Találatok a következő kifejezésre: 38. hét járok, napok (3 db)

38. hétben járok.2 napja nem mozog annyit a babám mint korábban. Ez normális?

Másfél hete voltunk Uh-on, ott minden rendben volt, a doki szerint már teljesen lent van a fejecskéje és már felvette a születési pozíciót.

Legjobb válasz: Az én elsõ babám is kevesebbet mocorgott már a vége felé-

Az én elsõ babám is kevesebbet mocorgott már a vége felé-
a kevesebb mozgás annak is lehet a jele, hogy mostmár lassan kikívánkozik ;) fiamnak is rá volt egyszer tekeredeve a köldökzsinór a nyakára, de ezt csak utána mondta a férjem, miután már a mellkasomra tették, mert úgy megoldotta a doki, hogy észre sem vettem, hogy valami van, csak a férjem látta, hogy mit matat a doki :) ne aggódj, pozitívan állj a szüléshez, csak arra gondolj, hogy nemsokára a mellkasodon fog szuszogni a kis tökmag :) ))
Ha a ctg teljesen tökéletes, akkor nincs gond.HA bármi eltérés akad rajta, azonnal kérd a császárt, idõben vagy, a baba élete lehet a tét.Nem vicc.Nagyon fontos, akarom mondani élettani hogy mozogjon!Én a helyedben minden nap bemennék az nst-re hogy megnézzék, mert igen, a köldökzsinór valóban okozhat gondot!Drukkolok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia, szerintem normális. Szülés elõtt az én babám is sokkal kevesebbet mozgott. Én vasárnap vettem észre, hogy nem mozog annyit, szerdán pedig betöltöttem a 38. hetet és akkor szültem. Könnyû szülést neked :-)
Van a magzatmozgásszámlálás 2 órán belül 10 mozgást kell számolni, ha kevesebb cukrosat enni-inni es ismet figyelni 2 óran át, ha nincs meg a 10 orvoshoz kell menni. (A 36. héttõl javasolják, így a napok is összehasonlíthatók, ha a többihez képest kevesebb az se jó. ) Anno kaptam egy táblázatot a nõgyógyásztól, azon kellett jelölni. Inkább lásson feleslegesen az orvos.

A 38. hét vége felé járok, és két napja alig-alig mozog a Babám. Szinte alig van meg a napi 10. Eddig semmi baj nem volt, nagyon virgonc volt odabent, most pedig feltűnően nagy a "csend". Ez normális? Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb,beszélj a ve´dönöddel,és nézzétek meg.De ne aggo´gj,közeledik a nagy nap,nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.

Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb, beszélj a ve´dönöddel, és nézzétek meg.De ne aggo´gj, közeledik a nagy nap, nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.
Elképzelhetõ, hogy már teljesen beilleszkedett. Amikor már közeledik a szülés egyre többet alszanak, (az NST-n végzett vizsgálatok is ezt mutatják. Én most vagyok a 38. hétben nekem még mocorog rendesen, de nem vagyunk egyformák. Mikor kell menned legközelebb NST-re? Én a helyedben elmennék, függetlenül, hogy mikor voltam elõtte.Ahova én járok oda nem fontos idõpontot kérni, reggel 7-tõl délig bármikor lehet menni.Az orvosom nem szokta meghatározni a lényeg, hogy hetente egyszer menjek. Mindenképpen csináltass egy NST-t, mond meg , hogy nagyon aggódsz , nézzék meg hogy minden rendben van-e. Így te is megnyugszol. Hogyha mégsincs rendben minden akkor meg rögtön tudnak segíteni, így nem lesz semmi baj a babával. Ne izgulj.

38. hét végén járok, napok óta nem érzem, hogy csuklana a babám. Eddig is ritkán éreztem, de a magzatvíz mennyiségem rendben van. Ugye nincs gond?

Legjobb válasz: Mozogni azért mozog????Mert, ha igen akkor a csuklás kit érdekel, azt vagy halljuk vagy nem!!!!!Ha mozog akkor meg minden a legnagyobb rendben van!!!!Ha aggódzs, irány avédõnõ vagy UH!!! Boldog babavárást!

Mozogni azért mozog????Mert, ha igen akkor a csuklás kit érdekel, azt vagy halljuk vagy nem!!!!!Ha mozog akkor meg minden a legnagyobb rendben van!!!!Ha aggódzs, irány avédõnõ vagy UH!!! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: mozog, nyomja ki magát állandóan :) csak csuklást nem érzek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!