Találatok a következő kifejezésre: 38-hetes terhes a (62 db)

Persze
Hát hogyne!!!!Nekem így telt az utolsó hónapom..Hihetetlenül nyomta a leánykám a fejével a hólyagomat, és akkor volt csak igazán végem, ha még mozgatta a kis fejét!A boltig alig tudtam el menni, ami 5 percre volt, mert folyamatosan attól féltem, hogy bepisilek.Hosszabb távra csak akkor ment el valahova, ha tudtam, hogy van wc...Az éjszakák, meg néha órás felkelésekkel teltek, az állandó vizelési ingertõl..
:) Igen ez normális dolog. Én majdnem nem tudtam visszatartani míg kiértem, az unokahúgom is akkor várt babát mikor én, na õ bepisilt, mert nem ért ki a wc-ig. A másik ilyen finomság a terhesség alatt, illetve egy ideig a szülés után a stresszinkontinencia volt, amikor egy tüsszentéstõl is bepisil az ember lánya :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam... Már attól féltem, hogy nem tudom majd megállapítani, hogy vizelet folyik, vagy magzatvíz. Mert ugyebár ez már az a stádium, amikor nem tudod szabályozni a vizeletürítést sem...

38 hetes terhes vagyok, baj az ha még nem szált le a hasam, vagy nem feltétlenül kell leszállnia? Ha leszáll kb mikkor fog?

Legjobb válasz: Szia! Én is 38 hetes vagyok, és nekem sem ment lentebb a hasam, igaz nekem a 2. terhességem, és lehet, nem is fog, legfeljebb szülés elõtt 1-2 nappal, de elsõ terhességnél 1-2 héttel a szülés elõtt is lentebb mehet. De nem mindenkinél száll le a has.

Szia! Én is 38 hetes vagyok, és nekem sem ment lentebb a hasam, igaz nekem a 2. terhességem, és lehet, nem is fog, legfeljebb szülés elõtt 1-2 nappal, de elsõ terhességnél 1-2 héttel a szülés elõtt is lentebb mehet. De nem mindenkinél száll le a has.
Nekem még a szülés napján is a gyomromat rugdosta a picikém, eszébe sem jutott lejjebb ereszkedni.
Nekem sem ment lejjebb:-)

38 hetes terhesen elhagyott a párom egy másik nő miatt. Annak ellenére, hogy sosem jöttem ki a lányával/mi neveltük/bármit megtennék, hogy visszaszerezzem. Lehet még esélyem?

Úgy érzem nem tudok nélküle élni,minden percben rá gondolok,vele akarom nevelni a lányunkat,mit tegyek?

Legjobb válasz: En nem vesztegetnem az idomet egy olyan ferfira, aki kepes elhagyni a terhesseg 38.heteben... Nem akarlak megbantani, de ez azt jelenti, hogy se te, se a kozos gyermeketek nem szamit neki tulzottan sokat. En a helyedben hagynam ot elmenni, es minden porcikammal a kicsire koncentralnek! Aztan ha eljon az ideje, biztos megtalalod azt, aki teged is es a lanyodat is meg tud becsulni, es aki szeretni tud titeket.

En nem vesztegetnem az idomet egy olyan ferfira, aki kepes elhagyni a terhesseg 38.heteben... Nem akarlak megbantani, de ez azt jelenti, hogy se te, se a kozos gyermeketek nem szamit neki tulzottan sokat. En a helyedben hagynam ot elmenni, es minden porcikammal a kicsire koncentralnek! Aztan ha eljon az ideje, biztos megtalalod azt, aki teged is es a lanyodat is meg tud becsulni, es aki szeretni tud titeket.
Szerintem ne harcolj érte. Több okból is. Lehet, hogy a párod beleszeretett a másik lányba. Te szeretnéd, hogy kötelességbõl melletted maradjon, és olyan érzéseket mutasson feléd amik nincsenek is.? Úgy akarsz élni, hogy tudod, hogy közbe másra gondol? Ha ez nem így van, hanem egyszerûen csak lelépett, akkor tényleg egy ilyen felelõtlen semmirevalóval akarsz élni? Tiszta sor, nem kellesz neki, se a gyereke. Inkább annak örülj, hogy nem 10-20 évig tartott vele a kapcsolatod, hanem csak rövid ideig.( bár ezt nem írtad)Most fontos a pozitív gondolkodás, a babádnak arra van szüksége. Arra gondolj, hogy te már sosem leszel egyedül.
Biztos nagyon nagyon nehéz lesz, de próbáld meg túltenni magad rajta. Aki elhagy 38 hetes terhesen az egy iszonyat szar alak (bocs) és még azt sem érdemli meg, hogy emlékezz rá. Szedd össze magad, légy erõs és koncentrálj az elõtted álló feladatra: hogy a kislányos egy kiegyensúlyozott, boldog Anyukát kapjon. A pasidnak nincs rád szüksége úgy tûnik, a kicsinek viszont csak te leszel.
Utolsó hsz. vagyok. Nem ártana, ha tennél jogi lépéseket, hogy a láthatástól eltiltsd , márha egyátalán igényt tartana rá.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen aljas szemét alakkal hozott össze a sors.Sajnos én sem tudok neked mást írni, mint az elõttem szólók.Ez a pasi arra nem érdemes, hogy az utcán felismerd, nem hogy visszaszerezd.De hogy jut eszedbe ebben a helyzetben, hogy ezt akard?Nekem akkor sem kellene többet soha, ha hason csúszna elõttem, és úgy könyörögne. Aki kiteszi ilyen traumának a terhes párját, az sem apának, sem társnak nem való.Egy egoista undorító féreg az ilyen ember.De az a nõ is, akinek egy ilyen pasi kell.Remélem vele is megteszi ezt. Felejtsd el azt is, hogy valaha közöd volt hozzá.Legyen benned tartás büszkeség, ne alázkodj meg egy erre érdemtelen ember elõtt, fõleg, hogy semmi értelme. Meglátod egy gyerekkel is találhatsz méltó társat magadnak, aki szeretni fog benneteket, megbecsül, és nem cserél le egy másikra. Sok erõt kívánok neked hozzá, és vigyázz magatokra.
hagyd menni. sajnálom, hogy vannak ilyen emberek.. kitartást! kattekop
Azért amellett, hogy csatlakozom az elöttem szólókhoz érdemes lenne elgondolkodnod, hogy jól átgondolt lépés volt-e egy ilyen fazonnal össze állni és már bocs, de minden elkötelezettség nélkûl gyereket csinálni. LEgalább is a szavaidból azt vettem ki, hogy nem voltatok házasok.


38 hetes terhes vagyok. Naponta 2-3- szor csuklik a babám. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen. Gyakorolja a levegõvételt, készül a kinti létre. 36 hetes kismama

Igen. Gyakorolja a levegõvételt, készül a kinti létre. 36 hetes kismama
Az én babám is rengeteget csuklott a pocakban és ezt kint is folytatta. Minden nap csuklik legalább 1-2*, pedig már 5 hónapos...:-)
Szia normális, mert nekem is a babóca nagyon csuklós.Tegnap is 4 alkalommal csuklott.üdv 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most már megnyugodtam.

38 hetes terhes vagyok, es a derekam, a csipom ejjelentkent mikor alvasbol fordulok mindig roppan, reccsen. Fajni nem faj. Ez normalis?

Legjobb válasz: 39 hetes vagyok. Én is ropogok éjjelente mikor próbálok fordulni,több kevesebb sikerrel:-)) "...a medence- és a keresztcsont fokozatosan tágul, hogy megfelelõ helyet alakítson ki a születéshez a baba fejének...." Könnyû szülést!

39 hetes vagyok. Én is ropogok éjjelente mikor próbálok fordulni, több kevesebb sikerrel:-)) "...a medence- és a keresztcsont fokozatosan tágul, hogy megfelelõ helyet alakítson ki a születéshez a baba fejének...." Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: koszi, mar olyan param van, hogy becsipem az idegeim koze a babamat :)
nekem fáj is ér ropogok is... már fordulni meg sem próbálok, hanem felkelek és a másik oldalamra fekszem vissza, ez valahogy egyszerûbb, mint kínok között megfordulni :) De amugy ez normális, ne félj, inkább örülj, hogy a tested készül és így talán könyebb lesz... 38 hetes
kérdeztem a dokit, lehet használni a Foreveres "piros" krémet, valamint Bioptronlámpát is. 37 hetes vagyok. 2-3-szor lámpáztam, 2x a krémet használtam, mert nagyon fájt. AZÓTA SOKKAL JOBB.

38 hetes terhes vagyok, és eléggé elkapott a nátha, torokfájás, stb. hál'istennek lázam nincs! Nem ártok a babámnak a sok citromos mézes teával?

Mert sokan mondták hogy az sem tul jó ha sokat iszom!

Legjobb válasz: nem lesz baj ,ne aggódj,a lázra figyelj,az jó hogy nincs de nem ártasz neki,a teával pláne,persze azt mondják sok feketeteát nem jó inni,nem tudom mit iszol,esetleg próbálj gyümölcsteát inni,de attól függ mennyi az a sok,terhesen én is sokat ittam teát,mert más nem ment.

nem lesz baj , ne aggódj, a lázra figyelj, az jó hogy nincs de nem ártasz neki, a teával pláne, persze azt mondják sok feketeteát nem jó inni, nem tudom mit iszol, esetleg próbálj gyümölcsteát inni, de attól függ mennyi az a sok, terhesen én is sokat ittam teát, mert más nem ment.

38 hetes terhes vagyok! A külsö, meg a belső méhszájam is nyitva van. A lábam teljesen eldagadva! Éjjel Fájdalmas egyik oldalrol a másikra fordulni, mert szur a hasam! Menyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Passz...nekem semmi elõzmény nem volt, 37 hetesen szültem úgy szombaton, h csüt ön még dokim mondta totál zárva vagyok. Ülj meleg fürdõbe, s igyál sok málnalevél teát ha gyorsítani szeretnél dolgon, mert még ki tudja mennyi idõ van hátra....

Passz...nekem semmi elõzmény nem volt, 37 hetesen szültem úgy szombaton, h csüt ön még dokim mondta totál zárva vagyok. Ülj meleg fürdõbe, s igyál sok málnalevél teát ha gyorsítani szeretnél dolgon, mert még ki tudja mennyi idõ van hátra....
Nem tudom, de ha már nyitva vagy, annak örülj, mert könnyebben fogsz szülni.
még bármi lehet... nekem félidõtõl volt nyitva a belsõ. pakolj össze, mert lehet, hogy holnap már szülsz. nem lehet kiszámítani, már benne vagy a "korban". Ehetsz homeós puhító bogyót, vajúdás alatt meg tágítót is és hamarabb túlleszel rajta. a forgolódás nem jelent semmit, nekem is nehéz volt már az utolsó pár hétben. boldog babavárást, könnyû, gyors szülést. 12 hetes kisfiú anyukája
jaa, nem szabad fürdeni már ha nyitva vagy, fertõzés miatt!!! maz meleg zuhany az segíthet... utolsó

38 hetes terhes vagyok. Szoktak tévedni a súlybecslésben? Mennyi a valószínűsége, hogy valóban ennyi a súly és a BPD? Ma voltam uh-n?

Ma voltam uh-n. A doki azt mondta,hogy a BPD: 102 , a súly 4,10.

Legjobb válasz: Szoktak tévedni, én 35 hétre szültem a babám és a 35 hét elején azt mondta a doki hogy kicsi baba lesz, erre 35 hetesen 2800 grammos babát szültem.

Szoktak tévedni, én 35 hétre szültem a babám és a 35 hét elején azt mondta a doki hogy kicsi baba lesz, erre 35 hetesen 2800 grammos babát szültem.
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes , hogy 36.héten még 3, 40 volt.Létezik, hogy két hét alatt 700 g-ot hízott?
ilyenkor mar csak a zsir megy ra, szerintem lehetseges nekem az egyik baratnomet ezert szulesztettek meg hamarabb a kislany rettenetesen szedte magara a zsirt, es megkellet nala inditani a szulest! de persze az is lehet hogy tevednek!
102-es BPD-vel reális ez a súly.
Szia! Én azt tapasztaltam, hogy bizony tévednek a dokik a súly megtippelésekor. Az én lányomat 3.600-nak saccolták, és 3250 lett (a volt szobatársamnál meg egy egész kilót tévedtek). Szerintem inkább csak viszonyításként adják meg a becsült súlyt. A babák az utolsó 4 hétben gyarapszanak a legtöbbet (én úgy emlékszek, hogy 20-30 dkg-t hetente), így nem lehetetlen, hogy a 36. héthez képest mostanra többnek tûnik a babád súlya. Könnyû szülést!
Végéül mennyivel született a babád? Azért érdekel, mert nekem is ilyen nagyok az adataim. BPD 97, 36 hetesen. 4400 g-ra becsülték!

38 hetes terhesen ki mennyivel szült? Mármint a baba mennyivel született?

Köszönöm

Legjobb válasz: 3750g 59cm kislány

3750g 59cm kislány
Én 2850grammal és 51cm-rel.
3050 gr, 53 cm.
3540 Kg és 56 cm-es kislány
én 3730gr és 55cm
3090g, 53cm, kisfiú
3500 gramm és 50 cm és kisfiú :) de miért kérdezed? te is akkor szültél vagy csak fogsz?? minden jót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Fogok(vagyis majdnem 39hetes leszek, programozott császár lesz) és a doki azt mondja minden ok a babóval.Korának bõven megfelelõ!
3300g és 55cm kisfiú!

38 hetes terhes vagyok vannak méhösszehuzodásaim amit a ctg is kimutat 20 percenként rendszeresen lehet hogy hamarosan szülni fogok?

Legjobb válasz: Szió! Nincs kizárva, hogy hamarosan szülni fogsz, de az is lehet, hogy ezek még csak jósló fájások. Nekem is vltak ilyenek, s ezek sokban segítették kislányom világrajövetelét. Remélem mihamarabb karodban tarthatod gyermeked, jó babázást!

Szió! Nincs kizárva, hogy hamarosan szülni fogsz, de az is lehet, hogy ezek még csak jósló fájások. Nekem is vltak ilyenek, s ezek sokban segítették kislányom világrajövetelét. Remélem mihamarabb karodban tarthatod gyermeked, jó babázást!
Szia! Sajnos ezt csak utólag lehet biztosra megmondani. Nekem a 37. héttõl nagyon rendszeresen vannak jóslófájásaim, gyakorlatilag naponta, van, hogy órákon át rendszeres 8 percesek, aztán mégis elmúlnak. Épp ma egy hete voltam kiírva, a pocaklakóm pedig teljesen jól elvan odabent. Szóval lehet, hogy pár óra múlva babázol, de garancia nincs. A legjobbakat kívánom neked és a picurodnak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!