Találatok a következő kifejezésre: 38 hetesen tegnap vizsgálaton (1 db)

38 hetesen voltam tegnap vizsgálaton és akkor volt egy kis vérzés, ma reggel pedig a bugyiban volt barnás alvadt vérhez hasonló vmi. Lehet az a nyákdugó?

Legjobb válasz: lehet, de nekem a vizsgálatokkor szintén vérzett, a második gyereknél elég rendesen. mindkettõ császáros lett, mert nem akart megszületni. egyébként ha elmegy a nyákdugó, még akkor is van, h nem indul be a szülés, csak pár nap múlva. azért már átnézheted a pakkod újra amit viszel magaddal, hátha hirtelen kell. sok sikert és könnyû szülést kívánok. :)

lehet, de nekem a vizsgálatokkor szintén vérzett, a második gyereknél elég rendesen. mindkettõ császáros lett, mert nem akart megszületni. egyébként ha elmegy a nyákdugó, még akkor is van, h nem indul be a szülés, csak pár nap múlva. azért már átnézheted a pakkod újra amit viszel magaddal, hátha hirtelen kell. sok sikert és könnyû szülést kívánok. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ és a segitseget...és miert lett neked csaszaros végül?mert nem tágultal?
kislányomnál este fél 8-kor mentem föl megfigyelésre, álítólag gépen kimutatható fájások voltak. én annyit vettem észre h nem bírtam ébren maradni két fájás közt. hozzá teszem nagyon erõs a fájdalom küszöböm. másnap délutánra annyira kimerültem és a baba is, h kezdett elmenni a pulzusunk.-->császár. fiamnál már muszály volt, mert az elsõ császár elõtt volt egy méhen kívüli nagy mûtétem, a hasfalam nem bírta volna az erõlködést. kiírt idõ után lett mindkét baba császározva. rengeteg szülés lement mellettem míg korházban voltam, láttam jobbnál jobb szüléseket. 12 perces, fájásokkal együtt. 35-37 perces sima iker szülés, mégsem bánom h császár lett a vége, mert tudom, h a gyerekek miatt volt rá szükség. kislányom 2, 5 éves 14 kg. kisfiam 6 hó, 10 kg. életerõs vidám teremtések.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Beengedik a páromat a szülésre ha meg van fázva?

8

Természetes szülés császár után milyen? Ki mit tapasztalt nehezebb könnyebb?

Az orvosom mondta hogy ha nem lesz gond mehet természetesen. Két éve volt császárom, és bár hamar felépültem nem szeretnék még egyet. Milyen a természetes szülés egy császár után?

4

Ha olyan kórházban szülnétek, ahol a szülés alatt bármikor kérhető az EDA (epidurális érzéstelenítés), élnétek a lehetőséggel?

17

Dr. Schandl Károlyról a fogadott orvosom. Egy vizsgálatért 7e forintot szokott kérni de mindig 10e-t kap. Szülésnél mennyit adtatok neki, aki nála szült mostanában? Nekünk a 70 ezer kicsit sok.

2

Akinél az első szülés gyors volt, hogy alakult a második, harmadik? Melyik mennyi ideig tartott?

13

Reumatoid arthritis betegségemmel és beültetett pacemakerral vállalhatok saját babát, van olyan közületek akinek sikerült így?

Az orvosok és én szerintem nincs semmi akadálya, de sajnos három éve sikertelen a próbálkozásunk.

2

Ajánlana valaki Pécsett megbízható szülész nőgyógyászt?

Olyant akiben nem csalódott és olyant akihez ne menjek.

2

Mi a véleményetek a Szombathelyi szülészetről?

5

Szült valaki mostanában a Sote II-n? Milyen az ideiglenes hely? Mikor költöznek vissza?

Valaki írta, hogy a szülőszobán még labda sem volt :( Máshol azt olvastam, hogy csak 2014 augusztusában költöznek vissza. Mit tudtok?

1

Szülés utánra melyik márkájú haskötőt ajánljátok?

Egyiket sem láttam még élőben, neten rendelném.
Az olcsóbb kategóriások közül ajánljatok légyszi, 3000 ft környékén, Zsaba, Vaganza, Stella, stb..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!