Találatok a következő kifejezésre: 38 hetesen egy nap nem mozog (1 db)

38 hetesen ha egy nap nem mozog tizet es utana napon is keveset akkor mi a teendő, ez nagy baj?

Legjobb válasz: Figyeltél minden mozga´sra??Ha tényleg keve´snek érzed,akkor nézesd meg uh-n,és a ctg-n.Beszélj a ve´dönöddel,vagy a dokiddal.de szerintem,csak nincsen heje,vagy fáradt.

Figyeltél minden mozga´sra??Ha tényleg keve´snek érzed, akkor nézesd meg uh-n, és a ctg-n.Beszélj a ve´dönöddel, vagy a dokiddal.de szerintem, csak nincsen heje, vagy fáradt.
Szia! Nekem az esti órákban, du. 17-tõl kell figyelni a mozgást, és ha nem rúg 10-et 22.30-ig, akkor még éjszaka menni kell az ügyeletre, ahol csinálnak nst-t/ctg-t, mert ez esetleg a pici rossz oxigén, és tápanyag-ellátását jelentheti. Én mindenképpen bemennék most az ügyeletre, és megnézetném, mert csak így tudnék megnyugodni! Ne aggódj, minden rendben lesz! 37 hetes kismama
Sokszor mozog kevesebbet a szülés elõtti hetekben. A szülés elõtti napokon meg még annál is kevesebbet, úgymond erõt gyûjt a nagy napra. Ne aggódj, de jelezd a dokidnak.
Az elõttem válaszolóval egyetértek, ha kevesebbet mozog a baba, az azt jelenti, hogy közeleg a szülés napja (Kismama/Anyák lapja írta). Könnyû szülést Neked :-)
Szerintem is közeleg a "nagy nap" amikor meg fog születni a babád.. ha esetleg magadon is érzel jeleket (pl.:hasmenés, illetve lejjebb van már a pocakod) akkor meg szinte biztos. De menj el orvoshoz, inkább többször, mint kéne, nehogy valami baj legyen!!
Szia! Nekem azt mondta a dokim, hogy 17.00-tõl figyeljem a mozgást, és ha 2 órán belül nem mozogja a 10-et akkor menjek be a kórházba! Nyugi biztos csak készülõdik a szülésre, de ha úgy érzed inkább menj be az ügyeletre, hogy biztosan megnyugodj!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hasi szurkálás, enyhe görcs csak ritkán van kis terhességnél? Probléma ha nem minden nap fáj a hasam? 4+4 hetes vagyok.

4

Szerintetek is túlzásokba esik az anyám? Úgy érzem h egyre több mindenbe beleszól.

Nagyon szeretem őt,mindig számíthattam rá.Nemsokára szülök,a férjével nagyon sok mindenbe segítenek,de mostanában egyre idegesítőbb.A párommal külön élünk tőlük de egy faluban.Nagyon örülne a picinek de anyám kezd egyre erőszakosabb lenni.Mostanában semmi nem jó amit én főzök,mindig azt akarja h együnk inkább náluk,csak mert én másféle ételeket főzök mint ő,azzal biztos nem lakunk jól.A párom nővérével nagyon rossz a viszonyunk,mindig fúrni próbálja a kapcsolatunkat,egyszer elmondtuk ezt anyámnak azóta az van h majd ő elkapja az utcán meg csak találkozzon vele majd ő megmondja neki a véleményét hiába kértük h ne szóljon bele.A barátom nem lesz ott a szülésnél se ő se én nem akarjuk,erre anyám h majd akkor ő lesz ott,meg se kérdezett h szeretném-e.Egyébként nem mert ismerem túlaggódna mindent és csak idegesítene.Újabban az a baja h a barátommal napközben néha beülünk egy közeli presszóba(ami szerinte kocsma)inni egy üdítőt meg enni egy hamburgert és egy kicsit a barátokkal lenni.Mit tehetnék h nem bántsam meg de egy kicsit visszafogja magát?

4

Terheléses vércukor szint eredménye kb menyi idő után van? Mikor lehet érte menni?

9

Jok ezek az adatok?

1 GS 19.63mm 6w5d,2 GS 10.09mm 5w3d, FRQ 2-4.8 D 16.5cm,

21

Van kedvetek tippelni? Akinek van kedve! Hét? Nem? Plusz kilók?

Még sosem írtam ilyen kérdést, de mindig tippelek másoknak, előre is köszi!! :D

25

20 mm petezsák 7mm szikhólyag? (5+6 napos terhesség)

Elég öreg gépe van az orvosnak,azt mondta h szívhangot 7-8. héten tud majd nézni...

10

Szerintetek leszállt már a pocakom?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

9

Mit gondoltok arról, ha valaki pocakos képet tölt fel magáról egy közösségi oldalra?

Sziasztok. Még csak 4 hónapos terhes vagyok, de nagyon elgondolkodtam, hogy hogyan közöljem a távolabbi rokonokkal, ismerősökkel, hogy úton a második picúr. Gondoltam rá, hogy egyszerűen kiteszek magunkról egy képet, semmiképp nem UH-t... de az az igazság, hogy elméláztam, vajon ez mennyire visszatetsző, erről úgy gondolom, biztosan megoszlanak a vélemények...Szóval, kérdezlek titeket, mi ezekről a képekről a véleményetek...én akárhányszor látok ilyen képet, mindig melengeti a szívem, és úgy érzem, együtt tudok örülni, és átérzem a boldogságát, hisz tudom, hogy ez milyen szép dolog...csak hát sok a rosszmájú, irigy ember...ezért kérdezlek titeket erről...

26

Szerintetek okkal tartanak bennt? Megőrülök! Hogy tudnék hazamenni?

38 hetes vagyok,hétfőn be kellett feküdnöm a kórházba mert a méhlepényem 2.fokban érett,kicsit kevesebb a magzatvíz és a baba 2 héttel kisebb (de már az elejétől kezdve,akkor még senkit nem érdekelt).Naponta 2-szer van NST-m,ami tökéletes és 2 naponta flowmetria az is jó.A dokim azt mondta h csak 1 hétre kell befeküdnöm de kedden meg h bennt kéne maradnom a szülésig.Viszont megbeszéltük h hétvégére hazamehetek,de nem találkoztam vele sem tegnap sem ma.Állítólag vmi továbbképzésen van nem is tudom elérni.A nővérek azt mondták h más nem engedhet haza.De én nagyon szeretnék hazamenni legalább erre a 2 napra.Mit tehetnék?És szerintetek jogosan tart itt a szülésig?

19

Terhesség alatt nem veszélyes a rákszűrés (10 hetesen)?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!