Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes vagyok. Tegnap (27 db)

38 hetes vagyok tegnap jöttem ki a korházbol toxémia gyanu miat és az hogy pici a babám. BPD:81 FRONTO:109 HC:297 TORAX:91 AC:309 FEMUR:65 tényleg ilyen kicsi a baba vagy a gép is tévedhet?

Legjobb válasz: Szia! 40 hetemet töltöm ma és kedden voltam uh-n ahol nekem is a baba adatai BPD 90mm, Femur 65 mm volt. a becsült súly 2300-2400 gr. Nekem is pici a baba az uh szerint. Azt mondta a doki nem szül mindenki nagy babát, a lényeg, hogy egészséges legyen. Az Nst jó, mozog rendesen akkor jó érzi magát odabent. Idekint majd megnõ.

Szia! 40 hetemet töltöm ma és kedden voltam uh-n ahol nekem is a baba adatai BPD 90mm, Femur 65 mm volt. a becsült súly 2300-2400 gr. Nekem is pici a baba az uh szerint. Azt mondta a doki nem szül mindenki nagy babát, a lényeg, hogy egészséges legyen. Az Nst jó, mozog rendesen akkor jó érzi magát odabent. Idekint majd megnõ.
Szia!Valószínû, hogy ekkorát nem téved a gép, az átlagtól kicsit elmarad de ne pánikolj, szerintem nem vészesen kicsi.A BPD lemaradás lehet attól is, hogy nem kerek, hanem hosszúkás a feje a babának!
Huha, hát az igazat megvallva súlybeli eltérésrõl hallottam már , hogy kb fél kilót is téved de növekedésbelirõl nem...vagy csak az nem olyan mérvadó.Amit írsz igaz aggasztó de a dokik mit mondanak??Én betöltött 36hetesen voltam most uh-n és a bpd je 93volt-igaz ezt meg 38hetesnek lõtte be a gép, a többi adatunk is nagyobbnak számít a súlyunkra azt mondta a gép 3000-3500körüli, én sztem ez egy kicsit sok de ki tudja..mert én pl nem vagyok magas nagy db a papa átlagos macis..nem tudom ez mennyire számít én azért cidrizek, hogy ne legyen 5kilos mire kijön..Én a helyedben megkérdeznék még egy orvost, vagy amúgy mit mondott a dokid??Gondolom eddig nem volt gond a fejlõdésével ugye?Nem változtattál valamin radikálisan?Vitaminok, kaja stb???37hetes kismama
Biztos, hogy 38 hetes vagy? Mert attól is lehet kisebb a baba, hogy el vagy számolva. Vagy máskor mindig a vélt terhességi korodnak megfelelõek voltak a méretek? És a toxémiát kizárták az orvosok? Mert nyilván attól is fejlõdhet lassan (de remélem, nem vagy toxémiás). Mindenesetre ne aggódj, az nem tesz jót! Sok sikert és egészséges, fejlett babát kívánok Neked! Üdv: 28 hetes kismama

38 hetes vagyok! Tegnap voltam orvosnál és azt mondta hogy teljesen zárt a méhszáj, vajon mennyi időm van még ha zárt a méhszáj?

Legjobb válasz: Képzeld, én október 21-re voltam kiírva és 20-án még zárt volt a méhszáj. Este és éjjel elment a nyákdugóm, reggelre 1 ujjnyira tágult a méhszájam és napra pontosan megérkezett a kisfiam! :)

Képzeld, én október 21-re voltam kiírva és 20-án még zárt volt a méhszáj. Este és éjjel elment a nyákdugóm, reggelre 1 ujjnyira tágult a méhszájam és napra pontosan megérkezett a kisfiam! :)

Alig mozog tegnap+ma valamit a baba, nektek? 38 hetes vagyok.

Voltam szívhangot nézetni,ott nem mondtak semmit,csak h. majd menjek el UH-ra is :( Remélm nincs baj :-(

Legjobb válasz: Szia! Én is 38 hetes vagyok, nekem napok óta meg sem áll, szinte egyfolytában mozog a babám, de õk sem egyformák. Nem értem, ha szívhangot hallgattak, és hallottátok is, akkor szerintem nagy baj nem lehet, csak lustizik. Megint front van. Remélem minden rendben van.

Szia! Én is 38 hetes vagyok, nekem napok óta meg sem áll, szinte egyfolytában mozog a babám, de õk sem egyformák. Nem értem, ha szívhangot hallgattak, és hallottátok is, akkor szerintem nagy baj nem lehet, csak lustizik. Megint front van. Remélem minden rendben van.
Az én babám is nagyon keveset mozgott tegnap is és eddig ma is. Nem tudom, miért, lehet tényleg front van. 23 hetes
Nekem is már 2napja kevesebbet mozog.Ne izgulj biztosan minden oké!Meg tudod már kevesebb helye is van mozogni!További szép babavárást!35hetes kismami
Szia! Én is 38hetes vagyok, és 2napja az én kislányom is alig-alig mocorog. :( Eddig mindig olyanokat rúgott, hogy majd ki szakadt az oldalam, de pár napja, itt-ott érzem csak. Lehet, hogy beilleszkedtek nem, és kevés a helyük? Vagy ez a fránya idõ teszi? Ne aggódj, biztos minden rendben van, nekem legközelebb csak szerdén kell mennem NST-re, de remélem minden okés velünk is. Hamarosan anyukák leszünk, kitartás! :)


Mi lehet? Közel a szülés? Tegnap este óta olyan furán fáj a hasam. Mintha meghúztam volna, ha ülök is érzem és ha felállok akkor az egész kemény lesz, alig bírok járni is tőle.38 hetes vagyok.

Eddig ilyen nem volt. A derekam is fájdogál, eddig ez sem fájt és néha menzisen érzem a hasam.

Legjobb válasz: Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km

Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Volt már haskeményedésem, de az más volt valahogy. Remélem hamarosan megláthatom a kisbabámat! :) Neked sok boldogságot a hátralévõ idõre is!

Tegnap megvizsgált a doki és C:2000 szerintetek mikor szülök? 38 hetes vagyok

Legjobb válasz: én már a kezdetek kezdetétõl c2000 vagyok...36 hetes

én már a kezdetek kezdetétõl c2000 vagyok...36 hetes
Valószínüleg 3 héten belül szülni fogsz. Közelebbit szerintem senki nem tud mondani.
Én végig ilyen értékkel szaladgáltam. Még szülés elõtti két nappal is ilyen volt. :) Végül 40+5-re szültem. :)
A kovetkezo negy heten belul tutira. Ebbol nem lehet megmondani. A masodik terhessegemnel eleve 2000es mehszajjal kezdtem, majd a 2100 as volt, majd ket hettel kesobb 2110. A 40. heten 1333as, mas ennyivel mar szul, az en szulesemet meg igy is inditani kellett.
Ebbõl nem lehet megmondani. csupán a méhnyak lett 1 cm-rel rövidebb, de zárt vagy. DE: a szülés megindulhat akár még ma is, de rá is húzhatsz 1 hetet is. Nekem már a 20. héttõl 2100 volt a méhnyak, méhszáj, csupán a 38. héten szültem :) ) Amikor a babád jónak látja, elindul, ui. az õ testébõl felszabaduló hormonok indítják be a szülést. Minden jót Nektek!

Tegnap óta szinte állandóan keményedek, és görcsölök, fáj a derekam és a vesém is de nagyon! Ez lehet a szülés jele? 38 hetes vagyok Magzatvíz nem folyt el.

Legjobb válasz: Akár az is lehet! Próbáld meg mérni a keményedések és görcsök között az idõt! Lehet, hogy csak készülõdik a baba, jóslófájás, de lehet, hogy estére anyuka leszel:) Ha nagyon bizonytalan vagy, kérdezd meg a dokid, hogy be kell e menned a kórházba. Lazíts egy kád meleg vízben és próbálj relaxálni. Sok boldogságot a babához!

Akár az is lehet! Próbáld meg mérni a keményedések és görcsök között az idõt! Lehet, hogy csak készülõdik a baba, jóslófájás, de lehet, hogy estére anyuka leszel:) Ha nagyon bizonytalan vagy, kérdezd meg a dokid, hogy be kell e menned a kórházba. Lazíts egy kád meleg vízben és próbálj relaxálni. Sok boldogságot a babához!
Amíg nem rendszerezõdnek, addig csak jóslók. Lehet, hogy ma beindul, de lehet, hogy két hét múlva. A kád meleg víz jó ötlet. Ha jóslók, akkor a vízben leállnak, ha meg indul, akkor rendezõdnek, és erõsödnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..remélem jobb lesz mert nem tudok már menni sem nagyon...:) De már kint lehetne a kisasszony:)
Na meg volt a pancsi? Mi újság? elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Igen megvolt :) most tényleg jobb a helyzet...pedig már annyira várjuk itthon a kis bébit..de még van pár nap :) köszönöm az érdeklõdést!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az elsõ baba , már van egy 8 éves lányom is...csak félek mert õt úgy indították be nagyon nehéz szülésem volt! Jó lenne ha most magától indulna meg :) Köszönöm a tippet kipróbálom a teát! De nem sürgetem, csak egész éjjel görcsölgettem meg fáj a vesém azt hiszem:) Jó lett volna már ha beindul:)
Nekem is tegnap óta keményedés meg görcsök, de még csak 30 hetes vagyok. napi 4-5 magnéziumot eszek. megvolt a meleg fürdõ is, 2. terhességem. Van még tippetek, hogy mulasszam el? Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam.

Az igaz, hogy ha a baba feje beékelődik, vagy beáll akkor nem sok van visza a szülésig? Mi a tapasztalat? 38 hetes vagyok és tegnap mondta a dokim, hogya feje már a helyén van, de nem mondott rá semmit én meg elfelejtettem megkérdezni.

Egy hete minden nap vannak jósló fájásaim.Lehet, hogy butaságot írok, de a székletem is azóta teljesen megváltozott. Különös színe és gyengébb állaga van, napi legalább kétszer megyek wc-re. Van köze hozzá? Lehet butaságot írok, kérdezek.

Legjobb válasz: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.

A kérdező hozzászólása: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.
Készülõdik a tested meg a babád , már nincs sok idõ hátra . Pihenyj amennyit csak jól esik , szép szülést neked !
Vanaolyan baba aki már jóval korábban "be megy" a helyére
nekem 33 heesen ékelõdött be, és a 38. héten szültem
Én 32 hetes voltam, amikor a lánykám buksija már beékelõdött, a 39.héten született meg. Mindenesetre nálad már elõjelek vannak! :)
Én az elsõvel 30 hetes voltam, amikor beékelõdött a kobakja. Eleve koraszüléssel riogattak a nyitott méhszájam miatt, így amikor már be is ékelõdött a baba feje, még jobban rámijesztettek. Túlhordás után ki kellett robbantani a gyereket:D Nyugi, semmi köze a beékelõdésnek és a nyitott méhszáhnak ahhoz, hogy mikor szülsz:)
A babák többsége a 30.hét táján/után ékelõdik be. A székletnek nincs köze a 38.héthez, avagy a jóslókhozmvagy a baba beékelõdéséhez:) Az is igaz, hogy van, akinek a szülés megindulása után hasmenése van. Nálad ez most nem áll fenn, mert nem vajúdsz:) Boldog babavárást!!! :) ))

38 hetes vagyok, és tegnap voltam dokinál aki azt mondta, hogy a külső méhszájam 1 ujjnyira nyitva van. Beindulhat?

az nst fájásokat mutatott ki,(amik tényleg vannak!!!) igy a doki be akart fektetni a korházba, de a korházba viszont nem vettek fel, (Uzsoki) mondván még simán kibirok igy 2 hetet. A doki szerint viszont bármikor lehet bel?le szülés! (2. babám lesz) Most akkor mi van? kihuzhatok még 2 hetet? pedig már nagyon szeretnék szülni menni!(és vannak rendszertelen fájásaim is) Köszi a válaszokat el?re is!!!!

Legjobb válasz: Szia be is indulhat meg nem is. Mind két dokinak igaza lehet, én az elsõnél 1 hetet görcsöltem, mire kórházba kerültem, a 2.-al pedig rögtön mentem szülni. Minden terhesség más. Figyeld magad, mert te azért már nem vagy tapasztalatlan anyuka, tuddni fogod ha menni kell.

Szia be is indulhat meg nem is. Mind két dokinak igaza lehet, én az elsõnél 1 hetet görcsöltem, mire kórházba kerültem, a 2.-al pedig rögtön mentem szülni. Minden terhesség más. Figyeld magad, mert te azért már nem vagy tapasztalatlan anyuka, tuddni fogod ha menni kell.
Nekem az elsõ babámnál a 36. héttõl volt c2111 és sok tünetem is volt, végül a 41. hétre szültem. Szóval a kórházban végülis nem mondtak hülyeséget, bár ha messze laksz, akkor tényleg jobb lett volna ha legalább 1-2 napra megfigyelésre bent tartanak.
ezt nem értem.a dokid beakar fektetni a kórház meg nem akar felvenni!?ez csúcs!talán ott laksz a közelben?-mert akkor nincs gáz és szorítok hogy ne is legyen.figyelgesd magad és indulj ha úgy érzed hogy itt az idõ.
Szia. Én is így voltam, a 38. héttõl C2111 volt a méhszájam, fájások is voltak állandóan, de a kisfiam várt az utolsó pillanatig, a kiírt napon született meg.
Szia.Én is a 2.babámat szültem, május elsején már másfél ujjnyira nyitva voltam, a baba május közepén született, a kiírt idõ elõtt két és fél héttel.Mikor bementem már két és fél ujjnyi voltam.Tehát elvileg 50-50% az esélyed.

Tegnap kidurrant a fogínyem, azóta a babám nem áll le a pocakban.38 hetes vagyok, jelenthet ez bajt?

Sziasztok! Tegnap éjjel fél 2-kor felsírt a kislányom, és ahogy mentem át hozzá, olyan fura íze lett a számnak. Ömlött belőle a vér és a genny, kb fél órán keresztül. Egész nap fáj, tegnap is, ma is. De az éjjeli dolog óta a kicsi a pocakomban nem áll meg egy percre sem. Folyamatosan keményedek, görcsölök, feszít a hasam. A kicsi érezné, hogy nekem fáj, azért csinálja, vagy beindíthatott ez a dolog valamit nála? Fogdoki majd hétfő délután (a helyi nem rendel még 2 hétig, ügyelet csak Pesten, az meg 4 óra utazás innen, autónk nincs), nődoki meg szerdán (előbb nem fogad a kórház, csak ha szülni megyek be). Szerintetek mit csináljak? Pihenjek, meg magnézium, hátha elmúlik? Vagy?

Legjobb válasz: Hát ha meg tudod oldani (neked kísérettel, másik gyereknek felügyelettel), én inkább a minél gyorsabb fogászatot választanám. Ha belefér, akár fizetõset. Nem jó verzió, ha már tényleg szülsz és ezért még jó pár napig így maradsz.

Hát ha meg tudod oldani (neked kísérettel, másik gyereknek felügyelettel), én inkább a minél gyorsabb fogászatot választanám. Ha belefér, akár fizetõset. Nem jó verzió, ha már tényleg szülsz és ezért még jó pár napig így maradsz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem lehet összefüggés. Ma voltam dokinál, írt fel gyulladáscsökkentõt, rakott a fogamba gyógyszeres tömést, szerdán kihúzza.
A fogorvosom mondta, hogy annyi bajt okozhat ha a véráramba genny kerül, hogy ihaj. Neked pedig igencsak bekerült. Legközelebb azonnal fogászat. Ez nem játék.
Juj szegeny. Gondolod van osszefugges a ketto kozott? Irj majd mi van veled.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igazatok volt, éjjel egy percet nem aludtam, mert a fogfájásból hasmenés lett....percenként megyek. Nemrég az ügyeletes adott hasfogót meg fájdalomcsillapítót, és reggel a szájsebészeten kezdek.
Pedig a fog rengeteg bajt okoz és én inkább utaznék 4 órát a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Tegnap fáj a fogam, reggel erre ébredtem, elmentem a fogdokihoz, kiderült, hogy szabin van.. de vettem be Algopirint, kicsit jobb lett, gondoltam hétfõig kihúzzuk valahogy. Jegeltem, van itthon ilyen gyulladáscsökkentõ csepp, amit vízbe kell tenni, és azzal öblögetni, én fél óránként öblögettem. Aztán nagy nehezen elaludtam... és erre ébredtem. Mostanra fekete az ínyem, van benne egy kráter, de már nem fáj olyan vészesen. Csak enni nem tudok, mert ha hozzáér valami, akkor kész vagyok. Csak a kicsi miatt aggódom nagyon.
Én sem tudom, mit lehetne tenni...kellene addig is esetleg valami gyulladáscsökkentõ, amit kismamák is használhatnak. Nincs a közelben egy ügyeletes patika? Ott talán tudnának mondani valamit. Én azért bíztatnálak. Szerintem komoly gond ennyi idõ alatt nem lehet. Gyulladt góc volt esetleg?
Offolok de ez hogyan történt? Gyulladt volt vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Sajna ma nem tudom kire bízni a kiscsajt, elég nyûgös, meg lázas is, és ilyenkor senki nem bír vele. :-(
Ez a beszéd.
Abban nincs cukor úgy tudom.
Semmi baja nem lesz tõle. Én is néha iszom light kólát, kb havonta 1szer egy fél litert mert nagyon jól esik hogy édes és se cukor se CH nincs benne. Ennyitõl nem lesz bajuk a kicsiknek. Ne aggódj! Sok boldogságot a terhesség végére, nemsokára már a karodban tarthatod a babádat! 32 hetes kismami
Utolsó vagyok, nekem is terhességi diabéteszem van! Kitartás lassan azt eszel amit csak akarsz! :)
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának!Ha éppen ezt kivántad, akkor egészségedre!:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!