Találatok a következő kifejezésre: 38 napon tegnap (14 db)

Ha a tegnapi negatív volt, akkor holnap, mert a hcg minden másnap duplázódik.
Szerintem is holnap reggel! De az elsõ vizeletbõl! Szorítok, hogy baba legyen!

Ma vagyok a 38.napon úgy voltam vele hogy ebben a hónapban nem foglalkozom a teherbeeséssel, a hőmet sem mértem csak tegnap meg ma reggel és 36.6 volt a hőm. Lehet ebből még bébi?

ennek ellenére lehet még babó holnap reggel tesztelnék!utolsó mensim nov.9.-én volt.

Legjobb válasz: Miért is ne lehetne?! :)

Miért is ne lehetne?! :)

38 napon járok, tegnap pozítiv lettem, mikkor érdemes orvoshoz mennem?

31 napos ciklusaim szoktak lenni, alig bírom elhinni, hogy pozítiv lett a teszt. Egy babalapon olvastam , hogy most lehetek kb.5 hét és 3 napos, de úgye kb.3 hetes valójában, így mikkor érdemes elmennem dokihoz? Jöv?héten még korrai úgye?

Legjobb válasz: Ha tudsz, szerintem akár már a jövõ héten is mehetsz dokihoz, a petezsákot már fogja látni!

Ha tudsz, szerintem akár már a jövõ héten is mehetsz dokihoz, a petezsákot már fogja látni!
Ja, és GRATULÁLOK!
en is igy vagyok::) ))de csak 2het mulva megyek , mert akkora mar, lathatja hogy ha esetleg mehenkivuli, meg, hogy renben vane minden.Sok sikert, neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én nagyon türelmes tudok lennei, csak ott legyen a picuri, és már szeretném megpillantani a kis pontott, azért kérdezem, hogy csak azért nem szeretnék még korrán menni, hogy a petezsákot lássa, mert úgye úgy is visszahívna 2 hétre rá, ha nem érzek semmi különöset akkor várhatok vele még 2-3 hetet, nem?
Ráérsz a menstruáció kimaradása után 2 héttel elmenni!Ezt tartják az orvosok ideálisnak!
A kérdező hozzászólása: Az pont jövõhét, hisz június 26.-ára vártam. Akkor még tényleg nem korrai?
Én vártam a 7. hétig, mert akkor már lehet hallani is a pici szíve dobogását. Szerintem megérte várni ezért az élményért.
szia gratula nmeked.bár csak már én is...

8 hós babámnál lehet ez 3napos láz? Tegnap este ment fel neki 38, 1-re ma este viszont már 38, 7 volt. Egész nap volt hőemelkedése.

Semmi más tünet nincs. Eszik rendesen, szopik is. Aludni nem nagyon akar. És kicsit ny?gös. Voltunk ma dokinál, de nem talált nála semmit. Holnap vissza kell mennünk.

Legjobb válasz: Szia!Valószínûleg az lehet,ha mást nem találtak nála.Az én kisfiamnál is éppen 8 hónapos korában jelentkezett.Szintén semmi más tünet nem volt,csak a 3 napig tartó láz.Kúpot és szirupot kapott és a 4. nap reggelén már mintha semmi sem történt volna.

Szia!Valószínûleg az lehet, ha mást nem találtak nála.Az én kisfiamnál is éppen 8 hónapos korában jelentkezett.Szintén semmi más tünet nem volt, csak a 3 napig tartó láz.Kúpot és szirupot kapott és a 4. nap reggelén már mintha semmi sem történt volna.
De utána kiütések vannak szintén 3 napig. Ha megjönnek a kiütések, akkor derül ki hogy a háromnapos láz volt e.

Mi lehet ez? Csütörtöktől éjjelente lázas a babám (38-39 fok), nappal semmi, még hőemelkedés se. Tegnap óta híg széklet, kanalas dolgokat nem akarja elfogadni, anyatej, tápszer megy.

Germicid-C-t kapott, tegnap Panadol Babyt. Doktorn? kikapcsolva, hívjak ügyeletest? Most 36,2. (9 hónapos)

Legjobb válasz: Nálunk így kezdõdöt egy vírusos dolog( láz, hasmenés, hányás). Elõször csak hõemelkedés, aztán 38 fok és hasmenés. Hívd fel az ügyeletet annyit megér. (Mi 1 hétig voltunk 11 hónaposan a kórházba emiatt!!!!)

Nálunk így kezdõdöt egy vírusos dolog( láz, hasmenés, hányás). Elõször csak hõemelkedés, aztán 38 fok és hasmenés. Hívd fel az ügyeletet annyit megér. (Mi 1 hétig voltunk 11 hónaposan a kórházba emiatt!!!!)
Valószínû, ha más tünet nincs, akkor bújik valamelyik fogacska.Próbáld meg érzéstelenítõ kenõccsel kenegetni az ínyét.Ha utána jobban eszik majd, akkor tuti a foga.A lázcsillípítókat adhatod neki éjjelente, ezek a fájdalmát is enyhítik.
Ha már csütörtöktõl ez a helyzet, akkor holnapig már várhatsz, és akkor mutasd meg az orvosnak. Nem lehet, hogy a foga jön, és azért lázas, meg megy a hasa? De ez lehet valami vírus is, úghogy legjobb ha az orvos megnézi. Ne vedd kritikának, de pénteken miért nem vitted el dokihoz? Ha lázas, én ilyenkor minél hamarabb elvinném, mert nem lehet tudni, hogy nem lappang-e benne valami.
A kérdező hozzászólása: Azért nem vittem pénteken, mert nekem is foggyanús, éjszaka 38 volt a láza, semmi más tünet nem volt, csak hogy folyt néha a nyála, és nappal se hõemelkedés, se semmi. Most több anyuka azt mondta, tuti a foga... 2 van alul, most mintha felül piszkálgatná...
Nekünk is így kezdõdött, én is a fogára gyanakodtam, mivel jött neki.De végül elkaptuk ezt a lázzal, hasmenéssel járó vírust.Ha nem múlik, sztem hívd az orvost, valószínûleg probiotikumot fog ajánlani.

Tegnap a dokim megvizsgálta a méhszájamat, úgy mint korábban is vérezgettem, de ez már második napja tart nem erős, de van és görcsölgetek is, lehet hogy ezek már fájások vagy hívjam a dokim hogy nincs-e valami baj? 38+3hkm

Legjobb válasz: én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama

én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama
Hívd fel, annyit megér a nyugalmatok és biztonságotok! Tudod, végig azt mondták, hogy két esetben kell menni, vérzés és görcsök. Lehet, hogy természetes, de miért kockáztatnál?
Ha megint legalább 39 fok, akkor hûtõ borogatással is lejjebb vihetõ. Nem csak lázcsillapítókkal.
Vagy esetleg vidd el orvoshoz. Egy ekkora gyerek szervezetét megviseli a hosszan tartó láz, sõt, rámehet a szívre is például.
A kérdező hozzászólása: már voltunk de csak csillapítókat ajánlott....
A gyerek gyakran és könnyen belázasodik? Látszólag nagyon elesett? Panaszkodik, és csak alszik szinte? Vannak olyanok, akik könnyen lázasodnak be, és nem is keltenek annyira beteg benyomást még 39 fokos lázzal sem, mások meg már 38 foknál nagyon rosszul vannak... (Magamról annyit, hogy én például ha belázasodtam - ez gyerekként kb. 2x fordult elõ - akkor komoly baj volt, az orvos nem küldött haza egy lázcsillapítóval. Azóta is csak nagyritkán vagyok lázas, és akkor baj van, pl. szalmonella.) Ha kétségeid vannak, vidd el az ügyeletre inkább, minthogy baj legyen. Egyébként pedig hûtõfürdõ, vizes lepedõ segíthet levinni, ha a gyógyszerek nem használnak.

Bajt csináltam? Kisfiam 9 napja kapta a 15 hónapos oltást, nem is volt baja tegnapig. Felment a láza éjjel már 38.9 volt, a nurofen is csak pár órára csillapította. Nappal semmi baja, de fürdésnél megint éreztem, hogy meleg a kis feje.

...és fürdés után gondoltam, hogy beadom neki a germicidet, de nem mértem meg a lázát, mert arra gondoltam, hogy nem is várom meg inkább míg lázas lesz.

Legjobb válasz: Szia, nyugodj meg,nem lesz semmi baja tõle:)

Szia, nyugodj meg, nem lesz semmi baja tõle:)
A kérdező hozzászólása: Hálába foglalom a neved! De komolyan!! Itt ülök, egy merõ idegbajban, mert a gyerekem békésen alszik....gondolom a germicid kiütötte. Hajajjjj...elmebaj a köbön:-) Mégegyszer köszi!
Nincs mit:) ) Holnapra már kutya baja sem lesz:) )
Ne aggódj, nem csináltál bajt!!! Lehet, hogy fölöslegesen adtad be, de az is lehet, hogy kezdett lázas lenni! Nyugodj meg, nem lesz baj!
Tényleg semmi rosszat nem csináltál! :) Én ilyenkor mindig abból indulok ki, hogy ezek fájdalomcsillapítóak és nyugtató hatásúak is, szóval ha épp nem lázas lenne hanem éppen csak fájna valamilye... Egyébként és ha csak hõemelkedése van a Csöppemnek, akkor is adok neki éjszakára kúpot, mert nem tudhatod, hogy éjszaka mi történik. És erre az én dokim azt mondta, mikor megkérdeztem, hogy jól csináltam-e, hogy igen, nyugodtan lehet adni a biztonság kedvéért. Úgyhogy nyugi!
A kérdező hozzászólása: Koszi:) amugy fogzik is, alig alszik ejjelente, most meg még a nyala is csurog olyan jol alszik...:) Talan lassan en is lehiggadok, es alszom egy jot.
Semmi baja nem lesz. Nekem a védõnõ / nem a mostani/ mindig azt javasolta oltás után vizes borogatás, és kúp a seggbe, láztól függetlenül.Nem értettem, most sem. Kislányomnak még így csináltam. A fiamnak már nem.
A kérdező hozzászólása: Jót aludt, tényleg nem lett baja...bár nem is tudom mi baja lehetett volna :-) Aludt reggel 8-ig:-)

Az normális ha tegnap hajnal óta kb.2 óránként jönnek a fájások és már több mint egy nap eltelt. Azt hittem hamarabb szülni fogok. Ez meddig tarthat így, hogy nem sűrűsödnek a fájások? Ez még jósló fájás lenne? Első baba és a 38. hétben vagyok

Legjobb válasz: Mikor kórházban voltam, volt egy 37 hetes kismama, 3 napja voltak változó intenzitásu fájásai. EGy szomszédomnak meg pénteken elment a vize, de csak vasárnap este szült. Ezeket a dolgokat nem lehet elõre tudni... De remélem dokinak szóltál, voltál nála, ha nem, akkor gyorsan gyorsan menj el hozzá, nézzen meg, tágulsz-e, a víz rendben van-e, baba jól van-e stb... Nehogy baj legyen. A doki tudni fogja, hogy kell-e beavatkozni, vagy várni kell-e még. A rendszeres fájás azért már nem jóslófájás, inkább a szülés megindulása.

Mikor kórházban voltam, volt egy 37 hetes kismama, 3 napja voltak változó intenzitásu fájásai. EGy szomszédomnak meg pénteken elment a vize, de csak vasárnap este szült. Ezeket a dolgokat nem lehet elõre tudni... De remélem dokinak szóltál, voltál nála, ha nem, akkor gyorsan gyorsan menj el hozzá, nézzen meg, tágulsz-e, a víz rendben van-e, baba jól van-e stb... Nehogy baj legyen. A doki tudni fogja, hogy kell-e beavatkozni, vagy várni kell-e még. A rendszeres fájás azért már nem jóslófájás, inkább a szülés megindulása.
szia! én 2 hete szültem, úgy kezdõdött hogy szombat hajnalban keményedett a hasam. 20 percenként! Semmi fájásom nem volt!!Elszomorodtam, mert se nem ritkultak a keményedések közötti idõtartamok, és fájásaim nem is voltak. vasárnap hajnalban megrepedt a burok és onnantól 2 perces fájásaim lettek , de azt hittem nem érek a kórházba! 3, 5 ujjnyira nyitva voltam mikor bementem és rá 1, 5 órára már a kezemben volt a kisfiam. Az csak jó ha már vannak fájásaid, mert valamennyit ha csak minimálisat is de tágulsz!ha 5 percesekké válnak, akkor kell menni a kórházba, nekem ezt mondták. (bár attól függ hogy milyen messze a kórház)Egyébként nekem az a véleményem, hogyha ezek jóslófájások lennének akkor már elmúltak volna! Könnyû szülést és kellemes babázást kivánok neked, aztán írd meg a további fejleményeket! Egyébként én is 38 hétre szültem!! :)

9 napot késett a menstruációm. De meg is jött tegnap. Voltam orvosnál ezt írták a papiromra. :? uterus:58×38×53mm-es. Az endometrium 6mm-es. Graviditás nem igazolható. De viszont a jobb mellembõl tej folyik.

Szerintetek terhesség lehet?

Legjobb válasz: uterus= méh, normál a nagysága endometrium:méhnyálkahártya, 6 mm-es Gravidtás= terhesség UH-án nem láttak ezek szerint petezsákot.

uterus= méh, normál a nagysága endometrium:méhnyálkahártya, 6 mm-es Gravidtás= terhesség UH-án nem láttak ezek szerint petezsákot.
A kérdező hozzászólása: Köszi... és az endometriumnak mekkorának kell lennie hogy baba legyen? 6 az kevés?
6 az kevés. Ha csak az egyik melledbõl folyik a váladék, az meg inkább vmi ciszta lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!