Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes van fogadot (6 db)

38 hetesen felírták a dopegytet 3szor felet. Nem tudom fog-e segíteni. Mindig 135-140 között van a systole. Nst-n megemelkedik közel 150re. Nem tudom mi lesz. Szerintetek? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia!én az elejétõl szedem,elõször 3x1,majd4x1,most 38 hetesen pedig mivel nem ment 140/90-100 alá,már 4x2-t szedek.2-3 óránként mérek,így 130/90 körül van,de azt mondta a dokim,ha többször 140/90-1000 fölé megy,indítunk.kicsit ideges is vagyok emiatt,de ha indítani kell,hogy ne legyen bajunk,akkor inkább,mint bajt.mérd folyamatosan,és szólj a dokinak,lehet többet kéne szedned. könnyû szülést! 38+4 heteske

Szia!én az elejétõl szedem, elõször 3x1, majd4x1, most 38 hetesen pedig mivel nem ment 140/90-100 alá, már 4x2-t szedek.2-3 óránként mérek, így 130/90 körül van, de azt mondta a dokim, ha többször 140/90-1000 fölé megy, indítunk.kicsit ideges is vagyok emiatt, de ha indítani kell, hogy ne legyen bajunk, akkor inkább, mint bajt.mérd folyamatosan, és szólj a dokinak, lehet többet kéne szedned. könnyû szülést! 38+4 heteske
én is kaptam dopegytet a vége felé, nekem nagyon levitte, abba is kelle hagynom a szedését. lehet neked meg kéne emelni, 3x1-re. de ezt az orvos majd megmondja egy barátnõmnek is 150 volt, és levitte neki
A kérdező hozzászólása: nekem most is 135/85 körül van... sokat nem módosított.
Nekem se vitte le annyira. A mi lesz? kérdésed nem tudom pontosan mire vonatkozik. Az én dokim azt mondta, hogy magas vérnyomással gyors a szülés, mert vagy császár, vagy gyorsan tágulsz, és természetes. NA nekem az utóbbi lett. 3 óra alatt szültem meg a babámat (elsõ). Szülés végefelé 170 volt amúgy. Szóval szerintem kezelhetõ a probléma. Ja és szülés közben is kaptam ilyen csökkentõ spayt a nyelvem alá. Remélme tudtam segíteni! Egy 7, 5 hós baba anyukája
Nekem is kellett szednem a 32. héttõl(3x1). Aztán a 34.-en bekerültem kórházba mert felment 160/100-ra, ott olyan 140/90 körül tartották, és a 38. héten spontán szültem. Szülés alatt 130-140 volt. 14 hós a kislányom és egészséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat

38 hetes vagyok. Josló fájásaim már vannak de a nyákdugo még nem ment el. Mikor fogok szülni?

Eddig csak esténként volt most már egész nap nagyon fáj a nemi szervemnél.Olyan mint ha bele nyilalna vmi, de akkor meg s e birok mozdulni ez attol van hogy nincs sok hátra nem? Szokott keményedni a hasam is de nem rendszeresen.

Legjobb válasz: Én a 38. héten szültem. A nyákdugó nem tudom, hogy mikor ment el, én nem vettem észre. Arra lettem figyelmes, hogy a fájások (amelyek olyanok voltak mint a jóslófájások ezt megelõzõen) rendszeressé váltak (szinte percre pontosan 5 percesek voltak) és kezdett szivárogni a magzatvíz. Ezt követõen 6 és fél órával megszületett a fiam. De nem vagyunk egyformák, úgyhogy pontos választ talán még az orvosod sem tud adni, csak egy kimerítõ vizsgálat után.

Én a 38. héten szültem. A nyákdugó nem tudom, hogy mikor ment el, én nem vettem észre. Arra lettem figyelmes, hogy a fájások (amelyek olyanok voltak mint a jóslófájások ezt megelõzõen) rendszeressé váltak (szinte percre pontosan 5 percesek voltak) és kezdett szivárogni a magzatvíz. Ezt követõen 6 és fél órával megszületett a fiam. De nem vagyunk egyformák, úgyhogy pontos választ talán még az orvosod sem tud adni, csak egy kimerítõ vizsgálat után.
Ezt ugye nem komolyan kérded, hogy valaki ezt meg tudja mondani..?Mindenki máshogy viseli ezt csak a tested tudja és picid. A nyilalások lehetnek attól, hogy a baba nyom valamit odalenn, nekem már a 32héten volt ilyen-pedig nem fordult meg.Jósló is volt már akkor..Most 39hetes vagyok és semmi, tök csend van odabenn..szval ezt nem lehet kiszámítani, pedig már melegvizes fürdõztem és az sem segített..maj djön ha akar, a dokim azt mondta észre fogom venni, nyugodjak meg.

38 hetes vagyok, milyen az amikor távozik a nyákdugó, az erős folyásom miatt mindíg van a bugyimba betét, észre fogom venni? Akkor menni kell a kórházba?

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó kevés véres-kocsonyás váladék formájában kilökõdik, amikor a méhszáj tágulni kezd. Ez nem azonos azzal, mikor a magzatvíz elfolyik, ilyenkor a baba még a magzatburok biztonságában van. Bár ez egy korai jele a szülés megindulásának, még több napod, sõt akár 1-2 heted is hátra lehet a szülésig! Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

Szia! A nyákdugó kevés véres-kocsonyás váladék formájában kilökõdik, amikor a méhszáj tágulni kezd. Ez nem azonos azzal, mikor a magzatvíz elfolyik, ilyenkor a baba még a magzatburok biztonságában van. Bár ez egy korai jele a szülés megindulásának, még több napod, sõt akár 1-2 heted is hátra lehet a szülésig! Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Rózsaszínes, nyákos váladék lesz. A nyákdugó akár 1-2 héttel is távozhat hamarabb, mint ahogy a szülés beindul, szóval ekkor még nem kell indulni a kórházba. A kórházba akkor kell menni, ha elfolyt a magzatvíz és/vagy szabályos idõközönként jelentkeznek a fájásaid.


38 hetes vagyok, előtejnek semmi jele. Mikor fog beindulni? Lehet csak szülés után? Más is van/volt így?

Legjobb válasz: Nekem sem volt semmi elõtejem, én úgy tudtam, hogy ez is teljesen normális. Ahogy megszültem, egybõl lett elõtejem és egybõl szopizott a kisbabám.

Nekem sem volt semmi elõtejem, én úgy tudtam, hogy ez is teljesen normális. Ahogy megszültem, egybõl lett elõtejem és egybõl szopizott a kisbabám.
Nekem sem volt elõtejem, vagyis a 25. hét körül volt egyetlen csepp a melltartómon. Akkor kérdeztem a dokim, azt mondta valakinek ömlik, valakinek nincs és nem függ össze a szülés utáni tejtermeléssel. Csütörtök este szültem és szombat délután már rendesen szoptattam. Azóta is igény szerint szoptatom 6 és fél hónapos kisfiam, még mindig elég a tejem.
nekem sem volt elõtejem, de most tele van a fagyó tejjel, pedig még csak 8 hetes a babám (ráadásul császáros volt, szóval ez sincs összefüggésben a tej mennyiségével) könnyû-szép szülést kívánok!
Nekem sincs elõtejem, de én is úgy hallottam hogy az nem jelent semmit.mert már tõlem kérdezték is hogy van e?de még eddig nem jött ki egy csepp sem.38hkm
A kérdező hozzászólása: Hát ez megnyugtató, köszi
1. vagyok, ha a szoptatas miatt kerdezted, nekem nem volt szulesig semmi, es megis 20 honapig szoptattam.
Nekem sem volt elõtejem. Végül császárral jött világra a babám, és már aznap volt elõtejem, pár naposan már 100-150 miliket szopizott és mai napig szopizik pedig lassan 18 hónapos :) most kezdünk leszokni :)

38 hetes terhes vagyok vannak méhösszehuzodásaim amit a ctg is kimutat 20 percenként rendszeresen lehet hogy hamarosan szülni fogok?

Legjobb válasz: Szió! Nincs kizárva, hogy hamarosan szülni fogsz, de az is lehet, hogy ezek még csak jósló fájások. Nekem is vltak ilyenek, s ezek sokban segítették kislányom világrajövetelét. Remélem mihamarabb karodban tarthatod gyermeked, jó babázást!

Szió! Nincs kizárva, hogy hamarosan szülni fogsz, de az is lehet, hogy ezek még csak jósló fájások. Nekem is vltak ilyenek, s ezek sokban segítették kislányom világrajövetelét. Remélem mihamarabb karodban tarthatod gyermeked, jó babázást!
Szia! Sajnos ezt csak utólag lehet biztosra megmondani. Nekem a 37. héttõl nagyon rendszeresen vannak jóslófájásaim, gyakorlatilag naponta, van, hogy órákon át rendszeres 8 percesek, aztán mégis elmúlnak. Épp ma egy hete voltam kiírva, a pocaklakóm pedig teljesen jól elvan odabent. Szóval lehet, hogy pár óra múlva babázol, de garancia nincs. A legjobbakat kívánom neked és a picurodnak!

38 hetes vagyok van fogadot orvosom korházba utalt mert a lepény mellsö fali mélyen tapadt eléri a mészájat és kezd meszesedni. Csak az én orvosom dönt hogy mi lesz vagy több orvos is?

Legjobb válasz: gondolom arra gondolsz császár lesze vagy mikor kell szülni. Az orvosoknál egységes a protokoll, mivelminden orvos jogilag egyformán cselekvõképes egyedül is eldöntheti. Ha nagyon meszesedik a méhlepény beindíthatja a szülést, mert a baba károsodhat (oxigénhiány) aztán ha ezenkívül úgy látja nem tudsz rendes uton szülni, mert a méhlepény gátolná a baba születését, akkor dönthet császár mellett. Ha erre gondoltál, de nincs szükség más orvosra , mert elméletileg mind ugyanazt tenné, maximum a napokban lenne eltérés, hogy valamelyik doki várna még egy napot..

gondolom arra gondolsz császár lesze vagy mikor kell szülni. Az orvosoknál egységes a protokoll, mivelminden orvos jogilag egyformán cselekvõképes egyedül is eldöntheti. Ha nagyon meszesedik a méhlepény beindíthatja a szülést, mert a baba károsodhat (oxigénhiány) aztán ha ezenkívül úgy látja nem tudsz rendes uton szülni, mert a méhlepény gátolná a baba születését, akkor dönthet császár mellett. Ha erre gondoltál, de nincs szükség más orvosra , mert elméletileg mind ugyanazt tenné, maximum a napokban lenne eltérés, hogy valamelyik doki várna még egy napot..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!