Találatok a következő kifejezésre: 38 hetesen reggel erős, (3 db)

38 hetesen minden reggel erős, hosszan tartó (fél órás ) mensi serű görcsöm van a hasam aljában. Ez mitől lehet?

Reggel, mikor felébredek, rögtön elkezd fájni-de nem erre ébredek- és vagy fél órán át fáj nagyon, aztán elmúlik. Jóslófájásaim már 6 hete vannak, és napközben is van hogy érzem, de közel sem ilyen er?sen, és rövid ideig tartanak, de ez a reggeli görcs kezd állandó lenni. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nyílik a méhszáj, én is ezt éreztem de korábban a 35-36. héten és a 37 és fél hétre szültem. Közeledik az idõ:)))

Lehet, hogy nyílik a méhszáj, én is ezt éreztem de korábban a 35-36. héten és a 37 és fél hétre szültem. Közeledik az idõ:) ))

38 hetes kismama vagyok. Tegnap este óta érzek néha olyat, hogy nagyokat nyílal a hüvelyembe, közben erős bekeményedés és menstruációs alhasi fájdalom. Ez mit jelezhet? (Ma reggel is volt egy ilyen. )

köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Valószínûlg már beilleszkedett a baba feje, azért fáj ott alul, a mensis fájdalom meg lehet egyszerû jóslófájás, de szerintem közel lehet már, hogy láthasd a babádat! Könnyû, szép szülést neked!

Valószínûlg már beilleszkedett a baba feje, azért fáj ott alul, a mensis fájdalom meg lehet egyszerû jóslófájás, de szerintem közel lehet már, hogy láthasd a babádat! Könnyû, szép szülést neked!
Sima jóslófájások, nekem már 32. hét óta vannak ilyenek rendszeresen (de rendszertelenül:-) SEmmi baj, jelzi, hogy szervezeted készül a szülésre. Ha rendszeressé válik, vagy elmegy vized, vagy vérzel, akkor kórház, addig nyugi otthon:-) Pihenj sokat:-) 37 hetes kismama még egyben:-)

38, 5 hetes terhes vagyok. Ma reggel óta fájdalom van a derekamba. Soksor a lábaimba ézem, ezenkívül gyakran bekeményedik a hasam, erős a folyásom és néha, mintha súlyokat raktak volna a fenekembe. Mikor menjek a kórházba? Ez már szülés? Köszönöm

A baba rengeteget mocorogegész nap.90%a császár, mert még nem fordult le.

Legjobb válasz: Én ezekkel a "tünetekkel" mentem szülni. :) Még jó, hogy nem vártam a menses szerû görcsökre, mert az nekem nem volt.

Én ezekkel a "tünetekkel" mentem szülni. :) Még jó, hogy nem vártam a menses szerû görcsökre, mert az nekem nem volt.
Lehet jobb lenne bemenni a kórházba!Ne aggódj, legfeljebb nst-re kapcsolnak és ha semmi akkor hazamész!Jobb félni mint megijedni:) Végülis nagyon idõben vagy:) ))Hajrá:) ))
én is azt gondolom, hogy készülõdj lassan, de miért nem hívod a dokit vagy a szülésznõt, ha nincs fogadott személyzet, akkor pedig hívd fel a kórház szülészetét, és ott megmondják mit csinálj, de 90%, hogy azt mondják, hogy menj be.
Nekem is volt ilyen, de a többiekkel ellentétben, nem AZ volt. Végül nekem is császár lett, mert nem fordult be. De akkor elõtte befektettek egy nappal és másnap megcsinálták a császárt, így konkrétan nem tudom milyen mikor tényleg beindul, de amit leírtál nekem normális volt a terhesség vége felé (jósló). Ha sûrûsödik a keményedés, vagy a derékfájás, vagy erõsödik, akkor valószínû beindult a babád. Tényleg az a legegyszerûbb ha felhívod a dokidat, vagy a szülészetet. Könnyû szülést és jó babázást majd! (ne félj a császártól sem!) 2 hetes kislány anyukája
Ilyen tünetekkel mentem be én is 38+6 voltam. Aznap meglett a kisfiam. (Azért nem írsz, mert elmentél szülni?)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!