Találatok a következő kifejezésre: 38. hetes és (250 db)

A méhszáj bezáródhat, ha már egyszer nyitva volt? 32. héten 2111 volt az értékem. Tegnap voltam 38 hetes és azt mondták, hogy zárt a méhszájam.

Legjobb válasz: Nem hinnem, max feluletesebben nezte elsore a doki, vagy direkt tulzott, vagy barmi. Nekem 36 hetesen, manualis vizsgalattal 1111-et mondott. Aztan 38 hetesen, direkt a mehszaj ellenorzesere uh-gal vizsgalt, kozolte (ugyanaz a doki), hogy hat a belso az meg nincs nyitva...

Nem hinnem, max feluletesebben nezte elsore a doki, vagy direkt tulzott, vagy barmi. Nekem 36 hetesen, manualis vizsgalattal 1111-et mondott. Aztan 38 hetesen, direkt a mehszaj ellenorzesere uh-gal vizsgalt, kozolte (ugyanaz a doki), hogy hat a belso az meg nincs nyitva...
Nekem 20. héten néztek 3100-at (SZTK), pár hétre rá a magándokim pedig 3000-et. Nem tudom, hogy az sztk-s doki felületes volt-e, vagy tényleg záródik-e a méhszáj.
20 héten rám is rám hozták a frászt az sztk rendelésen, azt mondát egy ujjkúpnyira nyitva van a külsö méhszáj, magnézium és fekvés... Aztán elmentem magándokihoz egy hét múlva, addig nagy dózisban szedtem a Mg-ot, ott pedig azt mondta hogy semmi gond, teljesen zárt... Hogy mi történt és mi volt, nem tudom, de én is arra gyanakszom, hogy idióta volt az sztk-s doki, mert már a vizsgálat elõtt is lekezelõ és kioktató volt, szerintem egyszerûen be akart paráztatni. De ha te nem szedsz mg-ot, és gondolom már nem, akkor szerintem ilyen nincs, szerintem valaki tévedett...és gondolom a korábbi...
A kérdező hozzászólása: Mindkétszer a magándokim vizsgált meg, még kórházban is feküdtem. A 37. hétig szedtem én is magnéziumot.

Ha már beékelődik a baba feje, akkor kevesebbet mozog a pocakban? Most vagyok 38 hetes, és nagyon mozgékony a pici, olyan mintha forgolódna bennem egyik oldaláról a másikra.

Legjobb válasz: Az en babam is beekelodott mar 38 hetes vagyok...es igen en is erzem hogy forgolodik. Sot neha azon csodalkozom, hogy hogyan csinal olyan mutatvanyokat h tobb helyen kinyomja magat. Anyukam szerint brekel :) de legalabb is imad terpeszbe lenni, kozben meg a kis kezevel kapalozik az egyekomnal...furi erzes az biztos :) Boldog baba varast es konnyu szulest kivanok

Az en babam is beekelodott mar 38 hetes vagyok...es igen en is erzem hogy forgolodik. Sot neha azon csodalkozom, hogy hogyan csinal olyan mutatvanyokat h tobb helyen kinyomja magat. Anyukam szerint brekel :) de legalabb is imad terpeszbe lenni, kozben meg a kis kezevel kapalozik az egyekomnal...furi erzes az biztos :) Boldog baba varast es konnyu szulest kivanok
Szia! Az én lányom a 40.héten is egyfolytában mozgott, õ se tartotta be azt, hogy születés elõtt leállás van.. :) azóta is egyfolytában jár mindene, mindig "dolgozik"valamin, 4 hós most.Lehet a te babád is tornászbajnok lesz-így hívja a dokibácsi

38 hetes és 3 napos vagyok. Az ultrahangon azt mondták, hogy 2-es érettségű a méhlepény, hogy naponta kell járnom ctg-re és, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz. Ezek mit jelentenek?

Legjobb válasz: szia! a 2-es érettségû méhlepény ilyenkor nem jelent gondot, ez azt jelenti, hogy már vannak mészlerakódások a méhlepényen, de ezt 4 fokozaton mérik, a 3-as érettség jelenti, hogy már elöregedett a méhlepény, de még ekkor is el tudja látni a babát. Szóval 38 hetesen a 2-es érettség tök jó. Valószínûleg a kevesebb magzatvíz miatt kell járnod a ctg-re, de ne ijedj meg, ez is csak azt szolgálja, hogy folyamatosan tudják követni a baba állapotát. Ez inkább csak óvintézkedés, hogy nehogy váratlanul nagyon lecsökkenjen a magzatvíz mennyisége.

szia! a 2-es érettségû méhlepény ilyenkor nem jelent gondot, ez azt jelenti, hogy már vannak mészlerakódások a méhlepényen, de ezt 4 fokozaton mérik, a 3-as érettség jelenti, hogy már elöregedett a méhlepény, de még ekkor is el tudja látni a babát. Szóval 38 hetesen a 2-es érettség tök jó. Valószínûleg a kevesebb magzatvíz miatt kell járnod a ctg-re, de ne ijedj meg, ez is csak azt szolgálja, hogy folyamatosan tudják követni a baba állapotát. Ez inkább csak óvintézkedés, hogy nehogy váratlanul nagyon lecsökkenjen a magzatvíz mennyisége.

Mekkorára saccolták a babád 38 hetesen? És mekkorával született?

Kicsit félek, mert ma voltam uh-on, és mondták, hogy nagy baba lesz. 3562 grammra saccolták, és ma vagyok 38 hetes. Aztmondták jó nagy baba lesz. Mennyire hihetek nekik? Egyébként a Kecskeméti korházba járok.

Legjobb válasz: 38 hetesen 3440 grammra saccolták a lányomat. A 41. héten született 3330 grammal. :) Nálam nem jött be a becsült súly. Nekem is azt mondták, hogy nagy lesz, legalább 4 kiló. De elmérték.

38 hetesen 3440 grammra saccolták a lányomat. A 41. héten született 3330 grammal. :) Nálam nem jött be a becsült súly. Nekem is azt mondták, hogy nagy lesz, legalább 4 kiló. De elmérték.
36 hetesen 3200 gr 40 hetesen 3600 gr 40+6.ra született 3830 gr Nem biztos, hogy olyan nagyot nõ még a babád. Lehet, hogy megszülsz 3 nap múlva és ugyanekkora lesz, de lehet hogy 3 hét múlva szülsz, és akkor is kb ugyanekkora lesz. 4 kilónál nem gondolom, hogy nagyobb lesz.
37+5 hetesen voltam uh-n, csak annyit mondott az orvosom, hogy kisebb az átlagnál. 38+1 hétre született 3850 grammal és 59 centivel. Szerintem nem nevezhetõ éppen kicsinek.
38+3: 3100 gramm 41 hetesen 3450 grammal született kisfiú. Elõtte pár nappal 3790 grammnak saccolta a gép.
Én kisfiamat múlt hét pénteken 4 kilóra saccolták. Tegnap császároztak 4350 lett a Drága. Nálam most is bejött a tipp hogy nagy lesz, és a lányomnál is. Õt is 4 kilóra saccolták, és 5 napra rá született 4200g-al szitén császárral.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ugye írtam, hogy 38 hetesen 3562-re saccolták, rá 3 napra szültem. 3200 grammal és 49 centivel született. :) Most 7 hónapos, és 73 centi, és 8300 gramm... :)
38 hetesen 3040 grammra becsülték, 39 hetesen 4 naposan született meg 3170 grammal! Nekem nagyon eltalálták!
Tényleg csak saccolás az egész. 37+3 hetesen 2700gr-ot mértek 40+2-re született kerek 4000gr-mal.
2800-ra és 2850-nel született.
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedek benne, hogy nem lesz óriásbébi. 30 hetesen a korházban 1503-ra saccolták 33 hetesen a doki magánrendelésen 1906-ra. Most olyan 3000 körülire számítottam.. :)
Szia! 7. vagyok.Gratulálok a babához. Ezek szerint nálad sem tévedtek sokat :) Szépen fejlõdik. Az én babám 7 hónaposan 9000 gramm és 74 cm volt :)

38 hetes és 2 napos terhes vagyok. Voltam ma reggel a dokinál semmi erősebb fájásom nem volt, és nem is véreztem, de délelőtt elkezdtem vérezni, folyamatosan. Ez a nyákdugó, vagy a tágulástól vérzik, vagy mitől? Kibirom szombatig?

Legjobb válasz: Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö,ha vérzés jelentkezik,pláne folyamatosan,egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel,az nem jó.Hívd fel az orvosodat,és valószínü ö is azt mondja,hogy menj be a szülészetre.

Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö, ha vérzés jelentkezik, pláne folyamatosan, egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel, az nem jó.Hívd fel az orvosodat, és valószínü ö is azt mondja, hogy menj be a szülészetre.
én is voltam az elsö gyermekemel de én meg is szültem az nap!

38 hetes és 6 napos vagyok. Biztossan észre fogom venni ha elindul a szülés?

pár napja kemény a pocim nem nagyon mozog a babónk és néha hányás hasmenés van és nagyon fáj a hátam.a dokim szabin van tegnap egy másik doki vizsgált id?s nagyon már jó régóta praktizál.Én ugy gondolom közeledik a szülés szerintem meg el kell mennem a fert?z?re vizsgálatra.Ráadásul ugy vizsgált,hogy véreztem utánna.Felhívtam a saját dokim azt mondta ne törödjek vele.Most akkor mit?l vannak ezek a problémák?van vagy volt valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Persze. Rendszeres fájások, magzatvíz elfolyása (ha szivárog, akkor is észreveszed, mert azt tudod, hogy nem pisiltél be, mégis nedves a bugyid, illetve csöpög a combodon). Ezek a szülés beindulásának konkrét jelei. A hasmenés, hányás, különbözõ fájdalmak (hát, derék, szeméremcsont) a kísérõi lehetnek, de nem biztos, hogy akkor azonnal vajúdni kezdesz. Ugyanígy a nyákdugó is akár 2 héttel korábban és részletekben is távozhat. Én pl. nem is láttam még hasonlót sem, mint a nyákdugó. :) 12 hetes kislány anyukája.

Persze. Rendszeres fájások, magzatvíz elfolyása (ha szivárog, akkor is észreveszed, mert azt tudod, hogy nem pisiltél be, mégis nedves a bugyid, illetve csöpög a combodon). Ezek a szülés beindulásának konkrét jelei. A hasmenés, hányás, különbözõ fájdalmak (hát, derék, szeméremcsont) a kísérõi lehetnek, de nem biztos, hogy akkor azonnal vajúdni kezdesz. Ugyanígy a nyákdugó is akár 2 héttel korábban és részletekben is távozhat. Én pl. nem is láttam még hasonlót sem, mint a nyákdugó. :) 12 hetes kislány anyukája.
Észre fogod venni! :-) :-(
A kérdező hozzászólása: igen erre mondják minenkinél más.Ez a nyákdugós dolog is érdekes.De hogy egy szakavatott orvos ezekre a tünetekre azt mondja, hogy menjek a fertõzõre akkor ott gond lehet.Jah és a hasamalja is szúrkál

A méhszáj mekkora nyitottságánál fektetnek be a kórházba? Most 3 cm-re vagyok kinyilva, és a terhességem 38 hetes és 4 napos.

Legjobb válasz: Szerintem a 37. hét után már nem fektetnek be a kórházba, csak akkor kell bemenni, ha elfolyik vagy szivárog a magzatvíz. Nekem a 39. héten már 5 cm-re nyitva volt a méhszáj, és mégis 1 nappal túlhordtam a babát. Nekem nem a magzatvíz folyt el, hanem 2-3 perces fályásokkal kezdõdött a szülés. Mire beértünk a kórházba, pedig siettünk, már 8 cm-re nyitva volt a méhszáj, és 2 óra múlva már a kezemben volt a kisfiam.

Szerintem a 37. hét után már nem fektetnek be a kórházba, csak akkor kell bemenni, ha elfolyik vagy szivárog a magzatvíz. Nekem a 39. héten már 5 cm-re nyitva volt a méhszáj, és mégis 1 nappal túlhordtam a babát. Nekem nem a magzatvíz folyt el, hanem 2-3 perces fályásokkal kezdõdött a szülés. Mire beértünk a kórházba, pedig siettünk, már 8 cm-re nyitva volt a méhszáj, és 2 óra múlva már a kezemben volt a kisfiam.
Szerintem ilyenkor már az elõkészítõn kéne lenni nem? bocs ha hülyeséget írok, de 10 cm-re tud tágulni kb és a 3 cm már a harmada!
A kérdező hozzászólása: A fájások nem voltak rendszeresek, de azért 40-es értékig felkúsztak.Azt mondták, hogy 10 perces fájásokkal, ill.ha magzatviz szivárog akkor jelentkezzek.Hogy mennyi idõm lehet hátra azt jó lenne tudni!?:-))
Az elõzõ válaszoló vagyok, és az kimaradt, hogy természetesen akkor is be kell menni, ha jönnek a fájások. :)
Én másfél ujjnyira voltam kitágulva a 38.héttõl és csak akkor fektettek be, amikor már 5 napja túlhordtam a babát.
Abban nincs cukor úgy tudom.
Semmi baja nem lesz tõle. Én is néha iszom light kólát, kb havonta 1szer egy fél litert mert nagyon jól esik hogy édes és se cukor se CH nincs benne. Ennyitõl nem lesz bajuk a kicsiknek. Ne aggódj! Sok boldogságot a terhesség végére, nemsokára már a karodban tarthatod a babádat! 32 hetes kismami
Utolsó vagyok, nekem is terhességi diabéteszem van! Kitartás lassan azt eszel amit csak akarsz! :)
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának!Ha éppen ezt kivántad, akkor egészségedre!:) ))

38 hetes és 5 napos vagyok mit érzek ha méhösszehúzodásom van, vagy milyen?

Legjobb válasz: szia! a méhed megkeményedik, és gyakorlatilag összeugrik a méhed, különösen a felsõ részén (méhboltozatnál) lehet érezni, ahol olyankor iszonyat kemény. Elég nehéz elmagyarázni, de ha érzed tudni fogod, hogy ez az.

szia! a méhed megkeményedik, és gyakorlatilag összeugrik a méhed, különösen a felsõ részén (méhboltozatnál) lehet érezni, ahol olyankor iszonyat kemény. Elég nehéz elmagyarázni, de ha érzed tudni fogod, hogy ez az.
Szia! Olyat képzelj el, mintha mondjuk egy lufiba tennél egy labdát és elkezdenéd kiszívni a levegõt a lufiból. A lufi anyaga meg rátapadna így a labdára és nyomná is. Remélem elégé tudtam illusztrálni:)

38 hetes és 4 napos vagyok. Tegnap este elkezdett fájni hátul a fejem, nem vettem be semmi gyógyszert, majd kialszom, de sajna nem aludtam ki még ma reggel is úgyanúgy fáj. Ez lehet a szűlés megindulásának a jele?

Legjobb válasz: Én még ilyenrõl nem hallottam, de attól függetlenül lehet! De szerintem csak a frontváltozást érzed! Igaz a frontváltozáskor meg általában sok szülés beindul... Úgyhogy bármi lehetséges!

Én még ilyenrõl nem hallottam, de attól függetlenül lehet! De szerintem csak a frontváltozást érzed! Igaz a frontváltozáskor meg általában sok szülés beindul... Úgyhogy bármi lehetséges!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!