Találatok a következő kifejezésre: 38hetes leszek és (3 db)

38hetes leszek kedden és jön belölem ilyen sárgás fehér folyadék. Kezdek tágulni?

Legjobb válasz: Hát igen elõfordulhat hogy szép lassan elindul a babód:) De ez eltarthat még 2 hétig is.

Hát igen elõfordulhat hogy szép lassan elindul a babód:) De ez eltarthat még 2 hétig is.

38hetes es 3 napos vagyok. Mar 2 oraja erzek mehosszehuzodasokat ami pontosan tiz percre jelentkezik es masfel percig tart, de nem gorcsolok, nem faj a derekam. Lehetseges, hogy hamarosan szules lesz belole?

Legjobb válasz: Lehetséges :D ilyen esetekben azt javaslom inkább még ha vaklárma is menj be a korházba.És ott majd segítenek.Akkor sincs semmi baj ha mégsem de legalább doki lesz a közeledben.jó szülést ha az lesz és majd értesíts üdv 36 hetes kismami.

Lehetséges :D ilyen esetekben azt javaslom inkább még ha vaklárma is menj be a korházba.És ott majd segítenek.Akkor sincs semmi baj ha mégsem de legalább doki lesz a közeledben.jó szülést ha az lesz és majd értesíts üdv 36 hetes kismami.
Szia! Nálam is volt ilyen, de 5 percenként. Egyébként tegnapra voltam kiírva, és most reggel fekszem be a kórházba. De azért nézesd meg magad!!! Sok sikert!!!
Amíg van kedved beszélgetni, tudsz mással is foglalkozni, és nem fáj különösebben, addig ne aggódj, csak legyen összerakva a kh-i cucc teljesen készre, ha indulni kell. Ha beindult a szülésed, akkor még csak a kommunikatív szakaszban jársz.... Oh, most látom, tegnap fél12kor tetted fel a kérdést, Azóta már megkaptad a választ rá.

Aggódom! 38hetes uh-on, a babám jobb veséjében egy 7*4, 3mm vesetágulatot talált a doki. Ez mitől lehet? És mi lesz vele? El fog tűnni? Kérlek írjatok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem a 36 hetesen volt 4mm, azt mondták, hogy ez semmi, az elsõ pisilésnél elmúlik. A tied nagyobbnak tûnik. Gyakori amúgy babáknál, és szülés után (nem tudom mennyivel) uh-val szûrik is.

Nekem a 36 hetesen volt 4mm, azt mondták, hogy ez semmi, az elsõ pisilésnél elmúlik. A tied nagyobbnak tûnik. Gyakori amúgy babáknál, és szülés után (nem tudom mennyivel) uh-val szûrik is.
Az én babám veséjén 38x43mm-erest vélt látni a doki.Két nap múlva született meg, teljesen rendben volt a veséje.Ne aggódj minden rendben lesz.Lehet, hogy még nem pisilt azért látta a doki tágulatnak.
Ugye fiú?:) Nagyon gyakori, semmit nem jelent abszolút, ki fogja nõni.
Nekem csak a megszületése után 5 hónappal - egy másik okból elvégzett uh-vizsgálaton - vették észre véletlenül. Pár mm-rel nagyobb volt neki, mint a Tiédnek, de mindkét vesénél és a húgyvezeték is feltágult vizeletmozgásra. Mire 16 hónapos lett, spontán elmúlt az egész. Rendszerint kinövik, úgyhogy ne aggódj, ahogy elõttem írták, elõfordulhat, hogy mire megszületik, már nem is találnak ilyen eltérést, de ha igen, akkor sem kell félni. Ja, és amúgy az enyém is fiú, náluk tényleg gyakoribb.
A mi babánk kislány, de neki is van egy kicsi vesetágulata. Ez csak a szülés után, a 6 hetes uh-n derült ki. Fél éves korában vissza kellett vinni, akkor megint ránéztek, és addigra kisebb lett a tágulat. Azt mondták, hogy ki fogja nõni. Ugyhogy ezen ne aggódjál.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Igen õ is kisfiú, de az elsõ két fiamnál nem volt ilyen, azért is aggódtam. Bízom benne, hogy nem lesz semmi baj.
Az ikerfiaimnál születés után vették észre, kérdezte is a doki, hogy terhesség alatt látták e, de nem. Mindkettõnek volt az egyik veséjében, 8 mm-ek voltak. 3 hósan az egyiknek már nem látszott, másiknak 7 mm lett, fél évesen már egyiknek sem látszott semmi, kinõtték. Azt mondta annó a doktornõ (mikor megszülettek, kiderült és rákérdeztem, mert ugye én is aggódtam), hogy ez még nem esik abba a mérettartományba abszolut, amivel foglalkozni szoktak, csak ellenõrzik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!