Találatok a következő kifejezésre: 38. héten és feszül (3 db)

Ja én is azt hittem, de még 2 hét hátravolt...
Szerintem még akár 2 heted is lehet..de az elsõ gyermekemmel 38 hetes 3 napos voltam amikor reggelre így ébredtem, mint amit írsz, és este megszültem:)
Barátnõmnek innen volt 2 hét... aztán egyre durvább is lett ...
A kérdező hozzászólása: nem bánnám ha megszülnék köszi:) )
Az elsõ nekem 38 hét +1 nap volt. a második kivárta a 40 hetet. Innen még akár két heted is lehet de az is lehet hogy ma megszülsz.

38. héten vagyok és feszül a méhem. Mintha izomláza lenne. Jelent ez már valamit?

Legjobb válasz: Hamarosan itt az idõ! Gratulálok nektek! :)

Hamarosan itt az idõ! Gratulálok nektek! :)

A talpmasszázs kismamáknak ajánlott? Nagyon be van dagadva az egész lábam, fáj a talpam is ahogy ráállok. A lábfejem mint egy krumpli kb. és nagyon feszül és fáj.38-dik hétben járok ilyenkor nem indítja be a szülést a masszázs?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, legalábbis nekem azt mondta a masszõr, hogy az elsõ 12 hétben és a végén nem ajánlott, mert olyan pontokat mozgat meg a masszázzsal, hogy nem jó. De kérdezz meg masszõrt, lehet hogy másik más véleményen van.

Szia! Én úgy tudom, legalábbis nekem azt mondta a masszõr, hogy az elsõ 12 hétben és a végén nem ajánlott, mert olyan pontokat mozgat meg a masszázzsal, hogy nem jó. De kérdezz meg masszõrt, lehet hogy másik más véleményen van.
Az elsõ válaszhoz még annyit tennék, hogy lehet, hogy a lábfejedben a "krumpli" víz, még ha lehetne, akkor sem érnél el semmit masszázzsal. Próbáld meg áztatni a lábad sós langyos vízben, nekem kicsit mindig múlik a fájdalom olyankor. 32 h km
Nekünk azt mondták szülésfelkészítõn, hogy óvatosan a masszázzsal, mert ahogy az elsõ is írta eltalálhattok olyan pontot, ami épp méhösszehúzódást okoz. Ettõl függetlenül detto ugyanaz a helyzet nálam is, mint nálad. 38 hetes vagyok és hatalmasra van dagadva a lábam és feszül is a bõr rendesen. Én szintén áztatni szoktam jólesõen hûvös vízben és minden este a Párom testápolóval óvatosan bekenegeti, de a dagadástól úgy sem ér el semmi fontos pontot, mert ha annyira benyomkodná be is pisilnék a fájdalomtól :S. Én már könyörgök a Gyerkõcnek inkább jöjjön ki, mert így már elég rossz (vizesedés, magas vérnyomás, kevés fehérje, még épp, hogy nem tartottak bent...) Kitartást és könnyû szülést kívánok! ;-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat már én is szeretnék túl lenni a szülésen mert már nagyon kivagyok.Fõleg a héten megint 1000 fok lesz se aludni se pihenni majd nem lehet.Nektek is könnyû szülést kívánok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!