Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes vagyok. Ma (51 db)

Szia! Lehet, de ha pihensz, húzhatod még. De ha megszületik, az sem baj, 38 hetesen már nem koraszülött a bébi. minden jót!

38 hetes vagyok. Ma voltam dokinál, aki megvizsgált. Azóta ilyen pecsételő vérzésem volt! Ez normális? (A méhszáj nyitva, ez befolyásol valamit? )

Legjobb válasz: Igen garatula mindjárt szülsz!!!!!!Vagyis a nyák dugó távozott.De jó neked.Valószínû nem soká elmegy a magzatvízed is. A méhszáj nyitva akkor ténlg nemsoká szülsz. Hívd fõl most a dokid, és szólj neki hogy kicsit véreztél és hogy valószínû a nyák dúgó távozott. Könnyû szülést. 38 hetes kismama

Igen garatula mindjárt szülsz!!!!!!Vagyis a nyák dugó távozott.De jó neked.Valószínû nem soká elmegy a magzatvízed is. A méhszáj nyitva akkor ténlg nemsoká szülsz. Hívd fõl most a dokid, és szólj neki hogy kicsit véreztél és hogy valószínû a nyák dúgó távozott. Könnyû szülést. 38 hetes kismama
Ja és írj be a kommenbe ha beszéltél a dokiva, hogy mit mondot.Köszke
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a nyákdugó már 1 hete távozott és még mindig egyben vagyok! Azt mondta a doki, hogy a méhszáj bõ 1 ujjnyi! de még nem érzem hogy szülni mennék. :( Pedig már nagyon mennék!!
Szerintem csak a vizsgált miatt vérzel kicsit, nem hiszem hogy gond lenne, ha nem erõs vérzés és nem görcsölsz. A nyákdugó távozása után még lehet 2-3 hét is a szülés.. Még bírj ki egy kicsit, nincs sok vissza, bármikor megindulhat.-)
Mindjárt szülni fogsz! A nyitott méhszáj arra utal, hogy tágulási szakaszban vagy(ha jók az infóim), kitartás, nemsokára a kezedben tarthatod a gyermekedet! :)
Milyen vizsgálatod volt?Én az elsõ válaszóló vagyok, és nem értem hogy miért kéne vérezned a vizsgálat után.?De azért hívd fõl a dokidat mindenképp, hátha õ mond valami okosat.
Fajt a vizsgalat? Ugy ertem, megtagitotta kicsit a mehnyakat? Szoktak, es utana elofordul, h megindul a szules.
A kérdező hozzászólása: Igen, fájt a vizsgálat, nem is kicsit!!!

38 hetes vagyok, ma legnagyobb megdöbbenésemre azt mondta az orvos, hogy még nincs befordulva a baba. Az utolsó 2 hétbe is befordulhat? Nem kellene, már rég befordulva lennie, ahhoz, hogy ne császárral szülessen?

Legjobb válasz: Sajnos nálam is ez a helyzet, bár én még csak 35 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy még megfordulhat, akár az utolsó héten is. Ha nem, akkor a betöltött 39. héten megcsászároz.

Sajnos nálam is ez a helyzet, bár én még csak 35 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy még megfordulhat, akár az utolsó héten is. Ha nem, akkor a betöltött 39. héten megcsászároz.
Én is farfekvéses voltam, anyukám megpróbált úgy megszülni, nem jöttem ki, kiment a doki szólni apunak hogy meg kell császározni, erre mire visszajött, megfordultam, s ki is csúsztam! Reméljük befordul még a babád, de ha mégsem, annak oka van, a császártól pedig ne félj, nem fog fájni :) Könnyû szülést!!!!
Nekem az elsõ babám nem fordult meg, de ennek ellenére nem császároztak, hanem farfekvéssel szültem. Nem minden kórházban császároznak alapból, ha farfekvéses. Egyébként befordulhat még az utolsó két hétben is, de nem sok esély van rá.
37 hetes vagyok és nekem sincs befordulva a babám. A dokim szerint, ha nem fordul meg akkor mindenképp császár lesz, mert túl rizikós lenne így megszületnie. Állítólag nem sok esély van rá, hogy még megforduljon, de én azért reménykedem, és neked is drukkolok.

Ez fájás lehet? 38 hetes vagyok, ma reggel távozott a nyákdugom egy része.

kb 3 hete vannak már erosebb joslo fájásaim.A hasam leszállt egy hete. Ma viszont egyfolytában fáj, szur, nyilal a hasam. nem tudom eldonteni, h ezek most fájások vagy mi lehet.mert ahogy irtam már van h tobb percig is fáj, hol erosebben, hol gyengébben.

Legjobb válasz: Szia, a fájások olyan menszi szerûek voltak nekem. A nyákdugóm egy szombat reggel félig elment, vasárnap du 4 körül jöttek a fájások és tényleg rendszeresek voltak.

Szia, a fájások olyan menszi szerûek voltak nekem. A nyákdugóm egy szombat reggel félig elment, vasárnap du 4 körül jöttek a fájások és tényleg rendszeresek voltak.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor addig amig nem rendszeres ne aggodjak??
Nekem is elég korán kezdõdtek a jóslók. De este tusoláskor mindig elmúltak. Na akkor, azon a bizonyos napon nem múlt el, sõt, sûrûsödött, és fokozatosan rendszerezõdött. Ja, és erõsödött. Azt már nem múlasztja el a zuhany.
csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, a fájások nekem is mensi szerû görcsök voltak, csak persze idõvel sokkal erõsebbek lettek. Ha nem tudod eldönteni, hogy mi a helyzet ülj be egy kád meleg vízbe, ha elmúlnak, akkor ez is csak jósló. Ha nem, akkor 5 perces fájásoknál, amik kb. 40-50 mp-ig tartanak irány a kórház (már ha elég közel van, és nem kell sokat utazni). 33 hetes kismama a második babával
Szerintem hívd fel a védõnõdet és kérdezz rá!!Nincs két egyforma terhesség!Engem bevitt a férjem a kórházba mert elment a nyákdugó és a magzatvíz egy része és ott is tartottak úgy, h nem voltak rendszeresek a fájások és a hosszuk se volt több 20 másodpercnél.(a szülésem idején sem!!)Amúgy tényleg mensi szerûen fáj. közeleg a nagy esemény!! :) Sok sikert!!!!!!Szép és könnyû szülést!!!írd meg mi lett! 2 hós kislány anyukája
Szia! Hogy vagy? Megérkezett a baba?
A kérdező hozzászólása: Szia. hát sajna még nem. a fájások maradtak, valamikor erosebbek, van h gyengébbek.pénteken megyek orvoshoz, meglátjuk mit mond.

38. hetes vagyok, ma olyan érzésem volt, mintha a baba "betrottyantott" volna. Jelentheti ez, hogy bekaksizott?

Holnap megyek dokihoz, remélem csak az érzés volt csalóka. Hogy tudják megnézni a magzatvizet, ha teljesen zárt vagyok még?

Legjobb válasz: Szia!hüvelyen keresztül is tudnak venni magzatvizet nekem a 39 és 40. héten is nézték.

Szia!hüvelyen keresztül is tudnak venni magzatvizet nekem a 39 és 40. héten is nézték.
A kérdező hozzászólása: Tutira olyan volt, mintha pukizott volna egyet. Semmi kellemetlen érzés nem volt, csak olyan buborékos érzés. Sajnos máshogyan nem tudom leírni az érzést, bocsi.
egy pukkanást éreztem mielött elfolyott a magzatvizem. lehet csak megrepedt, nincs vizes folyásod?én nem hinném, hogy érezni a baba kakilását.de lehet tévedek. nézesd meg magad mindenképpen.és addig is óvatosan ( pl.a szexet addig mellõzzétek )mert ha megrepedt a magzatburok az fertõzés veszélyes lehet. sok sikert, egészséget kívánok 9hetes kisfiú anyukája
Ilyen korban még nem úgy kakil... ilyenkor még minden teljesen vizes a magzatburkon belül, és a kaki is folyik, mint a víz - nem ettõl van, amit éreztél. Menj orvoshoz, nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Este mégis beugrottunk a kórházba, biztos ami biztos. Az ügyeletes szerint sem az lehetett, hanem csak a saját beleimet éreztem. Paráztam, mert nekem ez az elsõ terhességem, és sajnos még nincs az ilyen dolgokban tapasztalatom, és lehet hogy ezért tûnhet buta kérdésnek.
mit éreztél pontosan?letudod írni?mert a magzatburok repedést érezni, én éreztem mielött elfolyott a magzatvizem.
ja!újra én értesíts mi volt.köszi

Alig mozog tegnap+ma valamit a baba, nektek? 38 hetes vagyok.

Voltam szívhangot nézetni,ott nem mondtak semmit,csak h. majd menjek el UH-ra is :( Remélm nincs baj :-(

Legjobb válasz: Szia! Én is 38 hetes vagyok, nekem napok óta meg sem áll, szinte egyfolytában mozog a babám, de õk sem egyformák. Nem értem, ha szívhangot hallgattak, és hallottátok is, akkor szerintem nagy baj nem lehet, csak lustizik. Megint front van. Remélem minden rendben van.

Szia! Én is 38 hetes vagyok, nekem napok óta meg sem áll, szinte egyfolytában mozog a babám, de õk sem egyformák. Nem értem, ha szívhangot hallgattak, és hallottátok is, akkor szerintem nagy baj nem lehet, csak lustizik. Megint front van. Remélem minden rendben van.
Az én babám is nagyon keveset mozgott tegnap is és eddig ma is. Nem tudom, miért, lehet tényleg front van. 23 hetes
Nekem is már 2napja kevesebbet mozog.Ne izgulj biztosan minden oké!Meg tudod már kevesebb helye is van mozogni!További szép babavárást!35hetes kismami
Szia! Én is 38hetes vagyok, és 2napja az én kislányom is alig-alig mocorog. :( Eddig mindig olyanokat rúgott, hogy majd ki szakadt az oldalam, de pár napja, itt-ott érzem csak. Lehet, hogy beilleszkedtek nem, és kevés a helyük? Vagy ez a fránya idõ teszi? Ne aggódj, biztos minden rendben van, nekem legközelebb csak szerdén kell mennem NST-re, de remélem minden okés velünk is. Hamarosan anyukák leszünk, kitartás! :)

38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.

38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Alig akar ma mozogni a babám, miért lehet ez, nektek is? Lehet a front miatt? 38 hetes vagyok amugy jol érzem magam, semmi panasz.

Legjobb válasz: Szia!Én 30 hetes vagyok,és ma sem,és tegnap sem akart nagyon mozogni.Hallgattam szivhangot,az oké volt,de mozdulni nem nagyon akar.Igen,lehet a front.

Szia!Én 30 hetes vagyok, és ma sem, és tegnap sem akart nagyon mozogni.Hallgattam szivhangot, az oké volt, de mozdulni nem nagyon akar.Igen, lehet a front.
Én is 38 hetes vagyok és nekem sem mocorog ma olyan intenzíven, mint szokott. De tegnap voltam orvosnál és azt mondta minden rendben van. Nekem amikor front jön, akkor mindig "elcsendesedik". Boldog babavárást!
Szerintem már túl sok helye nincs mozogni. Ha finom mozgásokat érzel néha, már nem kell pánikolni.

Farfekvéses a babám, 2111-es a méhszáj értékem, ma a második magzatvíz vizsgálatom után elment a nyákdugó. Szerintetek mire számíthatok? 40 hetes vagyok UH szerint, mensi szerint meg 38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem készülj fel a császárra..nekem a kórházban(Miskolc)volt egy szobatársam,akit faros babával fektettek be a 40.héten..vártak pár napot,hogy hátha megfordul a kisasszony a pocakjában,de nem tette..azt is mondták neki,hogy megpróbálják a természetes szülést.Félt tõle nagyon a szobatársam.Ha jól emlékszem május 9-re volt kiírva.Én 3.án felkerültem a szülõszobára hajnali 5 órakor..reggel fél8-kor volt vizit,és mondta a szobatársamnak a doki,hogy na akkor irány a szülõszoba.Teljesen meglepõdött és váratlanul érte,mert senki nem mondta neki,hogy szülni fog aznap.A mellettem lévõ szülõszobán elõkészítették császárra,délelõtt 11-kor megszületett a kislánya.Az õ babája hamarabb született meg mint az én kisfiam. :)

Szerintem készülj fel a császárra..nekem a kórházban(Miskolc)volt egy szobatársam, akit faros babával fektettek be a 40.héten..vártak pár napot, hogy hátha megfordul a kisasszony a pocakjában, de nem tette..azt is mondták neki, hogy megpróbálják a természetes szülést.Félt tõle nagyon a szobatársam.Ha jól emlékszem május 9-re volt kiírva.Én 3.án felkerültem a szülõszobára hajnali 5 órakor..reggel fél8-kor volt vizit, és mondta a szobatársamnak a doki, hogy na akkor irány a szülõszoba.Teljesen meglepõdött és váratlanul érte, mert senki nem mondta neki, hogy szülni fog aznap.A mellettem lévõ szülõszobán elõkészítették császárra, délelõtt 11-kor megszületett a kislánya.Az õ babája hamarabb született meg mint az én kisfiam. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!