Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes vagyok. Naponta 2-3- (2 db)

38 hetes terhes vagyok. Naponta 2-3- szor csuklik a babám. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen. Gyakorolja a levegõvételt, készül a kinti létre. 36 hetes kismama

Igen. Gyakorolja a levegõvételt, készül a kinti létre. 36 hetes kismama
Az én babám is rengeteget csuklott a pocakban és ezt kint is folytatta. Minden nap csuklik legalább 1-2*, pedig már 5 hónapos...:-)
Szia normális, mert nekem is a babóca nagyon csuklós.Tegnap is 4 alkalommal csuklott.üdv 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most már megnyugodtam.

38 hetes és 3 napos vagyok. Az ultrahangon azt mondták, hogy 2-es érettségű a méhlepény, hogy naponta kell járnom ctg-re és, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz. Ezek mit jelentenek?

Legjobb válasz: szia! a 2-es érettségû méhlepény ilyenkor nem jelent gondot, ez azt jelenti, hogy már vannak mészlerakódások a méhlepényen, de ezt 4 fokozaton mérik, a 3-as érettség jelenti, hogy már elöregedett a méhlepény, de még ekkor is el tudja látni a babát. Szóval 38 hetesen a 2-es érettség tök jó. Valószínûleg a kevesebb magzatvíz miatt kell járnod a ctg-re, de ne ijedj meg, ez is csak azt szolgálja, hogy folyamatosan tudják követni a baba állapotát. Ez inkább csak óvintézkedés, hogy nehogy váratlanul nagyon lecsökkenjen a magzatvíz mennyisége.

szia! a 2-es érettségû méhlepény ilyenkor nem jelent gondot, ez azt jelenti, hogy már vannak mészlerakódások a méhlepényen, de ezt 4 fokozaton mérik, a 3-as érettség jelenti, hogy már elöregedett a méhlepény, de még ekkor is el tudja látni a babát. Szóval 38 hetesen a 2-es érettség tök jó. Valószínûleg a kevesebb magzatvíz miatt kell járnod a ctg-re, de ne ijedj meg, ez is csak azt szolgálja, hogy folyamatosan tudják követni a baba állapotát. Ez inkább csak óvintézkedés, hogy nehogy váratlanul nagyon lecsökkenjen a magzatvíz mennyisége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!