Találatok a következő kifejezésre: 38. hetes Nagyon (100 db)

Normális az, hogy 38. hetesen nagyon ki van száradva a szám és középen fel is van repedve?

Ez mindenkinél így van?

Legjobb válasz: Biztos nincs mindenkinél így (nálam nem volt egyik babánál sem), de így szülés elõtt már "minden baja" van az embernek, így ez is "belefér" szerintem. Én tennék rá pl. Bepanthent (az úgy is jól jön majd babával a háznál.) Szép szülést Neked!

Biztos nincs mindenkinél így (nálam nem volt egyik babánál sem), de így szülés elõtt már "minden baja" van az embernek, így ez is "belefér" szerintem. Én tennék rá pl. Bepanthent (az úgy is jól jön majd babával a háznál.) Szép szülést Neked!
Nekem is nagyon ki volt száradva! Szülni pedig kifejezetten csúnya szájjal mentem - össze-vissza volt repedezve, vérzett, hiába kenegettem. De szülés után szinte azonnal elmúlt.
Nekem is szárad pedig csak a 30.hétben vagyok. Kenegetni kell, nagyon mást nem tudsz tenni!

38 hetes kismamik, hogy birjátok magatokat? Én már nagyon várom a kis Manót egyre nehezebben telnek a napok! Nektek is?

Legjobb válasz: Szia!Már nagyon nehezen telnek a napok,szeretnék túl lenni rajta.Fáj mindenem,nem tudok aludni,állni,ülni.És már nagyon kiváncsi vagyok a kisfiamra is.De már nem sok van hátra,kitartás.Könnyû szülést kívánok!38 hetes kismam.

Szia!Már nagyon nehezen telnek a napok, szeretnék túl lenni rajta.Fáj mindenem, nem tudok aludni, állni, ülni.És már nagyon kiváncsi vagyok a kisfiamra is.De már nem sok van hátra, kitartás.Könnyû szülést kívánok!38 hetes kismam.
Szia!En 38/3 vagyok, es tobb mint egy hete elment a nyakdugom.A mehszajam 2111 1 hete.Orvosom szerint mar babaznom kene ugymond a forgatokonyv szerint.De ez a kisfiu lehet kivarja a jovo hetveget.Minden nap ugy kelek-fekszem hogy talan ma.Nagyon idegfeszito annal is inkabb mert 5 eves kislanyunk ejszakai felugyeletet naprol napra alig tudjuk kisakkozni, hatha pont aznap indul meg...Amugy minimalis fajas, nulla kemenyedes...:-)
Mi 38 hét 2 naposak vagyunk, és azt leszámítva hogy nagyon fáradkásas vagyok, minden rendben szerencsére. Szóval én nem bánom ha még áprilisig bent marad, bár már nagyon kiváncsi vagyok a mi kis (nagy:) Drágaságunkra :)
Ja és Nektek is, mindenkinek könnyû szülést és minden jót!
Amugy ti tudjatok, mekkora lehet mostansag babocaitok?Nekem az orvosom nem saccolt mar, pedig kivancsi lennek.35 hetesen 2800ra saccolta, de a veget nem mondta mi varhato.Nektek?
A 12.20-as válaszoló vagyok. Nekünk a multhéten 3700 g-ra becsülték Babót, pedig Kislányka a Drága :) :) :) Holnap megyek dokihoz, de szerintem most csak a méhszájat nézi majd ( olya vizsgálaton már vagy 3-4 hete nem voltam ) Ha lesz uh. vizsgálat is, nagyon kiváncsi leszek, mennyit nõtt azóta... Egyfelöl örülök hogy nagyocska, másfelöl meg picit félek emiatt a szüléstõl... Bár attól így is úgy is félnék szerintem :)

38 hetes kismamik hogy vagytok? Érzitek már a szülés közeledtét? Márc.4-re vagyok kiírva, de már nagyon szeretnék szülni. Csak én vagyok ilyen türelmetlen?

Legjobb válasz: Nem. Én szeptember elsején fogok, és már most unom az egészet...és nyáron a 40 fokban lesz nagy pocakom... Bocs, hogy beleszóltam, nem vagyok 38 hetes. De amikor az voltam, már minden bajom volt, még élni is nehezemre esett.

Nem. Én szeptember elsején fogok, és már most unom az egészet...és nyáron a 40 fokban lesz nagy pocakom... Bocs, hogy beleszóltam, nem vagyok 38 hetes. De amikor az voltam, már minden bajom volt, még élni is nehezemre esett.
Én márc. 11-re vagyok kiírva, de én még nem szeretnék szülni. Jobb neki még ott bent, majd idejében... Tegnap este viszont olyan jóslóim voltak, hogy azt hittem, ez már az (elsõ baba). De beültem egy kád meleg vízbe, és elmúlt. Az az izgi az egészben, hogy most már bármikor lehet. Egyébként minden kész van, kórházi táskám is be van pakolva, ha indulni kellene. Félni nem félek a szüléstõl, jó ez az izgalmas várakozás.
Én márc. 7-re vagyok kiírva, de én már nagyon türelmetlen vagyok. Már szeretnék túl lenni az egészen. Fõleg most, hogy a barátnõmnek már megszületett a kislánya(6 napos). Voltunk náluk és annyira jó volt fogni és érezni a baba illatát. Reménykedtem, hogy talán a frontok beindítják, mert már 2111-es a méhszájam, de semmi.
Én màrcius 15-re vagyok kiirva, màr minden nap görcsölök, de az orvos szerint nem lesz elöbb meg a baba.Mégis minden nap ugy kelek, hogy izgatott vagyok, màr lassan paràzok (elsö baba), de valahogy én is élvezem az egészet.Hàt màr nincs sok nekünk hàtra, élvezzük ki az idöt szerintem.
Nekem március 13- ra van a kiírásom. De nagyon türelmetlen vagyok. Nagyon várom, úgyhogy megértem a türelmetlenséged. Kicsit kényelmetlen is már az édes teher :-)), nagyon fáj a hátam és aludni sem tudok, de már kibírom. Teljesen zárt vagyok úgyhogy nem valószínû, hogy elõbb jönne bár én reménykedem benne :-)Kislányom lesz és a babaszoba már teljesen kész van csak rá vár. Néha bemegyek és nézegetem a kis ruhákat! Elsõ baba és olyan hihetetlen , hogy nemsokára itt lesz.
marc. 14.-re vagyok kiirva. es mar en is nagyon turelmetlen vagyok, de kozben meg felek is! mar szinte minden keszen van es csak a kislanyom hianyzik! en csak ebban remenykedem, hogy nem fogom tulhordani es nem kell meginditani a szulest, mert attol rettegek! kulonosebb fajdalmaim nincsenek, egy nap 2-3x erosen belenyilal a huvelyemnel es nagyon durvan vizesedek, a labam mar egy elefante. amugy semmi jele, hogy elobb akarna jonni! kitartas, mar nagyon keves van hatra! sok boldogsagot es a leheto legkonnyebb szulest nektek! 36+6 km
márc.4re vagyok kiírva, táska összekészítve, de semmi jele annak hogy szülni kéne mennem , nem nagyon nyílok, és még jóslófájásaim se voltak soha!én azért annyira nem várom a szülést, mert minél jobban várunk valamit annál késõbb következik be.Majd tudja a fiam hogy mikor szeretne a melegbõl kijönni, de azért a remény megvan bennem hogy nem kell megindítani a szülést, vagy elõre befeküdni a kórházba..


38 hetes vagyok. Normális, hogy nagyon feszül a hasam? Nagyon nehéznek érzem. Nem keményedek, csak ha megfogom, kő kemény. Másnak is ilyen?

Legjobb válasz: Szia. Igen nekem is szokott ilyen lenni, szerintem azért mert pont úgy helyezkedik a baba. Amikor teljesen bekucorodik középre, akkor kemény a hasam, amikor szétterül, akkor nem. Lehet, hogy Neked is attól ilyen. Minden jót! 38 hetes kismama.

Szia. Igen nekem is szokott ilyen lenni, szerintem azért mert pont úgy helyezkedik a baba. Amikor teljesen bekucorodik középre, akkor kemény a hasam, amikor szétterül, akkor nem. Lehet, hogy Neked is attól ilyen. Minden jót! 38 hetes kismama.
37 hetes vagyok és én is ugyanezt tapasztalom.Szerintem teljessen normális ne aggodj, hamarossan meglátod a picid.
Szia! Én 37 hetes vagyok és pár napja ugyanezt érzem, leginkább ha sétálok. Szerintem a szervezetünk készül a szülésre és kényszerít egyre több pihenésre, amíg még lehet... Nem kellemes, de már csak pár hét. Könnyû szülést kívánok! :-)
Szia! Lehet, de ha pihensz, húzhatod még. De ha megszületik, az sem baj, 38 hetesen már nem koraszülött a bébi. minden jót!

38 hetes vagyok és elég kemény a hasam olyan mintha egy nagy kő lenne benne nagyon nehéz mitől lehet ez már jelentheti azt hogy nemsokára szülök?

A nyákdúgóm még nem ment el komoly fájásaim sincsenek.

Legjobb válasz: nekem is ugyanez a gondom..de fájások nincsenek... kiváncsi lennék mi ez,lehet az idõjárás? baba alig mozog szintén 38 hetes kismama

nekem is ugyanez a gondom..de fájások nincsenek... kiváncsi lennék mi ez, lehet az idõjárás? baba alig mozog szintén 38 hetes kismama
sziasztok én is 38hetes vagyok, és olyan keményedéseim vannak, hogy szinte nyomnom kell.úgy érzem jön ki lefele minden. görcs meg alig és nagyon gyengén. de az én babám meg se áll. boldog babavárást, és könnyû, gyors szülést :D
38 hetesen mar minden a szules kozeledtet jelzi :D A baba mar beilleszkedett, valoszinuleg a hasad is lejjebb van mar.
A kérdező hozzászólása: Hát igen picit lejjebb ment, csak nekem ez új, mert elsõvel semmi ilyen nem volt.
Á második gyerek mindig más, mint az elsõ.A szülés se olyan lesz, mint az elsõvel! Valószínûleg elkezdtél tágulni.Jó egészséget Nektek és könnyû szülést kívánok!

38 hetes kismama vagyok! Nemtudom, hogy ez keményedés vagy csak a babám? Nagyon sokszor érzem napközben hogy a köldököm felett kökemény a hasam! Ez a baba lehet? Vagy ilyen sokszor keményedik a pocim?

Este is mikor lefekszek ilyet érzek! Lehet elöbb jön a baba?

Legjobb válasz: Szia! Szintén 38+3 hetes vagyok és ugyanezt (is) érzem! Szerintem keményedés, de a baba is sokszor kinyomja magát a köldök környékén. Ettõl még nem biztos, hogy hamarabb jönne, ez "csak" keményedés. A görcsökre kell figyelni, ami a derékba is kisugárzik, és ha rendszeressé válik (10 perc alá megy), akkor irány a kórház! Szegény babónk már alig fér el, keresi a neki legkényelmesebb helyzetet :) Kitartás és könnyû, boldog szülést!

Szia! Szintén 38+3 hetes vagyok és ugyanezt (is) érzem! Szerintem keményedés, de a baba is sokszor kinyomja magát a köldök környékén. Ettõl még nem biztos, hogy hamarabb jönne, ez "csak" keményedés. A görcsökre kell figyelni, ami a derékba is kisugárzik, és ha rendszeressé válik (10 perc alá megy), akkor irány a kórház! Szegény babónk már alig fér el, keresi a neki legkényelmesebb helyzetet :) Kitartás és könnyû, boldog szülést!

38 hetes múltam, a hasamon nem látom, hogy leszállt volna viszont eléggé lent érzek mocorgást meg nyomást. Így a vége fele nekem nem lassult le a babám, még mindig nagyon aktív. Hogy vagytok 38 hetesek?

Legjobb válasz: Szia! Én meglehetõsen türelmetlen vagyok már így a vége felé. Nekem már nem olyan aktív, sokat lustizik. Elég gyakran vannak fájdalmaim, olyan kisugárzó, nyílaló fájdalom a hüvelyembe ill. a pocimban. Biztos attól van, hogy nyilogat a mészájam. Hétfõn bõ egy ujjnyira voltam kitágulva. Könnyû szülést neked. Már jó lenne ha megszületne.

Szia! Én meglehetõsen türelmetlen vagyok már így a vége felé. Nekem már nem olyan aktív, sokat lustizik. Elég gyakran vannak fájdalmaim, olyan kisugárzó, nyílaló fájdalom a hüvelyembe ill. a pocimban. Biztos attól van, hogy nyilogat a mészájam. Hétfõn bõ egy ujjnyira voltam kitágulva. Könnyû szülést neked. Már jó lenne ha megszületne.
szia! én 38+3 hetes vagyok! már én is nyitva vagyok minimum 1 ujjnyira, legutóbb ennyit mondott a doki, 3 hete! a nyákdugó pont egy hete ment el! a hasam alja nagyon fáj, és ehhez nem kell sokat menni, ja és a szemérem csontom is! nekem is még mocorog sokat! jóslóim nagyon ritkán vannak! nektek mekkorára kalkulálták a baba súlyát? én most voltam a 38 hetesen, és 3500 gr-ra! minden jót, és könnyû szülést nektek!
A kérdező hozzászólása: Nekem a 36 hetesen volt 2700gr körül szerintem olyan 3500gr körül lesz. Nekem is fájdogál a hasam, de még nem a deréktól induló fájás. Viszont már fáradékonyabb vagyok.
Én 38 hetes 1 napos vagyok ma és már én is nagyon türelmetlen. A doki szerint még csak majdnem egy újnyira vagyok nyitva, és egy kicsit rövidült a méhnyakam. Nyákdugóval nem találkoztam, jóslóim este vannak. A szeméremcsontom nagyon fáj, bár már több mint egy hónapja. A babucim egy két napja egy kicsit lustibb, bár tegnep éjjel szegényem nagyon sokat mocorgott, mert olyan migrénem volt, hogy alig bírtam magammal, sajnos elkapott valami betegség. Már alig bírom amúgy is meg még ez is..... Minden jót nektek!
ma lettem 38 hetes. a szeméremcsontom fáj nagyon még mindig, (hetek óra), a babám nem lassul, sõt..., jóslófájásaim nincsenek, c:3100 vagyok még mindig, továbbra is szedem a homeopátiás bogyeszokat, és nyomatom a málnalevél teát. és már iszonyatosan várjuk, hogy történjen valami, de egyelõre nem úgy néz ki, mint aki ki akar jönni. :) 36 hetes uh-n azt mondta a doki 3 kilo körüli, na most ez azér elég tág fogalom, én is azért reménykedem, hogy 3, 5 kilonál nem lesz nagyobb a születési tömege... minden jót nektek, már mindjárt itt a vége, és kezünkben lesz a babó ! :) üdv, noj

Ha már beékelődik a baba feje, akkor kevesebbet mozog a pocakban? Most vagyok 38 hetes, és nagyon mozgékony a pici, olyan mintha forgolódna bennem egyik oldaláról a másikra.

Legjobb válasz: Az en babam is beekelodott mar 38 hetes vagyok...es igen en is erzem hogy forgolodik. Sot neha azon csodalkozom, hogy hogyan csinal olyan mutatvanyokat h tobb helyen kinyomja magat. Anyukam szerint brekel :) de legalabb is imad terpeszbe lenni, kozben meg a kis kezevel kapalozik az egyekomnal...furi erzes az biztos :) Boldog baba varast es konnyu szulest kivanok

Az en babam is beekelodott mar 38 hetes vagyok...es igen en is erzem hogy forgolodik. Sot neha azon csodalkozom, hogy hogyan csinal olyan mutatvanyokat h tobb helyen kinyomja magat. Anyukam szerint brekel :) de legalabb is imad terpeszbe lenni, kozben meg a kis kezevel kapalozik az egyekomnal...furi erzes az biztos :) Boldog baba varast es konnyu szulest kivanok
Szia! Az én lányom a 40.héten is egyfolytában mozgott, õ se tartotta be azt, hogy születés elõtt leállás van.. :) azóta is egyfolytában jár mindene, mindig "dolgozik"valamin, 4 hós most.Lehet a te babád is tornászbajnok lesz-így hívja a dokibácsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!