Találatok a következő kifejezésre: 38 hetesen egy nap nem (3 db)

38 hetesen ha egy nap nem mozog tizet es utana napon is keveset akkor mi a teendő, ez nagy baj?

Legjobb válasz: Figyeltél minden mozga´sra??Ha tényleg keve´snek érzed,akkor nézesd meg uh-n,és a ctg-n.Beszélj a ve´dönöddel,vagy a dokiddal.de szerintem,csak nincsen heje,vagy fáradt.

Figyeltél minden mozga´sra??Ha tényleg keve´snek érzed, akkor nézesd meg uh-n, és a ctg-n.Beszélj a ve´dönöddel, vagy a dokiddal.de szerintem, csak nincsen heje, vagy fáradt.
Szia! Nekem az esti órákban, du. 17-tõl kell figyelni a mozgást, és ha nem rúg 10-et 22.30-ig, akkor még éjszaka menni kell az ügyeletre, ahol csinálnak nst-t/ctg-t, mert ez esetleg a pici rossz oxigén, és tápanyag-ellátását jelentheti. Én mindenképpen bemennék most az ügyeletre, és megnézetném, mert csak így tudnék megnyugodni! Ne aggódj, minden rendben lesz! 37 hetes kismama
Sokszor mozog kevesebbet a szülés elõtti hetekben. A szülés elõtti napokon meg még annál is kevesebbet, úgymond erõt gyûjt a nagy napra. Ne aggódj, de jelezd a dokidnak.
Az elõttem válaszolóval egyetértek, ha kevesebbet mozog a baba, az azt jelenti, hogy közeleg a szülés napja (Kismama/Anyák lapja írta). Könnyû szülést Neked :-)
Szerintem is közeleg a "nagy nap" amikor meg fog születni a babád.. ha esetleg magadon is érzel jeleket (pl.:hasmenés, illetve lejjebb van már a pocakod) akkor meg szinte biztos. De menj el orvoshoz, inkább többször, mint kéne, nehogy valami baj legyen!!
Szia! Nekem azt mondta a dokim, hogy 17.00-tõl figyeljem a mozgást, és ha 2 órán belül nem mozogja a 10-et akkor menjek be a kórházba! Nyugi biztos csak készülõdik a szülésre, de ha úgy érzed inkább menj be az ügyeletre, hogy biztosan megnyugodj!

Ha egy nap megyek 38 hetesen uh-ra, nst-re es az orvos is megvizsgál hüvelyi úton az nem nagy stressz a babának vajon?

Nem szeretném, h beindúljon emiatt a szülés. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Én 16 napon át minden nap jártam nst-re, amnioszkópiára, és többször ultrahangra is. A picúrt annyira nem zavarta, hogy 15 napos késéssel érkezett. De ha beindulna, se számít már koraszülöttnek.

Szia! Én 16 napon át minden nap jártam nst-re, amnioszkópiára, és többször ultrahangra is. A picúrt annyira nem zavarta, hogy 15 napos késéssel érkezett. De ha beindulna, se számít már koraszülöttnek.

38 hetes multam. Az utobbi napokban alig birok reggel felkellni (10 korul). Reggeli utan vagy 2 oraval egyszeruen nem birom nyitva tartani a szemem es muszaj aludnom egy oracskat. Normalis ez?

Keszulne a testem a szulesre?Gyujtene az energiat?Mas is van/volt igy?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok ezzel, legszívesebben egész nap csak aludnék, de hiába alszom sokat, mégsem vagyok kipihent. Bár én még csak a 36. hétben vagyok, de nekem most derült ki, h elég durván vérszegény lettem a terhesség alatt, és emiatt vagyok ilyen semmilyen... De lehet, h nálad nem ez az ok, te már valószínûleg közelebb vagy a szüléshez, lehet, tényleg az készülõdik :)

Szia! Én is így vagyok ezzel, legszívesebben egész nap csak aludnék, de hiába alszom sokat, mégsem vagyok kipihent. Bár én még csak a 36. hétben vagyok, de nekem most derült ki, h elég durván vérszegény lettem a terhesség alatt, és emiatt vagyok ilyen semmilyen... De lehet, h nálad nem ez az ok, te már valószínûleg közelebb vagy a szüléshez, lehet, tényleg az készülõdik :)
Szia! Most kezdem a 26. hetet, de én is 12 órákat alszom (már persze közben a pici sokszor felébreszt). Nálam is kezdõdõ vérszegénységet találtak, most fogom megkapni a vasat, amit ír a doki. Vérképet csináltak mostanában? Lehet, hogy érdemes lenne rákérdezned. Nekem kb. 3 hete lett érezhetõ, hogy ennyire fáradok, itthonról dolgozom, heti 1 napot járok be. Mikor heti 2 véletlenül, a másodikon már úgy érzem álmodok, annyira nem vagyok magamnál. Anyukámnál ugyanez volt.
Nekem is volt-van ilyen, bár most már nagyon a végén egyre kevesebb, inkább a fészekrakó túltengés van bennem. Utolsó 2 hónapban volt ez, én arra gyanakodtam hogy túl sokat-nehezet reggelizek, és az emésztés viszi el az erõmet. Ha lightosabbra vettem, kimaradt ez a kóma, kivéve a kivételeket :) ... Vérképemmel semmi baj. Egyszerûen figyelni kell a testedet, ha pihenni kell, akkor azt kell, ez így OK szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!