nem könnyû, ilyenkor mindenki túlterhelt, fáradt, lestrapált. De ha már összerázódtok, akkor neked így lesz a megszokott. Inkább az anyagiakkal vannak gondok. Sok apuka tud ígérgetni, de nagyon sok aztán mégsem fizet, nem segít. A jogi hátteret semmiképp ne mulaszd el lerendezni, ez fontos. Ha gondolod írj privit, elég sok egyedülálló anyukával tartok már kapcsolatot, jókat lehet beszélgetni meg hasznos tapasztalatokat cserélni. Szóval ha van kedved, szeretnél velem beszélgetni, akkor írj bátran, vagy vegyél fel msn-re, majd privibe megírom, ha írsz egyet nekem. Addig is, ne idegeskedj, amennyire tudsz, nyugodj meg, mert az most a legfontosabb.


az nem baj !!! csak azt jelenti hogy nem kezdett el meszesedni! minden jót!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!