Találatok a következő kifejezésre: 38. hetes Nagyon hányingerem (2 db)

Vajon mi lehet ez? Szülés előjele? 38 hetes kismama vagyok, két napja nagyon nyomja a baba a gyomrom, olyan mintha feljebb lenne, és nagyon hányingerem van már 2napja! Ami a terhességem alatt nem volt sosem!

Legjobb válasz: Azt sajnos hogy szülés elõjele e nem tudom megmondani mert a lányommal már a 38. héten voltak szülésre utaló jelek, de csak 40+3 ra jött, viszont ha azt mondod hogy feljebb van akkor készülj a baba nem felül jön ki :D jól van vicc volt :)

Azt sajnos hogy szülés elõjele e nem tudom megmondani mert a lányommal már a 38. héten voltak szülésre utaló jelek, de csak 40+3 ra jött, viszont ha azt mondod hogy feljebb van akkor készülj a baba nem felül jön ki :D jól van vicc volt :)
A kérdező hozzászólása: Itt senki nem tud segíteni?
Igen ez lehet annak a jele is. Vigyeld a fájásaidat, a sûrûsödnek vagy erõsödnek irány a korház. Szorítok hogy minél hamarabb magadhoz ölelhesd babucidat.
Bocsi figyeld. Elírtam.
Szia. Én is 38 hetes vagyok. Nekem azt mondta a védõnõ és a doki is, hogy olyan érzés lesz, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. A hasam az nekem is sûrûn keményedik, fõleg ha sokat állok, vagy pl. mosogatás alatt, takarítás közben. Azt is hallottam, hogy a szülést közvetlenül gyakori nagywczés elõzi meg. Ha ilyesmi tüneteid lesznek, vannak kezd el figyelni az órát, és ha már 5 percenként rendszeresen jönnek a fájások indulhatsz a kórházba. Elõbb nem érdemes, mert inkább otthon szenvedjen az e, ber, mint a szükségesnél tovább a kórházban. Ha esetleg elfolyik a magzatvized, akkor viszont minnél gyorsabban érj be a kórházba. remélem tudtam segíteni. Kitartás nekünk, már nemsokára babázhatunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!