Találatok a következő kifejezésre: 38. hétben már reggel (3 db)

38 hetes vagyok, ma legnagyobb megdöbbenésemre azt mondta az orvos, hogy még nincs befordulva a baba. Az utolsó 2 hétbe is befordulhat? Nem kellene, már rég befordulva lennie, ahhoz, hogy ne császárral szülessen?

Legjobb válasz: Sajnos nálam is ez a helyzet, bár én még csak 35 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy még megfordulhat, akár az utolsó héten is. Ha nem, akkor a betöltött 39. héten megcsászároz.

Sajnos nálam is ez a helyzet, bár én még csak 35 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy még megfordulhat, akár az utolsó héten is. Ha nem, akkor a betöltött 39. héten megcsászároz.
Én is farfekvéses voltam, anyukám megpróbált úgy megszülni, nem jöttem ki, kiment a doki szólni apunak hogy meg kell császározni, erre mire visszajött, megfordultam, s ki is csúsztam! Reméljük befordul még a babád, de ha mégsem, annak oka van, a császártól pedig ne félj, nem fog fájni :) Könnyû szülést!!!!
Nekem az elsõ babám nem fordult meg, de ennek ellenére nem császároztak, hanem farfekvéssel szültem. Nem minden kórházban császároznak alapból, ha farfekvéses. Egyébként befordulhat még az utolsó két hétben is, de nem sok esély van rá.
37 hetes vagyok és nekem sincs befordulva a babám. A dokim szerint, ha nem fordul meg akkor mindenképp császár lesz, mert túl rizikós lenne így megszületnie. Állítólag nem sok esély van rá, hogy még megforduljon, de én azért reménykedem, és neked is drukkolok.

38. hétben vagyok és egész éjjel és reggel hasmenésem volt. Ez jelenthet valamit? Semmi különlegeset nem ettem, sőt, napok óta alig csipegetek, már már nem nagyon fér el kaja a gyomromban.

Ugye nem indul még be a szülés? Kedden megyek dokihoz és 19-én szülök programozott császárral eü. okok miatt.

Legjobb válasz: De bizony a hasmenés a szülés közeledtét jelezheti. Pár nappal elõtte szokott jelentkezni.

De bizony a hasmenés a szülés közeledtét jelezheti. Pár nappal elõtte szokott jelentkezni.
Nekem is ment elõtte olyan 3-4 nappal.És már sehogy sem volt jó.
Szerintem mihamarabb pakold össze a csomagot. És ha még a hétvégi front is ráhat, lehet hamarabb megindul a babád.
nekem hajnalban hasmenésem volt, este 19.25-kor megszületett a fiam.Ha megindulna a szülés, akkor megcsinálják hamarabb a császárt.Tesómnak is programozott császár elõtt 5 nappal elfolyt a magzatvíz, bement és megcsászározták.
Ahogy a 2. válaszoló is írta, kb. 3-4-5 nap.
A kérdező hozzászólása: Megvettem mindent, felhúztam a kiságyat, bepakoltam a bõröndöt, a hasmenés még tart :( Remélem, csak a front szórakozik velem, mindenesetre indulásra készen vagyunk! Szép estét Mindannyiotoknak és köszönöm a válaszokat!
Nekem szombaton ment a hasam, csüt.-ön szültem, igaz nem folyt el a magzatvíz meg fájás is enyhe volt, de a szívhang rossz volt. 37+4 hetes voltam, 2 héttel késõbbre volt programozva a császár, elõbb megcsinálták. Egészséges kislányom született, aki ma már 16 hónapos. Ne izgulj, jó szülést, majd írj, hogy hogy ment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igyekszem nem parázni, hanem higgadtan bevásárolni és összepakolni. Azért még írjatok, kérlek, ha eszetekbe jut valami!!
A kérdező hozzászólása: Akkor ma rohanok vásárolni, nincs még szoptatós melltartóm, cicikrémem, meg ilyen apróságok. Gondoljatok rám, hogy azért keddig még kibírja a kisfiam, akkor legalább megnéz az orvos.
A kérdező hozzászólása: Komolyan? Mennyi az a pár nap? Még egyáltalán nem vagyunk kész itthon, két nappal ezelõttig dolgoztam.
Sok kismamának hasmenéssel kezdõdik a dolog. Én a 40. hétre voltam kiírva császárra, de 3 nappal korábban megindult a szülés. Nekem nem volt hasmenésem, sõt a méhszáj is teljesen zárt volt. Aznap éjjel inkább úgy éreztem, hogy gázos vagyok és sehogy sem volt jó feküdni. Reggel 5-kor 5 perces fájásokkal indult a szülés, 6-ra már 1 ujjnyira kitágultam. Azonnal megcsászároztak. Egyébként a 38. héten már készen van a babóca, már nem fog koraszülöttnek számítani, úgyhogy semmi gond nem lesz vele ha megindul a szülés.

38. hétben vagyok már reggel óta furcsa érzés van a pocim aljában. Mitől lehet?

Olyan érzés mintha sok pici pillangó lenne odabent.Ráadásul olyan érzésem van mintha nagywc-znem kellene.

Legjobb válasz: Szia!Hasonlít a jóslófájáshoz.A tested készül fel a szülésre.Eddig is voltak fájásaid, de most már egyre erõsebben érzed, mivel a méhed egyre jobban feszül(kitölti a baba).Ha nagyon erõsek lennének ezek a furcsa érzések a pocidban, vegyél egy langyos fürdõt.Ha elmúlik, akkor jósló.Esetleg a hasmenés is jele lehet a szülés közeledtének.Kitartás,pihenj amennyit lehet!

Szia!Hasonlít a jóslófájáshoz.A tested készül fel a szülésre.Eddig is voltak fájásaid, de most már egyre erõsebben érzed, mivel a méhed egyre jobban feszül(kitölti a baba).Ha nagyon erõsek lennének ezek a furcsa érzések a pocidban, vegyél egy langyos fürdõt.Ha elmúlik, akkor jósló.Esetleg a hasmenés is jele lehet a szülés közeledtének.Kitartás, pihenj amennyit lehet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!