Találatok a következő kifejezésre: 38. hetes Sürü (7 db)

38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

38. hetes vagyok Sürü fehéres valami jött a hüvelyembő. Nyálkás. Leszált a hasam nagyon. Lehet, hogy a nyákdugo?

Ha igen akkor mennyi id?m van még?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. Nekem is 38. héten ment el. Az, hogy szülni fogsz e az nem biztos. Ha vannak fájások, vagy a magzatvíz szivárog az biztos jel. Még akár 1-2 heted is lehet.

Elképzelhetõ. Nekem is 38. héten ment el. Az, hogy szülni fogsz e az nem biztos. Ha vannak fájások, vagy a magzatvíz szivárog az biztos jel. Még akár 1-2 heted is lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ideges vagyok!Reggel voltak fájások de elmultak. Most meg csak nagyon enyhe inkább csak megkeményedik, de nem fáj, csak egy picikét. Lehet , hogy 1-2 nap és szülök??
Lehet :-) De miért vagy ideges? Ha 10 perces fájásaid vannak, vagy vérzel, vagy elkezd szivárogni a magzatvíz, esetleg elfolyik az egész, akkor indul be igazán. Ne izgulj, nemsokára a kezedben tarthatod a gyönyörû kisbabádat. Ne idegeskedj, inkább legyél boldog, hiszen már idõben vagy. A 37. hét után már nem számít koraszülésnek. Minden jót Neked és könnyû szülést kívánok 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok. Igazándiból nem is ideges vagyok hanem izgulok. Jó egészséget nektek.

38 hetes terhes vagyok. Pár napja sürű kicsit sárgás, tejszinű folyásom van. Ez normális? Eddig nem volt.

Legjobb válasz: hú nekem nagyon sok folyásom volt. amíg nem büdös teljesen normális. nekem napi 2x biztos jött egy niagara, és volt minden féle még véres is.

hú nekem nagyon sok folyásom volt. amíg nem büdös teljesen normális. nekem napi 2x biztos jött egy niagara, és volt minden féle még véres is.
nekem szülés elõtt egy héttel volt nagyon durva folyásom, gyûlöltem.de engem 38dikon inditottak


38 hetes vagyok és reggel ota székelési ingerem van, nem folyamatosan de eléggé sürün. Ez normális?

mellete alig van már étvágyam, enyhe hányinger is társul néha. Azonkivül a székelési ingernél kemény a hasam , és az alhasnál enyhe fájdalmat is érzek. kicsit meg vagyok ijedve, de nagyon remélem nincsen semmi gond. a válaszokat elöre is köszi!

Legjobb válasz: köszi a választ, akkor szerintem ideje készülni... remélem hamar meglesz! :D

A kérdező hozzászólása: köszi a választ, akkor szerintem ideje készülni... remélem hamar meglesz! :D
Szia. Nincsen semmi semmi gond, maximum ma mész szülni. Ez viszont 38 hetesen már nem probléma, ne aggódj, de nagyon szülés hangzásu amit leírtál. Nyugi, és sok boldogságot!
Én 39 hetes vagyok, és kb 1 hete én is érzek ilyesmit. Idõnként hányinger, de arra ráfogtam, hogy a baba nyomja a gyomromat. Mondjuk nekem sincs már akkora étvágyam. Ha meg nagyvécéznem kell, akkor nagyon fáj az egész alhasam, hogy inkább azt szoktam kívánni, bár bent maradna a cucc, mert mire kijön, leizzadok rendesen, már elnézést. (Pedig nincs se székrekedésem, se aranyerem!) Viszont 2 napja szinte folyamatosan fáj az alhasam, tényleg ilyen mensiszerû érzés. És tegnap éjjel meg már kihatott az egész hátamra, derekamra, combjaimra, azt hittem megyünk szülni, de aztán mégse. Ma voltam dokinál, azt mondta, ezek még csak jóslók, és egyébként a ctg se mutatott semmi extrát. Pénteken megyek újra, kíváncsi vagyok, mi lesz addig. Lassan gondolom, TÉNYLEG megyünk szülni!!! Kitartás!
Szia! Én is megijedtem ezektõl a tünetektõl akkor. Azt mondták rá, hogy kezdõdik. 6! nap múlva bújt ki! Már tudom, felesleges volt megijednem, már tudom, hogy a köv. babámnál mikor kell indulni. Az összetéveszthetetlen! Ne aggódj, ahogy ficánkol, helyezkedik a babád, olyan ütemben tud nagyon fájni és olyankor van inkább székelési ingered is. Legalábbis nálam ez volt. Ja, nálam enyhe hasmenés is volt! Még ez is a jósló része lehet. Boldog babavárást! Már csak napokra vagy a CSODÁtól! Üdv
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat! Közben voltam NST.-n és a gép érzékelte a fájásokat, igy holnap reggel be kell feküdnöm a korházba, mert a doki azt mondta hogy eljött a nagy nap. Végre megláthatom a babut, már nagyon várom.! Mindenkinek kivánok jo gyors szülést, és mégegyszer köszönöm a válaszokat!!

38 hetes kismami vagyok! Fáj a derekam és a hasam és olyan szuro érzés van a köldökömnél meg alulrol olyan érzés mintha valami nyomna sürün kell pisilnem, ma délután hasmenésem volt! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A hasmenés lehet a legfõbb jel, mert aszülés elõtt a szervezet elintézi az önürítést..Éjjel nagyon figyelj , de azért aludj,jöhetnek lassan a fájások, de a magzatvíz is..én a 10 percesfájásokkal mármennék a kórházba! Mindenképpen készülj indulásra!

A hasmenés lehet a legfõbb jel, mert aszülés elõtt a szervezet elintézi az önürítést..Éjjel nagyon figyelj , de azért aludj, jöhetnek lassan a fájások, de a magzatvíz is..én a 10 percesfájásokkal mármennék a kórházba! Mindenképpen készülj indulásra!
Talán nemsoká szülni fogsz. Az enyhe fájásokat derékfájásként is észlelheted. :) Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam mert napok ota görcsölgetek és tegnapelött olyan nyálkás ragacsos vmi jött ki!De mitöl szúrhat a köldökömnél és a hasamalja?
A kérdező hozzászólása: Itt senki nem tud segíteni?
Igen ez lehet annak a jele is. Vigyeld a fájásaidat, a sûrûsödnek vagy erõsödnek irány a korház. Szorítok hogy minél hamarabb magadhoz ölelhesd babucidat.
Bocsi figyeld. Elírtam.
Szia. Én is 38 hetes vagyok. Nekem azt mondta a védõnõ és a doki is, hogy olyan érzés lesz, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. A hasam az nekem is sûrûn keményedik, fõleg ha sokat állok, vagy pl. mosogatás alatt, takarítás közben. Azt is hallottam, hogy a szülést közvetlenül gyakori nagywczés elõzi meg. Ha ilyesmi tüneteid lesznek, vannak kezd el figyelni az órát, és ha már 5 percenként rendszeresen jönnek a fájások indulhatsz a kórházba. Elõbb nem érdemes, mert inkább otthon szenvedjen az e, ber, mint a szükségesnél tovább a kórházban. Ha esetleg elfolyik a magzatvized, akkor viszont minnél gyorsabban érj be a kórházba. remélem tudtam segíteni. Kitartás nekünk, már nemsokára babázhatunk.

38+5-hetes kismama! Ez természetes? Nagyon sürün zsibbadnak az újjaim, mind a két kezemen. Mitöl lehet?

Már jó pár napja,és néha idegesít is!

Legjobb válasz: de igen!lábam+dagad is rendesen!attól lehet?

A kérdező hozzászólása: de igen!lábam+dagad is rendesen!attól lehet?
Szia! Nekem a 35. hét környékén kezdett el idõnként zsibbadni egy-egy ujjam, most a 39. hétben vagyok és már folyamatosan zsibbadnak az ujjaim és már dagad is az egész kezem. (persze a lábam sem maradt ki ebbõl...) Idõnként már fogni is alig bírok. Ez a terhesség utolsó heteinek a velejárója. :-(
Nem vizesedsz??
Nekem is a vizesedés miatt, ne aggódj, mire szülni totyogunk már az arcunk is lufi lesz a víztõl. "végstádium":D 37hetes rohanó manóka anyuja
Szia Nekem is zsibbadtak az ujjaim viszont én egyáltalán nem vizesedtem még a gyûrûim is simán rám mentek szülés elõtti nap is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!